- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
A battery bug annyi, hogy alacsonyabb töltöttségűnek jelzű az akkut, mint ami. Engem már régóta nem zavar, látható, hogy simán bírja, ha arról van szó és elvileg még marad benne tartalék. Ha meg mégis elfogyna a táskámban van egy nagy pótakku. Ahogy én használom 1-2* kellett csak a pótakku mióta megvan.
-
Malacy
tag
válasz Dictator^ #11441 üzenetére
Megvan a kicsike. Hibátlan állapotú. Dobozában mindennel együtt.
Egy kérdésem lenne. Van mobilnet előfizetésem. De ahogy átraktam a sim kártyámat a HD2-be jött egy sms a Telenortól, hogy: "Tájékoztatjuk, hogy tarifacsomagjába foglalt adatforgalmát kizárólag az online APN kiválasztásával tudja igénybe venni."
Na most ez mi? Nekem automatikusan beállt minden, kiírja, hogy 3G Pannon 3G. Megy az adat is, igaz elég lassú. Nem szeretnék belefutni vmi fizetős adat témába, ezért kérdezem az itteni hozzáértőket. Köszi! -
zolykaaa
csendes tag
Tudna valaki segiteni hogy lehet sd káttyára romot rakni mert sokat visszaolvastam és nem találtam sehol.A DarkSense 1.3.1 szeretném és az nem fér el a nandba.
-
hudyfiu
senior tag
válasz zolykaaa #11454 üzenetére
Ha van fent recoveryd akkor azzal le tudsz particionálni sd kártyából x méretet.
Érdemes legalább 1 gigát de van aki 2-t szokott.Ilyenkor törlődik az sd szval mentsél előtte.
Particionálás után csak egy olyan romot telepíts aminek a nevében vagy a leírásban benne van hogy "NativeSD"Telepítéskor ki tudod választani a nativesd verziós telepítést és akkor az SD-re fogja telepíteni.
Amúgy gyanítom a NAND-ba elférne a rendszer csak át kell particionálni a NAND-ot viszont ha nagy a ROM akkor kevés hely marad a programok telepítésére és akkor mehetnek a programok sd-re.
Nekem ez a verzió sokkal gyorsabb volt minden esetben.
NativeSD telepítés esetén nem értem miért de sokkal lassabbak a rendszerek.
Class10es kártyával is majdnem fele sebességet érzek mint ha NAND-ba telepítek.
Másnak állítólag ez nem ilyenEzért is maradtam végül a 2.3.7-es rendszernél.
100-150 MB kell a rendszernek így még marad elég hely a programoknak is és nem kell sd kártya sem.[ Szerkesztve ]
-
zolykaaa
csendes tag
De az a rom majdnem 630 megás
-
punkstyle
tag
válasz Heroldg18 #11403 üzenetére
Nekem is van ez a probléma, de ha fizikai gombbal veszem fel akkor minden, ismétlem minden alkalommal működik, nem fagy le. Nálam ez lett rá a megoldás.
Siemens M35i > Alcatel OT715 > Motorola e398 > SonyEricsson W810i > LG GT500 > Sony Xperia X10mini > ZTE Blade > Sony Xperia SP > Honor 6 > Huawei P9 > Huawei P20 > Xiaomi Mi10T Pro
-
havast
aktív tag
Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy HD2-n WP7.8-al az e-mailek tartalma miért nem töltődik le, csak a fejléc és a csatolmányok?
-
dogi01
aktív tag
Bajban vagyok, HD 2-re androidot akartam rakini.ez alapján csináltam.
Ugye visszakellet frissítenem egy régebbi WIn-re a telefont, Ez nem jött össze mert nem akar az istenért sem feltelepülni... most valami történt rajta van egy win de semmi sem történik mert a Start-ot megnyomva csak a Home jön ki
Próbáltam átnevezéssel is h LEOIMG de nem megy.. Help pls...
-
dogi01
aktív tag
válasz Dictator^ #11461 üzenetére
Gyári Win volt rajta. Androidot akartam tenni rá. HSPL verzioszám nem jó mert ezt nem támogatja a MAGLDR
XDA-ról régebit akartam felflash-elni. Többet is kipróbáltam, de mindegyik megállt, csatlakozási hibára hivatkozva. 32-bites WIN7 gépen sikerült annyira h 1%-ig elment a svéd ROM-al, de utána újraindult, és most csak egy ikon van "Home" a Start-ba.Próbáltam úgy is h a telepítőt kicsomagoltam és átneveztem a bizonyos file-t LEOIMG-re.
De hiába indítom bootladerbe, lefele gomb. nem történik semmi -
kingabo
őstag
válasz dogi01 #11463 üzenetére
Gyári winmo-ból kéne kipróbálni, hogy melyiket eszi meg: wwe, nyugat-, kelet-eu... Másik usb kapu, másik usb kábel, esetleg másik gép.
Ha hspl-el van a gond, akkor visszazárod, majd megnyitod újból a megfelelő változtattal.
A file-t (bár "a bizonyos file"-ból nem derül ki melyik, lehet rosszat választottál) leoimg.nbh-ra nevezted át vagy csak leoimg-re? Attól, hogy átneved nem fog semmi történni, fel kell másolni az sd-re és betenni a telóba és utána indítani bootloader módban. -
dogi01
aktív tag
válasz kingabo #11464 üzenetére
Többet is kipróbáltam már... természetesen ez a leírás alapján csináltam:
"Amire szükségünk lesz. Egy gyári rom a számítógépre letöltve és egy csomagoló program (én a WinRAR-t ajánlom).
Első lépés csomagoljuk ki a gyári romból a RUU_signed.nbh filet.
Ha ez megvan nevezzük át LEOIMG.nbh-ra.
Másoljuk rá az sd kátya gyökerébe. Akár usb kapcsolaton keresztül akár sd kártyát kivéve olvasóba.
Ha ez megvan csak annyit kell tennünk, hogy kikapcsoljuk a pda-t és bootloaderben elindítjuk. Kikapcsolt állapotban hangerő le gomb majd bekapcsoló gomb nyomva tartásával."Otthon vagyok ezekben. Hetente csinálok különböző androidos telefonokat meg de ez kifog rajtam :/
Szerk.: KEll a gépemen Actice Sync vagy W.Mobile eszközközpont lenni?
[ Szerkesztve ]
-
dogi01
aktív tag
válasz kingabo #11466 üzenetére
XDA-ról offical ROM-ot akartam feltenni. Ez nem jött össze, mert amikor elindítom a telepítőt akkor azt írja hogy csatlakozási hiba van.
Egy másik gépről sikerült addig eljutni hogy elindult a telepítő 1%-ig. Utána újraindult. Most gyári win van rajta, de amikor a start menüre kattintok akkor csak a "home" jelenik meg.próbáltam azzal is h SD-re az előbb leírt módon álneveztem a filet, majd bootloader, de nem történik ott semmi.
Nem tudom hogyan fogalmazzam jobban meg :S
Kicsomagoltam és a RUU_signed.nbh filet átneveztem LEOIMG.nbh -re. bootloader ugy h hang le+ kikapcs gomb. nyomom a lefelét de csak egy pill-ra felvillan h loading és utána visszaugrik bootloaderbeViszont ott tartok hogy legyen egy teljesen gyári WinMO rajta és kész.. :/
[ Szerkesztve ]
-
Katatonia666
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget!
Szükségem volna erre a kernel-re: 2.6.32_tytung_jellybean_r2 tytung@ubuntu #302 SAT MAR 16 15:38:22 CST 2013Ezt láttam egy screenshot-on, ezért is írtam így. Sehol nem találok ilyet, de szükségem volna rá egy ROM miatt.
Kérem, ha valaki tud letöltő linket, eseteleg olyan oldalt, ahol lehet HD2 kernelek között mazsolázgatni, segítsen.Előre is köszönöm a válaszokat.
Ui.: PÜ-t hamarabb észreveszem, mint az ide írt HSZ-t.
[ Szerkesztve ]
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
plityo
tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani valami kipróbáltan jó és gyors, NativeSD, legalább ICS ROM-ot? Bármi, amit eddig próbáltam, iszonyatosan lassú volt Class10-es kártyával. Pedig a kommentek szerint hasítania kéne. A NAND-osok mellé meg gyakorlatilag nem fér semmi, és megy a folyamatos rinya, hogy elfogyott a hely.
Most WP7.8-ot használok...
Nagyon köszi!
-
Tyca
senior tag
válasz plityo #11473 üzenetére
szia! olyan romot keress, ahol a telepítésnél van olyan opció, hogy a system@NAND, data@SD_EXT. Itt kellően nagy sd-ext partíciónál nem fog elfogyni a hely. Amúgy pont azt olvastam valahol, hogy a class10-es kártya pont nem jó natív-SD-re.
én most ezt használom: [Mar. 17, 2013][ROM][4.1.2][720p] NexusHD2-JellyBean-CM10 V1.4a [NativeSD] , class6-os kártyával, kellően gyors
-
toeki
senior tag
válasz quailstorm #11476 üzenetére
ha dedikáltan benne van a rom nevében, hogy ext-et használ akkor nem kell pluszban scriptet telepiteni
-
plityo
tag
Nexus JB-t raktam fel, lassúnak találtam, most az ICS van fent.
és igen, az Aroma Installer menüjében lehet ezeknél már választani, hogy NAND, DataOnExt vagy NativeSD. És úgy rakja fel, csak a megfelelő előkészület kell hozzá. (Kártyaformázás.)
És valóban működik, 2 Giga belső memóriát lát, 6 külsőt a 8 Gigás kártyán. -
Katatonia666
aktív tag
Egy kérdés srácok: Linux partíciót muszáj csinálni, vagy nem kötelező? Sajnos csak egy 2 gigás kártyám van, és jól jönne még az a plusz 256 megbájt hely is
-
plityo
tag
válasz Katatonia666 #11479 üzenetére
nem nevezném magam a téma szakértőjének, de én arra a válaszra hajlanék, hogy muszáj.
a NAND installhoz nem kell, de azt igazából csak az 1024MB-os, USA-ban kiadott HD2-höz ajánlják. Az 512-es európaira ráraksz egy 2-300 megás droidot, marad kb 150 megád az alkalmazásoknak. pl egy facebook 20-30 mega alapból, és hízik, és nem mozgatható át kártyára. így hamar megtelik...
-
plityo
tag
más: nekem eddig NativeSD verziókból nem volt olyan, hogy ne panaszkodtak volna, hogy alig érteni. mintha torzított volna a mikrofon, és recsegett a hangom odaát. ezt wp7-tel nem csinálja. kíváncsi vagyok, hogy a DataOnExt verzióban csinálni fogja-e.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz plityo #11480 üzenetére
Lehet félre értettél valamit.... Azt vágom, hogy a NAND, vagy acLK hízik, és az is biztos, hogy ha CSAK ARRA rakok ROM-ot, akkor lóf@xt se ér az a pár mega. Most úgy van fent droid, hogy a 2 Gb-ból 1024 a ext3, 256 Mb a Linux Swap, és a maradék a FAT32.
Az érdekelt konkrétan, hogy ha úgy telepítem, ahogy most is, hogy NAND+DataOnExt, akkor feltétlenül kell neki az a Lunix partíció, vagy kihagyható? Illetve az is érdekelne, hogy ha Recovery-ből csinálom az SD-re a partíciókat, akkor ha a Linux-nak 0 Mb-ot adok meg, akkor is csinál, vagy értelem szerű, hogy nem, mivel "0Mb"?Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
plityo
tag
válasz Katatonia666 #11482 üzenetére
jaja, félreértettem. hát én nem azzal partícionálok, hanem windózból a MiniTool Partition Wizard-dal, és ott nincs ilyen, csak két partíciót hoz létre.
-
plityo
tag
válasz Katatonia666 #11484 üzenetére
DataOnExt van fent. Csak egy Fat32 és az Ext4 partíció kell neki, igen.
[ Szerkesztve ]
-
Katatonia666
aktív tag
válasz plityo #11485 üzenetére
Zsír Egy "mezei" 2 Gb-os kártyával is jól megy az, vagy úgy akadna meg lagolna? Sajna a 8 GB-os Class 10-es kártyámnak valami baja lett..... Felraktam egy WP7-et a telóra, és működés közben kivettem az SD-t, utána nem bootolt be a Wp se, és a kártyát se látja semmi..... Erre valami ötlet esetleg?
Most egy sima kártyám van, amiről fut egy Droid, de néha elég lassú, főleg ha pl. letölt, és közben csinálok valamit, meg néha mintha meg akarna fagyni zenehallgatás közben.Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
plityo
tag
válasz Katatonia666 #11486 üzenetére
Az első kérdésre nem tudom a választ. A második: A WP7 által megfingatott SD kártyáknak van egy újraélesztési módja: Symbianos Nokia telefonnal le lehet őket formázni, de semmi mással. És ez nem vicc. C7-essel sikerült sokszor, de volt, amikor nem. Viszont N82-vel bármikor.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz plityo #11487 üzenetére
Tesómnak van egy Symbian-os telója, de amikor beraktam a kártyát, akkor valami kódot kért hozzá..... Erre esetleg ötlet? Semmilyen kód nem volt beállítva hozzá, nem is hiszem, hogy le lehetne úgy védetni bármivel is.... Látta a kártyát a teló, de amikor rámentem, akkor kért egy kódot, vagy jelszót. Amit persze nem tudok....
-
Mauddip
aktív tag
válasz Katatonia666 #11488 üzenetére
4db nulla?
Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Katatonia666
aktív tag
válasz Mauddip #11489 üzenetére
Nem próbáltam, ha jól emlékszem, akkor 1234 volt próba..... Vannak ilyen esetekre "alapértelmezett" számok?
Ja, azt elfelejtettem, hogy egy Nokia N95-ről van szó. Azon is működhet ez a formázás? Azt hiszem azon is Symbian van.... Jól tudom?
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Katatonia666 #11488 üzenetére
-
Katatonia666
aktív tag
válasz quailstorm #11491 üzenetére
Köszi, ezeket megnézem és kipóbálom. Ha tesóm is ráér (mivel csak neki van az ismerőseim közül Symbian telója) írok a fejleményekről.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Katatonia666 #11492 üzenetére
Unokatesómnak sikerült, szóval tuti működik a dolog. Egyébként én csináltam volna neki, csak az N95-2-ben nem slot van hanem 8GB gyárilag
-
Mauddip
aktív tag
válasz Katatonia666 #11492 üzenetére
SD Formatter, vagy MiniTollPartition wizard se formázza?
Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
plityo
tag
válasz Mauddip #11494 üzenetére
nem, nem fogja neki megformázni. a windows phone által formattált sd kártya olyan file rendszerű, hogy nem látj a windows se. ez logikus, nem? lehet, hogy ott a microsoftnál két részleg nagyon utálja egymást. (outlook szinkronizáció sincs.)
szóval a formázáshoz is kódot kér a teló???
-
Tyca
senior tag
válasz Katatonia666 #11497 üzenetére
némelyik fényképezőgéppel is menni szokott a formázás...
-
pcnet
addikt
Van egy program amivel WP7 által "elnyesett" SD kártyáról lehet törölni a particiókat, majd újat létrehozni FAT32-vel. Én mindig azt használtam, csak nem ugrik be a neve. Pár óra és otthon vagyok, megnézem és megírom.
Szerk.: Megvan, beugrott: Easeus Partition Manager usite.hu-ról letölthető emlékeim szerint.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest