- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cybermage
csendes tag
Sziasztok!
HTC Touch dimaond 2 vasarlas elott allok es gondoltam elotte azert erdeklodom egy kicsit milyen buktatoi lehetnek. kell valamire figyelnem vasarlaskor? peldaul olvastam hogy az Azsiabol erkezo darabokra lehet nem lesz wm 6.5 legalis frissites. igaz ez? ha igen, hogy tudom beazanositani a szarmazasi helyet?
szoval ilyen "jo ha tudod mielott vasarolsz" infokra lenne szuksegem...elore is koszi a valaszokat,
Mage -
-
Joe_Black7
tag
Használja valaki a gyárilag magyar nyelvű 6.5-ös romot? Egy mókás érdekességbe futottam bele: ugyebár minden magyar, viszont a füleknél a "Beállítások" helyett "Settings" a fő felirat, alatt viszont a menüpontok már megint magyarul vannak. Találkozott valaki evvel a hibával, vagy csak az enyém ilyen speciálisan tuningolt?
-
Gaby
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a hotmail fiókomat hogy tudom beállítani?
Milyen adatok kellenek hozzá?
KösziXBOX One Gamertag: DEELG
-
moloch71
csendes tag
sziasztok
a 6.5 win allatt valóban nem megy a manila costumizer 0.8
-
moloch71
csendes tag
és a Diamond TF3d config v0.6.7?
-
Ufff
senior tag
válasz Joe_Black7 #1108 üzenetére
Ez ilyen. De ha jobban belenézel, azért mégsem minden magyar ám benne!
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Ufff
senior tag
válasz mfranky #1114 üzenetére
Azt nem tudod, hogy a ResProxy-t hogyan tudnám úgy átírni, hogy ne álljon vissza, hanem maradjon 100001? Mert hiába írom át és okézom le, reset után viszaáll. Ha meg nem nyomok resetet, akkor meg ugye nem reagál rá. WM6.1-ben működött, it nem akar...
[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
moloch71
csendes tag
sziasztok
mivel lehet weboldalra feltett videókat megnézni?
gondolok itt youtube, indavideo stb...
-
mfranky
őstag
Pedig megvan az összes magyar nyelvi manila file-om egyben, és ez a "settings" része...
Resproxy-t nem tudom, én is megnéztem, de egész más érték van nálam is, mint amit beleírtam.... de mivel nem "olyan" lassú, hogy idegesítsen... annyira nem érdekel...PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
mfranky
őstag
Megnéztem mégegyszer, az lehet a baj, hogy rossz helyen írtad át...
Szóval nem a legelején lévő "Settings" -et kell átírni, hanem majdnem a file közepén, kicsit lejjebb van egy olyan valami, hogy 'id= MainSettingsTAB és a <Source>Settings<Source>...
Ami a source között van, az a megfelelője, tehát itt írd át!</trans-unit>
<trans-unit id="IDS_SETTINGSTITLE">
<source>Beállítások</source>
</trans-unit>[ Szerkesztve ]
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Ufff
senior tag
válasz mfranky #1123 üzenetére
Helyes!
Szerintem olyat keress, ahol csak a "főmenü" ikonok alatt szereplő nevek vannak, semmi más!
Még azt nem próbáltam, hogy ha a ResProxy ShareMemSize -fájlt írásvédetté teszem, akkor is visszaállítja -e SR után. Mindjárt ki is próbálom.
Mert jelenleg ez az érték sajnos rugalmasan változik felfelé, és zabbantja a memóriát.Ami most tűnt csak fel, hogy a Wi-Fi automatikus, tehát kikapcsol, ha nincs rá szükség. A kikapcsolási időt meég állítani is lehet! Ez volt eddig is? Mármint WM6.1-ben?
-
cLeanLess
tag
Sziasztok tudnátok ajánlani egy HTC extusb- 3,5es jack átalakítót, amiben nagyon minimális a torzítás?
Sennheiser cx300II-vel, nem fogok egy 500ftos átalakítót venni....
Tapasztalatból, ki mit tudna ajánlani?"Simplicity is the ultimate sophistication."
-
Ufff
senior tag
válasz cLeanLess #1126 üzenetére
Szia! Nekem gyári átalakítóm van, amin van 2,5-es jack, 3,5-es jack, meg 2db ExtUSB. Nekem nem torzít, én is kényes vagyok a zenei hangzásra. Ennek ellenére nem Sennheiserem van, hanem Sony, mert jobban leadta a mélyet. És szépen szól. Pedig nem vagyok Sony rajongó...
-
Ufff
senior tag
Valakimeg tudná mondani, hogyhogyan lehet törölnia névjegyeket?
SW frissítés után a dupla betűs neveket hibásan rakta vissza, és törölni akarom. De nem engedi. Kijelölöm mindet, rányomok a törlésre, és semmi. Nem törli. És égen - földön nem találom hol tárolja a manila a névjegyeket.
Windows -os nézetben már nem talál névjegyeket, de a manilában ott van. És nem akarom, hogy ott legyen!"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
senior tag
-
Ufff
senior tag
-
Ufff
senior tag
válasz mfranky #1147 üzenetére
Csak azokat küldtem át, amikben javítás volt!
Ami még kéne:
A lezárt képernyőn ugye (a csúszkás verziónál) megjelenik az éppen aktuális idő és a dátum. Na a dátumot szeretném átírni, hogy az év 4 jegyű legyen!"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Gaby
tag
Sziasztok!
Melyik igo 8 verzió a legjobb a telóra és érdemes e feltenni a WM 6.5-t?
Jelenleg 6.1 van a gépen.Köszike
XBOX One Gamertag: DEELG
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Milyen monitort vegyek?
- Facebook és Messenger