- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Köszönöm, a lányok a backoffice-ban nagyon hálásak lesznek, ha nem kell minden második ügyfélnek telefonon elmagyarázni, hogy jöjjön vissza vagy párszáz métert.
Azért van a HRP-vel közös bejáratnak írva, mert szám szerint is ugyanaz a telek, és a cégeknek is van némi köze egymáshoz. Köszönöm, hogy javítottad!
-
kayman
senior tag
A rendőrség által meghirdetett traffi helyek és időzónák automatikusan ott vannak a szakaszokon, ez országosan igaz. Nem biztos hogy valóban ki is mennek oda mérni, de inkább félek...
BKK közlekedési infókkal is van szinkronizálva, közlekedési helyzetek is szintén fent vannak.
HyperTransport az úr!
-
veterán
válasz dodopek #7752 üzenetére
nincs mit
Ismerem a céget (HRP) régen sokat vásároltam ott, mikor még infósként dolgoztam, de akkor talán még a 13 kerbe voltakkefealo Mégse előtt? Én nem szoktam másolni, elküldöm a megosztás egyébbe, legyen az mail, viber, vagy akármi. Csak arra értettem hogy ismert hiba, hogyha mégis vissza lépkedsz, mert nem küldöd el, akkor is bezöldül az út.
-
kefealo
csendes tag
Jó reggelt. Ha SMS vagy vágólap dolog van... akkor mindenképp el kell hogy induljon a megosztás, mert a rendszer számára nem ismert hogy elküldted vagy sem. Akkor válik ismertté, ha valaki rá is kattint a kapott linkre! Nem így logikus? Én is ekképpen járnék el. Így nem tudom ezt hibának elkönyvelni. Ez feature és nem bug!!!!
"Aki tanul, annak szenvednie kell"
-
mufi
senior tag
Hogy a jó [moderálva] életbe van az, hogy ez a [moderálva], mert a szemembe az lett (elnézést ha valakit megésrtettem, de...), otthontól a célirányig jó úton vezet, visszafelé meg +1 órás utat mutat. És nem volt dugó sehol, sőtt még erőltettem is egy darabig a visszafelé utat (ameddig emlékeztem, kb egy órányi kocsikázás), de utána mégis [moderálva], és a 3 órás útból egy f@sza laza kis 5 órás út lett (mikor láttam, hogy felvitt az autópályára, akkor tudtam már csak, hogy megszívtam...)...
Ötlet? Odafelé utat tud ez a gagyi ****** rögzíteni?[ Módosította: radi8tor ]
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
apaszka
veterán
A mai frisset sem nem engedtem rá,mert az utolsó is csak összeomlott! Mobilnetről az áruházból raktam újra az egészet vezetés közben!
Leiratkozom a Beta-ról!
Még jó,hogy a google navi ment az ismeretlen környezetben is! Sőt,nagyon jól ment![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Szili17
tag
válasz apaszka #7761 üzenetére
Nekünk is, ezért vannak a béta teszterek. Benne van a pakliban. Megírtad a tapasztalatodat a _megfelelő fórumon_ is?
PS: Megéri megtartani az előző működő verziót a telefonon, én 2-t tartok mindig a telefonon, az előző is mindig fent van."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Szili17
tag
Szervusz, sajnáljuk hogy negatív élmény ért.
Kérlek írd le kicsit pontosabban hogy mi is történt, a lényegre koncentrálva.
Lényeg alatt azt értem, hogy milyen beállításokat használtál, honnan hova mentél (opcionálisan hogy mikor) és nagyjából merre vitt. Ilyen infók birtokában _lehet_ hogy tudunk valami közelítőleg okosat válaszolni, ezek hiányában sajnos esély sincs arra, hogy legalább magyarázatot adjunk.
Help tipp: [link]"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
mufi
senior tag
válasz Szili17 #7763 üzenetére
Konkrétan: celldömölk - pregrada (cro) útvonal, fizetős utak elkerülése. Végig volt mobilnet kapcsolat. Odafelé talált egy rövidítő utat (-18 perc az útból). Visszafelé egy egész másik irányba vitt, a 2,5-3 órás út helyett 4+ órát mutatott még útközben is, ekkor visszafordultam és emlékezetből mentem kb 80-90 km-t, ezután (lassan emlékszem is melyik útkereszteződésnél vitt el) Varzsdin felé...onnan meg már nem kellett navi mert onnan autópályán mentem (csukott szemmel is ismerem azt a szakaszt...) hát kb ennyi...személyautóval, ma reggel...
-
Szili17
tag
Nekem ezeket az utakat adja: Útvonalterv visszafelé
A 2. nem díjköteles 4 óra, az első meg "csak" 3. (Mondjuk ha elindultál és mentél +160 km-t akkor már nem lett volna rövidebb amit a Waze javasolt?)
Google maps is hasonló, bár nincs a 2. útvonalon lefelé az a "kis" hurok. Ott nincs szerkeszthető területem, de nem jövök rá miért kerüli amúgy a 34-est a 24-esért. Tervezgettem a környéken utakat és valamiért nem tetszik neki, de úgy tűnik "használható" az út, tud rajta tervezni.
Pregrada
Zalaegerszegig viszont Nagykanizsára már arra visz.
Mintha kicsit erőszakosan akarna a 2. útvonal valami eltérőbbet tervezni.Amúgy elsősorban ingázós navi, de én is használom hosszabb utakra és nem fedeztem még fel hasonlót. (Amúgy a fenti útvonaltervek közül adott neked is vagy azokhoz hasonlót?)
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
mufi
senior tag
válasz Szili17 #7765 üzenetére
Ez volt igen. De odafele egesz mast mutatott. Azert remeltem, hogy visszafele a mar jart utat fogja adni. De amugy az utobbi idoben q sokat hulyul. Lefagy, uraindul, idiota kiteroket tesz pl benzikut hatso parkolojan keresztul az autopalyara vissza...ez akkor idegesit ha nem tudom az utat mert ugye ha sietni kell konnyen bedolneki az ember...de ez a mai ez mindent vitt...es pont ahogy mondod, valamiert q gorcsosen ezetett egy masik utvonal fele pedig odafele is a szofter iranyitott...
-
veterán
hát itt simán lehet, hogy a Horváth szomszédjainknál van valami térkép hiba. Egyik nap ránézek, hátha kiszúrok valamit (tévesen bejelölt fizetős t, stb)
-
ezmivolt
tag
Beírom hogy Öröm utca és feladja az Orom utcát....ezen valahogy lehetne segíteni?
-
dodopek
addikt
Igen, onnan költözött a mai helyére.
És bocsánat, hogy ennyit szőrözöm, de még mindig nem az igazi a hely meghatározás. Most nem tudtam képet menteni, de talán érthető leszek:
A Fixdirecthez két bejárat van a parkolóba, ezeket jelöltem piros nyillal. A zöld nyíl, ahol most a célt jelöli, és amikor tovább megyek a parkolóhoz, újratervez, visszafordítana.
És nem tudom, hogy nektek kell-e jelezni, vagy külön van a google mapsnak support, de katasztrófa, ahova a térkép a 34-es számot teszi. A házszám az amorf négyszögben található. -
dodopek
addikt
Akkor lehet, hogy nekem az a baj, hogy el van mentve munkahelynek, vagy mi lehet? Mert nézd, nekem ide teszi, nem úgy, mint neked:
Ahova navigál, az a HRP bejárata. Innen még vagy 60m a FixD parkoló.
És egy kérdés. Nem lehet valahogy kikapcsolni, vagy legalábbis eltüntetni egy pillanat alatt a csinálj fotót gombot? Fektetve használom a telefont, és bazi sokat kitakar, ha ismeretlen helyen vagyok...[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz dodopek #7773 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő. A Zab utcával van pontosan szemben a parkoló bejárata, oda kellene navigálnia.
A hely jó, de navigálni nem a parkolóba akar, hanem egyél hamarabb a HRP parkolóba. A jelölő jó helyen van, csak a cél nem.
Ahol a kék csík van az a HRP nagyker parkolója. Ahol meg a jelölő, az meg a FixDirect parkoló.
Bonyolítja, hogy mindkettő a 34 szám...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dodopek #7775 üzenetére
törölted a melóhelyet, és újra felvitted?
Mert a térképszerkesztőben jó helyre visz, és láthatóan engem is jó helyre akart vinni, csak valamiért nálad van megkavarodva még
A 43-es szám is oda mutat ahová a találati eredmény, és nem a HRP-hez.
Te most hogy kerestél rá? FixDirect-ként vagy huszti út 34-ként?
szerk: Ha címre keresek valóban oda visz. Odébb húztam a házszámot kicsit, de kell pár nap még befrissülA bekarikázorr jelölés jelzi, hogy hova hozza a keresési eredményt, ami az én keresésemmel egyezik is.
[ Szerkesztve ]
-
Szili17
tag
válasz dodopek #7775 üzenetére
Szia, viszont az aktatáskád még mindig rossz helyen van.
Ha arra navigálsz, hogy munkahely, akkor addig rossz helyre fog vinni, amíg nem "frissíted" a munkahelyed, hiába cserélte ki Pxp a helyet.
Ez azért van, mert ugye a keresési eredmények és csak egy koordináta pár, az elmentett munkahely is, így ugye ha változik is a térkép a munkahely koordináta párod megmarad."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
Remélem, jól csináltam, ezeken a szegmenseken már 70 km/óra megengedett sebesség van, csarélték a táblákat. Kijavítanátok, lécci?
Érdekes, mert a szemben-oldalon is előbbre hozták a 70-es táblát a Ciprus utca utáni szakaszon, de ott ki van javítva.
Köszönjük!"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
marsu.
senior tag
Legutóbbi frissítés óta másnak is csinál olyat, hogy 1-2 másodpercere full fekete lesz a kép? Aztán persze visszajön. Leginkább akkor vettem észre amikor mókoltam valamit a programban, pl. beállításokat nézegettem. Onnantól, hogy navigál nincs ilyen, vagyis én nem vettem észre.
iOS
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Most már tökéletes, köszönöm.
A wazeban jeleztem, hogy nem jó a web ím, mert a HRP címe, és a Fix telefonszáma van megadva, ha cégnévre keresel. Bocs, hogy ennyi munkát adok. 😀
És egy kérdés, ami engem az őrületbe kerget. Nincs olyan útvonal beállítás, mint az offline navikban, hogy egyszerű? Agyfaszt kapok, amikor 47 kis utcán akar ezer kereszteződésen átvinni, hogy aztán nyerjünk 1,5 percet. Nekem többet ér nyugodtan csorogni pár percet egy dugóban, mint 4 kereszteződésben figyelni a félhülye pesti sofőrök, és a túlélő üzemmódban közlekedők terveit kitalálni... -
Szili17
tag
válasz dodopek #7784 üzenetére
(#7782) Juditta_56 a sebességhatárt módosítottam.
Ha Pxp nem csinálta még meg, akkor mindjárt megnézem a HRP-t meg a Fixet.
Nincs ilyen, benne értem mire gondolsz, biztos azért nem érzem ennyire súlyosnak a dolgot, mert nem zavar ha kis utcákon visz, meg ha nem tetszik amerre visz akkor legyintek és majd újratervez.
(#7785) fant0mi válasza dodopek (#7784) Ez nem pont erre való, ez a "Waze left" meg "Difficult turn". Vagyis az olyanokat kerüli ahol nehéz kifordulni (balra).
Azért lett bonyolult a neve, mert az hogy "nehéz kereszteződés" nehezen megfogható szerintem és kellett az egyszerűbb manőverek ellentéte. Olyan értelemben, hogy azt jelenti ahol sokat kell dekkolni mert vagy jobbról vagy balról jönnek folyamatosan és egy kevésbé magabiztos sofőr nehezen kanyarodik ki (be) az adott helyen.
Szerencsére ebből azért nincs olyan rettentő sok, meg van ahol nincs is nagyon más alternatíva (pl Dunakesziről→Budapest reggel)."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
-
lacy86
addikt
Nalatok mukodik rendesen a waze?
Nalam az utolso update ota nincs hang 😂😂 -
huliganboy
addikt
Nem értem frissítés után miért kell átállnia mindig angolra. Ez már a második telefon amin ezt műveli. Azt sem értem, hogy ha frissít miért nem frissíti a hangokat is, miért reggel mikor indulnék, mobilneten keresztül, percekig szedi a csomagot.... logikátlan.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz huliganboy #7797 üzenetére
Nálam sosem volt még gond ezzel 2 év alatt. Most viszont nem töltötte le a hangokat telepítés után... (iOS)
⭐ Stella
-
lacy86
addikt
Koszi mindenkinek!
Sikerult 😜
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App