Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz Pitiless_ #8511 üzenetére
Nem kell túllépni a határt vagy ha sűrűn előfordul érdemes elgondolkodni egy nagyobb csomagon szvsz. Én mondjuk a 200MB-os csomagjukat néztem és ott nincs túlszámlázás csak sávszél korlátozás [link]. Meg ahogy mondtam mivel a céges előfizum náluk van ezért nem fogok másik kártyát venni és azt sem tudom megtenni, hogy egybe 100+ ezer forintot kiadjak egy kártyafüggetlen telefonra ezért marad a részletfizetés még akkor is ha sajnos kellőképpen drágábban jön ki végül a készülék.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
pzoley
őstag
válasz Pitiless_ #8962 üzenetére
Tudom, olvastam. És ezt láttad ??
Már megint változott a HBOOT verzió. Aki eddig nem mert nekivágni a DOWNGRADE-nek, akkor ehhez mit szól majd :
[link]A fejlesztők eljutnak majd oda, hogy összekapcsolják a HBOOT verzió számot a többi ROM-mal.Így majd egyes ROM verziók csak bizonyos HBOOT verzió alatt futnak majd.
Na akkoz aztán vége root korszaknak.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz Pitiless_ #8982 üzenetére
Kicsit éjszaka lett belőle, de a 2.2 fent van és a második frissítés is most futott le, épp rebootol.
Köszönet a segítséget.Azért, amikor a Recovery után a Faby kolléga által linkelt ikon jelent meg, kicsit bepörgött a bugyogó... De aztán a továbbiak működtek persze
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz Pitiless_ #9085 üzenetére
a hsz megvan.
kérdés: nekem a froyo megvan. most hogy kell telepíteni? Előbb a le hang + bekapcs, vagy fel hang + bekapcs, vagy mi -
LouiS22
veterán
válasz Pitiless_ #9102 üzenetére
Szerintem ez a program NEM képes arra, amit te írtál, legalábbis én nem találkoztam vele, továbbá a cég honlapján sem írnak erről semmit.
"GPS Status simply displays the data received directly from the phone hardware. In fact this is the main pupose of the software (thats why it's called status). Inaccurate data is not the fault of the software, but shows that you may not have optimal reception of GPS satellites or there is a magnetic anomaly nearby affecting your compass. Find a different location and try again."
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Pitiless_ #9646 üzenetére
cégnél van wpa meg wpa2-es is, otthon wpa2 ismerősnél wpa ... de mindegyikkel megy gond nélkül
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
gordonfreemN
addikt
válasz Pitiless_ #32324 üzenetére
tenyleg, erre nem nagyon reagalt senki. miert nem? mi az igazsag? az egyik nezopont mar bizonyitott
akoneira: orulok, hogy leteznek ilyen fiataolok akiknek nem csak a nyafogas megy. sajnos nekem kozeli hozzatartozoim sem mindig ilyenek...
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
-
dombila
senior tag
válasz Pitiless_ #32824 üzenetére
Ezt akkor sem értem. Most néztem meg a Alpharev oldalán, szerintük is a stock HBOOT-nak felül kell írnia az S-OFF-ot. (Egyébként az Alpharev custom HBOOT-jai is 6.93.1002 verziószűmúak.)
Tudja valaki mire jó az Alpharev Bravo Downgrader HBOOT-ja. Ez nem a stock, mert az külön van, de akkor ez mi? Lehet, hogy segítene?
-
Dictator^
veterán
válasz Pitiless_ #33167 üzenetére
Hirtelen becsatlakozva egy gyors kérdésem lenne. Revolutionaryt felraktam, sikerült a rootolás , felkerült valami Cyanogen mod a cél szerkezetre...
De
Ha szeretném a teljes gyári állapotot, amit E-care szeretne látni amikor visszaviszem, akkor mi a teendő ?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest