- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DarkGubi #2852 üzenetére
és láss csodát sikerült a szinkronizálás!
hát nem tudom mi lett volna velem itt nélküled és természetesen a többiek nélkül.most még nem nem tudok az androiddal foglalkozni, sőt a telefonommal sem, mert indulunk egy leendő szilveszteri bulira.
még azt sem tudom hogyan kell a gmailról a névjegyeket a telefonomra rakni, de majd jövőre ( ) megcsinálom.még egyszer köszönök mindenkinek mindent, és B.U.É.K!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ufff
senior tag
-
fradi81
veterán
Hello
Tud valaki egy használható ébresztő programot wm 6-5-re? A gyári 4x játsza le az alarm hangot aztán elhallgat..Ami még érdekelne egy olyan mp3 lejátszó, amivel mappát is hozzá lehet adni a lejátszólistához, nem csak fájlokat. Köszi.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
dive_z
csendes tag
BUÉK Mindenkinek!
DarkGubi hathatós segítségével (ezúton is köszönöm!) végre valahára W6.5 van a masinán...
Hanem a telefonszámom nem jelzi ki a hívott félnek!
A 6.1-nél halványan emlékszem, hogy hol volt az opció, de már szét nyomkodtam a készüléket és vagy meg vakultam, vagy csak béna vagyok (ez utóbbi nagyon nincs kizárva) sehol nem találom az opciót!Kérlek segítsetek!
Köszi!
Üdv! DiveZ ___________________________ www.f-88.hu
-
Kovacsjani
csendes tag
Számküldés/tiltás:
Beállítások/kommunikáció/telefon. Ezen belül a legfelső sor (telefonos szolgáltatások).
Itt van egy lista, melyben a 2. sor a "hívóazonosító." Ráböksz, majd a "beállítások..." (alul) gomb megnyomásával a mindenkinek-senkinek-csak a névjegyekhez beállítások közül választhatsz. Végül OK.[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Hello
Meg lehet oldani valahogy, hogy kb fél perc tétlenség után mikor kikapcsol a kijelző ne kapcsoljon ki a wifi is? Nem látok ilyen beállítást sehol, MSN miatt lenne jó.moto g72, Ninebot d28e
-
dive_z
csendes tag
Oh igen...
Én is ilyesmire emlékeztem...Nálam ez valamiért így néz ki:
Beállítások / vezeték nélküli vezérlés / telefon / (és az 5-ik a) hívásazonosító (hívó ID beállításai): mindenki, senki, csak névjegyhez;És nem stimmel, mert nem csinál semmit... sajnos
-
fradi81
veterán
-
dive_z
csendes tag
válasz aggressor #2862 üzenetére
Nekem 6.1 volt rajta és nemrég küzdöttem fel rá a 6.5-öt.
Amit leírtál stimmelt a 6.1-re is és én is evvel próbálkoztam, de itt valahogy hiányzik.
Mondjuk áthidaltam, mert felhívtam a kapcsolattartómat és bekapcsoltattam vele a szám elküldését, de akkor is piszkál a dolog, hogy hiányozhat?!
Ezen kívül van még pár dolog amit nem találok, vagy csak nehezen és körülményesen, de már nem nagyon foglalkozom vele, mert várom azt a pillanatot amikor alkalmas lesz már a dolog és felpattintom rá az androidot...
Na nem azt mondom, örülnék ha nem akadna annyit alapvető műveletek közben, mint pl a telefon "behívása", de hát mit mondjak? WIN!Üdv! DiveZ ___________________________ www.f-88.hu
-
dive_z
csendes tag
Még egy apróság:
Miért van az, hogy ha bekapcsolom a telefont (mert minden este kikapcsolok) és X idő után kapcsolom a számítógéphez (kábelen) teszi a dolgát.
Azonban ha lehúzom és akár csak 5 perc múlva - vagy bármikor máskor - újra rádugom, 85%-ban nem kapcsolódik a számítógéphez, bár a töltést veszi. Nyomni kell egy reset-et és akkor ismét kapcsolódik...Na mondjuk ettől szét b@sz az ideg!!!
[ Szerkesztve ]
-
andrysoft
csendes tag
Nem tudom miért istenitik annyira az Androidot. Tudtommal 1: macerásabb sokkal a szinkronizálása. 2: Programokat csak az Android Marketből lehet levenni, kézzel rátölteni nem lehet. Az igazán jók meg fizetősek. 3: Akkora adatforgalmat generál, hogy ihaj. A WM telóknál el lehet lenni net nélkül, de ennél nem. 4: Saját szoftokat nem tudom, hogy lehet-e főzni az Androidos telókra, mint a WM-es mobilokra... A Win7-es meg egy lapát szar (multitask nuku, vágólap nuku, memóriakártya nuku, testreszabás nuku, hatalmas adatátviteli számlákat generál a felhasználó tudta nélkül.)
Mindent összevetve maradok még egy ideig a WM6.5-nél...Any112
-
DarkGubi
aktív tag
válasz andrysoft #2871 üzenetére
Cáfolat jön! Én Windows Mobile-ról váltottam Androidra, úgyhogy tudom mit beszélek (írok):
1. Nem igaz.
Csak beírtam a Gmail címemet és jelszavamat és minden levelem, névjegyem és naptári bejegyzésem azonnal a telefonon virított (persze előtte szinkronizáltam a Windows Mobile-om is a Google-al). Még PC sem kell (nincs is szinkronizációs szoftver hivatalosan hozzá).Sőt, a Gmail push mail-ként üzeme.
2. NAGYON Nem igaz.
A setting, application menüpontban van egy ilyen menüpont: Ismeretlen források. Ha ezt bepipálod, a memóriakártyáról is tudsz telepíteni android programokat (*.apk fájl).
3. Ez sem igaz.
Nekem 100 MB-os csomagom van és ha nem nyúlok a net-hez, akkor kb 500 Kb-ot generál naponta és ebben benne van a Gmail, időjárás frissítés, szinkronizáció, 1-2 egyéb program kis frissítése.
4. Persze, hogy lehet főzni (gondolom itt a rom-okra gondolsz). A ZTE Blade fórumban 3 ember is aktívan főzőcskézi a 2.2-es romokat, amit a Japán és kínai romokból készültek. Továbbá jelenleg is a kínában megjelent többnyelvű romot próbálják rávarázsolni az európai Blade-re. De a legtöbb Androidos telefonra van valamilyen főzet. Jelenleg a 2.3 Android a divat és azt próbálják ráfőzni a telefonokra (CyanogenMod 7).Nyugodtan át lehet pattanni a Android vonatra
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
devcse
csendes tag
üdv mindenkinek,
segítséget szeretnék kérni: ajánlottak egy htc diamond2-t, független, de nem magyar nyelvű, usa.ból származik.hol lehetnek a buktatók, mire kell figyelnem?
köszi -
TwoRow
csendes tag
Hali,
olyan kérdésem lenne, hogy ha félre érzékel a kijelzőm, akkor hogyan tudnám beállítani? Annyira félre érzékel, hogy gépre csatlakozásnál az active syncet sem tudom kiválasztani, hogy azt használja és mondjuk ne meghajtóként... Lehet ez ellen tenni valamit? Van rá esély hogy beállítsam? Reménykedek...
Úgy indult a dolog, hogy elromlott a kijelzőm, és volt még garim, de a speedshop visszadobta azzal, hogy illegális szoftverbeavatkozás történt, így nem csinálják meg és hasra csapva 40 ezerrel fenyegetőztek a javítást illetően... Ezért én kb. 5500 ft-ért rendeltem ebayről egy kijelzőt + egy teljes házat, gondoltam majd jól a képükbe röhögök.. Aztán videó alapján szétszedtem a telefont, és kiderült h csak az érintőpanellal van a gond és a kijelző teljesen jó. Oké.. rendeltem egy panelt kb 1800 Ft-ért, aztán szembesültem azzal, hogy azt ragasztani is kell.. Adtak a szervizben kétoldalas ragasztót, meg is ragasztottam. Az előlapra persze át kellett rakni a hangszórót, a ledet, sőt még az alsó két csavaranya sem volt rajta a csere előlapon, így azt is ki kellett barmolnom a régiből, és beleolvasztottam az újba.... Sikerült összerakni, végre azt hittem hogy kész. Erre nem jól érzékel... Annyit sz*ptam már vele, hogy legszívesebben kib*sznám a pics*ba..
[ Szerkesztve ]
-
TwoRow
csendes tag
Elvileg valahogy első bekapcsolás után bejött a kalibrálás ablak, de ott is ki kellett volna választanom vmit azt meg nem tudtam. Ráadásul sikerült úgy lehúznom az ablakot a fejlécnél fogva, hogy végképp nem láttam semmit.. Aztán ki-be kapcsoltam hátha visszatér vhogy az ablak de ez nem jött össze..
-
greenmelon94
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy használt Topázt.
Úgy látom többen is vannak itt akik már járatosak a témában, így remélem kapok választ a kérdéseimre.Elsősorban vélemény érdekelne. Mielőtt bárki is meg akarnak kövezni mondván, hogy olvassak vissza, engem az érdekelne, hogy mai szemmel, azzal a rengeteg javítással meg mindennel ami kijött a telefonhoz az évek során, mit gondoltok erről a telefonról? A 40-50 ezer forintos kategóriába akad versenytársa? Én nem találtam okosabb telefont használtan ennyiért.
Illetve volt ez a dolog, hogy a videókat natív felbontásban nagyon rosszul játssza le. Ezt még a telefon megjelenésekor írt hozzászólásokban olvastam, azt a pár száz oldalt nem volt kedvem végigolvasni azóta. Az is érdekelne, hogy azóta ilyen fronton mi a helyzet.
Írtatok a 3D-s gyorsító driverekről. Ez a játékokon kívül a telefon egyéb funkcióinál eredményez gyorsulást? Esetleg a videolejátszás sebességén változtat?
Egyelőre azt hiszem ennyi kérdésem lenne, remélem tudtok válaszolni mindre, és előre is köszi!
-
fradi81
veterán
Hogyan lehet rárakni erre egy magyar nyelvű wm 6-5öt? Mi kell hozzá és hogy megy ez? Most angol van rajta.
moto g72, Ninebot d28e
-
devcse
csendes tag
válasz fradi81 #2874 üzenetére
köszi, ilyesmire gondoltam pl mint amit írtál. ha jól tudom, a klón nem tudja a 3g-t sem. abban nem vok biztos, h az amcsi tudja e a 3g-t? ill milyen hátránya lehet még egy amcsi kiadásnak? gondolom magyarítani lehet, romcsere lehet, szoft friss lehet...ezek érdekelnének, ha vki már belefutott hasonlóba, mik a tapasztalatok
köszi -
greenmelon94
tag
Vaterán van/volt fent egy HTC Hero. Az is amerikai modell volt, ezáltál a nálunk használatos simkártyákkal nem működik az eladó leírása szerint. Azt nem tudom, hogy ez csak a Hősnél van-e így vagy a többi HTC-nél is, de azért szerintem csekkol(tas)d le, hogy megy-e magyar simmel, nehogy megszívd vele.
-
greenmelon94
tag
2 kérdésem lenne:
1. Honnan lehet Topazzal teljesen kompatibilis WM 6.5-öt letölteni (esetleg 6.5.3-at, ha abból is van tökéletesen működő verzió)
2. A hard reset a gyári ROMot is visszaállítja?
-
greenmelon94
tag
Az 1. kérdésemre megtaláltam a választ, a HTC európai honlapján van fenn letölthető ROM.
-
fradi81
veterán
válasz greenmelon94 #2882 üzenetére
Azt a romot ami épp fent van. itt írják.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
aggressor
aktív tag
válasz greenmelon94 #2877 üzenetére
szerintem egy iphont vegyél helyette... sikerült kipróbálnom egy iphon 4-et... össze sem lehet hasonlítani egyik htc-vel sem. és szerintem 50-ért kapol egy iphone 3-at.
-
greenmelon94
tag
-
greenmelon94
tag
Valaki linkelte még az előző oldalon a 3D drivereket. Most tűnt csak fel, hogy az Dia1-hez való.
Működik ennek ellenére a Topazzal is?
-
aggressor
aktív tag
válasz greenmelon94 #2888 üzenetére
annyit mégért ahoz képest, hogy én mennyiért vettem újonnan..
-
fradi81
veterán
Hello
A hard reset hogy működik pontosan? Minden plusz fájlt töröl a telefon memóriájából ami az alap rendszerben nem volt ott?
moto g72, Ninebot d28e
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok!
Esetleg tudtok nekem olyan helyet linkelni, ahonnan le tudok szedni egy stabil magyar romot a telefonhoz?iPhone 14 pro
-
Rgabesz79
csendes tag
válasz Intel q8200 #2893 üzenetére
Szia!
Itt található: http://www.sunnysoft.cz/htc/
Én innen töltöttem le. -
Rgabesz79
csendes tag
válasz Intel q8200 #2895 üzenetére
Részben igen, az angol legfrissebb rom található ott+ a magyarítás.
Én is ezt használom, jól működik, a magyarítás kicsit lassítja. Nekem német gyári rom volt a készüléken, tehát egy kicsit módosítva kellett felraknom, ha visszaolvasol a #2757 hozzászólásnál kértem én tanácsot. DarkGubi, adott remek válaszokat, hasznos tanácsokat nekem.
Még mielőtt nekikezdenél, milyen rom van most a te készülékeden? -
Rgabesz79
csendes tag
válasz Intel q8200 #2897 üzenetére
Akkor igen, letöltöd a fájlokat, adatkábellel összekötöd a PC-vel, activesync-el létrehozod a kapcsolatot. Nem szükséges szinkronizálni, csak lássa a PDA-t.
Katt a file-ra, pár perc és frissít, majd a leírtak szerint magyarítod. -
Intel q8200
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs