Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darksiders84
aktív tag
Honor 8 lenne cserélve szerintem megtaláltam amire vártam mivel H 10 az előre került és lassabb újlenyomat miatt nagyon bántam és kihagytam. Más márkák nem érdekelnek jelenleg Huawei vagy Honor játékra egyáltalán nem használom és szerintem azért erősebb a 2 éves Honor 8-nál aminek semmi baja nagyon megvagyok elégedve akku se gyengült de már nagyobbat és kamerába szebbeket produkálóra vágyok.
-
tamasas0913
tag
válasz tomboy0013 #49 üzenetére
Igen. Jól szemléltetted.
Korrekt összehasonlítás.
Természetesen csak a saját szemszögemből írtam le a dolgokat. Szerény véleményem volt.
Annyi a helyzet, hogy számomra tényleg inkább egy szebb, prémiumabb hatású telefon mint hardverileg egy csúcs. És ahogy észrevettem nagyon sokan vannak így vele.
Dehogy hátrány a s845. Személy szerint irigylem benne, de tényleg. Egyébként nálam sem a Mate 20 lite sem a pocok nem játszik a notch miatt. Tudom el lehet tüntetni, de akkor meg fura a kijelző. Alul kerekített, felül meg szögletes a sarok. Pfuj.Abban is igazad van, hogy valószínűleg a pocok is fel fog lépni egy Honor szintre. Mármint olyan szintre mint a Huawei-nek a Honor. Én drukkolok nekik. Szerencsére van választék telefonok közül, ez számomra mindenképp szívderítő és egyre jobbak egyre olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
somogyib
őstag
A hátlap szépre sikeredett, de a villanót miért nem tudták esztétikusabban elhelyezni? Mintha nem tudták volna, hogy hova tegyék, aztán odab@szták oldalra.
Az a Qmoji-s videó meg... mint valami dadaista film.
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
Ja ez lemaradt hogy vajon meddig tartják életben frissítéseket meddig kapnak ezt lehet tudni esetleg kb 2 év? Gondolom a Mate 20 és a Pro tovább még talán a Mate 10 is.
-
tomboy0013
veterán
válasz tamasas0913 #52 üzenetére
"Alul kerekített, felül meg szögletes a sarok. Pfuj. "
A huawei-nél pontosan olyan a szoftveres kerekítés mint az alsó így teljesen szimmetrikus a kijelző, a Poco-nál is van kerekítés csak nem akkora mint alúl így az tényleg idétlen, de elvileg azon is dolgoznak a fejlesztők.
-
tamasas0913
tag
válasz tomboy0013 #55 üzenetére
Engem alapból a kerekített sarok ami taszít. Ezért is lett Mate 10 Pro, P20 pro helyett. Számomra egy kijelző legyen sarkos.
Tudom tudom. Nehezen fogok telefont venni a közeljövőben ilyen igény mellett, de majd gyártanak nekem is egyet ami sarkos lesz. A Mate-el meg kihúzom addig ameddig tudom.Mate 10 Pro
-
tomboy0013
veterán
válasz tamasas0913 #56 üzenetére
Nekem meg kifejezetten tetszik a kerekítés, jobban illik a kerekített sarkokhoz. De hát mások vagyunk
-
senior tag
"Láttunk már ennél kisebb szenzorszigeteket, viszont a Mate 20 Lite is mindenféle földi jóval meg van áldva..."
Mondjuk mennyire indokolt egy dupla selfie kamera? Tudom, én vagyok begyöpösödött vénember, de valóban ez 2018-ban a legfontosabb feature egy mobilnál?
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
tamasas0913
tag
válasz zolomon17 #58 üzenetére
Az a helyzet, hogy ebben a kategóriában nem nagyon tömhetik tele jó dolgokkal a telefonokat, mert akkor nem lenne indok egy nem Lite verziót kétszeres áron adni. Én pl szívesen látnék egy infrát vagy ip védettséget ebben a telefonban is, de nekem is meg kell vennem a drágábbat, ha ezekre vágyom. Működik az üzletpolitika.
Szóval igen. Ezen a szinten ez a feature.
Volt Mate 10 Lite-om. Részemről soha többet Lite széria.[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
senior tag
válasz tamasas0913 #61 üzenetére
... és nem gondolnak bele a gyárban, hogy milyen jó lenne a medencében szelfizgetéshez a vízállóság
-
senior tag
Nem tartom egy teljesen felesleges cuccnak, elvétve, nyaraláskor én is lövök 1-1 képet a barátnőmmel, illetve a OnePlus-nál meglehetősen jól működik mint feloldó eszköz. Azt tartom marhaságnak, hogy nincs még megoldva igazán iparági szinten a szenzorsziget kérdés, de már van olyan gyártó, aki elkezd plusz lencséket odapakolni
-
Klaya1986
aktív tag
válasz Darksiders84 #51 üzenetére
Hát ez a honor 8nal egyáltalán nem erősebb... Kamerában pedig mindenképpen gyengébb, este főleg.
-
veterán
Komolyan arról beszélgetünk, hogy ez egy "prémium" kinézetű telefon, de egyébként meg egy fos ami benne van és, hogy ez milyen jó sok embernek?
Ezért tart itt az ország, mert elfogadjuk az ilyen szarokat... kabaré. 130 e forint ezért a fosért... abból lehet kapni simán mi mix2s-t, amivel szerintem nem lehet egy szinten említeni. Nincs bajom a márkával feleségemnek is van egy p10-e, de ez kabaré amit csináltak ennyi pénzért...
Nincs is minden banknak saját mobilfizetési alkalmazása, így ha nem kötsz kompromisszumot nem tudsz nfc-vel fizetni, mert terminál lenne, csak a bankok fele nem tudja. Az ilyen feltöltős simple szarok meg viccek...
Szóval sokféleképpen lehet nézni, de szerintem ez a telefon ezért az árért vételre nem javasolt.
-
tamasas0913
tag
"Komolyan arról beszélgetünk, hogy ez egy "prémium" kinézetű telefon, de egyébként meg egy fos ami benne van és, hogy ez milyen jó sok embernek?"
Ezt csak te gondolod így. Senki nem mondta, hogy fos, csak az emberek legtöbb esetben kinézet alapján döntenek. Illetve a legtöbb ember. Így a pontos megfogalmazás. Marika bemegy a szolgáltatóhoz és kihozza a legszebb és legtrendibb telefont, hogy az oviba mikor öltözik a gyerek legyen beszélgetési alap a sorstársakkal.
-Hű, de szép telefonod van.
-Ugye? És még a facebook is pillanatok alatt indul rajta...Szóval kb így működik a társadalom nagy része.
Ezért írtam fentebb, hogy a pocok nem ez a kategória. Marika azt sem tudja, hogy létezik. Viszont a gémer pisti meg utána jár, hogy melyik a legolcsóbb telefon amin csillivilin fut az Asphalt 9 meg a PUBG. Ergó ők inkább vesznek egy pockot mint egy Máté lájtot.[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
vodkamaffia
csendes tag
Vajon a Bluetooth-Wifi ütközés problémája még fennáll, vagy a Kirin 65x családdal sikerült azt is végre hátrahagyni?
-
tamasas0913
tag
válasz vodkamaffia #67 üzenetére
Bízzunk benne, hogy elmaradt ennél a telefonnál már ez a probléma. Szívtam vele én is.
[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
veterán
válasz tamasas0913 #66 üzenetére
Nah erről beszélek tesa... Marikával csak abban az esetben beszélek, hogyha ő a pénztáros a boltba és csak annyit, hogy jó napot és kártyával fizetnék, nah meg hogy viszlát.
-
tomboy0013
veterán
Nem akarok a lelki világodba gázolni, de attól sem lesz előrébb sem az ország sem a világ ha magadat mások felé emeled azért mert te jobban értesz egy olyan témához ami Marikát hidegen hagyja és külső alapján dönt. Maradjunk a szakmai oldalon és próbáljuk tolerálni a másikat. Ez a kulturált viselkedés és a jó kommunikáció alapja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tomboy0013 #71 üzenetére
Köszöntem ki és bemenet is. Ez az alapelvárás. Ne kelljen már idióta brit módjára az időjárásról is diskurálni vele. Nyomkodja csak ráérő idejében a "gyors" facebookját. Éljen felületes életet és ítéljen meg dolgokat ránézésre utánajárás nélkül. Jah s a legfontosabb a migránsok.
-
veterán
válasz tamasas0913 #73 üzenetére
Te jöttél azzal, hogy az emberek nagy többsége csak a kinézet alapján választ és felhoztad Marikát is. Én leírtam, hogy az ilyen egyszerű véglányféle gondolkozással nem tudok egyetérteni, de attól még nem leszek bunkó velük, ha ez alapján akarnak telefont venni, hogy "prémium" és Katinka ugrál a reklámában akkor tegyék, de ne keljen már ezzel egy értenem. Az első írásom nekem neked válaszként írtam, mert több helyen is olvastam hasonlót. Most meg nekem ugrasz mikor kérdezel valamit én meg reagálok rá. Nem értem.... ez a telefon egy szar egy fillért nem adnék érte. Ez a véleményem. A tied más. Ok. Megértem vedd meg és akkor a huawei következőre is egy ilyet fog majd kiadni, mert "prémium" (kabaré ezt a szót ennél a telefonnál idézőjelben is használni) és ennyi elég az emberek nagy többségének. (hozzáteszem szerinted)
-
tamasas0913
tag
Szeirntem nyugodj meg attól megnyugszol.
Aki itt agresszíven és nem ideillően kommunikál az te vagy.
Nem ugrott neked senki. Egyszerűen vázoltam egy élethelyzetet aminek hatására te úgy döntöttél, hogy belekötsz kb mindenkibe, mert mas a véleményed, amit elfogadunk. Szar a telefon ennyi.[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
Matada2.3
veterán
Maga a készülék nem rossz, időleges volt már a 710-es Kirin, viszont 2 év EMUI után még mindig nem tudok kibékülni a Huawei felületével és megoldásaival. Agresszív memóriakezelés, számomra gyenge, fantáziátlan UI elemek, preinstalled hulladék appok. Lehet ez valakinek való, nekem annyira nem, ugyan ez vonatkozik a Samsungra is.
Finn the human
-
punky10
addikt
Már miért kellene mindenkinek értenie a mobiltelefonokhoz?Erre a telóra lehet azt mondani,hogy drága,ennyit nem ér,de fosnak titulálni túlzás.
Akinek ez a hardveres összeállítás fos,az vagy túlzott igényű,vagy nem ért hozzá.
Én egyikért sem ítelem sem véglánynak,sem véglénynek...
Úgyhogy az egész mondanivalóddal nem értek egyet...
Ez a telo drága,de ha Mariskának tetszik,és esetleg szolgáltatótól olcsóbban meg tudja kapni,akkor csak annyit fűzök hozzá:Mariska,használd egészséggel.Ne törődj azzal,hogy Téged ezért esetleg valaki véglánynak tekint...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
lenzso
tag
Most nyomkodtam meg a MM-ban,egész pofás darab.A fekete kifejezetten tetszett.Mondjuk nem kéne mert nagyon nagy,meg emuis,az nem az én világom....
-
janeszgol
félisten
Nem rossz, de nem is kimondottan jó telefon. Közepes, elmegy. Ennyiért, igaz sokkal kisebb kijelzővel lehet pl P10-et is venni, ha valaki jobbat szeretne.
-
Klaya1986
aktív tag
válasz janeszgol #84 üzenetére
Na nemrég nyomkodtam kicsit. Már külső alapján sem kellene, elég bumszli hatása van. Azok a kávák valahogy nem az igaziak. Így a rendszert már ki sem próbáltam nagyon. De amit tapasztaltam a rövid nyomkodas után, hogy fürge, nem akad. Egy átlag felhasználónak szerintem tökéletesen megfelel ez a telefon.
-
tamasas0913
tag
válasz Klaya1986 #85 üzenetére
Teljesen igazad van.
Nem hardcore felhasználásra ez a telefon teljesen jó persze jelenleg nem ezért az árért. 70-80 magasságában már inkább.
Két hete én is nyomkodtam a Telekomban és ami meglepett az a kijelzője. Nagyon szép színei vannak. Már már amoled[ Szerkesztve ]
Mate 10 Pro
-
Klaya1986
aktív tag
válasz tamasas0913 #87 üzenetére
Hát igen, ha azt nézzük 130ert honor 10 van. Olcsóbban honor play, ami hardveresen jobb. Ez 90-100ezer körül lenne reális .
-
addikt
+1 pedig igazad van! Ha valakinek tetszik akkor hajrá, de ne azért tituláljuk ezt a telefont (ezen az árszinten) jó középkategóriás prémium telefonnak, mert a Marika néninek megfelel.
Abban is egyetértek veled, hogy ha ezeket a jól kinéző telefonokat anélkül megvesszük, hogy megvizsgálnánk a belsőt, a kamerát, stb., akkor ilyen telefonokat fognak kidobni a gyártók. Nehogy már az legyen a szint...[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
senior tag
válasz Hopkins95 #89 üzenetére
Mindig lesz az a réteg, akinek
A) kevés pénze van (tekintsünk el a 130e-es nyitóártól, ember nem fogja ennyiért venni, majd szolgáltatótól 30%-kal olcsóbban)
és/vagy
B) elsősorban a külső a fontos
és/vagy
C) fingja sincs a technikai dolgokhoz, azt se tudja a CPU a szilárd vagy folyékony halmazállapotú
és/vagy
D) annyi számít mindössze, hogy kell kamera, meg az hogy az Insta fusson
és/vagy......végtelen hosszan lehetne sorolni. A gyártók nem heccből lőnek erre a rétegre, van felvevő piac, mindig is lesz. A többieknek ott vannak a drága, valóban prémium telefonok, sokkal drágábban, sokkal több tudással - arra, hogy amúgy a végén Candy Crush-ozzon egy Snapdragon XXX vagy AXX proci és egy marékra való RAM modul mellett A többségnél ugyanis a csúcsgép sem lesz kihasználva, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
bimbi10
csendes tag
Hála hogy különféle típusú emberek vagyunk. Én a telefont, 2 év jótállással, 114.000 forintért vettem. Nekem a legfontosabb az NFC megléte volt, a második a kijelző mérete, és a minősége, a harmadik pedig az összeszerelés minősége. Nem játszom, néha fényképezem, de filmet nézni, emailt írni, szöveget szerkeszteni, böngészni tökéletes. Nem találtam olcsóbb, NFC telefont, ilyen minőségben. Kicsit visszatérnék az NFC fontosságára, az én személyes véleményem szerint. Már a kezdetektől fogva használom vásárlásra, és ennél kényelmesebb dolog nincs mint ez a funkciója. A telefon mindig nálam van, ujjlenyomat azonosítás után már lehet is érinteni a telefont. Nem kell 5000 forint felett jelszó, nem kell elővenni a pénztárcát, ha kicsit is sérült a bankkártya már nem biztos hogy egyből elfogadja a terminál. Még nem voltam olyan helyen, ahol ne tudtam volna vele fizetni, és külföldre is igaz minden.
bimbi10-voltam!
-
arabus
addikt
Ha nem vagy érzelmes az a te pszichiátriai gondod!
Mennyél vissza a politikus gazdád f.szát sz.kodni.
Itt se dolgozo nöket sem laikus embereket ne fikázz!
Ez a topik egy telefonrol szol!
Ne ide irkálj te bérenc![ Szerkesztve ]
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
Jon Mathias
senior tag
Android-os szifon 10 clone.
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
bimbi10
csendes tag
válasz Darksiders84 #95 üzenetére
Itt már még olcsóbb, de én a focuscamera.hu vettem.
bimbi10-voltam!
-
atike
nagyúr
Még egy picit csökken az ára és máris elég jó vétel lesz. 90 körül mát elég korrekt ajánlat...
-
cintula187
addikt
Nagyon szép, főleg a kék.
Hirtelen nem is tudom , hogy erre vagy Samu A8(2018) -ra cserélném le inkább a P9 -em.Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Mr.Silkó
veterán
Kicsit olcsóbban jó ajánlat lehet, szerintem a kamera se olyan rossz, mint a tesztelő szerint.
-
batai15
félisten
Az android p alapú emui fog kapni gesztus alapú vezérlést? Számomra fontos, így ez az egyik fő specifikáció ami alapján készüléket fogok választani. Ugyan egy p9 lite 2gb ram után azt mondtam huawei soha többet,de egyébként tetszik a készülék, és benne van a kalapban a galaxy a8 2019, honor play melett is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest