- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
Akkor digital bridge 100 hogy megbizhato ugye? Nefeljek atutalni latatlanban 100k-t?
-
FearTomi
őstag
-
Peddy789
őstag
válasz mcsabi84 #2255 üzenetére
Hja csak ugy okoskodok hogy lehet ok gyakrabban nezik, esha in stockra valt azonnal rendelik is. Mig ha aznap utalom amikor latom h van raktaron akkor mire csekoltatjak hogy atment a penz stb csak ha egy fel napba telik is atcsuszok az 1-3 hetbol az 5-vegtelenseg idointervallumba. Hulyeseg? Vagy mi a velemeny?
-
mcsabi84
senior tag
válasz Peddy789 #2257 üzenetére
Mondjuk van alapja, ha nem kell a pénz, akkor utald át. Viszont remélhetőleg most már nem lesz ilyen akadozás, legalábbis az LG is állítja, hogy folyamatos a termelés. Persze ha esetleg van német ismerősöd akkor inkább azt a vonalat ajánlom. Kb. 3-4 héttel az angol kiszállítások előtt járnak.
-
Peddy789
őstag
válasz mcsabi84 #2258 üzenetére
hat sajnos németből csak havonta jön/megy rokon, és kétlem hogy hónap végéig megérkezne teló, meg ahogy olvasom hogy vannak azért gondok kártyákkal stb hát én nem akarok gondot, és a jelen árfolyam melett a digitalbridge ára nagyon nagyon szuper úgyhogy sajnos marad az angol vonal
-
mcsabi84
senior tag
6-7-8 hetes németek ma kapták meg a shipping mailt
-
törölt tag
valaki használ módosított kernelt a telefonon? eddig a Franco féle volt fent, azzal egyáltalán nem ment a CM10.1-be épített órajelszabályozás, nem jegyezte meg az értékeket. most feltettem az intersectR féle kernelt, mert elvileg ez is eleget tud számomra (energiatakrékos és stabil), ezzel a felső limitet megjegyzi, de az alsót nem, ha visszalépek a menüben, akkor egy idő után visszaáll az alapértelmezettre. másnál is van ilyen jelenség?
-
O$zkł
aktív tag
válasz #16820480 #2265 üzenetére
Szia
Én is Franco fele kernelt használom és Franco saját programjával teljesen jól be lehet állítani a dolgokat és még ellenőrzi a frissítéseket is
Amúgy ha jól tudom qualcomm épített bele vmilyen szabályzót ami nem engedi egy bizonyos órajel alá mpdecision a neve
Én használtam rövid időre faux123 kernelt és matr1x kernelt azok rengeteg beállítást engednek faux123 programjában meg is kér hogy kapcsold ki az mpdecisiont a helyes működés érdekében. Remélem tudtam segíteni[ Szerkesztve ]
"Be the change you want to see in the world"
-
mcsabi84
senior tag
válasz FearTomi #2267 üzenetére
Jelzem, amikor a németek kapták a 4-5 hetes maileket, akkor az angolok kimaradtak... Azóta angliában semmi, a németeknél meg lassan mindenkinek kiküldik, aki előrendelte. Ezt egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy mitől tudják a németek tartani az ígéretüket az angolok meg nem.
-
FearTomi
őstag
válasz mcsabi84 #2269 üzenetére
Az angoloknak semmi közük ehhez, Írországból jön a telefon! És mint tudjuk amíg a németek felfogása: "basszus elcsesztük, minél előbb javítsuk ki a hibát, hogy ne forduljon többet elő!", addig az íreké: "basszus, elcsesztük, na nem baj, majd holnap megpróbáljuk megoldani."
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
törölt tag
köszi, ez hasznos infó, ránézek, hogy van-e valami program hozzá, mert az nem pálya, hogy alapjáraton 1GHz-en futkos a cpu, ezt nem is értem a Qualcomm részéről, mi a frásznak...
ja, most nézm, hogy ugyan a beállítás visszaáll 1GHz-re, de a valós órajel meg marad 384MHz-en, akkor úgy látszik a kernelben ez meg van oldva, csak nem jelenik meg redesen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
még fél órája tettem kb fel, szóval eddig jó
igazából előtte a franco r31 volt fent, de azzal néha eldobálta a térerőt, nem tudom, hogy ez kernel hiba, vagy a zombati cm-ben volt-e valami bug, de volt, hogy nem vettem észre, hogy akár órákig nem kapok push értesítéseket, csak ha felélesztem a képernyőt, mert arra kapcsolódott újra a hálózatra. remélem ez most elmúlik. -
Cseri0058
őstag
Ez így lehetséges? Ezt küldte a digital bridge...
Udv!Meg is lett es a penzunket vissza is utalta a Google, mint mindenkiet, akinek a 2. restockobol nem tudta teljesiteni a kuldest.
Most varunk a 3. restockra, (mert kozben csak a 16GB-s Nexus 10-esbol volt ilyen) jelenleg itt tartunk.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
ice9
tag
A vasarlas pillanataban zaroljak az osszeget? mert a kontaktom szerint nem volt ilyen. hibas emailt se kapott
-
törölt tag
így minimálissal több tapasztalat alapján tetszik ez az intersectR kernel. semmi extra nincs benne, csak kiscit optimalizált rajta a srác. energiatakarékosabb, de nincs benne annyi újítás, amitől stabilitási gondok lehetnének.
viszont azt továbbra sem értem, hogy miért eszik ilyen sokat a media szerver. nem azzal van a gond, hogy fut idle alatt fut, hanem hogy amíg zenét hallgatok, addig rengeteget fogyaszt. elvileg mp3 lejátszáskor nem szabadna ennyit egyen a telefon. vagy ez azért van, mert a cpu dolgozza fel a jelet, és nincs dedikált dekóder chip?
-
Hitch
senior tag
Sziasztok! Csak azt szeretném tudni, hogyan tudom az email kliensben a freemailt beállítani!
Illetve itthon hol kapható a készülékhez tartozék? ( fólia, bumper) -
mcsabi84
senior tag
válasz Cseri0058 #2279 üzenetére
Hogy a viharba kapták meg? :-O. Amúgy nem lehet, hogy a postaköltségre gondolt? Mert azt ugye mindenkinek vissza kell már hogy adják, aki nem kapta meg a 2. restockból?
Közben megváltoztatták a playen a január 2. és az van kiírva, hogy Shipping estimate: December 19, 2012. Van pofájuk
-
twine
veterán
"hogyan tudom az email kliensben a freemailt beállítani"
Bejövő:
Felh.név:
név@freemail.hu
Jelszó:
Pop3-szerver:
freemail.hu
port:
110
Bizt.tip:
nincs
e-mail törléseba..bla..bla:
-opcionális-(ahogy szeretnéd...)Kimenő: egy példa az ezer közül,,,ha van gmailed pld:
Smtp szerver:
smtp.gmail.com
Port:
465
Bizt tip:
ssl/tlsBejelentkezés szükséges: pipa
felh:
név@gmail.com
Jelszó:
********Aztán a gmail fiókodban beállítod, milyen cim látszódjon ha freemailről küldöd a levelet,,és ha a válaszra kattintanak,akkor hova érkezzen a válasz(freemail/gmail)
Remélem segített
De a google a barátod ejnye-bejnye -
twine
veterán
válasz #16820480 #2295 üzenetére
ha lesz ismét egy álmatlan éjszakám, megnézem valami mással is
Szvsz..úgy, hogy tényleg aktívan "túrtam a netet" ez alatt az 5 óra alatt, ez nem rossz...
Linkeltem képet az első nap után...akkor 18 óra volt az üzemidő,,és 4 óra képernyő...
De az ugye "vegyes" használattal....(Wi-Fi-n)Ami inkább tervben van nálam,,,ugyanezt a "tesztet"....HSDPA-n megcsinálni....
Nekem nagyon úgy tűnik, Wi-Fi-n lényegesen kevesebbet eszik...
Mert a hétköznapokon 5 órát azért nem tudok csinálni...pedig az elmúlt pár napban a beszélgetésen kívűl(GSM-SIP)
csak a talkot használtam, és a böngészőt...
Nagyon ritkán indítottam el egyéb alkalmazást....
És 3 óra a "nagy" átlag....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest