Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barnee88

    tag

    nagyon gyerekes ami itt megy, fel kéne már végre fogni, hogy felesleges egymást szapulni főleg hox vs sgs3 témában mert mindkettő nagyon jó telefon.
    ha már annyira flamelni akarjátok egymást akkor azt inkább a szifonos topikban tegyétek, azok legalább megérdemlik ha akkora hülyék voltak, hogy almát vettek. :DD

    hox-nak szerintem szebb a kijelzője bár ez szubjektív, jobb az anyaghasználata, szebb a formája, és szebb rajta a gyári ui is (sense)

    sgs3-ban jobb a soc (kár hogy nem használja ki semmi, ellentétben a hoxot tegra 3-ra készülő játékokkal), jobban bírja az akksija, és könnyebben romolható.

    minden másban egyformán jó, a teljesítmény is közel azonos, innentől kezdve pedig felesleges veszekedni, mindenki el tudja dönteni melyik szempontok a fontosabbak neki.

    attól még, hogy valaki betrollkodik a topicba két antutu-s képpel, nem kell egyből nekiesni, elég ha nem reagál rá senki, és máris nincs vita!!

    a benchmarkokról pedig csak annyit, hogy max e pénisz növelésre jók, ha nem jól (jókor) csinálod őket, elég nagy különbségeket kapsz.
    én úgy vettem észre, hogy a legmagasabb pontokat akkor kapja a telefon ha
    - teljesen fel van töltve
    - már legalább fél órája le van húzva a töltőről, tehát az aksi lehűlt
    - és benchmark indítás előtt 2-3 percet youtubeozok, hogy felpörögjön legalább 2 mag.

    ha ezek nem teljesülnek (30 % alá merült / meleg az aksi / éppen most ébredt) akkor sokkal rosszabb eredményeket kapok, quadrantban simán le lehet így menni 4000 alá is.

    van viszont egy nagyon fontos szempont amiről mindenki hajlamos megfeledkezni.
    az erős hardvernél mindig többet ér a jó optimalizáció, barátnőm htc rhyme-ján (ami egy desire s gyakorlatilag) ugyanolyan gyorsan jönnek be az alapfunkciók (tárcsázó, névjegyzék, facebook, sima html weboldalak stb), mint az én hoxomon.
    hiába 4 mag, ha szarul van a rendszer a tegrára optimalizálva, még az 1 magos rhyme is hozza ugyanazt a szintet.

    mindenki figyelmébe ajánlom a htc one s-t (esetleg a one xl-t de az nagyon ritka), meg kell nézni azon, hogy fut (mit fut, szalad!!) a sense.

    legegyszerűbb példa a világóra. ha bezoomolsz és elkezded forgatni a Földet, szépen szaggat az animáció, és csak akkor lesz rendes 30 fps, ha teljesen kizoomolsz.
    ugyanez az időjárásnál, az óránként résznél.
    sima 2d táblázat, mégis szaggat a scrollozás a 4 magos telón...

    ugyanezek a one s-en gyönyörűen 30 fps-el mennek, de az ilyen dolgok mint hogy beállításokban mászkálás stb is mind mind sokkal gyorsabb.

    összességében tehát szerintem 2 gond van csak a one x-el. szarul (vagy sehogy?) optimalizálták a rendszert tegra 3-ra, illetve gyenge az aksija.

    ezen kívül nem lehet más negatívumot felhozni, de mivel ezekkel sem nagyon tudunk mit csinálni, akár abba is lehet hagyni a siránkozást.
    ha valaki nagyon nem bírja ki ezeket, még mindig vehet más telefont, szerencsére van választék bőven!!

    bocs a hosszú postért, de ez már nagyon kikívánkozott belőlem...

Új hozzászólás Aktív témák