- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz FragMaster #2145 üzenetére
Hat nekem nem volt telom.elegedett vok az s3al nekem amire kell tokeletes.mmbe volt 1 kialitott darab amit elvihettem vna 449 euroert.volt nekik raktaron de mondta a no h varnom kell mig vki visszamondja mert csak megrwndelt darabok voltak bent... na mind1.lte re nincs szuksegem.anyival tobet meg nem adok ki erte
-
agabe
addikt
válasz Peddy789 #2184 üzenetére
tobb reszbol tevodik ossze.
4s egyertelmuen lasabb ha progik kozotti valtastol, betoltesrol, telepitesrol van szo.
nexus 4 (es minden androidos telo) egyes progikban darabosabb megjelenitesu, de hardver igenyesebb jatekban pl. jobb is lehet, pedig meg "szenne sincs optimalizalva".
netezni, youtube-ozni, de meg sok esetben jatszani is jobb a nexus4-en csupan a nagyobb kijelzo miatt, viszont az iphone 4s-nel is vannak olyan teruletek (foleg az optimalizaltsag miatt) amin elvezetesebbnek tunik egy-ket reszlet....nehez megmondani, de egyertelmuen a ketto nagyjabol pariban van, de inkabb az 5-os iphone az ami sebessegben sem nagyon marad el.
Melyik a jobb? nem tudnam megmondani. Nekem 2 ev utan kellett a valtozas androidrol masra, igy most iphone-al jobban elvagyok, de leginkabb azert, mert tok mas a ket rendszer, es android mar tul megszokott volt. Az ujabb verzioju oprendszerek is csak kisebb valtozasokat hoztak (sebessegben sgs2-es GB-el kiraly volt mar masfel eve is, aztan ICS-vel ez megszunt, akkor sgs3 jo volt, de ott mar keves volt a ram, kell a 2giga onnantol mar, nexus 4 meg mindent alaz most, persze a note2, es (valoszinuleg, mert nem probaltam) az I9305-os sgs3 2giga rammal mar szinten nem maradnak le elmenyben.
Ha kamera szempont, akko iphone osszessegeben jobb, de erdekes modon nexus 4 videoja elesebb (pedig mindketto full-hd-t vesz fel...kepekben 4s jobb), de az elesseg csak egy resze, osszessegeben meg igy is iphone videojat mondanam jobbnak (stabilizator jol mukodik, sokkal nyugodtabb a mozgokep)
Hangminosegben mindketto jo...akksiban iphone kicsit jobban birja (kisebb kijelzovel es felbontassal, nomeg procival nem is csoda).
Ugy lehetne jol donteni, ha mindkettot hasznalnad (1-2 hetig egyiket, majd 1-2hetig masikat .. esetleg neha kicsit cserelgetve) egyszerre, mert anelkul senki nem tudja megmondani neked melyik jonne be jobban.
ja..es iphone tularazott nexus 4-hez kepest, de kaphato most is...ez is ket szempont.[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Ezt írta a digital bridge: "Udv!
Semmilyet nem irt, csak egyszeruen meg mindig sold out a termek.
Naponta checkoljuk, checkoltatjuk, de egyelore semmi."
Ebből nekem az jön le hogy megsem rendelték...[ Szerkesztve ]
-
blu3
tag
Üdv! Múlt hét szombaton megjött a teló No.-ból Saturn/MediMarkt forrásból. Kicsit kalandos volt a dolog, dec. elején rendelte meg ismerősöm egy irodai címre, két ünnep között kiszállította a DHL de mivel senki nem volt az irodában visszavitték a központba ahonnan csak jan. 7,-én próbálkoztak újra Egyébként klassz teló, Galaxy S után megváltás ez a RAM özön. 400 euro-ba került, amikor rendeltem/utaltam a pénzt banki transzfer díjjal stb-vel 110 eFt-ra jött ki. Ami meglepett, hogy fülhallgató nélküli a kiszerelés csak töltő és a készülék... Az akksi tényleg harmatos
[ Szerkesztve ]
'72
-
FragMaster
addikt
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
szponzor
senior tag
válasz Cseri0058 #2211 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, de még az enyémet sem tudták megrendelni, pedig lassan egy hónapja náluk van a pénz 80%-a. Lehet, hogy inkább írok nekik, hogy ha megjelenik a Sony Xperia Z, akkor rendeljenek egy olyat, de túlságosan kedvelem a vanilla Android-ot ahhoz, hogy a Sony UI-ját nyomkodjam és fél éveket várjak a frissítésre.
FragMaster: Szerintem ez kicsit fake...nem hinném, hogy már Tegra 4-et raknának bele, meg hogy megint meglépik ezt a 8/16GB-os tárhelyet. Meg miért pont LG, ha a mostaniból sem tud eleget gyártani?
[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
válasz FragMaster #2214 üzenetére
Oh, lejárt a szerkesztési idő: kapcsolódik az előző híreszteléshez a cikk egy része: [link]
szerk.: szponzor: na ez a cikk pont ide vág
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
mcsabi84
senior tag
Ennek az ég világon semmi értelme nincs. Kihoznának pár hónappal a N4 után egy full HD-s 13 MP kamerával felszerelt telót, majdnem ugyanazért az árért? Vagy ez az októberi lenne? Ahhoz még túl messze van, hogy már most találgassanak. No meg hogy mindent az LG-vel... Azt hittem azért annyira nem nagy az elégedettség google részről.
-
FragMaster
addikt
-
djgeg
őstag
válasz mcsabi84 #2220 üzenetére
Hát ilyen kis mennyiségű eladás után elgondolkodik az ember, hogy most mi a tök van? Miért nem gyártanak? Miért nincs már x millió eladott példány? Lenne rá kereslet.
LG vagy a Google miatt? Szar volt a szerződés? Nem készültek fel? Ezeket már rég orvosolni lehetett volna!
Akkor mire várunk még mindig?
Lassan 1.5-2 hónapja megrendelt telefonom még mindig nincs itt? WTF?Ezek tután totál el tudom hinni hogy már a Nexus 5 ről tárgyalnak/koncentrálnak!
És időben ott is vagyunk. Több mint 3 hónapja jelent meg! 3 hónap múlva bejelentenék az 6 hónap. és még 1-4 hónap a megjelenés. Akkor miről beszélünk??
Pont időben lenne már!
Az, hogy arra koncentrálnak az nem azt jelenti, hogy 1-2 hónap mulva kijön.... Ezek nem ilyen hipp hopp dolgok ha most neki állnának nulláról hogy nincs tervük akkor több mint 1 év. Ehhez képest szerintem a nyár és november között reális egy Nexus 5.[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
twine
veterán
Szeretsz fölfelé kerekíteni látom
"1.5-2 hónapja megrendelt telefonom":
Dec 4 volt ha jól emlékszem a rendelés dátuma...
"Több mint 3 hónapja jelent meg!":
Nov 4 volt az első vásárlási időpont...A nyár és november közötti periódus elég nagy, és még nyárig is rengeteg az idő,,,
Jelenleg január közepén járunk...Hogy mikor mi jelenik meg, úgyis akkor tudjuk meg, ha valóban bejelentik/megjelenik...
Addig találgatás minden...
Várni pedig mindig lehet egy újabbra,,,ilyen ez a "motorsport"[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
válasz rum-cajsz #2223 üzenetére
Hát persze . Sőt javított LTE és 32 GB tárhellyel érkezik
Twine:
November 13 volt az első vásárlási időpont. De ez egyértelműen képtelenség. Egy nexusnak azért illik leverni az év eleji gépeket (lsd sgs3), erre kihoznak egy olyan specifikációt, ami az év elején kapható telók paramétereit foglalja magában... Egy esetben lenne lehetséges, ha május közepén a google kiszórná az android 5.0-t és hozzá szándékoznak készíteni egy referencia telót, bár egy tabletre több esélyt látok főleg, hogy az SGS4 és HTC addigra már mindenhova kiszállítja a telóit, mire az első nexust meg lehetne vásárolni és nem hiszem, h sokan megrendelnék 8 hetes határidőre, tehát az óriási bukta lenne.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Valakinek van otlete, h az uj keszulekre (uj N4, amit az elozo helyett kuldtek tegnap) miert nem tudom felrakni az NFS:MW-t? A regin fent volt, itt meg azt mondja a store, h 'device not compatible'.
while (!sleep) sheep++;
-
mcsabi84
senior tag
A szappanopera legújabb epizódja
-
FearTomi
őstag
Nektek mennyi idő alatt szokott válaszolni a google?
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
ice9
tag
én angliában élő ismerősön keresztül rendeltem dec 13.án a "köszönjük h nálunk vásárolt" megrendelés számmal stb. üzeneten kívül kapni kellene még másik mailt? mert itt páran írták h x nap rendelték és x+pár napra rá jött visszaigazolás.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz #16820480 #2227 üzenetére
Csak a hasamra ütöttem a Novemberi dátummal,,, Tudtam hogy valahol az "eleje"...
Köszönöm a pontosítástA "tahi szexrabszolga", természetesen "thai"....Mert ha Tahi lenne, csak körülnéznék,,(két falura van tőlem Tahi-tótfalu)
NFSMW:
Érdekes húzás... mikor akciós volt,(épp nem volt droidos telóm) kipipáltam a már nem aktív OneX-et,,,megvettem kedvezményes áron,,aztán mikor megérkezett a teló szó nélkül települt...
Valami hasonló "csalással" nem lehet orvosolni a problémát?
Bár mintha már valaki javasolta volna,,csak közben dolgoztam is ezerrel[ Szerkesztve ]
-
saltanus
aktív tag
Sziasztok !
Én ezt a levelet kaptam az iDealertől, kicsit erősen google fordítás:
"Udv!
Jelenleg out of stock a Google-nel a termek, ezert csak es akkor adja le rendeleset, ha tud varni addig, amig nekunk leszallitja a Google.
Ezidaig 9 db. telefont kuldtunk haza, Amerikabol atlag a kezhezveteltol szamitott 3-4 het, Angliabol a kezhezveteltol szamitott 1het alatt.
Az europai garancia csak az Angliabol szamitott termekekre vonatkozik.
Udvozlettel:
iDealer Team
David Hernandez"
itt álítolag 109.000 Ft angliából is, ami azért jó vétel lenne.
Gondolom az iDealer meg a digitalbridge egy cég...
-
mcsabi84
senior tag
-
FearTomi
őstag
Most közölték, hogy jaj, az, hogy eddig nem írtak, hogy baj van a rendelésemmel az azért van, mert a shipping pillanatában derül ki, hogy minden klappol e. Szóval ha valami nem pálya, akkor 1,5 hónap várakozás után fog kiderülni és ekkor törlik a rendelésed! NAGYON KIRÁLY ez a GOOGLE...
-
retesz147
addikt
érdemes Invisible shield fóliát venni? megéri az árát? nincs vele gond (kinyúlik,sárgul) sajnos még nem az N4-re, hanem egy másik telóra, de itt eléggé nagy az embertömeg és gondoltam megkérdezem.....sürgős lenne...köszi!!!!
Xiaomi 13 eu dev...
-
FearTomi
őstag
válasz knyitogato #2247 üzenetére
Nagyon, most azt mondták, hogy a megrendelésemet már rég törölték volna, csak elfelejtették, úgyhogy most még lehet, hogy mázlim van
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest