- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rgabesz79
csendes tag
válasz Intel q8200 #2899 üzenetére
A magyarítás a sunnysoft oldalon van ahonnan leszedted a 6.5 romot.
"Download Language Localization"
Az "Information"-ra clikkelve pedig egy rövid leírás magyarázza miként kell eljárnod, van magyar nyelven is, kicsit szabad fordításban, de érthető.
Magyar nyelvü Diamond 2 leírást a HTC oldalán itt: http://www.htc.com/hu/userguide.aspx?p_id=249
Hard Reset:
Ha letöltöd a magyar haszn. útmutatót, hardveres újraindítás menüpont alatt megtalálod 234 oldalon.
Sok sikert. -
Rgabesz79
csendes tag
válasz Intel q8200 #2902 üzenetére
Örülök, hogy sikerült minden.
Az forgalom számlálóról nem tudok semmit, nekem még sose jutott eszembe, hogy nézzem a bejövő és kimenő időtartamokat.
Van pár oldal itt a fórumon: #216; #267;#397; #1210; #1228;# 1373;#2105, ezen oldalakon érdekes és fontos progis vannak, összegyűjtve. Nézd meg őket hátha van valami amit keresel, de a legtöbb dolog az XDA-DEV-en van, ha megy az angol mindent megtalálsz. Regisztrálni kell és mehet a letöltés.....................
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=478
Itt minden van, főzött romok, Android fejlesztett romok a készülékünkre, minden.
Jó szemezgetést. -
Intel q8200
senior tag
válasz Rgabesz79 #2903 üzenetére
Kösznöm!
Olvasgatom mikor van kis időm,
Viszont felmerült egy nagy gondom.
Mikor hívnak zsebben van a telefon, tokban és csörren egyet és elhalkul és nem is rezeg.
Valószínű ez amiatt van, mert fejjel lefele elhalkul. Ez tetszene is, nah, de a zsebemben?
Ki lehet ezt valahogy venni? Vagy esetleg állítani rajta?[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
aggressor
aktív tag
válasz Intel q8200 #2900 üzenetére
a power gombot csak röviden nyomd meg. közben tertsd nyomva a hangerő ki és be-t egyszerre..
-
Intel q8200
senior tag
-
Rgabesz79
csendes tag
válasz Intel q8200 #2906 üzenetére
"Aggressor" csak a Hard Reset pontos elvégzését írta le neked, figyeld, hogy hányas sorszámú kérdésedre érkezik válasz!
A csengést a "Beállítások"_"Hang és Kijelző"_"Hangerő csökkentés"-nél állítsd Off-ra.
Ezzel megoldódik a gondod, mozgatásra nem fog elhalkulni. -
Intel q8200
senior tag
válasz Rgabesz79 #2907 üzenetére
Igazad van! Elnéztem annyira örültem a válasznak.
Még esetleg abban tudtok segíteni, hogy az üzenetekben mikor megvettem kis borítékok voltak, de most hard reset után, van hagyományos, ahol beérkező....ra bontva van vagy társalgás üzemmód, ahol névre bontva van.
Beállításokban nincs "hang és kijelző" nekem csak hang és értesítések vannak, de ott sincs ilyen.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
Rgabesz79
csendes tag
válasz Intel q8200 #2908 üzenetére
Na hát ezt az üzenetes dolgot nem értem, mi is a kérdésed ezzel kapcsolatban? SMS v., e-mail?
A menüdet meg nem értem, nekem úgy van ahogy leírtam, a csengést ott tudod állítani.
Még azt beírhatnád, hogy milyen pontosan a rom verziód. (Nekem 2.53.479.3 (76952) WWE)
Csak azért mert nem értem, hogyhogy nem olyan a menüd mint az enyém, ha mind a ketten ugyanonnan frissítattünk. -
Intel q8200
senior tag
válasz Rgabesz79 #2909 üzenetére
Meg van az a menü. Csak félre értettük egymást. Mert nem a mozgatásra halkulásra gondolok, hanem arra, hogy ha fejjel lefele kerül a képernyő, akkor a rezgés és a csengés is megáll. Tetszik is ez a dolog, csak, ha a zsebemben van és ott fordul úgy, akkor nem veszem észre a hívást.
iPhone 14 pro
-
pelert
csendes tag
helló
érintőpanel cseréhez készülök,de még torx csavarhózót nem vettem, az volna a kérdésem hogy spóroljak ne vegyek készletet, csak eggyet vennék meg ..de sajnos nem tudom a méretett T ?
válaszotokat előre is köszönöm.. -
Intel q8200
senior tag
Nektek is a rendszer hangereje megegyezik az sms hangerejével?
Leveszem a rendszer hangerejét, hogy ne legyen hangos bekapcsoláskor meg különböző figyelmeztetésekkor és akkor az sms is halk. Erre nincs valami megoldás esetleg?iPhone 14 pro
-
Kovacsjani
csendes tag
Szia. T6-os kell hozzá, a fedlap alatti csavarokhoz biztos ez a méret. Persze ha mélyebbre ásol, nem tudom, hogy nem lesz-e kisebb csavar. Még anno nokiához vettem, de ez úgy látszik szabvány méret. Az enyém is newton-ringes, de nem merem visszaküldeni garanciába, mert a szétszedést "biztosító" piros pöttyöt még az első napon átszakítottam. Mennyibe lesz így a csere? Ez a kijelzőt is érinti, vagy csak az érintőpanelt?
-
pelert
csendes tag
én találtam egy oldalt itt torx T5-ös csavarhúzó kell hozzá....[link]
csak érintőpanel cserére gondoltam mert nekem a szalagkábel szakadt el, hülye fejjel felnyúztam róla és megtöröltem a nedvességet alatta.. és így megszakadt az érintkezés
olyan 5 ezer körül fog kijöni 2700 a penel és a szállítás olyan 1800
gondoltam magamnak megcsinálom,olcsóbban jön ki, néztem is már videót a szétszereléséhez és az összerakásához is bízok benne hogy így menni fog a dolog.. -
Kovacsjani
csendes tag
Lenne egy kérdésem is. A "személy" modulban (ahol az arcképeket lehet telefonkönyvként lapozgatni), a hozzáadható darabszám maximált? Elkezdtem feltöltögetni az ismerősök arcképeit ide, de 15-nél többet nem tudok hozzáadni. Ezt a 15-öt nem lehet valami registry szerkesztéssel megemelni egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
-
Intel q8200
senior tag
Kissé halott ez a topic úgy látom.
Mindenki eladta a Diamond 2-jét.iPhone 14 pro
-
greenmelon94
tag
Én például nem adtam el, pont ellenkezőleg, nemrég vettem.
Én beszélgetek szivesen a Topazzal kapcsolatban csak dobjatok fel valami témát.
-
greenmelon94
tag
Eszembe is jutott valami: létezik Topazra NEM főzött 6.5.3-as WM ROM? Mindenhol találtam egy csomó főzött romot, de hát ezekben annyi fölösleges dolog van, hogy már-már vicc kategória.
Igazán jó lenne egy tiszta 6.5.3-as ROM.
-
Intel q8200
senior tag
válasz greenmelon94 #2919 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
De mi a különbség a 6.5 és 6.5.3 között?iPhone 14 pro
-
mfranky
őstag
Internet forgalom számláló progit tudtok a készülékre? Egy havernak kellene...
Üdv
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
aggressor
aktív tag
válasz Intel q8200 #2917 üzenetére
megunták már a romokat cserélgetni..
-
mfranky
őstag
-
greenmelon94
tag
válasz Intel q8200 #2920 üzenetére
Elsődleges különbség, hogy 6.5.3-ban már alul van a start gomb, úgy mint a gépen .
-
mfranky
őstag
válasz greenmelon94 #2926 üzenetére
40. De abba hozzá való autós szett és tok is volt...
-
mfranky
őstag
Hi!
Volt valakinek valaha olyan problémája, hogy a készülék nem tudott sms-t fogadni?
" Memory full, please delete some sms. " Ezt dobja ki mindig, miután ki lett törölve minden sms, memória is lett felszabadítva.
Gyanúm szerint a SIM kártyára vonatkozik ez az info, de azt nem tudom hol kellene beállítani, hogy ne a sim kártyán tárolja az sms-eket, hanem a telefon memóriájába?.
Arra emlékszem, hogy volt valami reg. átírás, hogy az sd kártyára mentse az emaileket, sms-eket, de ilyennel még nem találkoztam...Üdv
-
Centarior
csendes tag
Heló, tudja valaki, hogy lehet-e, illetve érdemes-e 6.5-ről 6.5.3-as WinMobilre frissíteni piszkált rom-os Topazon? Nem csinálhat ez gubancot? Ér-e a frissítés annyit, hogy megkockáztassa az ember?
-
aggressor
aktív tag
válasz Intel q8200 #2924 üzenetére
csak rom cseréről ment a témázgatás szinte...
-
Bátor75
tag
Sziasztok!
Eladósorba kerül a Dia2-m, kihasználatlanság miatt.
ROM: Duttys Topaz creme de la creme (V4) [5.2.23138.5.3.89
Vásárlás ideje: 2009.08. hó (Speedshop)Irányár: 40.000.-
PM-ben kérném jelezni, ha valakit érdekel.
Üdv
Bátor[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI3 W & Chuwi VX1 & Lenovo S850
-
knandee
csendes tag
Hali!
Nem vagyok valami nagy telefon guru, de most kaptam ajándékba egy használt htc dimond 2-est. Legfőbb problémám hogy angol a menüje. Tudna valaki segíteni hogy tudom beállítnai a menüt magyarra, illetve ha nincs magyar nyelv hozzá hogy tudok rá telepíteni?
Előre is köszönöm, ha valaki szán rám egy kis időt!
Üdv
knandee -
DarkGubi
aktív tag
Nálam a Google Dokumentumok-on elérhető a magyar nyelvi cab fájl.
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
knandee
csendes tag
válasz knandee #2938 üzenetére
Rá kellett jönnöm, hogy ez a dolog per pillanat túlmutat a képességeimen.... Leírom a rendszer adatokat, kell-e egyáltalán frissíteni?
OS version
5.2.29013 (29013.5.3.9)
Manila version
2.5.20212114.0
ROM version
12.Mar.2011 WWE
ROM date
11/20/9nem tom a többi mennyire lényeges mint Radio version....
Ezen kívül fogalmatlan vagyok abban is hogy hogyan kell bármilyen programot telepíteni a telefonra.... A legfontosabb viszont a magyarosítás lenne! Segítséget kérek!
-
Neck
veterán
Sziasztok!
A Diamond 2-mön az LCD kijelző előtti átlátszó lap, ami egyébként az érintésérzékeny rész, kibillen, mert elengedte a ragasztó.
A telefon továbbra is tökéletesen működik, szeretném visszaragasztani a helyére.
Azt, hogy hol kell, látszik a gyári ragasztó lenyomataiból, az lenne inkább a kérdésem, hogy mivel ragasszam meg.A pillanatragasztó gondolom nem jöhet szóba, mivel a ciángőz megfogja belülről az átlátszó részt.
Mivel lehetne szépen megcsinálni?
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
K!$$rác
tag
Olyan kérdésem lenne hogy nektek a dia2 mennyit bír ki egy feltöltéssel??
én most vettem egyet használtam minden jó csak kb 5-6 órát így meg olyan Vonalas teló effektussal rendelkezik,lassan 2 éves lesz az teló meg az aksi is ... sztem kéne vennem bele egy újat ,esetleg nagyobbat szerintetek merre hol milyet vegyek?
újonnan kinek mennyit bírt az aksi? -
Joe_Black7
tag
válasz K!$$rác #2941 üzenetére
Szia!
Nekem a kétéves akksival is elmuzsikál egy napot, közepesen intenzív használat mellett (2 óra zenehallgatás, fél óra-óra wifi-s netezés, viszont kevés telefonálás). Azért már vettem hozzá pótakkut a gyorsboltban, az utángyártott Duinoval sincs semmi gond, én is azt használom, illetve van dupla kapacitású is, avval nincs még tapasztalatom (de ahhoz adnak hátlapot is, mert az eredeti alá nem férne be).
-
K!$$rác
tag
válasz Joe_Black7 #2942 üzenetére
A dupla Duino akkumlátort néztem a gyors boltban pár nap múlva meg is rendelem !
te gyári akksit vettél hozzá? vagy pontosan milyet is? -
K!$$rác
tag
válasz DarkGubi #2281 üzenetére
Én amúgy a HTC Touch Tools 1.4-el szoktam konfigurálni, ugyanis ott is van ilyen progi Rotation Manager néven. Itt csak annyi a különbség, hogy nem a tollat kell visszarakni, hanem a telefont kell megrázni a listához adáshoz.
na ez a progi megvan ,be tallózom az msn-t s utánna kéne megrázni? -
-
OCG
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene, egyszerűen képtelen vagyok működésre bírni az MMS fogadást/küldést . Egy csomó fórumot végigolvastam, beállításokat kipróbáltam, ügyfélszolgálaton is voltam, de semmi. Ha van köztetek vodás előfizető akinek működik az MMS légyszi segítsetek! Ami kellene, mind az MMS server beállítások (Messages/Settings/Options/MMS Server) mind pedig a kapcsolat beállításai (Settings/Connections/Connections/Manage existing settings).
Köszi, üdv. OCG
-
fradi81
veterán
Hello
Használja valaki autóban, szivargyújtóról töltve? Attól kérdezem hogy milyen töltőt használ, töltés közben hány mA-t ír ki, 500 a normális, nálam kiírja hogy optimális, de 700mA, meg nem is tölti a telót és a töltő pár perc alatt rendesen felmelegedett. Mondjuk ezt nem járó motorral próbáltam de gondolom az nem lényeg.moto g72, Ninebot d28e
-
DarkGubi
aktív tag
válasz fradi81 #2948 üzenetére
Az én tapasztalatom az (habár se kocsim, se autós töltőm, se Diamond2-m), hogy minimum 1Ah töltő kell ahhoz, hogy rendesen töltse a telefont navigálás közben. Mikor még volt Diamond2-m, akkor egy Wayteq x820 PNA töltőjét használtam, ami 1Ah-s és minden gond nélkül töltötte.
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest