Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peti85

    senior tag

    SD-kártya: Én Toshiba 32GB UHS-I kártyát használok, az előző telefonomból tettem át. De ha most vennék, tuti SanDisk lenne. Kollegám vett eBay-ről, tönkrement. Bejelentette online a SanDisk-nek, küldtek egy UPS futárt a kártyáért, bevizsgálták, majd küldtek Neki egy tök újat, ami aztán pár hét múlva megint csak tönkrement. Ezt ismét bejelentve zokszó nélkül küldték megint a futárt és utána jött az új kártya megint. Ez elég szimpatikus hozzáállás!

    Autós gyorstöltő: Már többen jeleztük, hogy az USAMS Quickcharge 3.0-s autós töltője tudja a Honor 8-at gyorstölteni. Messze a legolcsóbb és elég jó anyagminőségű töltő, mindenkinek ajánlom! 2 portja van, egy gyors és egy sima. Nyugodtan bekerülhetne az összefoglalóba!

    Költözés régi telefonról: Amikor megvettem a Honor 8-at, első indításkor megkérdezte áthoznám-e adataimat a régi készülékemről? Szinte mindent áthozott! Még az AdAway-t is, ami nem is Play áruházból volt telepítve. A legtöbb alkalmazásnak minden beállítása is átjött. Acer Cloudmobil S500-ról váltottam, azon Android 4.1 futott. A régi telefonra le kellett tölteni a Huawei alkalmazását (QR-kódos segítséggel pikk-pakk) és már mentek is át az adatok a Honorra. Nagyon elégedett voltam ezzel a lehetőséggel. A beállításokból bármikor indítható.

    HP Elitebook 8560w DreamColor | Realme GT Master Edition | Samsung Watch 5 Pro | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX

Új hozzászólás Aktív témák