Új hozzászólás Aktív témák
-
piszta
tag
Jó reggel!!!
Elkészült az első verzió:
Eltávolítva:
GPS_CoPilot_Settings_7_8_Settings_1
GPS_CoPilot_TB_7_8_0_420
GPS_GMM_3_0_106_3
bronze
BronzeNonEA
CHome
Entertainment
INTERNETSHARING
IPSECVPN=False§Livesearch=False§
OneNote
RemoteDesktopMobile
SampleMusic
Skybox
Skymarket
SqlCeMobile
Themes
WelcomeCenter
WMLiveSearchWidget
WMWidgetsFrissítve:
NETCF 3.5
Manila_Calendar_2_5_20113223_0
Manila_Core_2_5_20121225_0
Manila_Home_2_5_20111612_0Manila_Internet_2_5_20111729_0
Manila_Mail_2_5_20113620_0
Manila_Message_2_5_20111612_0
Manila_Music_2_5_19224028_0Manila_People_2_5_20111710_5
Manila_Photo_2_5_19224023_0
Manila_Settings_2_5_20121232_0Manila_Stock_2_5_20111730_0
Manila_Twitter_2_5_20111731_0
Manila_Weather_2_5_20113629_0 kb 100 magyar várossal
Media_Tool_kit_1_2_20113121_0
App_Service_1_87_0_0
Camera_6_16_37495_0IME_EzInput_Western_2_1_20112821_00
Media_Tool_kit_1_2_20113122_0
Phone_Canvas_Enhancement_4_2_51720111829_0Power_3_6_0_0
Volume_Control_2_2_20113221_00
Wi-FiWizard_1_24_3_0
YouTube_2_6_20111727_00Extrák:
AMSlidertrasparenteiconcorniceSense2_5
B4all 2_5_2011 TEST 2Color Comm v2_2b
CommManager3G
C_Brians WM6.5 Taskbar gfreek edition V5a
Manila HUN köszi Ufff
ManilaBirthday_2
MP3Trimmer_1_1_18162327_4
PimBackupv28
ShakeAndSave_Setup
Switch OFF GPRS (MoDaCo NoData)
Topaz D3DM
X2_TaskManager_mod
xdaShutdown 1.01 - WVGA
Tom Auto Install - elméletileg működik SD kártyán AutoInstall mappába berakott cabok automatikusan települnek ROM frissítés vagy HR után. (nekem csak a magyarítás indult el, nem tudom miért, de ha az megy akkor másnak is)
+ Manila teakek
+ Reg tweakekPagepool 16MB
LZX enabledLink:
[ROM][ Szerkesztve ]
-
mfranky
őstag
Skaccok nálatok is csinálja ez a rom, hogy elfelejt hangjelzést adni sms érkezésekor?
Bármit állítok be, mp3 vagy ami alapból benne van, egy darabig megszólal, aztán utána már nem... csak led villog...PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
piszta
tag
válasz mfranky #1652 üzenetére
hmmm
mióta fenn van 1 smst ha kaptam akkor nem volt gond.
Asztalon vagy zsebben van a készülék mikor nem jelez?
Mert van benne egy oylan funkció hogy mozgatás közben elhalkítja a hangot, nem lehet hogy az a baj?
Mindenesetre felírom ezt a hibát, s ha legközelebb neki ugrok megnézem mitől lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
Kéne nekem info a billenytűzárról. Be van állítva automatára, de túl hamar lezár. Néha jobb lenne, ha hosszabb idő után aktiválódna csak.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Ufff
senior tag
Ahaa, csak vmiért nem akarja az igazságot. Mondjuk hajnali 3-kor már én sem voltam türelmes...
Kipróbálom megint...
Nekem igazából az kéne, hogy mit kellene beírni végtelen időhöz. Ha 0-t írok be, attól összefossa magát a windows. Ezért kapott tegnap éjjel 2x is HR-t...[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
piszta
tag
én a wifivel küszködök, hogy ne menjen állandóan csak ha kell, lehet vissza rakom a 2.16 ROM wifi cuccait, hátha ...
-
DarkGubi
aktív tag
Én ezt a programot használom: LockDevice
Elég egyszerű és fapados, de eddig ez a legjobb amit találtam ami a windows lezáróját használja.[ Szerkesztve ]
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
Villanyász
tag
Sziasztok!
Mondjatok lécci olyan progit ami az új rommal működik és bontja inaktivitás után az adatkapcsolatot.
thx
-
Ufff
senior tag
válasz Villanyász #1666 üzenetére
Ezt most nem értem. Ha inaktív, akkor minek kell bontani?
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Ez az sms hang probléma továbbra sem oldódott meg...
Nem lehet, hogy az a baj, hogy 2 helyen is be lehet állítani, és emiatt akad össze az egész?
Értem ezalatt a hangok/értesítőknél is be lehet állítani és a Manila 2.5 beállításai alatt (utolsó ikon) is van egy hangok beállításai, és ott is állítani lehet az email/sms/mms hangokat, de ott csak ki/be. Nem lehet, h emiatt nem szólal meg? Arról nem is beszélek, hogy az sms előnézeti funkció sem működik, hiába van bepipálva...PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
aggressor
aktív tag
sziasztok! tudtok olyan progit ami az adatmennyiséget számlálja? wm6.5-re...
-
TwoRow
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok linkelni vmi dia2 gyik szerűséget? Van ilyen? Itt a fórumon már eléggé elvesztem... programokról hol olvashatnék?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
XDA Fórumot ismered-e?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Ufff
senior tag
válasz mfranky #1669 üzenetére
Franky!
Melyik ROM-ot használod? Pisztáét? Mert nekem a hivataloson minden oké! (Mondjuk ilyen sem volt még.)
Tegnap nézegettem a registry-ket WLAN ügyben, de még nem találtam semmit. Engem is idegesít, hogy nem lép ki, ha nem használom...
-
TwoRow
csendes tag
Egy napja vettem egy sráctól a kütyüt és még ismerkedem vele. Hol tudom megnézni h melyik ROM van rajta? Wm 6.5 annyit már tudok.. Konkrétan amúgy most azzal adódott problémám, hogy használtam a messengert és szinkronizáltam a hotmailt, amit egyébként én nem használok... de innentől kezdve nem engedi kitörölni az accountot pedig szeretném... A frissítések alkalmával ha meg van bejövőm akkor rezgéssel és hangjelzéssel jelzi. Erre ébredtem az előbb, de elnémítani nem tudom...Munkahelyi exchange szerveres levelezést be tudom állítani? Láttam az előbb youtube-on hogy van a dia2-re is android. Erről tudtok valamit? Egyébként meg csak szeretnék pár hasznos és haszontalan programot felrakni mint vízi mérték, szótár, játék satöbbi Ezeknek ha lenne gyűjtőhelye magyar leírással azt komáznám..
Köszi előre is a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
-
piszta
tag
Én a wifin kívül még semmi problémát nem vettem észre a ROMon.
-
piszta
tag
Mondjuk ez azs SMS kijelzés nekem még gyári ROMon sem működött sose rendesen. Meg nem isbiztos, hogy jó dolg, ha mondjuk az embernője meglát egy olyan smst amihez semmi köze
-
spawn21
veterán
Szervusztok.
Lenne egy nem ide tartozó kérdésem,illetve mégis hiszen Htc-ről volna szó.
Az a topic halottnak tűnik.
Vennék egy Mda Vario V,ami tudtommal egy touch pro2.
Nem tusom milyen kezelőfelülete lesz,de szerintem t-s. Valahonnan rá tudom tenni,a gyári romot?s24U+15p
-
magyarl
tag
Sziasztok!
Van aki már használja, tesztelgette a legújabb official Rom-ot? Esetleg konkrétan a Sunnysoftos East Európást (2.53.479.3), az ahhoz tartozó magyarítással? (ugye jól néztem, hogy annál a htc.com-on sincs újabb rom más régiókban sem)
Mert ahogy nézegettem épp a diám infóját, az eredeti 1.39.479-es rom nem épp egy mai darab de a sok kis állítgatással, progikkal már olyan jól belaktam, hogy lusta voltam eddig másikkal próbálkozni, főleg hogy mindig kiderült hogy ez-az mégsem jó rajta...
De könyörgöm, legalább visszalépés ne legyen az előzőhöz képestUtána olvasgattam ennek-annak, és most már úgy látom azért kerültek bele olyan új finomságok, amiért lehet rászánnék egy hétvégét a frissítésre
Főleg az érdekelne, hogy pl a Keyboard controller tökéletesen megy-e (ez dobja meg a legjobban a kezelhetőségét) vagy pl a WkTask, Batti, vagy úgy általában, van.e más nyűgje az új romnak.
Amiben pl javulást várnék: FM rádió (most nagyon gyengén veszi az adást), kicsit erősebb, stabilabb Wifi kapcsolat, netán kis általános sebesség optimalizálás (de inkább olvasok lassulásokról...)HardSpl-től meg egyelőre idegenkedek, ilyen garivesztéssel fenyegetős dologgal még inkább nem erőszakolnám meg az alig több mint féléves kedvencemet
Kösz a véleményeket, válaszokat, tov szép napot ^^
SONY KDL-43W755C
-
Ufff
senior tag
válasz magyarl #1687 üzenetére
Szia!
A legújabb ROM teljesen jó! Minden jól működik rajta. Wi-Fi-nél van egy olyan beállítási lehetőség, ahol a Wi-Fi erejét lehet belőni. Gyárilag a leggyengébben van. Középen egész jó, maximumon meg zseniális, csak akkor már szippant az akkuból rendesen!
Tedd fel az új ROM-ot, megéri!"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
mfranky
őstag
Szia Ufff!
Ez az, ez benne a vicc, hogy nekem is új gyári HTC rom van rajta, mégis valamiért az sms nem működik megfelelően... nem tudom, nálatok miért tökéletes, annyit átírtam a registrybe, hogy "ébredjen" ha jön egy sms. Mást nem. Mégis, sms érkezéskor hangot nem tudok kihozni belőle... az email érkezéskor meg működik a beállított hang.
Más. Wifi-vel mi a gondotok? Nálam meg az működik jól, mert ha nem használom a telót, akkor nem megy a wifi... ha bekapcsolva hagyom, és lezár a telefon, akkor használatkor újra csatlakozik.. én úgy látom, nem megy, csak ha használva van.Egyébként ez az új ROM tényleg gyorsabb és szerintem jobb is, mint az előző, mindenképp megéri felrakni. Az akksi az egyetlen olyan dolog, ami szerintem nem bírja annyira, mintha ezzel a rommal a 2 nap helyett olyan 1,5, de inkább naponta tölteni kéne...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
mfranky
őstag
válasz mfranky #1689 üzenetére
...még egy dolog, ami érdekes:
az sms hang(sounds/notification) beállításnál az az opció, hogy ismételje (repeat) a hangot, amíg el nem olvasom az smst, és a flash light (gondolom felvillan/villog a kijelző ha érkezik sms) ez a két opció abszolút inaktív, be sem lehet pipálni. Ez csak "bizonyos" hangoknál elérhető, vagy miért nem lehet aktiválni?PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
magyarl
tag
Hm, kösz a válaszokat, mostmár biztos felrakom, már csak azért is, mert addig csesztettem Ati driverrel, hogy most első boot képernyőnél nem jut tovább
Jól sejtem így minden telón lévő adatom ugrott? Már semmi reális esély adatot menteni róla? Pl névjegyzék
Francba, korábban már kellett volna mentést csinálnomSONY KDL-43W755C
-
Ufff
senior tag
válasz magyarl #1692 üzenetére
Névjegyzéket tessék memóriakártyán tárolni!
Na meg persze biztonsági mentést készíteni!Este csomagolok be egy kis programcsomagot mindenki hatalmas örömére, és akkor lehet csemegézni. Megjegyzésként ott lesz, hogy melyik program vagy drivert mit csinál, mire kell figyelni telepítésnél.
Ajándékokat (főleg nagy értékűt) elfogadok! Ja, meg is lehet vesztegetni! Nokiás dobozom van..."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
TwoRow
csendes tag
Sziasztok!
Wm 6.5-re ikonokat tud valaki? Az egész telefonban az tetszik hogy ilyen minimalista, erre a kedvenc ikonoknál a messenger úgy néz ki mint egy nagy élénk zöld leveli béka....Nem tudtok valami homogénebbet, diszkrétebbet?
Köszi
-
TwoRow
csendes tag
Ja és még vmi. Kicsit kezdő vagyok a témában. Nem *.cab fájlok/játékok telepítésében tudtok segíteni? Pl. játékoknál THPS2-vel és Worms World Partyval próbálkoztam és exét azt telefonról nem engedi megnyitni... Előbbire elvileg van külön htc-s változatom [itt].
[ Szerkesztve ]
-
stufen2
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legfrissebb rom? A sunysoftos vagy a htc-s. Mert a sunysoftos nincs fenn a htcn .
jelenleg nekem 2,16,479,1wwe-m van desztem rohadt lassú.Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
Markusz King
tag
Üdv Mindenkinek!
Hogyan és melyik böngészőben tudok megnézni olyan videókat - elvileg flash -, ami pl az indexen egy cikkben van?
Letöltöttem a flash palyert, de sajnos ettől sem jobb a helyzet, sőt!
Az Operában meg sem jelenik a video helyén semmi, az IE-ben meg csak egy fekete kocka:-(
Van erre vmilyen megoldás?
Köszönöm előre is!
-
stufen2
aktív tag
Segítsetek!
felraktam a sunisoftos 2.5..... romot, felrakás után hard resetelni akartam de a 4 csíkos képernyőnél megakadt
annyit csinált hogy kiírta a fehérbe hogy serial kékbe semmi pirosba zöldbe meg számok
mi a sz@rt csináljak?Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
rádugtam tyúkbélre erre fehérbe kiírta hogy usb
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest