- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pőze
aktív tag
válasz FragMaster #3199 üzenetére
[link] tartozékokkal
-
Peddy789
őstag
válasz FragMaster #3199 üzenetére
lg közleménycsak 16gbos lesz kapható itthon egyenlőre, a gsmeknél lehet kapni 8ast, de a telenoros 16os
-
z0d1AK
nagyúr
Kérlek mielőtt következőben hasonló helyzetben szeretnél okosat írni, ne
- 8 Gbájtos telefont villants a 16-ossal szemben,
- ne egy áfacsaló céget linkelj, ahol 0% áfával és sufnigaranciával értékesítik a készüléket.Ha ez megvan, akkor hivatalos forgalmazású 16 GB-os modell árát (ami még nincs) hasonlítsd a szolgáltatókkal.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
zola-
őstag
Tudtok adni egy olyan fozott rom linket, amiben lehet allitani a navbar gombjainak meretet, es szamat?
-
MartOOn
addikt
hello.
ezer éve nem jártam erre de problém akadt nexus 4-el. keresgettem visszafelé itt a forumban de nem találtam a megoldást. ezek szerint lehet csak nekem van vele bajom deegyszerüen nem akarja az XP-m látni az N4-et. folyamatosan azt írja nincs driver nem lehet telepíteni stb stb...
felraktam már az LG toolkitet meg usb drivert is de akkor sem.
vki esetleg tudna nekem segíteni?
(egy napja vettem Angliában, 16GB-os független és tényleg nem müxik rajta az OTG...)
köszi előre is!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz #24979968 #3217 üzenetére
uhhh... ez egy 7 éves laptop... és ez már tényleg nem az én asztalom... vmi áthidaló megoldás is érdekelne... lehet megoldom inkább vmi felhő szolgáltatással...
üzemidőre nekem is leesett az állam... ma reggel 9kor vettem le töltőről és este 8kor értem haza 20%-on... hááát... nem túl nagy a delej.
zorromoto: többszínű de még nem figyeltem meg mire milyen szín van, beállítási lehetőséget nem találtam.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
FearTomi
őstag
válasz zorromoto #3215 üzenetére
App fuggo! Vibernel sarga, nem fogadott hivasnal zold, whatsappnal tudom állítani a szinet. Hangbeallitasnal tudod ki be kapcsolni. Amugy van app ami direkt erre van es tudod varialni, hogy minel milyen szinnel jelezzen.
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
zotyesz66
őstag
-
zola-
őstag
Telnorná, vodánál amit lehet venni azok függetlenek?
-
gabesz839
senior tag
Kérdés attól akinek van külső akksija. A készülék csak arról veszi az energiát?, Vagy netán át is tudd tölteni az akkumulátor? Mekkorát érdemes venni? (mA)
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
animoo
senior tag
válasz zorromoto #3215 üzenetére
A telefon ledje barmilyen szint tud, ajanlom a lightflow nevu appet, be lehet állítani, hogy mikor milyen szinun villogjon.nem kell hozza root.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
zola-
őstag
Miert nem talalom a nexus4 gyari rom kepfajlat sehol sem? Nem tudtok valami linket?
-
zola-
őstag
Koszi! Varom. Lehet hulyeseget kerdezek de ennel a nexus4 nel nem vilagos nekem hogy mi a kodneve. Mako vagy occam?Sima nexusnal egyszeru volt.
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
Mi az a masik? Szerepel tobb helyen tobb neven....lte lenne? Talaltam valamit de ott occam-ot ir.
[ Szerkesztve ]
-
defy456
aktív tag
Amikor a cm-et ota-n keresztül frissítem irritálóan lassan tölti le...
Viszont utána rendkívül kényelmes, hogy 1 bökés és megcsinálja a telepítést magától, utána én már csak a pint írom be. -
MartOOn
addikt
válasz gabesz839 #3230 üzenetére
semmi extrat... muzeumban voltunk. fényképeztem javaban... par fb megosztas... kicsi email tel hivas alig.
-
MartOOn
addikt
válasz gabesz839 #3244 üzenetére
hát az... bár még csak 1 napos... filozom h visszaküldöm a sunyiba és visszamegyek s3ba... a fényképezője sem győzött meg... egyelőre...
-
krino
tag
érdekes tok: [link]
-
Peddy789
őstag
Akkor ez a fólia a menő? úgy látom ez usából jön, 22dollárt ír az oldal szállítással együtt, mivel ez usa termék rájön még valami a határon?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest