- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
Kinek mennyit bír a telefonja? Ugye mate 9 em volt átlagos használatnál 2 napot vitt intenzívnél este kb 30-40 %. Most a tizesen ugyan azok vannak rajta de ek nem megy el 2 napot sehogysem. Moat reggelre 5 % ra merült 3 órás kujelző idővel. Mégnéztem minden fogyasztás rendbe van. Van valami extra gyíkja mint pl 9 nél a google szinkronizálás beakadt
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
legenda
válasz tothjani81 #16051 üzenetére
Elég tág fogalom a mennyit bír, mert felhasználója, illetve a felhasználói szokások, beállítások, telepített alkalmazások, engedélyezett szinkronizációk, a háttérben futni engedett alkalmazások, a használt fényerő, a környezeti tényezők és még lehetne sorolni, mennyi minden is befolyásolja, így az érték mindenkinél más és más.
Sőt, még azonos tulajnál is születnek eltérő eredmények annak függvényében, hogy a környezeti tényezők milyenek, mint például a mobilos és wifi kapcsolat minősége ("térerő"), fényerő...stb., illetve többet vagy kevesebbet van épp mozgásban a készülék (sokat számít minden telefonnál, hogy milyen sűrűn kell celláról cellára ugrálnia) és még lehet sorolni ezt is.
Az átlagos használat is mást jelent mindenkinél.
Nekem a Mate 9-től is jobban bírja a Mate 10 Pro, még úgy is, hogy több dolgot engedek futni és szinkronizálni készenlétben is.
Az összefoglalóban leírt "i" piktogramos módszerrel érdemes ellenőrizni a készenléti ténykedést - akár minden órában -, hátha valamelyik órában meglódult valami, aminek a használati szokásaid alapján nem kellene és beállítási beavatkozást igényel.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tothjani81
senior tag
Ezt ok vágom bár eddig a 9 et egy lem 5 proval használtam ezt pedig egy Huawei watch 2 es el. A wear os folyton aktív éy nagy fogyasztásúnak kezeli a telefon. Lehet ez az oka. Filyamatisan komunikál az órával. Végül is 1 napot agyon nyúzva is elmegy majd töltöm minden este
-
legenda
válasz tothjani81 #16053 üzenetére
Kell a Wear?
Nem elég már csak Health?
Megnéztem a biztonság kedvéért, elég utóbbi, a telefonon alapban lévő Egészség alkalmazás, kezeli a Watch 2-t.[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Ha be vagyok jelentkezve a huawei fiókba, és mondjuk ellopják, elhagyom a telót, majd vki egy fr után szeretné "használni" a készüléket, ha nem tud ő bejelentkezni, akkor gyakorlatilag használhatatlan úgy a készülék?
Ez pusztán csak érdekel, azért kérdezem.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
legenda
A Huawei fiókot nem próbáltam még ilyen tekintetben a gyakorlatban, de elvileg ott is úgy van, mint a Google fiók esetén, hogy ha kijelentkezés és/vagy a párosítás megszüntetése nélkül megy rá kintről a factory reset, akkor utána új fiókot nem enged regisztrálni, hanem csak a korábban párosítotthoz kéri és fogadja el a jelszót.
-
legenda
válasz tothjani81 #16057 üzenetére
Az Egészség teljes funkcionalitással kezeli már szerintem a Wear nélkül azt is, ott van már a Watch 2 is az Egészség támogatási listájában.
-
Aryon87
félisten
FF-bol eltuntek a legujabb veeziok, a 145 az utolso. Ugy tunik vmi gubanc lehet..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legenda
Az régebben lehetett, azóta már bekerült az Egészségbe is a támogatás:
Más kiegészítőknél is olvasható, hogy nem kell már a Wear, sőt, más platform alatt is csak a Health/Egészség lesz a későbbiekben a Wear helyett, még iOS-re is lett nem olyan régen Egészség, azt fejlesztik már elsődlegesen, március végén jött ki az első verzió és azóta már négy frissítést kapott.
[ Szerkesztve ]
-
Watto1991
senior tag
Csatlakoztam én is egy Mokkával S8-ról váltottam Nokia 7 Plus-ra, (céges telót vissza kell adni), csak az nekem nagyon laggos volt, így most jött a Mate Eddig zseniális a teló minden szempontból,kijelző nincs lekerekítve hála az égnek, akksi brutál..
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Nem muszáj külön ezért kipróbálnod, de szerintem összemosódott már és egy ideje az Egészség van jobban preferálva, szerintem hamarosan teljesen kiváltja a Wear alkalmazást.
Amikor megvettem a Band 2 Pro-t, annak a dobozán és leírásán is a Wear volt olvasható, mint szükséges alkalmazás - akiknek régebb óta volt meg, írták is, hogy eleinte az (is) kellett hozzá -, de időközben bekerült az is az Egészség támogatási listájába és a Wear nélkül is tökéletesen működik minden, az értesítések is.
Jut eszembe, olyat valóban olvastam régebben, hogy bár a párosítás működött már az Egészség alkalmazással, viszont valamelyik külsős alkalmazás (talán a Messenger) értesítése nem működött rendesen a Wear nélkül - más alkalmazások értesítése igen -, de aztán frissítéssel az is megoldódott.Watto1991: Üdv a csapatban, használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
-
tothjani81
senior tag
De az értesítések és a hívások? Letöröltem a wear os t semmi nem jön át visszatettem hívás átjön massenger pl nem ilyenkor mi van
-
legenda
válasz tothjani81 #16068 üzenetére
Van egy részletes leírás, hogy mit kell tenni a Waer eltávolítása előtt - ha először azzal volt párosítva -, hogy utána csak az Egészséggel működjön, megpróbálom megkeresni, viszont akkor jól emlékeztem, hogy a Messenger problémás, bár annál más telefonokkal és kiegészítőkkel is írták, hogy kaotikus az értesítés, hol működik, hol meg nem. (A Band 2 Pro tiopikban is írták Samsung és iPhone tulajok is, hogy a Waer mellett sem jó, vagy nem mindig jó a Messenger értesítés, de csak az, mással nincs gond.)
-
tothjani81
senior tag
Na hát ha merül a teló ha nem én visszatolatm a wear ost. Így jön minden.
-
Watto1991
senior tag
válasz jézusom #16073 üzenetére
Igen, tudom, hogy egy kicsit ennek is kerekített, de S8-hoz képest ég es föld. Apropó fólia, sikerült a gyári levehető fóliát úgy leszedni, hogy az alatt lévő állandó fóliát is felszedte vele együtt... Visszatettem azt, de így buborékos alatta, hiába nyomtam ki bankkártyával.. Tud valaki normális, minőségi fóliát ? Gondolom az üveg nem játszik a szélek miatt.
-
Watto1991
senior tag
Akku kímélő beállításokat tudtok mondani? Este folyamán is esett kb. 15 % -ot az akku. Chrome nyomonkövetést kikapcsoltam a korábbi hozzászólások alapján, a fizikai web beállítást kivették már. Tegnapi a telefon, most áll 29 %-on 3 óra SOT-tal. (legújabb szoftver, volt benne youtube + navi stb.)
Köszi.
-
karldergroße
senior tag
Bocsánat, hogy nem olvasok vissza, egy rövid kérdés: én Huawei Mate 10-et és nem pro-t szeretnék, mert szerintem a legtöbb vonatkozásban az a készülék nekem jobban megfelel. Magyarországon lehet kapni a Mate 10-et? (Nyilván szürkeimportból...) Tudtok valamit ajánlani?
-
D4ni
őstag
válasz karldergroße #16076 üzenetére
Nem ajánlom, mert nem kapsz hozzá normális garanciát, max sufni gsm-est.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
nmoric
csendes tag
Merülés ellen: gyári adatok visszaállítása. Nálam bevállt, az ügyfélszolgálat is elismeri, hogy szoftverfrissítés után előfordulhat megmagyarázhatatlan mértékű merülés passzív állapotban. Persze csak ha már minden mást kizártál.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.
őstag
Komolyan kérdezem.. mi ez a "sufnigsm" utálat?
Elhiszem és tudom, hogy vannak kóklerek, de azért van jó pár megbízható bolt, ami megy már 10+ éve..
Itt ülök egy ilyen boltba, (nevet nem mondok) minden lomot cserélünk/javítunk, tartozékot általában egyből, készletről. Telót is nagyon max. két hét alatt.Voltam bent párszor a Telemaxba, Wayteqbe, Icenterbe, Samsungba, szinte minden nagyobb szervízbe, nehogy azt higyjétek, hogy ott istenek dolgoznak és mindig mindent profin csinálnak. Tudnék mesélni sztorikat.
Nem rábeszélni akarok senkit a "sufnigsmre" csak érdekel.. meg kell válogatni, nem az aluljárós arabhoz kell menni.
Bocsánat az offért, de néha felhúz ez a fikaáradat.
-
hm10p
kezdő
Üdv!
Az a gondom, hogy egy hangmotor felrakása során, a szükséges egy "Vocalizer TTS" opció helyett 2 db-ot sikeredett a Szövegfelolvasó kimenet preferált motorjai közé varázsolnom. Kérdésem, hogy lehetséges-e a felesleget etávolítani, nagyobb beavatkozás nélkül?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Watto1991 #16075 üzenetére
Az akkumulátoros indításnál érdemes kézire tenni az alkalmazásokat és azokat engedélyezni manuálisan, amikre valóban szükség van.
Az első néhány feltöltés után nem annyira mérvadó amúgy az akkumulátoros üzemidő, mert a rendszer is csak tanulja még a használati szokásokat.[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz Norbi. #16079 üzenetére
Minimum 5 évet gsm-boltoztam , utána különböző márkaszervizekbe kerültem. Van tapasztalatom, és hogy miért választom a gyári garanciát, a "kóklerekkel" szemben: a rossz minőségű utángyártott vagy gyári ,szarul felújított alkatrészek, a másik a csereutalványozás, a méltányossági cserékről már nem is beszélve. Ja, meg persze a szervizfutár, prémium szerviz, posta pontok. Ezek jóval megkönnyítik a procedúrát, amely esetenként több órás utazásokkal járnának. Arab-ázsiai régiós készülékek alkatrész beszerzése sem könnyű, persze hulladékkal bármit lehet pótolni csak működjön..
-
karldergroße
senior tag
Tudom, ilyen sufnis volt a HTC10-em is, semmi baja sem volt soha, most 2 éves és gondoltam, lecserélem. A Huawei-jel csak kellemes tapasztalataim vannak eddig. Nekem nem kell a Mate 10 pro a rosszabb felbontású kijelzője és a jack hiánya miatt első sorban. A Mate 10-ről csak jót olvastam és nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
D4ni
őstag
válasz karldergroße #16085 üzenetére
Addig jó míg nincs baja.
Plazma:
Én direkt általánosítottam, mert nincs olyan hely ahol 100%-ban gyári alkatrészekkel dolgoznak, kizárólag a gyártói szervizpontokban/kirendeltségekben.
Na de hagyjuk ezt a témát, nem állt szándékomban flame-t kelteni.
Vissza térve a kérdezőhöz, biztosan nem kell az amoled kijelző és a vízállóság?
[ Szerkesztve ]
-
karldergroße
senior tag
A vízállóság semmiképp.
A kijelzőnél vonzana az amoled, viszont ekkora kijelzőnél jobb a nagyobb felbontás. Hozzászoktam a HTC 10-nél.
A jack hiánya kifejezetten taszít. Tudom, hogy előbb-utóbb egyiken sem lesz, de most még utoljára szeretnék egy jó telefont azzal.
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
válasz karldergroße #16085 üzenetére
-
zoleeno1
veterán
válasz karldergroße #16088 üzenetére
Pontosan semmit nem fogsz eszrevenni a felbontasbol, hacsak nem VR-ra hasznalod...
Honor Magic5 Pro
-
atikó
őstag
Van itt olyan közületek aki tapasztalt kijelző villogast, altalaban akkor jelenkezik amikor, feloldom ujlenyomattal, és kétszer háromszor csinalja, meg neha fakobbak a színek, mar resteltem de szűzen is aszt csinalja.
-
veterán
Jack abszolúte nem fog hiányozni csak egyszer próbálj ki pár napot bluetooth fülessel.Utána nem is akarsz mást majd.Én is pont ugyan így voltam vele mint te aztán egy napi bt füles hasznalat után azon csodálkoztam hogy bírtam meglenni a jack zsinóros fülesekkel addig
-
karldergroße
senior tag
válasz beyruth82 #16092 üzenetére
Van bt-fülesem, soundmagic márkájú (E10BT) és egy vezetékes is (E10C). A bt-s volt drágább, mindkettő 10 és 20 ezer között van. A vezetékes sokkal szebben szól. A bt-s zenehallgatáskor vannak apró zajok és minimális kihagyások, amelyek engem idegesítenek. (Több bt-fülest is kipróbáltam már.)
-
papelado
aktív tag
Van jack a csomagban!
A BT hangkihagyás meg valami nem általános.Ott más a gond nem a BT szabvány.
[ Szerkesztve ]
Drágaszágom....
-
DrGonzo85
újonc
A hétvégén sajnos-nem sajnos sikerült leteszteltnem a vízállóságot. A békészentandrási holtágon egy frankó buli keretében sikerült a stégről úgy beugranom a vízbe, hogy a teló a zsebemben volt. Amikor kijöttem egyből pánikomban checkolni kezdtem a telót és jól vizsgázott..... Minden a legnagyobb rendben. 😂😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz karldergroße #16093 üzenetére
Bluetooth fül- és fejhallgatók (a vezetékeshez képest) magasabb ársávban vannak igazán jók, amik hang és minden más tekintetben is rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz karldergroße #16093 üzenetére
Nekem kettő volt eddig az elsőt azért cseréltem le mert szakadozott(gondolom a kihagyás nálad ugyan ez).Az engem is zavart nem is bírnám úgy hallgatni.Egy huawei am61-es 13 ezres bt fülest használok ami sosem szakadozik bármennyi rétegruha legyen a teló es a füles között,bármennyi jel is zavarjon a városban utazás közben.Nem hiszem hogy ezek a szakadozasok,kihagyások általánosak lennének.Ott más gondnak kell akkor lennie
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Poco X6 Pro - ötös alá