- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
nekem is gondom lenne, mégpedig a téli időszámítás beállításával.
hiába állítom át az órát, egyszerűen egy idő után "visszaállítja magát" a nyárira.
(folyamatosan 1 órával többet mutat)
valakinek tanácsa erre a problémára?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz fradi81 #2602 üzenetére
igen, a telefonról.
csinálhatod úgy is, hogy ha nem akarod keresgetni az .exe-t, hogy egy pillanatra kiveszed a memóriakártyát, majd vissza, és akkor magától felajánlja a telepítést.
remélem sikerül" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
fradi81
veterán
válasz HUTCHDB #2603 üzenetére
Köszi, eddig azért nem tudtam indítani mert hibás volt a memóriakártyám, most egy másikkal elindult az igo. De azt írja gps vevő aktív, és szerinte budán vagyok(clark ádám tér), közbe pesten, na ilyenkor mivan? a jobb felső sarokban a radar jel felet nincs jelerősség.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz fradi81 #2604 üzenetére
épületen belül vagy?
ha igen, menj ki a szabadba, és várd meg míg normálisan (legalább 5) talál műholdat.
ez lehet eltart néhány percig, de aztán stabilan tarja majd!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #2601 üzenetére
továbbra sincs senkinek ötlete a téli időszámítás átállításával kapcsolatban?
(most pl.: 10:02-et mutat a telefon, holott 8:35 van.)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
nem erről van szó.
én is manuálisan állítottam át vasárnap reggel, mivel nem változtatta meg "magát".
aztán több esetben jelent meg üzenet (sajna angolul, és nem teljesen értettem), hogy nem jó az időbeállításom, és hogy frissítsek. (update) ???????
nem tudom ezt hol kellene megtennem.
a baj az az, hogy bármilyen időt állítok be, néhány órán belül teljesen elállítódik, és ha figyelted az előző bejegyzésemet, a mellett, hogy az óra nem jó, a perc sem!!!tehát, hogy világos legyen:
vasárnap csak az órát állítottam át, mondjuk 10 óráról 9-re, anélkül, hogy a perchez nyúltam volna.
az időzónához sem nyúltam, az maradt "GMT+1 Prague, Budapest"
egy idő után jelentkezett az eltérés, vagyis magától elállította a teljes időt. (mondjuk egy példa: 13.14-helyett 15.58-at mutatott)
ez után fogtam és manuálisan átállítottam az órát, és a percet is normális időre.(maradva az előző példánál 13.14-re.)
nem volt vele gond reggelig, akkor már megint 1 teljes órával (percben nem volt eltérés) többet mutatott.
átállítottam manuális ismét, a helyes időre, de ma reggelre megint elállítódott, és ismét "mindkét" érték.
nem értem.van olyan beállítás, hogy az időt internetről frissítse. ezt nem akarom bekapcsolni, mert így is ki-kiszaladok a keretből
egyébként, honnan tudja a készülék, hogy mennyi az idő?
rom frissítés után magától beáll, és hajszál pontosra. szerintem a szolgáltatói rendszertől vesz valami jelet.
ha valakinek van ötlete a hard reset-en kívül ( ), szívesen venném." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Villanyász
tag
Nekem a wifi vel támadt egy kis bajom.
Ha a beépített comm managert használom akkor ha bekapcsolom vele a wifit és csatlakozok egy hálózathoz, akkor semmit sem érek el, net nincs, időjárást nem lehet frissíteni.
De ha kikapcsolom a wifit és újra bekapcsolom akkor gond nélkül megy minden.
Próbáltam a wifi monstert is de annál folyamatosan connectál, majd kiirja hogy connected és ip cimnek a 127.0.0.1. et irja és ilyenkor nincs net elérés mint az előző esetben. Majd újracsatlakozás és marha sokáig csatlakozik, de utána ez is jó lesz de több idő kell neki.
Próbáltam több hálózatban is de semmi eltérés nem volt, igy kizárólag a telóval van valami.
Ja és bármely romot teszem fel, mindegyiknél ez van.
Valamit nem jól állítok be vagy esetleg hardverhiba lenne?[ Szerkesztve ]
-
DarkGubi
aktív tag
válasz HUTCHDB #2610 üzenetére
Nálam minden rendben volt az átállítással. A telefon közölte velem (angolul), hogy átállította magát és kész. Ha még mindig energy romot használsz, menj be a settings-be és nyomj rá a Get Carrier Time gombra. Az majd beállítja az órát a netről és talán nem állítódik el többször.
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DarkGubi #2616 üzenetére
nekem most meg kettőt!
most manuálisan visszaállítottam.
ha talál valaki megoldást továbbra is érdekelne, mert hiába állítom át, szinte biztos, hogy reggelre visszaugrik az ő általa kedvelt +1 órára" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ufff
senior tag
válasz Villanyász #2611 üzenetére
Nekem olyan van, ha netezek Opera Mini-vel, hogy egy idő után nem megy a net. Ilyenkor vagy újraindítom az operát vagy kikapcsolom meg vissza a wlan-t és megint jó.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DarkGubi #2618 üzenetére
nálam sincs bepipálva egyik sem.
most jól működik.
2 dolgot nem értek:
-most ugye átállítottam az időt, de reggelre elállítja magát!!!!! ?????????
-amikor romot frissítek, automatikusan állítja be az időt magának!!!!!
hogy lehet, hogy most meg nem?
nem itt keresendő a megoldás?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Office alkalmazásoknál ha a telefon nem fordítja el a qwerty billentyűzetet, amikor elfordítod a készüléket, az normális? -
Ufff
senior tag
Gubi!
Fenti problémára valami ötlet? Ez a bajom, már régóta. Utolsó hivatalos ROM, Push Internet tiltás fent van (mindig fent volt), WiFi on Demand is fent van, de még nem bontja a kapcsolatot, mert a felső ikonsor szerint aktív a WLAN. Mikor kikapcsoja a WiFi-t a progi, akkor el szokott tűnni a jel.
[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DarkGubi #2621 üzenetére
lehet, hogy megtaláltam a megoldást az óra állításra:
windows->settings->personal->phone->time zones és itt ki kell venni a "x"-et az "automatic change time zone and clock" elől.reggel kiderül
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DarkGubi
aktív tag
Hát nálam ilyen probléma nincs, igaz, én nem használom a Wifi on Demand szolgáltatást, mert van mobilnetem. Van egy őrült elképzelésem a fent leírt wi-fi problémádról. Esetleg azért szakad meg a kapcsolat, mert bezavar más wi-fi jel (szomszéd routerek). Esetleg állítsd át a routerben a wi-fi csatorna számát. Persze ez az elképzelés hamar összedől, ha nem csak otthon, hanem más wi-fi hálózatoknál is produkálja, vagy nincs más wi-fi jel a tieden kívül.
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DarkGubi #2625 üzenetére
nekem is be volt x-elve, de inaktiváltam, mert igy szerintem nem fog keresgetni, meg frissìtgetni... de reggel majd jelzem, hogy nálam mi a helyzet.
remélem nem lesz gond a tieddel sem." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ufff
senior tag
Gubi!
Még egy kérdés:
Feltettem a CHT 2.0-s verzióját, azóta kissé megváltozott a magyarosítása a manilának. Ami nagyon érdekelne, hogy az e-mail fül menüje melyik manila fájlban van, mert az nekem full angol. A másik fájl meg a napokért felelne, az e-maileknél, mikor a lapon mutatja csak az e-mail-t, az időjárásnál a frissítési időnél, valamint a részvényeknél szintén a frissítési időnél a "tegnap" szó lecserélődött "yesterday" -ra.
A fülek manila fájljait már néztem, ott jó minden. Egyéb ötlet?Köszönet, előre is.
-
mpierre
veterán
Most készülnék ilyen "telót" venni. Kérdésem, van-e hozzá főzőtt, de magyarul is tudó rom, illetve honnét gyűjthető be?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mpierre #2630 üzenetére
van hozzá főzött rom, de azok 99%-a angol nyelvű.
de ezekben a manila magyarítható, tehát az alap dolgokat magyar nyelven látod, és magyarul tudod használni.
ezek innen letölthetőek.van magyar rom, amit "piszta" készített, azt pedig erről az oldalról tudod letölteni.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
ha találtál valami megoldást engem is érdekelne.
(továbbá a telítettség- szombat, és a borús- törlés-re is)
amit esetleg fel tudok ajánlani, (ha szükséged van rá) a CHT 2.0 "magyarítása".
igaz ez sem teljes, de nagy része már magyar." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mpierre
veterán
válasz HUTCHDB #2631 üzenetére
Nos meglett az új teló. Még szokom, ez az első winmo gépem, tehát elég kuka vagyok a rendszerhez. Ami biztos, hogy 6.1-es win van rajta és full magyar.
Már csak a rom verziót kell kiderítenem, meg, hogyan tudok 6.5-re, vagy 6.5.3-ra frissíteni, de megmaradjon a magyar nyelv...
Esetleg hivatalos rom?
Megyek turkálok a htc oldalán.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz aggressor #2636 üzenetére
nekem sikerült átállítanom:
windows->settings->personal->phone->time
zones és itt ki kell venni a "x"-et az "automatic change time zone and clock" elől.
azóta tökéletesen működik." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mpierre
veterán
Az normális, hogy a használt memória, vagy a szabad folyamatosan növekszik? 1 nap alatt 48%-ról 61%-ra nő. Újraindítás után pedig újra 48%-ra esik vissza. A feladatkezelő szerint nincs háttérben futó program...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz HUTCHDB #2640 üzenetére
Kösz ez is meglett (eddig 1. szinten, 12 óránként fut le), meg az ébresztő is.
A MyPhone helyett nincs valami olyan progi, ami le tudja szedni a komplett névjegyzéket a telelfonról? Nincs outlook telepítve, meg nem is akarnám igazán...#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz HUTCHDB #2642 üzenetére
Ja-ja, de ha jól tudom, akkor activesync-kel az outlook névjegyek közé ment a gép... Win 7-hez meg már nem az activesync települ, hanem vmi központ, de egy kutya és ott kezd el nyavalyogni, hogy nincs outlook a gépen... A nélkül meg nem megy, szerinte...
Ez az ébresztőóra, ez beteges. Aszongya szivatás, mondom jó, aszongya labirintus, mondom jó... Reggel majdnem földhöz vágtam a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mpierre #2643 üzenetére
így van outlook kell hozzá.
én xp-t használok, így semmi gondom.
a win 7-et nem ismerem, de lehet van itt fórumtárs, aki ezt használja, remélhetőleg lesz tanács erre.ébresztőórával vigyázz!
a windows-ból "irányitsd", akkor nem lesz gondod!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
aggressor
aktív tag
válasz HUTCHDB #2637 üzenetére
én is kivettem az x-et de akkor is előre ment egy órával.. ugyan az enyém magyarnyelvű... gondolom az automatikus frissitésből vetted ki az x-et.. nem tudom miért az én telefonomnak a hard reset az élete.. most semmi más prögit nem teszek rá csak a gyáriak maradnak.. szerintem az a sok maszek progi a betegsége.. ugyan nem sokat használtam eddig sem..
[ Szerkesztve ]
-
Csola
csendes tag
Sziasztok,
Szükségem lenne a tapasztalatotokra 2 témában:1. a HTC Sense személy menüjében a személyeket nem egyenként tudom lapozni, hanem egyben látom az összest. (több videón és a használati útmutatóban is lapozható)
2. szintén HTC Sense, képek menüben ha elforgatom a készüléket, a képek nem forognak át.Örülnék, ha megoldásra lelnék ebben a forumban.
-
Csola
csendes tag
Kipróbáltam már a fent említett segédprogramokat, de nem juto ttam előbbre.
-
Ufff
senior tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám. Mint nemrég írtam, az opera mini szarakodik. Szerintem kicsit lassan is tölt be egy oldalt, de a főbb hibája az, hogy mondjuk a 10. oldal meglátogatása után már nem tölt be egyet sem. megáll a képeken látható módon. A netkapcsolat nem szakad meg, mégsem tudja betölteni az oldalt. Maikor fennáll a hiba, nem csak egy oldalnál csinálja, hanem az összesnél.
Mi lehet az oka? Másnál nem csinál ilyet?
A WiFi on Demand progit leszedtem, SR, majd kipróbáltam, de semmi változás, megáll az oldalak betöltésénél.Már az opera mini-t is újratelepítettem, de ugyanaz.
Íme a képek:
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
melyik opera minit használod?
az új (5.1) nekem is s*arakodott, így visszatettem a régit az 5-ös bétát.
iszonyatosan gyors, és semmi gond nem volt még nekem vele.
ha gondolod elküldöm" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs