- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Szóval akkor nincs rajta ilyen....de akkor miért rezeg ha kicsöng a telefon és ha felveszik? Pedig ki van kapcsolva! Mit tegyek?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
iceQ!
addikt
válasz adidas4death #6402 üzenetére
Most lett feltéve hétvégén!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
adidas4death
aktív tag
jaaaaaa Próbálj meg egy olyat, hogy amit a kolléga javasolt, kikapcsolod a rezgést a hivásbeálllitásoknál, utána tolsz neki egy teló OFF utána ON-t. hátha
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
iceQ!
addikt
válasz adidas4death #6404 üzenetére
Így sem működik
CyanogenMod7 van rajta amit a xda-ról lehet letölteni!
[ Szerkesztve ]
-
Tyca
senior tag
Sok ciános rom van fent, próbálj ki másikat. Én pl. ezt használom, nincs ez a rezgős probléma vele...
-
adidas4death
aktív tag
Tudom, hogy melyik az a cián mód.. nekem is volt fent sokfajta, de hálisten nem tapasztaltam ilyet sose (kopp-kopp)
Jaja igaza van a kollégának, probálj ki egy másik ciánosat, vagy teljesen másik ROM-ot teszem azt MIUI-t
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
iceQ!
addikt
Tud valaki segíteni hogy hogyan tegyem újra? Mert akkor ma újra tenném....
-
Tyca
senior tag
a rom első posztjában van a leírás, linkekkel:
Clean Install MAGLDR:
1. Task 29
2. Flash Radio(2.15 Recommended)
3. MAGLDR 1.13
4. MAGLDR 150MB System/5MB Cache (ClockworkMod Recovery v3.0.2.5)
5. Install TyphooN CyanogenMod 7 .zip with CWMEzek a kályhától indulás lépései.
A rádió frissítés kihagyható, ha a legfrissebb van fent.Ha csak a romot akarod frissíteni, akkor recoverybe belépsz, clear cache, clear dalvik, clear data, a végén pedig feltolod a rom zip-et.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Helló
Már nyár eleje óta nézegetem a készüléket, illetve olvasgatom a fórumot meg kérdezgettem is, és köv héten lesz fizetés, de újat semmiképp nem tudok venni csak használtat, találtam most itt egyet amerikai verziót 1GB (rom)-sat, de garancia ugye sajnos nincsen rá, alap tartozékok, meg doboz, meg 8GB kártya stb... 1 éves a készülék a tulaj elmondása szerint. 55ezer lenne, nagyon gondolkodom a vásáron, mert nem lesz mindig kéznél 10-20 ezer ha épp valami ne adj Isten tönkremegy benne.
Mitévő legyek? vágjak bele és reménykedjek? garanciásak szinte mind 60-65 felett van, de nekem már az 55 is túl nagy költekezés, viszont nem szeretnék gagyi telefont venni És örülnék ha egy ilyen készülék (ha már egy v630i gond nélkül bírta 4 évig) kibírná 3-4 évig
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Tyca
senior tag
válasz enginev3.0 #6411 üzenetére
Hali! Túl sok okosságot nem nagyon lehet erre mondani, ha nem jönnek elő a HD2-re jellemző hibák (nyomógomb, digitizer, túlmelegedés, bad block), akkor jó vételt csinálsz, egyébként meg lehet rá költeni gazdagon...ha mondjuk csak 5 ezerrel többért már tudsz garosat venni, akkor inkább spórolj még 1 hónapot rá
-
enginev3.0
félisten
Az a baj, hogy azt én is tudom hogy HA... Gondolom azért nem jönnek elő ezek a hibák minden készüléken?
most néztem win7 mango videókat, hd2-n, fúúú nagyon gyors
wp7 -t "hivatalosan" lehet hd2-re tenni ugye?[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
válasz enginev3.0 #6413 üzenetére
Melyik ér Neked többet? Rákölteni még 5-10k-t és nyugodt leszel, vagy megveszel egy gari nélkülit, aztán vagy szerencséd lesz és spórolsz, vagy fizetheted a sokszorosát, annak amit spóroltál rajta. Túl sokszor volt már leírva, hogy csak garisat szabad venni, talán nem véletlenül...
Hivatalosan nincs rá wp7, főzött van, amihez a live-os feloldókodot az ms-től kell neked kérni. (a telepítés és a kódkérés pár oldallal előrébb le van írva)
[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
válasz kingabo #6414 üzenetére
Meg persze ha már garisat veszel, ajánlott szvsz EU verziót venni, az TMOUS-al nem sokkal vagy előrébb, nem sokat dob rajta az az 1GB az 512 helyett.
Szerintem.
-
Tyca
senior tag
válasz enginev3.0 #6413 üzenetére
Persze, nem jönnek elő, de azért pl. digitizer hiba itt a fórumban is előfordult min. 1-2 embernél, az xda-n pedig számtalan ilyen bejegyzést találsz. Anno a megjelenése után közvetlenül volt ez a hiba tömegesen jellemző, lehet, hogy az első szériák gyári hibásak voltak (persze lehet, hogy még manapság is lehet akár újonnan is kapni ebből a szériából, ki tudja). A gombok inkább android esetén használódhatnak el jobban, főleg a kikapcs és a vissza gomb, winmo alatt inkább a felső x-gombbal lépsz ki egy programból, Androidnál marad a vissza vagy a menü gomb. De vannak Androidra virtuális billentyűzet programok, minimalizálva ezzel a hardveres gombok használatát.
A bad block hiba nem fatális, az enyémnek is van 1 hibás blokkja a data partíción, ez csak a recovery-ben történő flash-elgetéskor lehet gáz (éppen erre keresik a megoldást mostanában az xda-n is.), mert amúgy a HD2 fájlrendszere kezeli a hibás szektor kérdéskört.
-
enginev3.0
félisten
Rendben, keresek garanciásat, de sajnos eddig nem sok sikerrel, minden esetre időm még van.
A másik kérdés a wp7 volt, hogy mango már van rá? azt mondtátok hogy hivatalosan nincs rá wp7, csak úgy mint android.
-
erdoke
titán
válasz enginev3.0 #6417 üzenetére
Persze, és ez így is marad, se hivatalos WP7, se hivatalos Android nem lesz rá.
A legjobb aláírás a héten
-
Shady313
aktív tag
válasz enginev3.0 #6417 üzenetére
Mango: van. [link]
Valakit nem érdekelne egy eladó HTC 7 Pro? Alig pár napot használt, tökéletes állapot, 75.000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
azt tudom, az nem "baj" , bár sajnos még angol a 7.5, de egyébként sem fogok kapni 55-ért garanciásat telefont szóval
Desire se lenne rossz, de ott meg nincs wp7 semmilyen formában, pedig azt is használnám szívesen ha android esetleg felhúz
Másik jelölt a trophy de annak meg a kamerája nagyon gyenge
[ Szerkesztve ]
-
gabor85
őstag
válasz enginev3.0 #6421 üzenetére
omnia7 éri meg most nagyon, ha esetleg elfelejtet az androidot...
-
enginev3.0
félisten
válasz gabor85 #6422 üzenetére
tényleg nem rossz telefon 4", szépnek is szép, bár androidról nem igazán akarok lemondani, hátha még is inkább azt használnám meg a htc márkáról sem , még vasárnapig nézelődök hd2 környékén, csak lesz egy
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz enginev3.0 #6425 üzenetére
Én tegnap vettem egyet! Van mit tanulni! Érdemes ilyen telefont venni! Aki hülye hozzá az inkább adja el...
-
iceQ!
addikt
Felettem egy zenét és nem tudom beállítani csengőhangnak! Hogyan tudom ezt megoldani?
-
iceQ!
addikt
Kettő probléma merült fel!
1. Nem tudtam bele tenni a /sytem/media/audio/ringtones mappába
2. Ha telefonálok nagyon halkan hallanak! Mi lehet a gond?Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Romot ma tettem újra....lehet valamit elrontotam?
-
iceQ!
addikt
Ezek a gyári hangok félelmetesek...tud valaki esetleg valami sound pakkot amiben jobb ébresztő illetve üzenetjelző hangok vannak?
-
Krisz79
őstag
Sziasztok!
Hogy csinálunk Hd2 Androidon hard resetet?
S.O.S.
Köszönöm.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
iceQ!
addikt
Ebben tud valaki segíteni hogy hogyan kell telepíteni:
-
iceQ!
addikt
Igen az van fent! De akkor sem jó! Mi lehet a baj? Vagy tegyek fel egy másik ROM-ot?
Ez jó lenne vajon: NexusHD2-Gingerbread V3.0
-
iceQ!
addikt
Este megpróbálom megcsinálni! Hát ha jobb lesz! Esetleg olyan nem lehet hogy valami program zavar be?
-
iceQ!
addikt
Lehet valamit rosszul csináltam....és nem volt minden lenullázva! CWM-ban le lehet teljesen nullázni a romot?
-
iceQ!
addikt
LÁJK! Köszi!
És akkor ez olyan lesz mint ha asztaligépnél Format c:\-ot adok a meghajtónak?
Take29-et mikor használom? MGLDR-nél csak vagy lehet CWM is?
[ Szerkesztve ]
-
Tyca
senior tag
nem ugyanaz, mert a format c: után nem lesz rendszer a gépen
a task 29 az törli a nand egy részét, ahol az oprendszer és a felhasználói adatok vannak. Ez felel meg kb a format c:-nek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest