Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dictator^

    veterán

    válasz moonman #1573 üzenetére

    Nem volt az oldalon sem hírdetve, ez a része a telefonnak, sőt eladásnál se esett róla szó, de mint kiderült én nem tudtam, hogy ekkora buziságot csinál a vodefone. Ezért szerintem lehet hivatkoztatni a vásárló megtévesztésére.

    Szerinted nem?

    Továbbá nem járt hozzá a 2GB sd kártya se volt benne, mivel teljesen nem szedte szét, így nem láttam, de természetesen gondoltam, hogy benne van. Hozzáteszem poénból fel volt véve a videó bontásnál mint "Hd2 unboxing, és ott látszik, hogy nincs benne a memkártya sem..poén"

    És továbbá, te miértnem cserélnéd le emiatt? Ha a gyári 1.66os rendes rom lenne rajta, én is leszarnám, de tudom, hogy normális módon nem tudom megcsinálni. Sajna ezt a hardspl SSPL-t nem tudom hogy megy, mennyire lehet visszaállítani ha bármi gondom van, és hogyha felrakom vele az 1.66os rendes romot, akkor faszán megy tovább azzal?

    Szeretném náluk megoldani a problémát, akkor leszarnám, de ha nem , akkor inkább megveszem máshol 8e ft-ért drágábban, amivel már a HTC oldaláról is tudok leszedni ROMot és frissíteni garivesztés nélkül (fuck vodafone).

    És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Új hozzászólás Aktív témák