Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz randras_83 #51884 üzenetére

    Arra en is kivancsi leszek. Meg a kovetkezo Nexus-ra is. Ezek talan a legeselyesebbek. Meg meg talan pl Xiaomi. Manapsag szerencsere mar sok gyartonal kapni tenylegesen jo telokat, olcson. Ha ezekhez meg hozzavesszuk, hogy vanilla kozeli legyen, meg unlockolhato bootloader, ugy azert mar kevesebb a valasztek. Igazabol szivesen maradnek Nexus vonalon, remelem viszonylag hamar kiadnak iden egyet, pl mar kora osszel. Mondjuk ha tenyleg a HTC csinalja, akkor valahogy nehezebben tudom elkepzelni h tenyleg jo aron legyen, de majd meglatjuk..

    Hardverben nekem a minimum: <=16 nm 64 bites bika soc, GPU tamogosson Vulkan API-t, >=4GB LPDDR4 RAM, >=1080p kijelzo ~5", >=32GB tarhely, legalabb egy turheto aksi. Lehetoleg usb type-c + usb 3.0.

    Szoftverben: vanilla kozeli android, jo kozossegi tamogatas, (lehetoleg gari vesztes nelkul, lehetoleg hivatalosan) nyithato (es lehetoleg csukhato) bootloader, es legyen ra Android N.

    Ezek ala N5-rol igazabol nem lepnek, mert nem ereznem igazan jelentos lepesnek. Ezt erzem kb a minimumnak, hogy elgondolkozzak a valtason. Van a piacon par par telo ami ehhez kozel van (pl S7, de az draga is, es nehany szempontbol meg mindig nem teljesen idealis), de inkabb varok meg vele.

Új hozzászólás Aktív témák