- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
aggressor
aktív tag
cserélt már valaki előlapot? elveszti a garanciát ha lecserélem?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz aggressor #2453 üzenetére
a kérdés nagyon jó, hiszen most veszek az enyémre is egy új házat.
szerintem elveszti a garanciát, mivel az egyik rögzítő csavar egy piros kupakkal védve van, és ha nem csavarod ki, akkor nem tudod lecserélni az előlapot, ha viszont a csavarhoz hozzá akarsz férni, akkor ez a piros kis kupak meg fog sérülni.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #2454 üzenetére
egyébként a cseréhez itt egy kis segítség:
az jutott eszembe, ha a garanciás szervizben cserélteted ki, akkor szerintem nem veszíti el, de ott szerintem megkérik az árát.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
zenéhez tartozó kérdés:
Coreplayerrel, hogyan jeleníthető meg a .flac zenék borítója?
vagyis, hogyan lehet .falc kiterjesztésű zenékhez a képet úgy hozzávarázsolni, mint mp3-nál?
mp3-nál meg tudom oldani, de flac-hoz sajna nem találtam programot.
ha valaki tudna ebben segíteni köszönettel venném" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kíváncsiskod
csendes tag
Szép napot mindenkinek...
Kis kéréssel fordulok eme fórumhoz.
Nemrég sikerült egy DIAMOND 2-t beszereznem.
Természetesen gyári darab. 6.5 verziójú....Semmi buherálás nincs benne..
A problémám az, hogy a GPS valamiért megszakad...
Az istennek sem bírok rájönni mi is lehet a baj...
Itt a fórumon már láttam valakinél hasonló hibát, de 2000 valahány hozzászólásból eltartana egy darabig megkeresni....
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném....
Előre is köszönet... -
Ufff
senior tag
válasz kíváncsiskod #2457 üzenetére
Mit tapasztalsz olyankor?
Villog a GPS jel vételét visszajelző ikon (hol van, hol nincs)?
Próbáld meg, hogy első körben frissíted a QuickGPS adatbázist, majd elindítod a navigációs programot. Megvárod, míg megtalálja STABILAN a jelet (remélem nem a szobában próbáltad). Aztán csak azután indulsz el, miután a jel 5 másodperce stabilan megvan.
Ha ez nem megy, próbáld meg szétkapcsolni a GPS egységet a naviprogram menüjében, majd indítsd el a GPS vevő automatikus keresését ugyanebben a menüpontban.
Ha nem megy, vidd szakszervizbe, mert akkor más jellegű hibája van.[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
aggressor
aktív tag
és tudtál venni csak előlapot? mert akárhol néztem csak hátlappal volt.. meg láttam, hogy nincs rajta az előlapon az a plexi, azkülön kell. és ha bevinném a szervízbe és ott cseréltetném akkor is elvesztené? köszi alinket.. húú én ezt nem merem lecserélni magamnak..
[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
válasz aggressor #2459 üzenetére
Nem nagy dolog, ha csináltál már ilyet, de a garit nem éri meg elveszteni. Vidd be szervizbe, ott van szerintem külön előlap rá, ráadásul gyári és kicserélik. Aztán meg értenek is hozzá, na.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
nobela
senior tag
Sziasztok, hol érdemes manapság Diamond 2-t venni?
Házhozszállítással, utánvéttel, és lehetőleg 6.5-tel?
Köszi.
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
DarkGubi
aktív tag
*** XDAndroid hírek ***
Újabb mérföldkő. Sikeresen aktiválták a 3D-t android alatt. Ezáltal a rendszer sokkal gördülékenyebb és a 3D-t igénylő alkalmazások is elindulnak.
Ennek örömére lefuttattam az androidosok kedvenc benchmark programját, a Quadrant Standard-ot. Íme az eredmény:
Ebből is látszik, hogy jelenleg majdnem olyan erős a topaz, mint egy Desire 2.1-es androiddal. Nem rossz, és ez csak javulni fog!A 3D aktiválásához csak a legújabb kernel kell és egy startup.txt kiegészítés:
htc-msm-linux @ 20100926_001914
A startup.txt-be a cmdline sorba még ezt be kell illeszteni: hw3d.force=1
Már csak 4 problémát kell legyőzni és kész is lesz (töltöttségi szint kijelzés, gyors merülés, deep sleep/felébredés és kamera).Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DarkGubi #2462 üzenetére
ez jó hír, igaz, csak a felét értettem.... , de azt igen, hogy a Topáz igen csak jó hardveresen az androidra, és az a négy gond....de azért látom, hogy halad ez szépen!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
aggressor
aktív tag
egy érdekes doolg.. vettem egy új adatkábelt mert a gyárin e vezeték megtört.. és ezzel a kábellel 8 óra alatt sem tölti fel az aksit még akkor sem ha nem használom a diat.. nem gyári kábelt vettem.
[ Szerkesztve ]
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Szerintetek garancia érvényes a gyári töltőre is? Sajnos elfáradt az enyém. Nem az USB kábel tört meg, mert kipróbáltam másikkal is, hanem a töltőfej. Ezt cserélik még?
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
HUTCHDB
nagyúr
DarkGubi, sikerült összehasonlítanod a zenelejátszót?
lehet csak én vagyok elfogult, de nekem a topaz teljesen jó erre a célra is, tetszik a hangja.
tegnap sikerült összehasonlítanom az iPod után egy másik kb. 15 ezer forintos lejátszóval is ( Sony NWZ 143 ) és én nem hallottam különbséget.
igaz a sonyban nem volt csak mp3 lejátszás, tehát .flac-ot nem tudtam összehasonlítani.
nálad a lejátszód jobban szól?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ufff
senior tag
válasz mfranky #2467 üzenetére
Gyári töltőre szerintem csak fél év gari van. Kivédeni ezt viszont lehet:
Veszel egy másik gyári töltőt, és a rosszat visszaviszed, hogy nicsak, nem jóóó, pedig 2 napja vetted. Kéred vissza azonnal a pénzedet, mert öngyilkos leszel."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
DarkGubi
aktív tag
válasz HUTCHDB #2468 üzenetére
Összehasonlítottam 3 eszközt:
1. HTC Touch Diamond2-t (szoftver: Coreplayer)
2. PC - VIA HD Audio VT1708S (szoftver: foobar2000 v1.1)
3. SanDisk Sansa Clip+ (szoftver: Rockbox r28154)
A tesztemhez csak flac számokat használtam és főleg olyanokat, amik komoly hangszerelésűek (Pl.: Final Fantasy XIII OST), továbbá a Sennheiser CX500 agybadugós fülesetemet.
Az eredmény:
1. SanDisk Sansa Clip+
Nem véletlenül választottam ezt a lejátszót. A hangja nagyon jó, ára mérsékelt és a Rockbox-nak köszönhetően több mint 30 különböző zeneformátumot ismer.
2. PC - VIA HD Audio
Alaplapi hangkelő chip. Nem sok jót lehet erről elmondani, de nem szól rosszul.
3. HTC Touch Diamond2
Nem ennek a telefonnak van a legjobb hangja, de hallottam már sokkal rosszabbat (Nokia 6290). Kicsit soknak találtam a telefon által keltett háttérzajt és a mélyek sem voltak valami tiszták. A sistergés miatt pedig néhány halkabb hangszert nehezen lehetett hallani.
Összességében: Nem rossz, de nem a legjobb. Vájtfülűek ne ezt használják
Figyelem: Az itt leírtak az ÉN véleményen alapulnak. Nem vagyok zenész, csak szeretem a szép, tiszta zenét. Ennyi.Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DarkGubi #2470 üzenetére
köszi a véleményt!
(megj.: én nem hallgatok sok hangszeres zenét, inkább disco-t, így azok meghallgatásán az én igényeimet maximálisan kielégíti.)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kíváncsiskod #2457 üzenetére
sikerült?
-
Integrale
veterán
Hali!
Kérdés! Ha veszek iGo-val ellátott micro sd-t (eredetivel) akkor az működne a dia2-n?
Még semmilyen hasonló progi nincs rajta, ( volt a Copilot, töröltem, letöltött igokkal próbálkoztam , sikertelen)"Bad reklám is reklám too"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Integrale #2474 üzenetére
szerintem ha ezt [link] veszed nem lesz vele gond.
ami aggaszt, az a felbontás, hiszen az itt lévő program nem tudja a 480x800-at. (ha jól látom)
de erre az eladónak tudnia kell valami megoldást, hiszen nem a Topaz az egyedüli, ami tudja WVGA-t." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nobela
senior tag
válasz Integrale #2474 üzenetére
NavNGo honlapján a támogatott készülékek között szerepel a Dia2.
Futnia KELL rajta hibátlanul, egyébként jogosan vissza is kérheted a pénzed.
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
HUTCHDB
nagyúr
van új Cookie Home Tab 2.0
én most töltöm le az energy romot, (okt.01) amelyben benne van, és fel is teszem este.
ha érdekel valakit, hogy mi a változás, érdemes - e feltenni, stb., jelezze és akkor megosztom a véleményemet.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
annyi az újítás, hogy nem tudom röviden leírni.
szinte teljesen új minden.
a gyorsaságról annyit, hogy nagyon jó, de nyilván ehhez az nrg rom is kell (kellett)." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ufff
senior tag
válasz HUTCHDB #2481 üzenetére
Sehogy sem jön le a CHT 1.8.5. Valakinek van ötlete? Nem akarok Hard Reset -et. Esetleg arra megoldás, hogy a progik automatikusan települjenek, ne kelljen egyesével végigkínlódni mindent?
-
HUTCHDB
nagyúr
jól értem, le akarod törölni a CHT 1.8.5-öt?
1.) ha az újat akarod feltenni, akkor az automatikusan felülírja a régit.
2.) ha csak egyszerűen le akarod törölni és helyette nem akarod feltenni az újat, akkor a windows-ban van olyan menü : settings->system->remove programs.
ez törli.
de lehet félreértettelek, akkor bocs.
azt, hogy hogyan lehet telepíteni az összeset automatikusan, nem tudom...én végigkínlódom[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
van még egy ötletem:
az asztali pc-n próbáld meg az ActiveSinc segítségével.
egyszerűen töröld a cookie mappát, vagy holnap reggelre megnézem hogyan lehet programot törölni itt, vagyis nem a topázon, hanem a gépen." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt olvasd el!
-
Ufff
senior tag
válasz HUTCHDB #2486 üzenetére
Ez mind szép és jó. Meg tudtam is. a baj az, hogy a CHT eléggé beleépül a manilába és ha leszeded, akkor hiányos lesz a manila. Valószínűleg ezért nem is tudja leszedni teljesen.
Valamennyire leszedi, de a manila már el sem indul utána. XDA-n olvastam, hogy nem lehet HR nélkül leszedni. Ebbe azért nehezen törődöm bele..."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Ufff
senior tag
Ha valakinek sikerül leszedni a CHT 1.8.5-öt, az szóljon!
FIGYELEM!
SIKERTELEN LESZEDÉS ESETÉN HARD RESET KELL, MERT A MANILA ÖSSZEOMLIK!
Célszerű tehát backup-ot csinálni előtte!
Szeretettel várok képernyőfotókat is a 2.0.0.0-s CHT -ról!
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
sajnálom, hogy nem sikerül(t).
képernyő fotókat mindjárt teszek fel, de maga az alap program nem változott kinézetre, csak a funkcionalitása." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
tegnap óta szenvedek a mobil net kapcsolat beállításával az új energy romban.
nagy nehezen sikerült is beállítanom.
nem biztos, hogy ennek van köze a következő gondomhoz:a manila az időjárást nem frissíti.
sem wifi-n, sem pedig saját mobilinterneten keresztül.
a fő gondom az, hogy a rom telepítése után frissítette, beállította a helyet, de azóta nem, és már vagy 100 x nyomtam rá, arra a roh.dt "frissítés" gombra.
gondolkodtam mit csináltam azóta, ami a manila működésébe beleszólhatna, de csak a nyelvet átállítottam át magyarra.
van valakinek valami ötlete, mi lehet a gond?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
claire78
senior tag
válasz aggressor #2466 üzenetére
Megoldódott már a problémád?
Ugyanis, nekem is van ilyen gondom.. kb 2 óra alatt felmegy a töltés 80% körül-re és még vagy 4-5 óra alatt a maradékra..ha újraindítom a telót 2 óra után, akkor 97%-ot jelez és két perc alatt feltölti..
Olvastam már erről több helyen is, de megoldást nem igazán találtam..
Gyári romom van, a legfrissebb..kb 2 hete van ez a gondom, előtte semmi baja nem volt.
Valaki tud vmi okosat ezzel kapcsolatban?
Köszi a az infókat![ Szerkesztve ]
-
aggressor
aktív tag
csak egyet nem értek.. akkor miért lehet kapni kijelző nélküli előlapot ha csak kijelzővel együtt lehet cserélni a szervíz szerint..
-
-
HUTCHDB
nagyúr
7 képernyő!
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
a legfontosabb újítás:
a CoOkie szinte teljesen átveszi a manila szerepét (pontosabban átveheti)
az alsó részben az indító gombok variálhatók és a gombokhoz bármilyen program adható.
hogy érthetőbb legyen:
pl. fotó gombot teszek a bal első helyre, melyhez hozzá rendelem a Resco Photo Viewer-t
vagy azonnali zár gombot jobb szélre. ez utóbbit mutatja a kép:[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
ja és a legfontosabb (talán), van un.: "free link" szerkesztés, ami azt jelenti, hogy bármilyen ikont (pl.: nevek, kapcsolók, programok, emlékeztető ikonok, és akár azonnal ugorhatunk a pl. a beállítások menübe egy gomb lenyomásával is) kitehetünk.
ezeket pluszban akármilyen helyre rakhatjuk, nincsenek kijelölt sorok, oszlopok.
szóval jó!
íme egy kép erről is:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest