- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz pusihusi #18154 üzenetére
Elösször használd Stock rommal, és ha nem vagy vele megelégedve akkor rootold és probáld végig a romokat.
Amúgy nekem a CM nem jött be de slukkica romja és kernelje ütős volt.(#18155) Aggregátor
Az nekem is megvolt hamar amikor cmd-be gépeltem a parcsokat meg tetszik is de én egyéb gond miatt csináltam meg mégegyszer a toolkittel, és arra voltam kíváncsi, hogy visszazárja-e mert többen mondták, hogy nem, pedig igen![ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
pusihusi
addikt
Köszi mindenkinek, megyek szieztázni, további szép napot!
Üdv. Feri!!
-
dace90
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, nektek volt már olyan, hogy egy este alatt 90%ról 60%-ra lerántotta az akksit egy olyan app nevezetesen a whatsapp, ami eddig max 4-5%-ot használt fel az aksiból most meg felugrott 50%-ra ez a szám egy este alatt, úgy, hogy végig alvó állapotban volt a telefon. Mi lehet az oka? Amire gyanakszom, hogy lefekvés előtt toltam egy takarítást a Clean Master nevezetű app-al lehet ez az oka? -
Scooter74
őstag
válasz pepe091 #18161 üzenetére
Jó de ha a másik oldalát nézed akor a HTC One és a Samsung S4 google edition elöbb megkapta a 4.3-t mint a Nexusunk!
Szerinted akkor ez mi ha nem kicseszés? Ennyi erővel akkor azt is csinálhatja a Google, hogy minket kihagy minden frissítésből vagy mi maradunk a sor végén a legutolsók.
Tudomásom szerint a Nexusnak kellene elsőre megkapni és utánna jönnek a többiek, jó tudom, hogy nem hoz nagy dolgot ez a 4.3 de akkor is bosszantó hogy nem mi kaptuk meg elsőnek.Bocs az Off-ért!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
-
MODERÁTOR
Itt lehet majd élőben követni a bejelentést.
-
surgery
senior tag
Hát egy nap használat után csak jókat tudok mondani a telefonról. Szép gyors és az aksi egyáltalán nem rossz. Még ismerkedem erősen a telefonnal
-
C.Brigante
veterán
tapsoljon mindenki!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
pusihusi
addikt
Nekem is megjött 2 órakor, eddig szépen teljesít! Meglepett elől hátul fólia! Akkor én is tapsikolok : Majd elfelejtettem bumpert hol lehet kapni Magyar honba? Szilikon , műa. alumínium stb....Köszi!!!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
kiki89
aktív tag
Egy bazinagy mindekineeeeek!
[ Szerkesztve ]
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
C.Brigante
veterán
nekem OTA bejelzett!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
FearTomi
őstag
válasz C.Brigante #18180 üzenetére
Na, be is halt a stream
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
-
korpicschess
veterán
Ma update. Galaxy Nexusra is.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
FearTomi
őstag
válasz korpicschess #18186 üzenetére
Ennyi, ez azt jelenti, hogy a Nexus 4 is jó sokáig támogatva lesz
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Maxentius
addikt
Na vége a 4.3 bemutatónak, kinek jött már OTA-n?
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Benex
senior tag
-
Scooter74
őstag
A TV-n is android lessz?
-
Scooter74
őstag
válasz hardverhudi #18196 üzenetére
Á értem köszi!
-
[Laca]
csendes tag
Ide már felkerült a 4.3:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest