Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz KROK640 #30153 üzenetére

    "Akkor hol van rengeteg szabad jó(nak gondolt) csaj???"
    Most gonosz leszek, de... Eleg nagy resze 28 felett (~80+%) mostanra szingli anyuka, aztan mar csak csomagban kaphato. Ugy meg kell a francnak, plane amikor meg neha apuka is benez (aki meg altalaban az a primitiv ketbites barom, akikert doglenek ezek a nok fiatalon), mert ugyan annyira nem kell neki a gyerek, hogy nevelje is, viszont annyira meg de, hogy havi ketszer megjelenjen ket csokival es o legyen a vilag legjobb arca.

    1-2 haverom is ezzel a problemaval kuszkodik. Egyik meghazasodott, minden jo volt, aztan asszony felrekurt, a valas utan kb annyija maradt, ami a targyaloban rajta volt, 5 evvel kesobb, mikor mar megint stabil egzisztencia van meg csajozasra kesznek erzi magat meg kiderult, hogy kb az van, hogy vagy csak csomagban kaphato punci, vagy ha nem, akkor azert nem, mert annyira se kellett senkinek, hogy felcsinalja. Az iszonyatosan minimalis kivetel meg az, akiert oli egymast minden pillanatban az a maradek ut szelen hagyott/elvalt sracbol 50. Masik arc ezerrel a karrierjere koncentralt, ami be is jott, jo a meloja, ki van tomve level (magasabb a nettoja magyarorszagon, mint nekem seniorkent angliaban), aztan ott van egyedul. Illetve nem, most jott ossze egy szingli anyukaval, de ott legalabb nem a szokasos recept volt, hanem az, hogy apuka meghalt, amikor ~2 eves volt a gyerek. Ez jobb sokkal, meg normalis a no is, meg nevelve van a gyerek is, de akkor is bakker, csak nem a sajatodat neveled, erted.

    Szar/nehez ez.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák