- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Szvsz még 1 hétig fog ez pörögni, de lehet rendelek saját kontóra egy nagyobb mennyiséget, és akkor utólag eladom, de akkor pár száz forint rizikódíjat rá fogok tenni, könnyen ráfaragós a dolog
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Katatonia666 #11802 üzenetére
Ja nem, a doksi az marad, én azon felül még akarok rendelni, ha valakinek kell később esetleg. A rendelés többi része az marad persze, lehet jelentkezni
Hát még az a pár száz ft is nudli, éppen emailezek a csókával, hogy milyen állapotban vannak stb., 3k-ért is baromi jó lenne, így meg főleg állati.
Megnéztem, a gyári sima akksim basszus púpos, ennek tényleg csere kell
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
A barátnőm hd2-jére szeretnék tenni vakami jó, stabil, megbízható gyors android romot.
Most jz054k 4.1.2 van rajta. Elvileg a memoriakártya is megvan osztva, bár azt nem én csináltam..Köszi előre is!
-
Tikakukac
titán
válasz Katatonia666 #11807 üzenetére
Vetít az eladó rendesen, de most odaqrtam neki egy excel táblát, megmondtam, ha nem bírsz alapvető infókat mondani, hogy mikor és mennyit használták, akkor elmész a picsába
-
Katatonia666
aktív tag
Szia!
Én EZT ajánlanám. Nekem igen bevált, nem akadt, stabil volt. Azért beszélek múlt időben, mert most teszt címszó alatt épp WP 7.8-at raktam fel. De Droidból, amit próbáltam, talán ez volt a legjobb eddig....
Viszont ha lehet, akkor megkérlek rá, hogy linkeld be nekem azt a ROM-ot, amit a tiétek futtat most.
Előre is köszi!Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
csmat
senior tag
válasz Katatonia666 #11811 üzenetére
Köszi, kipróbálom/juk!
Xda-rol szedtem le én is,linkeln most nem tudom, mert már nem találom meg bocsi
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Van valami leírás hozzá?
Vagy elég egy factoryreset és wipe cache mjd install from sd card? -
-
Katatonia666
aktív tag
ITT mindent megtalálsz, ami kellhet a ROM frissítéshez!
Vipe kell, de Task29-cel célszerű csinálni. MAGLDR-t is újra kell rakni, stb. Más méretű partíció.....
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
csmat
senior tag
válasz Katatonia666 #11814 üzenetére
kb 10 perc és újra bekapcsol, majd újabb 5 perc és betölti a menüt, akkor megnézem a nevét, ennyire lassú, ezért akarom lecserélni..
-
Katatonia666
aktív tag
Értelek
Nekem így van a 2.3-től fölflé lévő verziókkal. Egyik Sense-s ROM se akar jó lenni, bár volt már olyan, ami majdnem súrolta az "elfogadható" határt... Eddig nekem a 4.0.4, és az egyik 4.2.2 Droid jöt be legjobban. Az egyik Paranoid, a másik NexusHD....Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
csmat
senior tag
válasz Katatonia666 #11814 üzenetére
Jelenlegi verzió: Jzo54k nexus hd2-jellybean v1.4a (dataOnEXT) cm10
nagyon lassú.. -
Katatonia666
aktív tag
-
csmat
senior tag
válasz Katatonia666 #11819 üzenetére
Felraktam, működik is, csak elveszett a megosztott sd kártya. Pontosabban a 8Gb-os kártyából 6,5-et lát, belső memoriából pedig 120 MB-ot ..
Bár tény hogy nem volt türelmem végigbogarászni a leírást, ezért csak egy factory reset és egy wipe cache volt majd install from sd card (recoveryből)
melyik lépést kéne megcsinálnom, hogy mondjuk 1GB belső memória legyen? -
Katatonia666
aktív tag
Ez a ROM közvetlenül NAND-ra települ, szóval nem lehet pl. SD-re rakni. Viszont lehet olyat, hogy a progikat átrakod SD-re, így helyet szabaíthatsz fel. Nekem úgy volt, és kb. 10 játék, és jó néhány progi simán felment, és pár mega helyem is maradt
Holnap korán kelek dolgozni, de délután, ha gondolod szívesen segítek részletesen, hogy mit és hogyan kell csinálni, hogy jó legyen.
Addig teszteld a ROM-ot, bár szerintem be fog jönniSD-re: Nem lehet, hogy csináltál pár GB ext partíciót, és azért nem látja a maradékot?? A rendszer csak a FAT32-t látja, az ext-et nem....
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz Katatonia666 #11821 üzenetére
Az a baj, hogy odaadtuk a telefont valakinek, hogy csinálja meg (tegyen rá jó romot úgy hogy nagyobb legyen a belső memória is) de nem tudom, hogy pontosan mit csinált.
Szerintem létrehozott egy partíciót, amit most már nem ismer fel.
Én nem akarnám a romot a memóriakártyára rakni, de az első romnál ami telefonon volt, nagyon hamar azt írta ki, hogy kevés a memória, ezért nem lehetett frissíteni az appokat se..
Majd holnap folytatjuk! mindenesetre köszi az eddigi segítségedet ! -
Stylewars_kp
őstag
Most melyik wp 7.8 romot használod? Simán csak ráraktad a wp7-re? Vagy elöbb vissza 6.5-re?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz Stylewars_kp #11823 üzenetére
Android 4 volt a telómon... Semmit nem csináltam, csak Task29 Vipe, aztán fel a MAGLDR, majd a leírás alapján felraktam, ami a HTC HD2 tudástár oldalán van, és kész. MAGLDR 10.es pont, aztán flasher, és kész. Fut szépen.... Aktiválva is van.
Csak az nem tetszik benne, mint ami alapból a WP-ben, hogy semmi értelmes cucc nincs rá. Viszont gyors, semmi nem akasztotta meg amióta fent van.Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
Katatonia666
aktív tag
Tedd a következőt: Dugd a telefont a gépre, és csatlakoztasd külső tárhelyként.
Töltsd le a MiniTool Partition Vizard nevű progit (google-ban megtalálod, ingyenes szoftver), indítsd el, és ott látni fogod azt a partíciót a memókártyán, amit a Droid nem lát. Töröld azt, és a Fat32-őt is, majd hozz létre újat, és készen is vagy. Megint teljes kapacitással fogod tudni használni a kártyát.
Ha SD-re akarsz ROM-ot rakni, akkor ne azt hasznéld, amit én linkeltem, mert azt CSAK NAND-ra tudod rakni, se cLK-ra, se pedig SD-re nem fog menni.
Keress olyan ROM-ot, amit lehet NativeSD-re pakolni... Olyanból is vannak egész jók...
Viszont ha SD-re akarsz ROM-ot telepíteni, akkor oda kelleni fog az ext kiterjesztésű partíció.
A MiniTool-al is meg lehet csinálni, de szerintem érdemesebb a CWM-el létrehozni... (CWM=ClockWorkMod Recovery)Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Hol bukkanhatnék még működő, hivatalos WinMo letöltési linkekre és magyarításra? Mindenhol csak döglött és regisztrációt megkövetelő oldalakba és hivatkozásokba botlom.
Előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
adidas4death
aktív tag
válasz Goatman #11826 üzenetére
Parancsolj. A magyar nyelv részében nem vagyok biztos, mert rég volt már Winmo a telón, de ha a WWE-t (World Wide English) szeded abban szerintem lesz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
Goatman
aktív tag
válasz adidas4death #11827 üzenetére
Köszi, nálam ezen linkek nagy része elérhetetlen volt délután, de időközben [itt] megtaláltam már amire szükségem van
[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
adidas4death
aktív tag
válasz Goatman #11828 üzenetére
Hát sajnálom, de meglett az a lényeg.
Ha esetleg érdekel van hozzá 23 progim és 8 játékom, amit nem részletezek hogy honnan és miért, érthető okokból elküldöm neked szivesen.Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
Katatonia666
aktív tag
Dual boot-ról tud nekem valaki valamit mondani? Kell ahhoz valami külön progi, vagy elég, ha pl. WP 7 van fent NAND-on, és mellé rakok SD-re egy Droidot?
-
Tikakukac
titán
Really sorry but we cannot say how long it had been used as we even are not sure because sometimes it does happen that the battery is just new and never used in A-grade. That all we can say about A-grade stock.
Ezt kaptam. Kérjük-e így is vagy felejtős? Németeknél 200ft-al drágábban van elviekben eredeti és zsír új, csak nekem a német hadiláb így azt másnak kell leboltolnia.
-
Tikakukac
titán
válasz Katatonia666 #11832 üzenetére
Annyit még a púposom is tud
Nem tudom, én ennyit tudtam ebből kihozni, ha valaki jó németből (angol-olasz a nyelvi repertoárom) akkor tudok 2 linket amiket érdemes lenne megpingelni, hogy tényleg genuine-e, mert 2600-ért akkor az főleg olcsó.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Katatonia666 #11824 üzenetére
Felraktam Én is azt a ROM-ot és ez a kép fogadott első bekapcskor:
Ilyenkor mi van?Köszi!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz Stylewars_kp #11835 üzenetére
Hm, ez jó kérdés. Benne volt a kártya, amikor telepítetted, és akkor is, amikor először indítottad?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Katatonia666 #11836 üzenetére
Benne, persze. Ezzel a móddal ha megformázom esetleg a kártyát?
-
Katatonia666
aktív tag
válasz Stylewars_kp #11837 üzenetére
Szerintem rakjál fel CWM-et a MAGLDR-el együtt, és CWM-ben formázd meg.
Utána csinálj végig mindent úgy, ahogy kell, hátha.Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Katatonia666 #11838 üzenetére
De nem Android van fent hanem wp 7.8.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz Stylewars_kp #11839 üzenetére
Akkor leírom érthetőbben, hogy mire gondolok
Task29-cel formázd meg a telót rendesen.
Rakd fel a MAGLDR-t.
Rakd fel a CWM-et.
Indítsd újra a telót.
Indítsd el a CWM-et, és formázd az SD kártyát.
Indítsd újra a MAGLDR-t, menj a 10.-es pontra, és nyomj rá arra, hogy "UseLast24NAND".
Nyomj a Flasher-re, és rakd fel a WP-t, de maradjon benne a kártya.Így próbáld, hátha bejön.... Magyarul csinálj végig mindent, az elejétől a végéig, csak előtte a CWM-el formázd az SD-t....
-
Katatonia666
aktív tag
Valaki segítsen!!!!!!
Szeretnék egy WP 7.8-at, és SD-n egy Droidot futtatni. Hogy csináljam, melyiket kell először felrakni úgy, hogy SD-ről bootoljon a Droid, de az SD-t lássa belső tárhelyként a WP is, és mindkettőt el tudjam indítani, amelyikre épp szükségem van?
Valahogy nem akar sikerülni, mert vagy a Droid indul el, vagy a WP.... Ez attól függ, melyiket rakom fel utoljára.... Kell esetleg valami plusz cucc, hogy működjön a kettő "együtt"?Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
kingabo
őstag
válasz Stylewars_kp #11835 üzenetére
Milyen mem kártya? Nonémmel ne is próbálkozz! Illetve vannak márkák amiket nem igazán kedvel a wp7. Sandisk-et viszont tudom ajánlani.
szerk: cl2 lehet még a gond. Ha van kéznél másik, akkor tegyél egy próbát.
Esetleg véletlenül nem vetted ki és nem bootolt be 1* a wp7 kártya nélkül? Én már b@sztam így el.(#11841) Katatonia666: nyugi, nincs mindenki non-stop a gép előtt.
Elég soxor ajánlottam ezt a romot nem véletlenül! Van videó a dual-boot-os felrakásról, meg van szöveges leírás is: pdaimatejam romja. Itt van triple-boot leírás, én ezt használom. Droid-ból az sd-s helyett ajánlom a natívsd-s válzotatokat, sokkal jobbak, gyorsabbak.[ Szerkesztve ]
-
Katatonia666
aktív tag
-
Katatonia666
aktív tag
válasz kingabo #11842 üzenetére
Amit linkeltél ROM, abban van magyar nyelv? Mert amit én használok most,abban van, és stabil is, megy szépen. E mellé szeretnék egy Droidot.
Amúgy minek a tripla boot? WP 7, WM 6.5, meg Droid? Nekem elég a két rendszer isAmi nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
Stylewars_kp
őstag
Visszaraktam a Yuki féle Win7 et, működik szépen. Mükszik a memkari is. Nem értem...mindegy ennyi év iOS után nehéz is lesz. Inkább levágom gyors a füvet.
-
Katatonia666
aktív tag
Nem értem azt a részt, hogy "WP7 partíció" Meg azt, hogy reboot system, de memkarit kivenni, és formázni Áhh, nehezebb lesz mint gondoltam
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Katatonia666 #11849 üzenetére
Hogy áll?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest