Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
Nekem miért nem ajánl frissítést? 24.0.0 multilang van rajta...
-
aero.
veterán
Antutuba ti mennyit kaptok? Mikor megvettem emlekszem 21k korul volt, most 17-18 a 29-es rommal. Teljesen hidegenhagy amugy csak fura.
[ Szerkesztve ]
-
Quicky
csendes tag
válasz LantosBerry8 #1403 üzenetére
Szia
Nekem a Vagyula féle rom fölrakása után egyből felajánlotta. De várok a fölrakással, hátha lesz valami vélemény erről a romról.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
tachikoma
aktív tag
WSM Tools-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Van valamilyen specifikus verzió, vagy simán fel tudom rakni a legutolsót (2.3.4), és nem fog bootloopolni?
Csak a themes policy megkerülése végett gondolnám kipróbálni...
-
Xabi78
aktív tag
Hol lehet adott témához másfajta ikonstílust/lezáró képernyőt beállítani?
Cave canem!
-
tboy72
aktív tag
Helló All!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e nagyobb kapacitású akksit hozzá?
-
vapega
tag
A fiamnak és a haveromnak is Xiaomi Piston II-őt rebdeltem. A sennheisert lenyeli keresztbe.............ja és a lehető leginkább kompatibilis.
MI 10T
-
Ezeknél hogy lehet eldönteni, hogy melyik az eredeti? Mert tegnap ebayen licitáltam az egyikre poénból, az a vicces, hogy meg is nyertem. De csak 2 usa dollár szállítással együtt. Az nem kicsit olcsó szerintem. Szóval van valami különleges jelölés, vagy valami, amiről kiderül, hogy eredeti?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Már tárgytalan... Utánzat. Az a fura, hogy rákérdeztem az eladónál (így, vásárlás után) és nem is tagadta... Majd meglátjuk, hogy mit tud.
CPU-Z a csatlakoztatott headsetről is ír infókat? Ezt nem is tudtam, mindjárt lecsekkolom...
-
-
terra052
őstag
PC-n kellene megjelenjen?
Akkor ezek kellenek:
TC
és
LAN plugin
Ilyenkor fordítva kell ülni a lovon , a telefonról éred el a PC megosztásaidat, másol oda-vissza.
Vagy ftp plugin, vagy Servers Ultimate stb stb.... de a TC az örök favorit nálam.werkmania.hu
-
-
janston
aktív tag
Üdv!
Nem rég szereztem egy ilyen telót, és állandóan tele van a RAM (90% fölötti használtság), nem tölti be a billentyűzetet, kilép a programokból, és a főképernyőt is mindig újratölti. Hogy tudnám optimalizálni? Mert így használhatatlan. -
válasz Viktor0610 #1426 üzenetére
Sajnos nem, ugyanazt a menüt hozza elő, ami normál csatlakozásnál is megjelenik.
Átmenetileg megoldottam a wifi file transfer pro programmal, de ez sem túl jó megoldás (lassú)... Bosszantó, hogy ilyen apróságot nem tudok használni, remélem, hogy csak valami beállítást nem találok.Ha más nem, használnám intézőben, de a fájlmásolás végén mindig hibát dob, és nem is jól másolja fel a fájlt. Mindig szétszedni és kártyaolvasóval másolgatni meg nem túl egészséges...
-
MODERÁTOR
icemad:
A programot elindítottad, az egyetlen krix-kraxos gombra rákattintottál, és úgy is?
Ez azért érdekes, mert ha minden igaz, ebben a topikban lett közzétéve először ez a kis program...
Majd jön valaki okos, és kisegít mással.djula:
A wifi alapú fájlkezeléssel az a baj, hogy lassú...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
válasz Viktor0610 #1432 üzenetére
Persze. Fel is dobja az ablakot, ahol választani lehet a ptp és mtp módok között...
Előrébb nem vagyok, de köszönöm, hogy próbálsz segíteni.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Upo
addikt
Lányomnak másoltam az 1S-re az én telómról lenovo shareit-el, majdnem 600 megát átnyomott talán 2 perc alatt. PC/MAC változat is van.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kano
nagyúr
válasz janston #1431 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Ennyire zabálja a MIUI a ramot. Illetve 1 dolgot tehetsz, hogy nem a MIUI Launchert használod, hanem feldobsz egy Nova-t.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MODERÁTOR
-
válasz terra052 #1437 üzenetére
Úgy gondolod, hogy felmásolom pendrivera az adatokat, utána pendriveról a telefonra? Azért ez nem túl elegáns. (Otg kábelem meg nincs is...) Tényleg nem lehet úgy megcsinálni, hogy adatkábellel összedugom a telefont pc-vel, tc-ben megjelenik, átmásolom amit kell, leválasztom, használom? Mert akkor hamar megy apróra a telefon...
-
doongoo
addikt
válasz janston #1440 üzenetére
Nem működésképtelen az, csak nem lehet annyira telepakolni a memóriáját. Ha kidobál, akkor töröld a RAM-ot és megy majd rendesen. Nálam megy rendesen, az egyetlen gondom, hogy a billentyűzet (nem a beépített, hanem swype) néha lassabban tölt be (viszont írni meg annyival gyorsabban lehet vele, hogy még így is megéri ezt használni)
-
kano
nagyúr
válasz janston #1440 üzenetére
A Xiaomit kell cs*sztetni, hogy tegyen bele 2GB ramot.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MODERÁTOR
kano:
Remélem, a Mi-4 mellett a Hongmi utódja is megjelenik, 5 collnál nem nagyobb kijelzővel, 8 maggal, 2 giga memóriával, és bővíthető memóriával!janston:
A hiba a te készülékedben, ROM-odban, telepített programjaidban van, nálam nincs ilyen probléma. Csak nagy mértékű használat esetén dob ki pl. a zenelejátszóból, de a billentyűzettel még soha nem volt gondom...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
kano
nagyúr
válasz Viktor0610 #1444 üzenetére
Nekem is voltak már gondjaim pont a billentyűzettel.
janston
Mert ugye a Mi2-nek 2GB RAM-ja van.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MODERÁTOR
-
-
kano
nagyúr
válasz Viktor0610 #1448 üzenetére
Sony Keyboard-ját és a Touchpal X Keyboard-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest