- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz Sanyi.mTs #8100 üzenetére
A Waze hang mint írtam olyna 60 körül van, a média hangerő is úgy kb. 50%-on. De délután kipróbálom majd, hogy feljebb veszem azt is. Most amúgy elgondolkodtam, hogy a navigáció nem tud úgy megszólalni normál esetben, mint a hívás BT-on? Tehát hogy amikor beszél, elnémítja a rádiót.
[ Szerkesztve ]
-
teppik_amon
tag
Most találtam a hvg-n:
Ha használja a Waze-t, imádni fogja az új funkciót: mostantól bárki hangján szólhat a navigációja
saját hangokat lehet hamarosan rögzíteni a navigációhoz.[ Szerkesztve ]
-
-
Gabesz87
veterán
válasz zeon.hu #8105 üzenetére
Nekem is megy, csak mint mondtam, ahhoz át kell váltanom a rádiót a telefonra. Ilyenkor zene, navi, minden hang az autó hangszórójából jön, csak épp ilyenkor ugye a rádió nem szól. Fura ez, hogy alapból a hívást tök jól kezeli, de hogy akkor a médiahangok már miért nem tudnak így jönni.....Hát az enyém lehet, hogy "butított" rendszer Mondjuk ki is vagyok akadva, hogy az Android Auto-t nem támogatja!
-
lautnermark
aktív tag
Sziasztok
Ez most időben be fog kerülni a változások közé (nem úgy, mint a pár évvel ezelőtti hasonló, ami majdnem 2 hetet késett)? [link] -
őstag
Szeretem a Waze-t a frissessége miatt, mert miden lezárás, új átadott útszakasz hamar belekerül.
Szemben a Gmaps-szal, ahol még fél vagy 1 éves elmaradott közlekedési útvonalakat javasol, elég kellemetlen helyzetbe hozva vele. Meguntam küldözgetni nekik a jelentéseket, hogy hol vannak térképhibáik. Pedig csak át kellene venniük a frissebb lezárásokat és térképeket. (Pld: Erzsébet körútról már vagy 1 éve lehet jobbra kanyarodni a Király utcára. Széna téri változások sehol sincsenek benne.)
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
válasz teppik_amon #8102 üzenetére
Nálam már működik!
királyság van
jöhetnek a 3rd party appok amikkel előre felvett hangokat lehet rátölteni A dathvaderes és yodas tomtom hangot szívesen használnám.Box's don't touch!
-
merqree
őstag
Én nem használok hangutasítást, a térképet jobban szeretem látni.
És már nem egyszer vitt be itt másokat a "csalitosba", mert a hangra figyelt.Igo-n nekem a székely bácsi volt a favoritom, mikor letértem a tervezett útról :-)
https://www.youtube.com/watch?v=HX0zo7ALjHg -
lacuska74
tag
Felvettem saját hangokat, a hangrögzítővel, tök király, csak nem tudom ha elmentettem a hangokat, utána melyik hangot kell kiválasztanom, hogy így szóljon?
-
Szili17
tag
válasz junkpod #8119 üzenetére
Ez azért van, mert nagyon jól értetted.
Tényleg így működik.
Az érdekes kérdés hogy ha Waze hangot változtatsz, akkor mi van. Szerintem semmi, csak más lesz a default hang, megmarad a felvett, de ki fogom próbálni.BTW waze.hu cikk
[ Szerkesztve ]
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
fant0mi
őstag
válasz Szili17 #8120 üzenetére
Ha hangcsomagot valtoztatsz, akkor deaktivalja a felvett hangokat (ugyanakkor eltarolva marad).
Be kell menni Hangfelvevo menube, ott aktivalni a sajat hangjaid a Hangfelvevo bekapcsolasa kapcsoloval, legorgetni az aljara es ott a Gyari hangutasitas menupontba kivalasztani azt a hangcsomagot, amire rakeveri a te hangjaid. -
beg
veterán
Üdv,
Rákerestem a spotify szóra de nem lelek választ. Működik bárkinek is a spotify integráció? Ugyanis a beállításokban engedélyezem, felvillan egy fehér ablak és ennyi. Utána jobb felül rákattintok az ikonjára, majd közli velem hogy úgy néz ki a spotify nem aktív, tegyem azzá a beállításokban, ezután eltűnik a spotify ikon a Waze-ből.
Ebben az a vicc, ha ugyan ezen a telefonon elindítom a spotify alkalmazást akkor a fiókomban látom párosítva a waze-t mint külső hozzáférést.
MIUI, 6-os droid, mindkét alkalmazásnak az összes hozzáférését engedélyeztem.
Valami tipp hogy merre induljak?[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Gabesz87
veterán
Olyan lehetőség amúgy nincsen, hogy ha hívás érkezik, ne tűnjön el a Waze a háttérbe? Mert elég idegesítő, hogy ha csörög a teló, nyilván a hívás jön előtérbe, és át kell váltanom kézzel a Waze-re, hogy lássam. Elég idegesítő, pont amikor látnom kéne, merre menjek.
Jó lenne valami osztott képernyős megoldás erre, mint ahogy pl. a Spotify-al.[ Szerkesztve ]
-
sharp4
őstag
Persze, hogy működik. Spotify telepítve van, be vagy jelentkezve?
(#8125) Gabesz87 : erre én is kíváncsi lennék, engem is zavar
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
fant0mi
őstag
válasz Gabesz87 #8130 üzenetére
Hm. Nekem is be van allitva, de most nem mukodik, bejovo hivas elfogadasa eseten nem jon vissza elore a Waze. Probaltam kibekapcsolni, de nem megy. Regebben tuti jo volt, de azota volt mar par fw es waze verziovaltas is.
Egyebkent Huawei telefon legfrisebb 7-es androiddal.Sot regen csak az ablak tetejen jelent meg hogy bejovo hivas, piros es zold gombokkal.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz trebrona #8124 üzenetére
A helyzet változatlan, Spotify újrahúzva.
A waze-t most emiatt nem nyomnám újból, elég ha lehúzom az értesítőt és ott léptetem a spotify-tAzért köszi az ötleteket.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
canniball
nagyúr
válasz Gabesz87 #8099 üzenetére
Hát, ha ragaszkodsz a rádióhoz akkor az tényleg nem fog menni. Én a telefonról hallgatom a zenét útközben, úgy pöpecül megy a dolog, de ha rádiózni akarnék akkor pont úgy működik mint nálad.
Esetleg azt megpróbálhatod, hogy a telefonról hallgatod a rádiót (ha a tiéd tud ilyet), csak kérdés hogy mivel ilyenkor kell a fülhallgató mint antenna az miként befolyásolja a kihangosítást.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Gabesz87
veterán
válasz lautnermark #8136 üzenetére
Besza...behu...
Akkor ez telefon/ROM függő lenne? Ez mekkora genyóság! Minden telefonon így kéne működnie a Waze-nek. Persze ez nem a waze sara gondolom, hanem a gyártóé. Na mindegy. Nem egy eget rengető probléma, amivel ne tudnék együtt élni... -
apaszka
veterán
válasz Gabesz87 #8139 üzenetére
Nem tudom!
Nekem Nexus 6p van igaz custom ROM természetesen,és megy az online rádióa Wazeés a telefonálás is egyszerre akár! A méretét állíthatom akár hova....
[link][ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Szili17
tag
válasz Gabesz87 #8139 üzenetére
Igen, minden gyártó saját UI-t csinál, ugye a "Google" telefonok mennek tiszta Androiddal, a többi javarészt (tudomásom szerint) saját UI réteget húzott rá, a Samsung meg a Huawei is meg szerintem az LG meg mindenki kb. Igazából te is csinálhatsz nagyon sajátot, mutatják ezt a custom ROM-ok, nem is biztos hogy kell hozzá custom rom egyébként, hogy ezt a hívás fogadós dolgot cseréld, de jó rég csináltam bármilyen droidos programot is.
Ami a Waze-t illeti, én a múltkor pont használtam (még az előző verzióval), ott nekem az volt, hogy bejött a hívás teljes képernyősen, felvettem, ekkor átváltott a hívás közbeni képernyőre (így ki tudtam hangosítani), majd pár másodperc elteltével újra megjelent a Waze és a hívás felkerült a statusbarra (nekem ilyenkor zöld lesz és onnan lehet pöcögtetni pl letenni meg ilyenek). Majd igyekszem kipróbálni a mostani változattal is.
Huawei P9-em van egyébként és gyári droid döcög alatta (EMUI 5.0, Android 7.0).[ Szerkesztve ]
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Gabesz87
veterán
válasz Szili17 #8141 üzenetére
Ami a Waze-t illeti, én a múltkor pont használtam (még az előző verzióval), ott nekem az volt, hogy bejött a hívás teljes képernyősen, felvettem, ekkor átváltott a hívás közbeni képernyőre (így ki tudtam hangosítani), majd pár másodperc elteltével újra megjelent a Waze és a hívás felkerült a statusbarra (nekem ilyenkor zöld lesz és onnan lehet pöcögtetni pl letenni meg ilyenek).
Igen, ugyanígy működik nálam is!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz lautnermark #8109 üzenetére
intéztem, köszi az infót
-
kayman
senior tag
Sziasztok.
Ma Pécsről Gödre 5 percenként ezt dobálta felváltva.
Kb egy eset akadhatott be neki és már nagyon untam hogy már megint lassulás van, aztán megoldódott és így tovább. Egyedi eset mostanság, vagy másnak is csinálja?HyperTransport az úr!
-
nagyúr
+1, ma nekem is ezt csinálta egész nap Érd - Dunakeszi - Törökmező - Érd útvonalon... aszittem csak nálam hülyült meg. Meg hogy szerinte jobb lett volna ma 58 perc alatt 76 km-t megtenni (M0), a 32 perc alatt 38 km helyett (át a városon). Folyamatosan csekkolnom kellett a lehetséges útvonalakat, mert nagy bajban volt ma szegény progi.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
lautnermark
aktív tag
Most néztem a livemap-t, sajnos csak az "első" változást látom rajta. A másik négynél tervezni próbáltam és nem ismeri még az ideiglenes változásokat:
-az Ady Endre utat a Kossuth Lajos utca és a Hunyadi utca közötti szakaszon a Határ utca irányába egyirányúsítják;
-a Hunyadi utcát az Ady Endre utca és az Áchim András utca közötti szakaszon Pesterzsébet felé egyirányúsítják;
-a Kisfaludy utcát az Áchim András utca és az Ady Endre út közötti szakaszon az Ady Endre út irányába egyirányúsítják;
-a Báthory utca haladási iránya az Ady Endre út és az Esze Tamás utca közötti szakaszon megfordul, Pesterzsébet felé lesz egyirányú;
-a Hunyadi utcában a József Attila utca és az Ady Endre út közötti szakaszt kétirányúsítják. -
SZATA
senior tag
válasz Gabesz87 #8097 üzenetére
Én is úgy használom a klienst, hogy BT-vel össze van kapcsolódva az autóval, a hívás és a hang átküldés is engedélyezve van, ha a telefonról hallgatnék zenét, de a Waze hangja a telefon hangszórójára van küldve (ez az opció be van kapcsolva). Nemrég problémáztam ezen, hogy a hangerő gombok hatástalanok. Azután nehezen, de rájöttem a megoldásra.
A kihangosított hívás hangereje van érvényben, mikor a Waze beszél. Ezt vagy kihangosításkor tudod megváltoztatni, vagy úgy, ha akkor nyomogatod a VOL +/- gombokat, mikor a Waze éppen beszél.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest