- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
http://mobilarena.hu/hir/htc_bejelentesek_londonban.html
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
nem győzöm kapkodni a fejem! az energy romok hetente jelennek meg....mire jól beállítom az előzőt, már itt az új!
a szept. 14-eiben talán már az akumlátor élettartama is jó (jobb) ?
valaki próbálta már?
más változás van magyar használók számára?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tottika
tag
Egy körkérdés!Milyen gyártmány a HTC?
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
Ufff
senior tag
válasz Tottika #2405 üzenetére
Nem gyártmány, ez márkanév. A cég tajvani. Erre voltál kíváncsi? Eredetileg High Tech Computer Corporation volt a nevük, aztán a corp. elmaradt, majd jött a HTC rövidítés a kezdőbetűkből.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
nussbaum
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék egy új készüléket venni. Vagy erre a HTC Touch-ra gondoltam, vagy egy Nokia-ra. Olyat szeretnék amin jól működik a GPS. A HTC igo van, a Nokián Ovi 3 rendszer fut. Ti melyiket tudjátok ajánlani? Mi lehet a különbség a kettő között?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz nussbaum #2407 üzenetére
Mivel nem jelezted , hogy melyik Nokiára gondoltál, így igazán a HTC Touch Diamond 2-ről (Topazról) tudlak tájékoztatni.
Ezen a készüléken a navigáció szuperül működik. Ki merem jelenteni, hogy ugyanúgy, mint egy autós navigáció.
Tökéletesen fut rajta az IGO 8.x verziója, amelyhez a térképek nagyon frissek, és itt Magyarországon a Top Map által kiadott térképek precízek, és nagyon pontosak.
Nyilván jól működik (internet előfizetés mellett) a Google Maps,
Fut továbbá rajta a NAVIGON nevű program is, ami szintén jó, de a térképek Magyarországra picit pontatlanabbak. Nyugaton viszont talán jobb, mint az IGO.
Másik előnye a Topáznak, hogy mivel "okos" telefon, így elvileg bármilyen esetlegesen jövőben megjelenő új navigációs program telepíthető rá.A Nokia telefonáláson kívüli egyéb funkcióit, bővíthetőségét, testre szabhatóságát nem hiszem, hogy egy lapon lehetne említeni a Diamond 2-vel.
A Nokia navigációs programja is gyengébb, mint bármilyen más autós navigációs (pl. IGO) program.Ez az én szuverén véleményem, (igaz használtam Nokia navigációt, most pedig HTC Touch Diamond 2-őn az előbb említetteket) és ez itt a " HTC Touch Diamond 2 az igazi" fórum ..., de ha már kérdezted.....
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ufff
senior tag
válasz HUTCHDB #2408 üzenetére
Az OVI Maps is szinte ugyanolyan részletes, mint az iGO. A diamond2 viszont 10 másodpercen belül talál jelet a QuickGPS-nek köszönhetően, a nokiák többségének akár 2 perc is kellhet hidegindításkor.
Nekem van egy E66-om, meg egy dia2-m is, mindkét készüléknek vannak előnyei a másikkal szemben. Telefonálásra egyértelműen a NOKIA, netezésre már jó a dia2 is, mert az új Opera Mini már elég gyors. Navigációra kétség kívül jobb a Dia2. Filmet nézni szintén, zenét, rádiót hallgatni is talán a dia2-vel jobb.
Azt a rész viszont cáfolnám, hogy a Symbian nem annyira testreszabható. Ugyanolyan rugalmasan alakítható, mint a Windows Mobile.[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Integrale
veterán
Hali!
Kérdeznék olyat, hogy a Diamond 2-n lévő rádió szofter cserélhető-e? A mostaninak nem túl erős a vétele (hullámzik a hangerő pesten is.Valami 1.7-es van rajta ) .Van-e egyáltalán lehetőség és értelme szoftver cserének? Ha igen, milyet és honnan érdemes leszedni?
Előre is köszi a választ!
Üdv"Bad reklám is reklám too"
-
DarkGubi
aktív tag
válasz Integrale #2413 üzenetére
Ha FM rádió szoftver kell, akkor te ezt keresed: Power Radio
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
DarkGubi
aktív tag
Akkor adom a cab linket: Power Radio v2.4.0.2
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
válasz DarkGubi #2418 üzenetére
Hali!
Az 1.7 a következő miatt.
A rádió softvere ezt írja ki: Pocket PC 1.7 verzio( Build 1918.1421)
Ezért kérdeztem.
A diamondnak eleve ilyen gyenge a rádió vétele, vagy ez orvosolható.
A Se 510-emmel ott még hallgattam a Roxy-t ahol a Diával alig a nagyobb jelerősségű és lefedettségű ClassFm-et
A másik kérdésem: van olyan video ami a lehető legtöbb mindent lejátszik?
Esetleg honnan lehetne leszedni?
Köszi a választ
Üdv"Bad reklám is reklám too"
-
DarkGubi
aktív tag
válasz Integrale #2424 üzenetére
Azt hiszem kevered a rádió rom-ot a FM rádióval.
A rádió rom tartalmazza a szoftvereket és drivereket amik vezérlik a telefon vezeték nélküli képességeit (pl.: telefonos vétel, GPS, wifi, Bt, stb.).Ha a legfrissebb gyári ROM van fent, akkor nem tudsz sokat tenni. Esetleg a fent linkelt rádió programmal megpróbálhatod, de a vétel inkább az antennától (jelen esetben a fülhallgatótól) függ.Videólejátszó terén csak 2 jó programot ismerek.
TCPMP: Ingyenes, magyar és használhatatlan a Diamond2-n hála a HTC-nek, mivel nem volt kedve fizetni a Qualcomm-nak a driverekért.
Coreplayer: Fizetős lejátszó, de ebben benne van a hiányolt driver, így aránylag jól viszi a DivX filmeket.Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DarkGubi #2427 üzenetére
azt tudom, hogy az utódja, de hogy fizetős program, azt nem ...... vagyis.......izé.......
de miben vannak lemaradva?
a codec-ekben? vagy miben?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DarkGubi
aktív tag
válasz HUTCHDB #2428 üzenetére
Az ígéreteikkel. Egy évvel ezelőttre ígérték a 2.0-ás verziót, meg az ilyen-olyan portokat (Android, Symbian, WinMo, iOS) és még mindig semmi. Azért dolgoznak rajta, de naaagyon sokáig tart. Jelenleg Android 2.2-re ígérik a Coreplayer 2.0-át.
-
Tottika
tag
Ez az,hogy Taiwan és mégis ilyen drágák....vajon miért???
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tottika #2432 üzenetére
nem olyan régen használom a készüléket, DE ki merem jelenteni, hogy minősége, kivitelezése tökéletes!
nekem nokiáim voltak, és azokat is (nyilván a nagyobb és nem műanyag modellekre gondolok) minőségileg kiválónak tartom.
ez a készülék is simán van olyan mint mondjuk egy N97, sőt talán még jobb. ( az X sorozatról ne is beszéljünk)
a belső értékek is simán vetekednek bármely más gyártó termékével.
Taiwanról meg annyit, hogy ők voltak azok, akik az elsők között voltak a nagy márkák japánon kívüli gyártásában már a 80-90 -es években. úgyhogy tapasztalat van.
egyébként mivel jobb mondjuk egy Koreában készült termék?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Integrale
veterán
Hali!
Milyen programot ajánlotok avi lejátszására? Windoes media player viszi az avit? (ha igen kell hozzá +kodek?)
Melyik iGO-t ajánljátok használatra?"Bad reklám is reklám too"
-
Ufff
senior tag
válasz Tottika #2432 üzenetére
Hol is gyártják pl. a Columbia márkájú ruhákat? És a DIEL síruhák honnan jönnek? Látszik ez a minőségükön és az árukon (csak szólok, az utóbbi román!!!)??
Vagy vegyük a kínai termékeket. Van köztük különbség? És árban?"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Integrale
veterán
válasz DarkGubi #2425 üzenetére
Hali!
Akkor én máshogy gondoltam. Úgy voltam vele, hogy más hullámsáv tartománya van rádiónak és Bt/GPS-nek. Ezért gondoltam a softver cserére. A nem fizetős közül mi lehet olyan lejátszó vagy codek ami viszonylag visz is sokmindent. Nem film nézésre akarom használni a telót, csak ha netén mégis kellene valamit megnéznem, minél jobban működjön.
A GPS-re nekem meg olyan elég ami a magyarországi útvonalakat tudja ( és ad egy útvonal tervet) normál madártávlatiban eggyel szebben mint a lapozós térkép.
Esetleg a telefonon lévő CoPilot- nak van feltörése és térképe valahol?"Bad reklám is reklám too"
-
DarkGubi
aktív tag
válasz Integrale #2436 üzenetére
Sajnos csak a Coreplayer van ami használható ezen a telefonon, de gondolom észrevetted, hogy mást nem tart vissza a fizetős Coreplayer beszerzése máshonnan.
Ingyenes GPS progit nem tudok mondani. Én a Google Maps-t használom, de nem útvonal tervezésre, csak térképnek.Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DarkGubi #2445 üzenetére
teljesen más téma:
hogy vagytok megelégedve a készülék zenelejátszási képességgel?
szerintem a "nagyon jó" vagy inkább a "majdnem kiváló" kategóriába sorolnám.
a rádió része tényleg nem egy nagy szám, de az mp3 lejátszó(k), és a rátelepíthető - direkt nem írok programot ( ) - .flac lejátszó nálam nagyon jól szuperál.
hogy mire alapozom?
volt szerencsém összehasonlítani egy IPod classic-kal.
hát nem maradt alul a mi kis topázunk, sőt "hangszeres zenén" (Ian Anderson, Michael Buble) még meg is fektette a iPod-ot.
(természetesen a teszt során ugyanazon zenéket hallgattam ugyanazon hangkibocsájtó -fülhallgató, erősítő+hangfal- segítségével)
vélemények?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DarkGubi
aktív tag
válasz HUTCHDB #2446 üzenetére
Úgy olvastam az iPod hangminőségét nem nehéz lekörözni.
Szerintem is jó hangja van, de én már rég nem használtam zenelejátszásra. Legfőbb problémám a HTC távirányítós adaptere volt, mivel csak a Windows Media Player tudja használni, ami elég kevés.
Az is igaz, hogy még ki sem próbáltam a Sennheiser CX500-asommal. Majd hétfőn.Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DarkGubi #2447 üzenetére
"...csak a Windows Media Player tudja használni..."
ezt már hallottam valakitől....nekem egy kicsit kisebb árfekvésű fülesem van, (creative ep 830) de ezzel is igen jól szól.
a gyári fülhallgatóhoz képest meg kategóriákkal.
DarkGubi!
kíváncsi lennék, hogy ha a sennheiser-eddel ugyanazt a zenét meghallgatod a lejátszódon és a topázon, akkor mi lesz a véleményed.
viszont én meg egyszer egy Sennheiser CX500-at hallgatnék meg...sajna sehol nincs rá lehetőség. ("higiéniai okok miatt" mondják a boltban, pedig már felajánlottam, hogy szilikon véget teszek rá, de elhajtottak )
így meg szinte zsákbamacska......" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Integrale
veterán
Hali!
Én összeegyeztettem a SE agybadugós fülesével (az nem esik ki a fülemből) és a sony megabass-ához képest csak leheletnyivel gyengébb az akusztikája. Nekem így nagyon bevált.Csak az a nyamvadt rádió :-((("Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest