- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
WynNyback
tag
milyen gyíkemeberek? Egyik cégnek mérete miatt van lehetősége alkudozni a szolgáltatóval másnak meg nincs. Innentől kezdve persze, hogy a szakma által legjobban titulált szöveggel fognak fogadni ha telót akarok venni. Természetesen az az lesz amit nekik érdekük eladni. Ilyen értelemben értettem az összeesküvést. Tedd vissza a hozzászólásomat vagy vedd ki az összes S7 és LG fan hozzászólását is. A személyes sértegetéssel meg álljál le, mert lehet, hogy moderátor vagy de sértegetni nincs jogod.
-
Damage401
senior tag
Pár nap és lecseng a LG,SAMU,APPLE trollcunami. Meg az ár mizéria is. Legyetek sokan akik megveszik a készüléket és jöhetnek a képek és a felhasználó tesztek.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
doooo
veterán
válasz WynNyback #352 üzenetére
Mi az, hogy összes LG és S7 fan? Mi lenne, ha a lelkes újoncka végigolvasná a topicot, és szembesülne vele, hogy a fent említett gyártók mobiljai 99%-ban a HTC saját fanatikusai által lettek említve, felhozva, stb. Egyébként meg egy-egy telefon kibeszéléséhez hozzátartoznak az olyan dolgok, mint a konkurenciával való összehasonlítás, esetleg 1-1 saját tapasztalat megosztása, de ez amit a hozzád hasonló, kisstilű emberek véghezvisznek itt, az a borzasztó, és ahogy sok -még magánál levő ember (aki nem esett révületbe)- írta előttem, ezidáig példanélküli. Áruld el, hogy te is Samsung fannak titulálod magad? Csak mert az első kommented rögtön vele indítottad... Érzed az iróniát (vagy mivel annak sincs a nevében HTC, az is lényegtelen, és nem létező dolog)? Na meg a másik, újabb öngól a fanok részéről, hogy most jönnek a "na majd ha elmennek a samu, szifon, LG trollok " hsz-ek. Ismétlem ezeknek: Még mindig ti magatok beszéltek másról a HTC 10-en kívül. Ébresztő!
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz Damage401 #354 üzenetére
Egyetlen gond hogy itt pont a htc trollok teszik tonkre az egeszet ok azok akik egybol fikazzak a letezo osszes de fokepp a nagyobb konkurenciakat..ja meghat magat az oldalt ahol olvashatjak a tesztet es kommentelhetnek...de ez mar csak gratis... egy darabig jopofa utkoztetni a dolgokat de ettol a forumtol a gyomor fordul fel..
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Heisenberg69
senior tag
válasz WynNyback #360 üzenetére
"A HTC messze a legminőségibb Androidos telefon gyártó. Egy igazi márka. A Samsunggal ne hasonlítsuk össze mert az a HTC-hez képest csak bazári cucc"
haha, a HTC azért baromi veszteséges. mert idióták dolgoznak ott. Csak ők tehetnek az egészről. Tévhitbe élnek... már minden gyártó fémházat csinál szóval HTC bukó, redőny le...
Annyi baromságot írsz... vagyis inkább trollkodsz. Csoda, hogy még nem vagy kitiltva...
[ Szerkesztve ]
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
Fall-N
veterán
Azért ne túlozz! Élőben már az S6 is prémium, nem műanyagszerű az a hátlap - hasonlóan a Sonyhoz. Abban viszont egyetértek, hogy nekem is sokkal szimpatikusabb a szálcsiszolt alu.
A kijelző fronton, meg az az igazság, hogy egyik sem az igazi. Jelenleg én is AMOLED-et használok, de a beégés miatt legközelebb inkább nem kell. Viszont a hagyományos IPS meg sajnos felhős a háttérvilágítás egyelőtlensége miatt, és fekete szín sincs csak maximum sötétszürke. Az igazi vagy a Sharp felé IGZO lenne, vagy valamilyen új alternatív technika.
Volt egy demo pár éve ami lézer pixeleket használt, de azóta sem hallani róla. Ott is lenne fekete hasonlóan az OLED kijelzőhöz. Na meg persze az SAMOLED is lehetne aktív RGB mátrix a pentile-al szemben.
A telefon meg maga nagyon jól sikerült, de sajnos valószínűleg nem lesz a magentánál, meg amúgy is a Huawei P9 lett "szerelem első látásra". De ha netán lesz mégis, akkor akár ez is lehet az S4 LTE-A utódja.
[ Szerkesztve ]
-
Orcsi
aktív tag
Tényleg azt nem láttam, hogy pl aptxet tud ?! leírásban nem volt benne akkor nincs is ?! füleshez jó lenne ....
Same shit, different day!
-
Damage401
senior tag
Amúgy van itt akinek van már ez a készülék?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
mikung
aktív tag
270 -be nem fért bele +fm rádió ?
-
veterán
válasz Heisenberg69 #368 üzenetére
Holly Moses!
Mi megy itt. Megy a személyeskedés rendesen. Igazságosan töröljétek a hsz-okat.IP védelem van? Elfelejtettem. Nem akarom elolvasni mégegyszer a tesztet. köszi
HARLEY-DAVIDSON
-
WynNyback
tag
válasz Heisenberg69 #363 üzenetére
akkor ez milyen hozzászólás?
-
törölt tag
válasz TheBikerider #372 üzenetére
IP53
-
nagyúr
válasz Damage401 #369 üzenetére
Van pár embernek. Itt olvashatod a tapasztalataikat.
WynNyback: Érdekes a hozzáállásod. Idejössz, 2 hozzászólásban lealázod a Samsung és az LG fanatikusokat, az összes "buta" júzert aki nem HTC-t illetve Apple-t vásárol, és nem felejted el kiosztani az oldal szerkesztőit sem, akik szerinted hozzá nem értő szakértőket alkalmaznak. Kiosztod a moderátort, illetve kb belekötsz az élő fába is, de Te mindent kikérsz magadnak... LOL Ráadásul még azzal jössz, h Te nem személyekről, hanem tárgyakról beszélsz. Hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz CptAdamica #362 üzenetére
Igen, de melyikben és mikortól? Erre irányulna a kérdés.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz TheBikerider #378 üzenetére
A támogatás elég jó. Lásd pl. M8 is megkapta a Marshmallowt, pedig két főverzióval régebbivel (KitKat) jelent meg. 4.4.2 -> 5.0 -> 6.0
Azt meg nem értem, miért jó kárörvendeni azon, hogy nem megy jól a hTC-nek. A cég csődjét sem tudom miért jó várni. Pedig én aztán nem vagyok fan, hogy megjegyzem, nem is volt még hTC-m, (de volt Sony, LG, Alcatel és most Samu.)
[ Szerkesztve ]
-
WynNyback
tag
válasz bulikavagyok #375 üzenetére
Nem személyeskedtem sehol sem. Nem bántottam senkit sem. Leírtam a véleményemet a telefonokról amik nem élő személyek, ezek után nekem estetek mindenféle jelzővel. A moderátor félreértelmez egy hozzászólásomat törli de azért be is szól. Ez nem etikus. Azóta folyamatosan a személyemet sértegetitek. Ezt kikérem magamnak. A telefonokat lehet szidni. Azok csak eszközök. De személyek ócsárolásában én nem leszek partner.
De itt be is fejeztem. Amíg a személyeskedést nem irtják ki ezen a fórumon értelmes beszélgetések itt nem lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz TheBikerider #378 üzenetére
2 év, de utána is jönnek biztonsági frissítések + play-ről pl HTC LockScreen, Galéria vagy épp ServicePack stb stb.
Az M7 3év után még mindig kifogástalan, nem kell újraindítani, stabil.-----
A HTC ismételten nagyot alkotott. Audio összességében a legjobb (semmit nem számít magában a 32bit DAC). Kamera top 5. YT-on a 10-essel készült koncertfelvételek is nagyon komolyak. Készülékház minősége csak a szokásos. Szoftver szintén csak szokás szerint a legjobb. Kijelző kiváló, most már itt is el lehet mondani hogy aki a túlszaturáltságot szereti vagy nem szereti az úgy állítja ahogy akarja, ahogy az amoledet meg vissza lehet venni.
Aksi meggyőző, HC felhasználás esetén is elvan reggeltől estig.És ezt a legtöbb teszt akár az írásosak akár a YT videók is alátámasztják.
Az árával 235-ért tokkal vonóval hivatalosan semmi gond, vagyis magas mint a többinél.
Mi kell még? Hogy legyen szolgáltatónál.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
doooo
veterán
Ilyen máshol nem lesz. HTC topicok se voltak ennyire szélsőségesek régebben, még az utóbbi egy évben sem. Korábban is óvatosan kellett bánni a cég fanjaival, de ilyen nem volt.
Végülis ki tudja.. ha most elkezdődött egy ilyen önmarcangoló, idegbeteg hullám, akkor lehet, hogy az Xperiánál is ez lesz, bár a Sony még nincs annyira benne a kakiban, hogy ennyire idegesek legyenek a rajongói. -
tDr1v3r
veterán
válasz Heisenberg69 #363 üzenetére
Bogyoka, ha ennyire nyilvanvaloan direkt trollkodsz (miert nem esik le senkinek, nem is ertem) legalabb annyit tegyel meg hogy viccesen csinald... igy, ilyen formaban inkabb ciki a performanszod.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
BenHans
addikt
Köszi az információt. Hát ez eléggé elszomorító...
Pedig valaki azt írta hogy beszélt a HTC-vel és lesz. Nekem a voda is azt mondta hogy 90%.
Érdekes. Ha úgy lesz ahogy írod, az nagy baklövés és nagyon rá kell feküdnie a témára a HTC-nek.
-----------------
Srácok! Kapjuk már össze ezt a topikot! Mindkét tábor erősen túllőtt a célon. Szubjektív dolgokon ne vitázzunk, másfelől pedig nincs tökéletes műszaki cikk, ami tényleg mindenben a legjobb. Közel tökéletes az viszont van ebben a kategóriában, egyik ebben másik abban jobb. Ez a HTC kamerában csak a top 5-be fér be. És? Ellenben szoftveresen és audioban bőven ledolgozza a lemaradást. Az x valami meg kamerában a csúcs és szoftveresen meg audioban gyengébb. Kezdjük ott, hogy sokan észre sem veszik az apróbb laggokat, annak mit magyarázzam hogy a HTC ebben jobb.
Mindenki eldönti számára mi a fontosabb. Egyikkel sem lehet nagyon mellényúlni. Nekem pl ez a készülék lenne az ideális, mert máshol nem kapok ilyen készülékházat, ilyen zenei képességeket és ilyen stabil és smooth optimalizált szoftvert és csak a kamerával kell kompromisszumot kötnöm mert csak a 4-5. legjobb, hát hűha. Nekem összességében ez a legjobb. Korábban is próbáltam mást, mégis OneX-em lett és M7-em, és ez lenne a következő amit hosszabb távon nyúznék, és itt még egyértelműbb is a döntés.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
válasz 7Heads Drago #315 üzenetére
Nem erről van szó, egyszerűen csak szeretek kiállni a kisebb mellett egy nagy kutyával szemben, ha nem érzem az egyenlő bánásmódot, de tényleg erről ne többet mostmár, változtatni nyilvánvalóan úgy sem tudunk rajta Egyértelmű, hogy nem egyértelmű hogy melyik a jobb, ki-kinek a szubjektív véleménye dönt néhány apróságról ami elmozdítja a mérleget, legalábbis annál aki tudatosan vásárol, mert a legtöbb aki divatból vagy csak simán laikus az menthetetlenül a samsot fogja választani.
Volt már vagy 10 csúcs samum és egy szem htc-m, tehát megalapozatlan volna hogy elfogult vagyok, de valahogy szimpatikus amit most a htc előhúzott a kalapból (már-már számítottam rá, hogy megint egy nagy de lesz a 10 körül, de nem), az pedig kimondottan tetszik hogy egyre kevésbé van elrontva a pure android htc-nél. Remélem nem mennek csődbe.
-
Ricardo
titán
válasz DeathAdder #390 üzenetére
" Remélem nem mennek csődbe."
Kár lenne értük, mert a telefonjaik jók, de ez önmagában nem elég. Jelenleg piacot kellene szerezniük, és ehhez vagy agresszív árazás kell, vagy nagyon erős marketing, esetleg mindkettő. Ezek viszont sajnos hiányoznak.
-
s3nsitivity
addikt
+1
A HTC az egyetlen aki normálisan tud a fémmel dolgozni. Legyen egy iPhone egy LG vagy egy Huawei fém készülék a közelébe se érnek a HTC felé prémium érzésnek.
A szoftvert sem tolják el frissítésről frissítésre mint a Samsung. Túlmelegedési problémák sincsenek mint a Sonynál és még sorolhatnám.
Lehet nem kimagasló a készülék de a konkurencia hibáit kihagyja minden alkalommal. Cserébe jár az átlagos akku és átlagos kamera évről évre. Erre most itt a 10. Szinte mindenben hozza a kötelezőt és az ára is korrekt.
A probléma viszont ott kezdődik, hogy sehol egy reklám, míg mindenhonnan a Samsung folyik" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
BenHans
addikt
Igen, ez a telefon abszolút ajánlott. A milyen okostelefonos topikban is tuti az lesz, ha valaki flagshipek közt nézelődik.
A gond azzal van amit Bog is írt, ezt nem lehet megtenni hogy egyik szolgáltatóval sem sikerül megegyezni. Háromból kettővel legalább meg kéne tudni oldani. A MM-ban eddig is kb elvesztek az óriás pultokon semmi kiemelést nem kaptak, ezen is változtatni kellene, ugyanez a szolgáltatók üzleteiben... Legyenek szem előtt a nagyobb eseményeken. Kicsit fantáziátlannak érzem a marketingeseiket.
Az ár még nem is olyan nagy gond, mert tényleg van lehetőség gyártói garanciával olcsóbban is hozzájutni.PowerBuldog: A reklám hazudik mindenkor mindenhol és minden esetben. Pont annyit kell hogy ne érezze magát becsapva a célközönség. Itt pedig az átlagfelhasználó fogadni mernék, hogy nem tesz perdöntő különbséget az alapján ha kap márkajelzés nélkül 5 fotót minden csúcskészülékkel.
Közel tökéletes a cucc. Itt más a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz s3nsitivity #392 üzenetére
Azt kellene felismerni, hogy a reklam nem oldana meg semmit, csak tobb penz folyna el. A Samsung ki tud tolni ennyi reklamot ugyanolyan keszulekar mellett, mert a ceg sokkal nagyobb, sajat gyartosorokkal, sajat SoC-cal, stb. Egyszeruen hatekonyabban mukodik. Az Apple-re ugyanez igaz: az Apple legnagyobb erossege az, hogy a telefonjait a maguk egyebkent kiemelkedo minosegeben is olcsobban gyartja le, mint a versenytarsak
Hiaba reklamoz, fejleszt a HTC, ha egyszeruen nem eleg hatekony.
while (!sleep) sheep++;
-
s3nsitivity
addikt
Az a baj ,hogy de..
Az átlag userek reklám és ajánlás útján vesznek készülékeket.Saját példával élve. A telekom üzletbe ahol dogozok (bár szerintem mindegyikbe) a digitális fal kiadó cégek számára hírdetni. Digitális média tartalom, készülékek, tartozékok etc etc. Belép Pistabá az üzletbe és pofán csapja a Samsung PR meg se fordul a fejében mást venni.
Lassan 1 éve vagyok ebben az üzletben és 1x volt az LG birtokában ez a fal kb 2 hónapra a többit végig nyomta a Samsung és nem véletlenül, aki nem céltudatosan akart készüléket vásárolni az mind Samsunggal ment el mert az volt a nagy kivetítőn és voltak akik ezzel érveltek is amikor pl az A3 (2016)-ot az A9 mellé raktam. " Hát de a Samsungnak nagyon jól megy, hát mennyi reklámot kitudnak rakni " és itt már semmi ész érv nem hat ha egyből megcsapja őket ez a PR dolog.Ha a HTC is nekifeküdne.. esetleg a Samsung vs Apple féle reklámokkal jönne, mennének TV-be, plakátok, digitális tartalom etc etc akkor ha nem is minden nem tudom mit vegyek user de a nagy részük HTC-t venne vagy legalábbis ismerné a céget, érdekelné mit is tudnak.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
félisten
válasz s3nsitivity #396 üzenetére
> Ha a HTC is nekifeküdne.. esetleg a Samsung vs Apple féle reklámokkal jönne
Az a problema, hogy a reklam draga. Ha olyan es annyi reklammal jonne, mint az Apple vagy a Samsung, akkor 330 lenne a HTC 10 (most hasrautottem). Egyszeruen ugyanazt a cuccot nem tudjak ugyanannyibol legyartani.
while (!sleep) sheep++;
-
hyperspace
őstag
válasz s3nsitivity #396 üzenetére
"aki nem céltudatosan akart készüléket vásárolni az mind Samsunggal ment el"
Ne kamuzz, iPhone után a legnagyobb jutalék van rajta.
Egyetértek, marketing nagyon sok mindent meghatároz. Nem is kell jónak lennie egy terméknek, el tudja adni egy jó marketinges. És sajnos itt van ez a szuper telefon, amit bátran lehet ajánlani annak, aki csúcskészüléket akar, de sokan nem is fognak róla hallani.
Én azt mondom, elég lenne a weben reklámozni, sok cég jól használja. Bog azt mondta nem szolgáltatóknál, szerintem bizalomvesztés is lehet az oka, vissza kéne szerezni.ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest