- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Tudtok jó 5.1.1-es romot LTE-re?tudom, ott a kereső, de server error vagy mi van
Per aspera ad astra
-
donjohnson
addikt
válasz architect26 #5153 üzenetére
LTE-re: 5.1.1 (LMY47V)
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
architect26
aktív tag
válasz donjohnson #5154 üzenetére
végülis... köszi szépen.
nem baj, ha meglévő cm12 nightlyról rakom clean installal?[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra
-
El Gringo
senior tag
[soft gel tok] <-- ha valakit érdekelne. Rendeltem egy ilyet, teljesen jól passzol, és a lyukak is jó helyen vannak. A gombok mondjuk így még nehezebben nyomkodhatóak.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
hi megint
gomb nélküli felélesztés lehetséges? Kétszer kattintós gondolom nem, de fényérzékelős megoldás vagy mittudomén'?
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
donjohnson
addikt
válasz El Gringo #5157 üzenetére
de létezik kétszer kattintós, elemental x kernellel.
amikor legutoljára próbáltam, nagyon merítette az akksit."Sweep2wake and doubletap2wake (optional)"
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
El Gringo
senior tag
válasz donjohnson #5158 üzenetére
kár, hogy merítős pedig ez a lumiás kétkattintós jól jönne, elég béna gombjai vannak, főleg így tokban.
-
Angel2014
addikt
válasz amtibacsi #5161 üzenetére
Nekem is nagyon jó és csak 2900 a fehér és 3900 a többi én itt vettem. [TokShop]
Amúgy 300 ft ért vettem 2. genes usb csatlakozót az ebayon és 5000 ért tették be.
De hogy legyen egy tartalék az asustól FIXDIRECT rendeltem egy eredeti ilyet: ez nagyon megéri mert még ebayon is 20k körül van.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
El Gringo
senior tag
válasz donjohnson #5160 üzenetére
felraktam, egy apk megcsinálta a frissítést magától
működik is, meglássuk milyen. kösził----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Mit gondoltok, most érdemes venni 30-40 körül új N7(13) tabletet?
Mennyire megbízható?
(n4 és n5 tulaj ) -
-
Angel2014
addikt
Tudnál nekem pár példát mondani mi a gyorsabb kategória? 40-50 k árban?
Az üzemidő sokktól függ szerintem a felhasználótól is ki hogyan és mire használja ...gondolok a háttérben futó appok stb...
Most kicseréltettem az usb csatit kérték a szervizben ha lemerül tegyem fel töltőre ,én is édesanyámnak vettem szinte reggeltől estig nyomja a facebookot rajta 2.5 nap kellett mire le bírtam meríteni 12% ra
erre arra akarok kilyukadni sok függ az aksitól is , soha nem engedtem lemeríteni neki 0% ra 10% nál teszem fel a wireless vagy a kábeles töltőre.[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Magnat
veterán
válasz Angel2014 #5170 üzenetére
Üzemidő: persze, alapvetően így van, de azért a tény, h szerényebb hardverből nagyobb akksival jó optimalizáltság mellett valszeg jobb üzemidőt lehet elérni. Használtam pl egy darabig teszt jelleggel LG Pad 7.0-et (Snapi 400, 1gB, 1280x800, 4000 mAh), az olyan üzemidőket hozott, amit a Nexusom új korában sem - a készenléti ideje szintén elég meggyőző, egyszer kimértem végig bekapcsolt wifivel és egy beállított Gugli accounttal, 324 óra után is volt még benne 7% [link]
Egyébként arról sem vagyok meggyőződve, h a fent linkelt 88 usd-s kínai csoda (ok, nem kapható itthon, de a Nexus sem és vámmal sem lesz több 35-38k-nál) az 5000-es akksival nem szorongatná meg üzemidőben is a Nexust.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
assemble
addikt
Ranezesre mindket linkelt tab kategoriakkal rosszabb ennel. Igazabol mar a 1280*800 kijelzonel mindketto alapbol kiesik, de az octacore a7-es cpu is peldaul hulladek kategoria.
Ha pedig csak az asztalon hever a tab hasznalat nelkul, szerintem ez is boven elmegy 2 hetet egy toltessel, wifin, szinkronizalva. Az Android M pedig az eddigi jelek szerint sok esetben kozel megduplazza majd a keszenleti idot
Raadasul mindketto teljesen noname, feltehetoleg minimalis supporttal/garival, durvan lemaradt, joesellyel instabil szoftverrel, stb.[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Jo is lett. Nalam jobb az uzemido es a teljesitmeny is. Soha nem volt ilyen jo ez a tab, mint 5.1.1-el, es az 5.2-vel varhatoan tobb dologban jelentosen tovabb javul majd.
Igazabol pont azon gondolkoztam, hogy valoszinuleg nem veletlen, hogy meg nincs utodja ennek a tabnak annak ellenere, hogy tobb, mint 2 eves. A legtobb dologban egyszeruen szarra veri a manapsag megjeleno, 2-3-szor dragabb tabokat is.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz assemble #5175 üzenetére
Nálam rosszabb a LP, gyakrabban tölti újra az appkat, az akksi idő is rosszabb, bár ezzel már nem biztos, de 5.0-val nagyon - de jobb semmiképp. Az utódlás dologban egyet értek, engem eléggé irritál, h az androidos eszközök életciklusa ennyire rövid, csak miért nem lehet kapni akkor...
-
DonDragonka
őstag
5.1.1-el biztosan jobb az aksi idő mint a korábbi 5.x.x-es verzióknál...
De nagyban függ attól, hogy mennyire van kihegyezve a ROM.
Szerintem minden szempontból ez a legjobb....
Dokdo-ProjectA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Magnat
veterán
válasz DonDragonka #5179 üzenetére
Annál jobb, de én a 4.4-re mondom, h sztem azzal max egyforma.
-
El Gringo
senior tag
válasz donjohnson #5160 üzenetére
~10 óra alatt ~4%-ot merül éjjelente bekapcsolt wifivel, szinkron off, gps off. 1-2 alkalmazás nézelődik azért ilyenkor: pl Facebook lite.
Kétkattos bekapcsolás aktív, meg az elhúzós kikapcs.ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
noorbertt
őstag
Meg vettem, anyósé lesz, de lehet nem adom
-
noorbertt
őstag
Root és komolyabb mokolás nélkül hogyan lehetne a navi gombokat fekvő módban jobb oldalra tenni?
Gondolok itt a home és a vissza gombra leginkább -
noorbertt
őstag
Már nem tudom szerkeszteni de ehhez mit szóltok? Gagyi?
[link]Mi az ajanlott tok téren itt? Akár bill nélkül
-
amtibacsi
aktív tag
válasz noorbertt #5187 üzenetére
Hogy érted a kábeles netet ? UTP kábellel kötnéd össze a tabletet ? Minden telefonban van már Bluetooth, azon keresztül a legegyszerűbb a mobilnet. Mondjuk a régebbi telók csak GPRS-t tudnak, az meg elég lassú. Vannak stickek is USB-n, de az meg kényelmetlen, mert kilóg a gépből, csatija hamar tönkremegy. Inkább vegyél valami lepusztult okostelót és azon oszd meg a netet wifin. Jobban jársz vele.
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz noorbertt #5192 üzenetére
Nálam volt hasonló, de nagyon kényelmetlennek éreztem. A tabletet kézben kell fogni szerintem, mert csak úgy kényelmes. Asztalra laptop kell. Már tettem ide képet a mostani tokomról, azzal teljesen elégedett vagyok. A legjobb, hogy nem kell kapcsolgatni a tabot, simán csak becsukom, filmet nézni meg ideális ebben a tokban.
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz noorbertt #5195 üzenetére
Bluetoothon megosztva nem hiszem, hogy túl sokat merítene, gondolj a fülesekre. Az adatáramlás fogyasztana inkább többet, a folyamatos kommunikáció a toronnyal. Ez kábellel is így lenne. Unoka netezett így egyszer autóban 3 órán keresztül, nem vettem észre, hogy jelentősen merült volna a teló. Csak annyira, mintha azon netezett volna.
A jelelegi tok elég kényelmes. Persze CSAK kézben tartva minden tok zavaró, ágyban fekve viszont jó rátenni a pocakra
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
nem régen kérdeztem erről: [cd slot autós tartó]
Megrendeltem, bevált. Fektetve használom, az állóról nem tudok nyilatkozni. A fejének a tartóereje bitang erős, ebből nem esik ki a tablet - kivenni is alig lehet a cd-be is jól belefeszül, 1-2 naponta egy kicsit utána kell húzni, azt annyi.
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Nexus 7 2013 wi-fi 32GB tabom van. A megjelenése után nem sokkal engedtem a 444-ről 502-re a frissítést, de mint ahogyan másoknak is, nekem sem tetszett! Visszatettem a 444-t, ami nálam nagyon bevált. Így ment kb. egy éve. A minap engedtem - az itt olvasható néhány pozitív hozzászólás miatt – a többször felkínált 511-re való frissítésnek. Egy órán belül települt az összes lépés. Az alapbeállítások után - semmi más prg. - kikapcsoltam a tabot. Kb. 7 óra múlva folytattam, de meglepett a 100-ról 72%-ra való merülés! Visszakerült néhány app, 2 navigáció. Játék nincs, face nincs! Most a Sygic rendszeresen lefagyott vagy el sem indult, video szaggat, akadozott, valamint az indokolatlan, korábban nem tapasztalt merülés miatt két nap után Toolkit segítségével visszatettem a 444-t. Látszólag minden rendben van! Ám azt veszem észre, hogy a felhasználható szabad terület igen kicsi lett! Közben értesítést kapok: Nem sikerült letölteni a rendszerfrissítést! Nincs elég hely a rendszerfrissítés letöltésére! Amit persze semmi képen nem vennék igénybe még egyszer! Vajon mi történt? Miért nem látszik az egész?
Na és a kérdés: mit kell tennem, hogy a teljes tárhely újra elérhető legyenBocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- Lenovo TB-X606X 4GB+64GB LTE 10.3" M10 FHD Plus Tablet
- Samsung Galaxy A9+ Wifi-5g,új, ajándék tok, telekom garis 2év
- Samsung Galaxy Tab A7 T500 10.4 32GB DOBOZOS
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB SM-P615
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest