- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
-
zorromoto
senior tag
Mai napon lett megrendelve a masina playről.Kíváncsi leszek most hogy teljesítik.
-
sompetike
aktív tag
ja persze,hogy olcsóbb amikor megveszed...
de amikor van x év hüségnyilatkozat,y áru elöfizetéssel,ugy már nem hiszem,hogy olcsóbban jön kin450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
FearTomi
őstag
Na én is hagy menőzzek
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
FragMaster
addikt
válasz sompetike #3906 üzenetére
Igazat adok, de ugyanakkor az előfizetés nem mindig úgy néz ki, hogy rohan a paraszt előfizetni 10k "engedményért" aztán két évig zsíros kenyeret eszik, hanem ha valakinek amúgy is van előfizuja amit ki is használ, képes fizetni, valamint tudja, hogy képes is lesz fizetni akkor készülékcserével miért ne vegyen telefont feltöltőkártyás árnál olcsóbban? Na ezért kéne a t-nél is.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
forintuser
őstag
-
Pompi
MODERÁTOR
Srácok:
1. van ennek a témázgatásnak egy külön topik
2. ha mégis marhára nagy ellenállhatatlan vágyat éreztek arra, hogy képet rakjatok be, akkor használjátok már a thumbnail képet, azaz a kisebb kép legyen beszúrva a topikba ami a nagyobbikra mutat.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
forintuser
őstag
Ezért gondolom azt, hogy veled ráfaragtunk..
Ne vedd személyeskedésnek, nem akarlak bántani.De amikor jelen van egy úgymond "főnök", elmegy az embernek az egésztől a kedve,Sok másik topic-ban, ahol nincs jelen "feljebbvaló", simán elmegy pár kép.Minden figyelmeztetés nélkül.Itt meg egyből jön az áldás....
Holnapkészítést vállalok.
-
knyitogato
őstag
válasz forintuser #3912 üzenetére
Amúgy nem ördögtől való ötlet a thumbnail-megoldás a képekre ám...
-
forintuser
őstag
-
FragMaster
addikt
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz forintuser #3912 üzenetére
Akkor ráfaragtál. Azt hiszem nem kérek olyan nagy dolgot azzal, hogy ne a 768x1280-as képpel bombázzátok a topikot, főleg amikor feltöltés közben generálódik egy kisebb kép is, pont azért, hogy az legyen beszúrva, mint link. A többségnek egyébként külön kérés nélkül is ment ez. Ha neked ettől elmegy a kedved, akkor nagyon sajnálom.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
edward2
addikt
Na mai nap megérkezett ez az univerzális RAM mount tapadatótalppal és karral. Anyagminőség 10ből 10es igazi amerikai masszív anyaghasználat telefont úgy tartja mint a beton. Tapadótalp is brutál.
Egyetlen problémám van. Sikeresen úgy van tervezve a N4, hogy mindig valamilyen gombba bele ütközik a kar. Ha kicsit erre rakom akkor a hangerőt nyomja ha kicsit máshova akkor meg a kikapcs gombot. Elég nagy szívás Miért nem tudták a bekapcs gombot egy helyre rakni a hangerővel
-
zola-
őstag
Az mit jelent, hogy a nexus4-et USA ebay-en vásárolták? Az oké, hogy nincs gari, de működik itthon rendesen a teló?
[ Szerkesztve ]
-
ndlx
aktív tag
Ezzel találkozott már valaki? Nekem sajnos rendszeres, heti 1-2 alkalommal.
"Nexus 4 got no 3G internet connection after leaving wifi area"
http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=40514&q=mobile%20internet&colspec=ID%20Type%20Status%20Owner%20Summary%20Stars
-
twine
veterán
Igen,rendeltem... 9+3$ (7-14 munkanap szállítással)
A honlapjukon pedig nagyon fényezik magukat, hogy "durván jó 3M minőség, ami nyom nélkül eltávolitható"...
Meglátjuk....(#3935) emvy :
Erre van már megoldás XDA-n úgy tudom,,,Rankesz kolléga linkelte is itt a múltban valamikor[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
megjott a poetic bumper es meg egy 16gb-os N4.
tetszik a bumper! jol all rajta es sztem nem vwszesen vastagabb...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
KeFe
tag
Van esetleg valakinek lehetősége személyesen összehasonlítani a gyári bumpert és a poeticet?
Melyik "passzentosabb" illetve melyik növeli kevésbé a készülék méretét? Nem a specifikációk meg a marketing érdekel, hanem a kőkemény személyes tapasztalat
Képek alapján az LG bumper a struktúrált felülete miatt jobban tetszik, de ha érezhetően nagyobb mint a poetic, akkor lemondok róla. Az SGP kár hogy nem csinál bumpert, mert az SGS2-on azt használtam teljes megelégedettséggel.
Az itt is linket replika van valakinek esetleg? -
defy456
aktív tag
Cm ha töltőn van, ébreszt és a szundira nyomok akkor nem ébreszt 10 perc múlva, cserébe viszont pin kódot kér... És ezt már vagy 3 nightly óta csinálja...
-
zorromoto
senior tag
szevasztok.
milyen paraméterekkel bír a gyári töltő ? V ? Amper ?
köszi
-
pityaa23
senior tag
Tegnap majdnem meghalt egy 16 éves srác.. Álltam egy szórakozóhelyen a pultnál és részegen kilökte a kezemből az 5 napos telefonom. Csempén landolt. Azért nem halt meg mert a telefonnak ég világon semmi baja nem lett. Azzal is segített magán, hogy nem győzött bocsánatot kérni... Az én morcos arcomat elnézve lehet be is pisilt kicsit, de majd feldobódik, ha rájön, hogy nem lett összecsomagolva, aztán kettétépve, majd összerugdosva, egyben van az arca és tud beszélni. A másnaposság egy öröm lesz neki..
Na ennyi, nem vagyok pszihó, csak ennyire szeretem ezt a telefont
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest