- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chriss23
tag
válasz FearTomi #19095 üzenetére
En is lattam hogy hianyoznak a 3D-s modellek. Kerdes mennyire befolyasolja. Bar modellekkel futott mar ennyit szoval szerintem nem kamu. Nekem mindenesetre nagyon is bejon a 4.3.
Valaki meg tudna mondani hogy a Semaphore manager-ben hogy lehet a gammat allitani?Ui: megtalaltam csak azt nem tudom hogy ha most ott atirkalom a szamokat akkor honnan tudja miblesz jobb vagy rosszabb?
[ Szerkesztve ]
chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
HardRic
addikt
-
Benex
senior tag
Sziasztok, találkozott már valaki olyan hibával hogy telefonálás végén kifagy a telefon, úgy, hogy újraindul....??? Most arra gondoltam h lehet h a lux autó fenyero program okozta.( 4.3 van fent)
Más : Tudom h újra írtak a wifit stb... De hogy lehet kikapcsolni? Mert kikapcsolom és 2 perc és kb újra bekapcsol.
Előre köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
dergander
addikt
Nálam nincs ilyen hiba...meg minek fényeröszab. Progi? Felesleges,az új droidra nincs még szerintem optimalizált alkalmazás biztos ez a baj.
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
Ma reggelre a google letiltotta a gmail fiókomat. Küldettem velük egy smst és jelszót változtattam, most már működik a számítópépen. A telón azonban nem tudom átírni a jelszót. Lehet egyáltalán módosítani? Gondoltam törlöm és újra hozzáadom, de törlés előtt kiírta, hogy még a névjegyeket is törli meg minden mást, így először próbálkozom itt. Szal lehet valahogy átírni a jelszót? Sajna én nem találtam sehol -
atike
nagyúr
Nekem is most jött meg a 4.3... Telenoros vétel, gyári rom, csak rootolva volt. Semmi mókolás nem volt, kivártam...
Root ugrott, most varázsolom vissza rá...
[ Szerkesztve ]
-
bruxelles
tag
Hello!
Most vettem észre, hogy 4.3 tól képszerkesztés is jobb lett. Több keret van és rögtön belép ha rányomunk. Régebben nekem kellett kb. 5-10 mpt várni. -
temes69
aktív tag
nah jelentem az előbb kiírta a teló, hogy hibás jelszót adtam meg, és próbáljam újra. bevertem neki az új jelszót és most már ok minden. úgy látszik, csak kicsit várni kellett és észrevette a jelszómódosítást.
nekem kb egy hónapos a telóm(xxlgsmnél vettem) és még nincsen 4.3asom.[ Szerkesztve ]
-
Zsa_Ti2
csendes tag
Nem biztos, hogy a Lux tudja a 4.3-at. Írj a supportjuknak és meglátod. Persze, ha megvetted Nekem a floating notification nem ment, írtam nekik, válaszoltak és ki is adták a 4.3-as verziót tegnap. Excellent support azért az ~500 ft-ért. Érdemes türelemmel lenni, mert sok dolog nem működik, mivel friss a 4.3. Ilyen a facebook messenger chat head és értesítés is és nem minden programkészítő tudja tartani a lépést. (nem azért, mert nem akarja, lehet, hogy akkora változtatást kell csinálnia, ami nem megy egyik napról a másikra)
-
w333
félisten
válasz korpicschess #19120 üzenetére
Mondjuk én nagyon nem értem hogy miért a "JSS15J" -re fejlesztenek
Mikor a Nexus 4 -nek a firmware verzió "JWR66V" érdekesiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Benex
senior tag
válasz Zsa_Ti2 #19117 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét de (és ne is haragudjatok meg ) nagyon leragadtatok a LUX proginál , és én csak úgy írtam h arra gyanakszom h az miatt van ilyen hibám. Szóval a kérdésem ez lenne Valaki találkozott már ilyen hibával , hogy telefonálás végén behal a kijelző és nem sötétedik el a telefon és utána reboot van???
(azért gyanakszom a lux-ra mert annak a proginak van még köze fényérzékelőhöz és az ott van a közelség érzékelőnél )
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Fricy78
tag
-
Maxentius
addikt
És végre kijött a frissített Titanium...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
w333
félisten
válasz korpicschess #19125 üzenetére
Szerintem semmivel sem újabb, sőt ezt Nexus 7 kapta meg
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Zárzorró
csendes tag
Srácok kellene egy kis segítség. Tudom, hogy többeteknek van tapasztalata QI töltőkkel. Mivel én nem rajongok a kínai cuccokért, ezért azon gondolkodtam, hogy valami Nokia, esetleg Samsung S4 töltőjét vásárolnám meg az N4-hez. Használja valaki ezek közül valamelyik töltőt? Nincs vele gond? Ez alatt azt értem, hogy nem áll le a töltés? Láttam pár YT videót, de nem volt nagyon meggyőző. (tudom, h N4-töltő kellene amúgy, de itthon hivatalosan nem kapható, ebay meg nem a kedvencem)
Köszi előre is.
-
FőDudu
veterán
SuperSu 1.51 eleg sok hibat javit - tobbek kozott a Call recorder is mukodik utana.
A meglevo supersu nem tudja updatelni magat - recoverybol kell felrakni install zip from sdrcard opcioval..Valahogyan az SD elereset korrigaltak - lehet, hogy a hibak nagy resze a megvaltozott eleressel kapcsolatos amit most jol kijavitottak.
FőDudu
-
komoyosz
csendes tag
Halihó :-)
Ha valakinek van eladó Ringke tokja, érdekel.
-
Slukkica
őstag
Android 4.3 története:
d90fa5d "JSS15J" by The Android Automerger - 9 days ago jb-mr2.0-release android-4.3_r2.1
863f612 "JSS15I" by The Android Automerger - 9 days ago
1a35c22 "JSS15H" by The Android Automerger - 11 days ago
276ef9a "JSS15G" by The Android Automerger - 11 days ago
4962f14 JSS15F by The Android Automerger - 12 days ago
10bd266 "JSS15E" by The Android Automerger - 12 days ago
8048266 "JSS15D" by The Android Automerger - 12 days ago
fc248ca "JSS15C" by The Android Automerger - 13 days ago
2460df9 JSS15B by The Android Automerger - 2 weeks ago
566c698 "JSS15" by The Android Automerger - 2 weeks ago4027d0e JSR78D by The Android Automerger - 5 weeks ago android-4.3_r2
519720d JSR78C by The Android Automerger - 6 weeks ago
d41113f "JSR78B" by The Android Automerger - 6 weeks ago
d48861f "JSR78" by The Android Automerger - 6 weeks agoc80dc3e "JWR66V" by The Android Automerger - 3 weeks ago jb-mr2-release android-4.3_r1
3fd8e2e JWR66U by The Android Automerger - 3 weeks ago
2452408 JWR66T by The Android Automerger - 4 weeks ago
afc26fa "JWR66S" by The Android Automerger - 4 weeks ago
f8dfc3e "JWR66R" by The Android Automerger - 4 weeks ago
627c2b2 JWR66Q by The Android Automerger - 5 weeks ago
2f47c8f JWR66P by The Android Automerger - 6 weeks ago
be90175 JWR66O by The Android Automerger - 6 weeks ago
310c2d3 JWR66N by The Android Automerger - 6 weeks ago
3e7a208 JWR66M by The Android Automerger - 7 weeks ago
8168ebb JWR66L by The Android Automerger - 7 weeks ago android-4.3_r0.9
8a9f5ca JWR66K by The Android Automerger - 7 weeks ago
42cd97b JWR66J by The Android Automerger - 7 weeks ago
8864c28 JWR66I by The Android Automerger - 7 weeks ago
d6da9bb JWR66H by The Android Automerger - 7 weeks ago
337ee5b JWR66G by The Android Automerger - 7 weeks ago
3fbee5a JWR66F by The Android Automerger - 7 weeks ago
1104a50 JWR66E by The Android Automerger - 7 weeks ago
dd4fad0 JWR66D by The Android Automerger - 7 weeks ago
c864743 JWR66C by The Android Automerger - 8 weeks ago
664a0bb JWR66B by The Android Automerger - 8 weeks ago
afeb5b4 JWR66 by The Android Automerger - 8 weeks ago
1ce7555 JWR65 by The Android Automerger - 8 weeks ago
3f7da79 JWR64B by The Android Automerger - 8 weeks ago
8c5d8a6 "JWR64" by The Android Automerger - 8 weeks agoEzek alapján mindenki döntse el maga
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
komoyosz
csendes tag
Jol latom,hogy az akksi szazalekos erteket nem lehet megjeleniteni?
Milyen appot javasoltok?
Koszi. -
zezoka
őstag
FB-on már ezt rja a Google a Nexus 4 4.3 update-el kapcsolatban:
"Its highly recommended that you must Factory reset* your Google Nexus 4 after every major update (This will fix all miscellaneous bugs and improper behavior including battery life )
So you have no bugs or improper behavior after Android 4.3 upgrade ? Then also it's recommended"
Nekem azért nincs bajom, mert én megcsináltam rögtön update után!
[ Szerkesztve ]
-
Pho3bus
tag
Sziasztok!
Tudom sokan feltették már ezt a kérdést, de szerintetek megéri most beruházni egy ilyen készülékre? (Leginkább fejlesztésre kellene, ezért pozitívum a szoftveres támogatás) Igazából már régóta tervezem a vásárlást, de állandóan lebeszéltem magam, mondván megvárom az újat. Sajnos ki tudja mikor lesz ebből valami (tudom október elejét emlegettek, de amire az ideér...). Esetleg azt valaki tudja, hogy amikor megjelent ez a telefon mennyi volt az ára itthon? Keresgéltem, de nem találtam. Előre is köszi a válaszokat.
Üdv,
Pho3bus -
temes69
aktív tag
-
dergander
addikt
Akkor valószinű hogy hamarosan érkezik egy stock rom patch
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest