Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz fant0mi #16379 üzenetére

    A sebességhatárok navigációs szempontból díszek

    Szuper, hogy ezzel érvelsz, csak épp nem tudok vele mit kezdeni, ugyanis engem ez nem érdekel, kérlek olvasd el, mit írtam a sebességhatárokról! Bemásolom neked:

    és persze az odaérkezésbe is ez a sebesség van belelkalkulálva..

    Ha van két út, amiből az egyik autópálya, 130-as korlát, a másik 90-es, viszont az elsőn dugó van, levisz. Miért? Hogy a választásodnak megfelelően rövidebb útovonalon, vagy hamarabb odaérj, és ne növelje a dugóban állók számát, a programnak ezt tudnia kell, ahogy az átlagsebességből, és minden másból is tud számolni.
    Ha van két út, ahol az egyiken útépítés van, akor a szakasz megtétele több időt vesz igénybe, tehát a programnak számolnia kell ezzel is, pláne ha tudja is, mennyi arra utazóból mennyit visz be az útépítés alatt álló részre, és mennyivel növeli ezzel a dugót magát. Ha a program ismerte volna az útépítés tényét, lehet másfelé tervezett volna mindkét esetben, és akkor még csak rólam van szó, ismét kérdem, ezzel a hozzáállással napi hány ember van megszopatva? A program számára ismeretlen sebességkorlátázás és útépítés esetén a közösségre felesleges hivatkozni, mikor ez nem tegnap kezdődött egyik esetben sem. Ne mondd nekem, hogy Székesfehérváron nem járt az elmúlt egy hónapban senki sem a Budai úton, és nem jelentette. :DD Itt egyszerűen annak, aki ezeket látja, be kellett volna jelölni, hogy azon a szakaszon kb 25-tel elhet haladni, pláne balesetveszélyes, mikor este a kikapcsolt lámpák, meg keresztbe közlekedő gyalogosok vannak, ésd a nekik szóló lámpák is ki vannak kapcsolva. És mindaddig benne maradnai a jelzésnek, amíg az útvonalat át nem adták.

    Az, hogy ez nem működik, logikai hiba, hogy most valakinek dolga lett volna, de nem jelöli, vagy a szervezeti felépítés a gond, lényegtelen az én szempontomból.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák