- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalan099
csendes tag
Helló!
Szerintetek melyik a jobb a htc hd2 vagy az iphone 4 -
P-SZ-S
aktív tag
válasz zalan099 #6151 üzenetére
Az ilyen kérdéseket jobb ha az ember magában tartja, ha itt megkérdezed mindenki a Hd2-t mondja, ha mész az almás topikba ott azt nyomatják beléd hogy vegyél iphonet. A kérdés alapvetően egy orbitális baromság, olyan mintha megkérdeznéd hogy a repülő vagy a hajó a jobb. Döntsd el magad.
-
CoY
csendes tag
WP7-hez aki nem szeretne aktiválási kódot kérni, és megelégszik az ingyenes programokkal a hivatalos Marketplace-ről, annak itt egy program, amely segítségével ingyen regisztráció nélkül le lehet tölteni.
Apps for WP7 emulatorA letöltött XAP file-okat pedig ezzel érdemes felrakni: WP7-DesktopMarketplace v1.6.3
Természetesen lehet használni a Tom XAP Installer -t is. Nekem nem igazán jött be, mert elég sok hibaüzenetet generált, és a végén már semmit sem volt hajlandó installálni. De ez természetesen lehet a PC-m hibája, vagy az én ügyetlenkedésemé is...Ez idáig, kb 80 programot installáltam, és még nem volt probléma. Ez alapján ki merem jelenteni, hogy működik a dolog.
Itt is van még pár program: Apps for HD2 WP7
[ Szerkesztve ]
-
bantu1st
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék még 1 kis segítséget.
Feltettem az androidot de nem tudok semmi programot telepíteni a marketről sem, mert a belső tárhely megtelt..megnéztem és kb 150 mega. Mit tudok ezzel tenni? hogy lehet et megnövelni? sd kari partíció? -
toeki
senior tag
válasz bantu1st #6160 üzenetére
tudástárról másolok mint eddigis:
"Tekintsük át a ClokworkMod Recovery funkcióit menüi áttekintésének segítségével.
" :"Partition SD Card: Partícionálja a kártyánkat úgy, hogy egy megadott méretű ext4, egy szintén beállítható méretű swap pertíciót, és a maradék helyen pedig egy fat32 partíciót hoz létre. SD kártyánkról minden adat törlődik, csak akkor használjuk ezt a funkciót, ha lementettük minden adatunkat, és tudjuk mit csinálunk!"
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok,
épp új telefon vásárlása előtt állok. HTC HD2 és HD7 között vacilálok.
Tudnátok segíteni, melyiket, miért ?(Androidot nem szeretném egyikre se erőltetni, HD2-re talán WP7-et)
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
slynevem
tag
válasz szatocs1981 #6162 üzenetére
Figyelj ha egy fix supportos WP7-es telefont szeretnél amivel viszont rosszul járhatsz abban az esetben ha nem jön be a platform.HD2-n a winmo egy kihalt rendszer aminek csak az alapja néz ki jól amúgy megy egy ősrégi rendszer.Ha meg wp7-et akarsz rárakni ugye az meg csak portolt verzió.
-
toeki
senior tag
válasz szatocs1981 #6162 üzenetére
winmo-t : nem akarsz
wp7 : ha igen akkor hd7
android: csak ha olcsón tudsz szerezni hd2-t és van kedvem romolni -
Peti N95
aktív tag
Szia. Ezzel a partíció dologgal kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Az ext4 re kerülnek majd a telepített programok? (1-2GB legyen 16os kártyán?)
A swap partíciót mire fogja használni, mekkora legyen a mérete?★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
toeki
senior tag
válasz Peti N95 #6172 üzenetére
1 giga bőven elég és igen ide fogja telepiteni ha felteszed az app2sd-t. [apps2sd+]
swap 0
-
Tyca
senior tag
válasz slynevem #6171 üzenetére
ha már akksi merülés: kipróbáltátok már ezt? ril tweaks . Nálam érezhetően jobb lett a fogyasztás...
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
Hello!!
Segítségre lenne szükségem, miszerint elromlott a hd2 telefonom .Jelenség a következő.
Nem reagál a képernyő semmilyen érintésre,ledobva beázva nem volt .Egyik pillanatról a másikra meghalt.
HTC szervizet felhívta de horribilis összeget mondtak a Javítására.Olyan embert keresnék aki megtudja javítani.
Segítségeteket előre is köszönöm .
Üdv.Zolihttps://www.facebook.com/horvathphotography524/
-
-
szatocs1981
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=TdihThJFyz4
Az a hajszárítózás aggaszt egyedül az egészben....
[ Szerkesztve ]
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
válasz szatocs1981 #6188 üzenetére
Néztem már köszönöm .
https://www.facebook.com/horvathphotography524/
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
-
ZoZoˇˇ