- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem001
tag
Amúgy hogy működik ez edigital-nál? Valaki visszaviszi és így lesz újra elérhető?
-
Judy075
tag
Sziasztok!
Problémám van a giroskoppal, egyáltalán nem fordul meg a tablet, többször újraindítottam.
Már nem garis, úgyhogy ez kérdezném, hogy tudtok Pesten ajánlani egy megbízható és megfizethető szervízt?
Köszi
Judy -
kem001
tag
válasz AllTheBest #6403 üzenetére
Sikerült nekem rendelnem, mint feljebb írtam, szóval jövő hét közepén meg is kapom elvileg már.
Amúgy én előtte hetekben írtam neki, volt hogy volt készleten, meg volt hogy pont nem. Bizonytalant írtak.[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de bekerült a multi window a fejlesztői lehetőségekbe Egész jól működik(6.0-nál néztem)
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
ittakary
nagyúr
válasz AllTheBest #6407 üzenetére
hát én nem találom
-
assemble
addikt
válasz AllTheBest #6407 üzenetére
En se latom, es szerintem hallottam volna mar rola ha ott lenne. Milyen os-t hasznalsz pontosan?
-
AllTheBest
őstag
válasz ittakary #6408 üzenetére
Ehh benéztem, sajnálom, saját magam is megleptem azzal, hogy ennyire elfelejtettem, hogy cm-et használok egy ideje... CM13 alatt van rá opció, de AICP-ben is ott van a feature-ok között, szerintem ezeken kívül is a legtöbb főzött romban megvannak, elnézést szeretnék kérni a pontatlanság miatt
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
hics
csendes tag
sziasztok!
a másik 16 gb-osat én vettem meg az edigitalnál ma, de visszaolvasva a fórumot kicsit lutrinak érzem, bár nagyon szerettem volna még is visszamondtam végül, sztem rövidesen elérhető lesz. az edigitallal nem rég zárult le így is egy viharos ügyem . csak azért szólok hátha valaki szeretné: http://www.edigital.hu/wifi-tablet/nexus-7---2013-16gb-wifi-refurbished-tablet-fekete-(android)-p504340.html simán lehet jó lesz, csak én beparáztam
üdv, hics
-
hics
csendes tag
válasz AllTheBest #6412 üzenetére
Lehet, nagyon nehéz döntés volt ám :-/
-
TaylorPro
addikt
Én is december elején vettem egy hibátlan fefurbished 32-est az extrémben.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Nefretic
csendes tag
Aki rendelt hozzá tokot adna pár jó tanácsot? Melyiket érdemes megvenni, és melyiket jobb elkerülni?
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
A 16 gb-os változaton legfrissebb androiddal mennyi a maximum felhasználható szabad terület?
-
TaylorPro
addikt
Van egy pár eladó tokom. Mindenki gyári stock rendszert használ itt? Nem nagyon olvasni itt mást.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ittakary
nagyúr
válasz TaylorPro #6423 üzenetére
Tökéletesen elégedett vagyok a gyári rendszerrel, arra amire használom, 100%-ban megfelel. Játékon kívül minden mást csinálok rajta: kb úgy irnám le: tartalomfogyasztás. Böngészés, facebook, olvasás, esetleg zene. Ezek lefedik a tevékenységem 95%-át Soha nem laggol, remek üzemidőm van, szóval semmi értelmét nem láttam lecserélni
Volt egy pár hét, amikor egy másik kernelt próbálgattam, amivel duplakoppos ébresztés működött, de napi 10%-ot evett az akksiból
-
TaylorPro
addikt
Akartam még kérdezni hogy ki fóliázik és ki nem? Én mindent fóliázok, vagyis az összes telóm, de most ezt a tabletet valahogy nem akarom fóliázni. Annyira nem is vettem drágán, és annyira jó a tapintása az üvegnek. Nincs akkora igénybevételnek kitéve mint a telóm.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
AllTheBest
őstag
válasz TaylorPro #6429 üzenetére
Én 1 hete rendeltem speedshopról egy olcsó fóliát és semmit sem rontott a tablet használatán és érzetén Mindezt úgy mondom, hogy a telefonomon üveg fólia van és semmivel se rosszabb a gagyi :d
-
TaylorPro
addikt
válasz AllTheBest #6430 üzenetére
Jöhetne egy link. És a többiektől is hogy mi mit és miért.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
AllTheBest
őstag
válasz TaylorPro #6431 üzenetére
[link] konkrétan ez volt, és vicc nélkül nincs 1 hete, hogy átvettem volna... Úgy látszik, hogy most már nem csak a nexus 7, de már a tartozékok is fogyóban vannak...
-
törölt tag
Helló, FilmBox Live applikációnál nem találkoztok ezzel a jelenséggel?
Kb 3 percenként megszakad, gondolom a 6.0.1-gyel nincs teljesen kibékülve.
-
kem001
tag
Akik mostanság rendeltek Edigital-tól Nexus 7, 2013-as 32 GB-osat, mennyi idő alatt érkezett meg? 1 hét?
-
Magnat
veterán
Üdv,
Swype-ot használ vki stock 6-os Androidon? Nálam elég gyakran leáll, régebben semmi gond nem volt bele és az LG G2-mön most is tökéletes.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
DonDragonka
őstag
Üdv,
Valaki akinek teljesen szűz gyári 6.0.1-es januári frissítéses ROM-ja van lenyomna egy AnTuTu-t hogy mennyit mér vele? A legújabb verzióval ha kérhetném és nagyon köszönném ha dobna egy screenshot-ot is a végső eredményről, olyat amin látszanak a pontszámok...
THNX előre is!!!!!A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
-
TaylorPro
addikt
Én amikor rendeltem decemberben mikulás-karácsony közt, még több helyen volt készleten. Vasárnap rendeltem és hétfőn már átvehető volt Debrecenben átmozgatással. Lestem is hogy rekord gyorsaság. Maga a tablet hibátlan, jó vásár volt mindenképpen.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Tyca
senior tag
-
törölt tag
Holnap érkezik a Tempered Glass, ingyen futárral, mivel kompenzálják, hogy én meg elfogadtam a 2012-es fóliát a Nexus 7-re (ajándék lett belőle). 3598 Ft-ot kell ráfizetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest