Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz lge73x #6227 üzenetére

    Nyugi, nem a készülékeddel van gond!
    Nekem a Telekomnál semmilyen variációban nem jelzi ki a 4G+/LTE-A kapcsolatot - de attól kezeli, ez igazolja a mért sebesség is, nem összevont 4G hálón lehetetlen lenne adott sebességeket mérni -, ez viszont szolgáltatós paraméterezés függvénye is, hogy mit közöl a hálózat a készülék irányába.
    Bizonyos feltételek mellett normális, ha két SIM kártyával feleződik a sebesség, hiszen nem kétkártyás aktív a készülék, van ugyan dual 4G, de csak a nagysebességű 4G+/LTE-A mód rovására.
    A többi már a szolgáltató(k) függvénye, ezt abból is látom, hogy nem mindegy, melyik két szolgáltató SIM kártyáját párosítom, azok milyen összevont frekvenciákat használnak...stb., én is össze tudom úgy hozni, hogy ütközzenek a dolgok.
    Az (is) a baj, hogy nem azonos összevonást alkalmaznak a szolgáltatók, mivel nem azonos frekvenciákkal és sávszélességekkel rendelkeznek, arról nem is beszélve, ahogy például a két T közösködik a hálózattal, így a kétkártyás készülékeknek is feladva rendesen a lecke, ráadásul ez a dual 4G is elég új dolog még, a Mate 10 Pro volt az első ilyen telefon.

Új hozzászólás Aktív témák