Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz paler #4408 üzenetére

    Akkor ajánlott, ha egy nagyon drága edzési eszköznek használja a normális bringa helyett nagyobb terheléshez (mint pl. amikor valaki súlyokkal fut, vagy mikor tenyérellenállással úszol :) ). Ha nincs rásegítés, a szignifikánsan nagyobb súly érvényesül: nehézkesebb az elindulás, és nehezebb az emelkedőn felfelé. Ha már elértél egy sebességet, lendületben vagy, utána már nem jelent sokkal nagyobb terhelést.
    Én egyébként másképpen használom edzésre: egyszerűen nem bírom megszokni a 25km/h határt, rendszeresen meghaladom azt. Ma is láttam párszor a 30km/h-t, és sokszor 28km/h körül de ott már semmi segítséget nem kapok - de nem is használom az elektromotort, így növelem a hatótávot. Ehhez így nem kell kapcsolgatni sem, 25-nél kikapcsol magától, mindig Eco-ban vagyok, kivéve masszív emelkedőnél, vagy felüljárónál, ekkor benyomom Tour-ba, hogy ne lassuljak sokat. A felső 2 fokozatot soha nem használom.

    Lehet, hogy nekem is kellene egy könnyebb (a 2. emeletre kell felvinnem a 25kg-t, azért megérzem...), és legalább 30km/h-ig rásegítő bringát, csak ez a 2 fejleszthető terület van, egyébként teljesen elégedett vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák