- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz Real_Necro #74647 üzenetére
Ezt olyankor szokták írni ha árnyalatnyi eltérések lehetnek.
Ez meg nem az, feketét írt a leírásban, fekete van a képen, amit küldött az konkrétan ezüst.
Ha egy nagyon sötét szürke lenne akkor nem lenne joga reklamálni."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
bexinho23
őstag
válasz Real_Necro #74647 üzenetére
Nagyon örülök neki. De ez is a leírásban van pár sorral feljebb:
Specification:
Material: Aluminum alloy (1.2mm thickness) + rubber (0.5mm thickness)
Size: 19cm x 19cm/7.5'' x 7.5''
Thickness: 17mm/0.7''
Color: BlackTudom, hogy a kép nem mérvadó, ezért szoktam leírást is olvasni. De tegyük fel, hogy a hirdetésben két helyen is fekete termékre utal az eladó (képen és a leírásban). Az, hogy megjegyzésbe odaírja, hogy esetleg mégsem abban a színben jön, ez nem mentesíti a probléma alól. Ilyen alapon küldhetett volna narancssárgát is.
Amúgy nekem is tetszik a pad, minőségre is tökéletes. Szállítási időn meglepődtem (01.15-én rendeltem).
Csak azért szerettem volna feketét, mert a monitor, az asztal, az egér, a bill, a laptop és a telefon is fekete. Ez a szürke egérpad pedig teljesen megtöri a harmóniát.Mindenestre akkor nem értékelek még. Kiválasztottam azt a sablon mondatot, hogy nem a leírásnak megfelelő termék érkezett. Ekkor tovább dob egy oldalra, "request a return".
Az ügy vége gondolom az nem lehet, hogy vissza kell küldenem a terméket, ugye? Itt vagy ő küld újra egy megfelelőt, vagy visszautalnak bizonyos %-ot, vagy elutasítják. Jól gondolom?
-
Samus
addikt
válasz bexinho23 #74654 üzenetére
Ne azt válaszd. Az első lehetőséget: I have a question about using my item or I want to send the seller a message
Írd meg, hogy a kép és a leírás egyértelműen fekete terméket mutat. A szürke nem fekete. Újraküldést pofátlanság lenne kérni, mert megkaptad a terméket, amit rendeltél, és sértetlen, csak a színe más. Írd le, hogy megtartod, de részleges visszatérítést kérsz (partial refund). Megjelölheted, hogy ennyi dollárra tartasz igényt, de az eladó fel fog ajánlani valamennyit. Vagy elfogadod, vagy tovább levelezel vele. A lényeg, hogy ne a teljes termék árát akard vissza, hanem egy olyan összeget, ami az olcsóbb szürke és a tiéd közti különbség, plusz pár (1-2) dollár.
Visszaküldeni nem érdemes, annyi lenne a posta díja, mint a termék...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
bexinho23
őstag
Nem tudtam szerkeszteni, de más jellegű kérdésem lenne. Édesapám kinézte magának ezt a töltőkábelt. Mennyire számítanak megbízhatónak ezek a mágneses töltőkábelek?
-
bul07
nagyúr
Na meg az áremelés se semmi
Jan1-től 14% kerül többe a csomag küldés
Elsőbbségi és a ajánlott díja is nőtAmúgy az elsőbbségi levélnek nem látom értelmét
Nem látok bele a posta rendszerébe de nem hiszem hogy csak az elsőbbségi levelek miatt külön járatott indítanának mondjuk Pestre
Ha én itt falun elsőbbségivel feladok egy levelet ugyan úgy az esti posta járat viszi el a többivel, semmivel nem ér fel hamarabb mint egy sima levél( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Megint jott par cucc:-)
ez az orico 4 portos tolto: nagyon jo minosegu es jo lesz a xiaomi wifis cuccra meg a digoo webkamerat tapolni
[link]Szinten orico 7 portos +tapos usb 3as hub, jo cucc ,de baromi nagy/hala egnek elfer az asztalon:-)/. nagyon tetszik/amikor vettem meg eu plugos es 24,30 korul volt mobilappal , kb 2 het alatt ideert/
[link]kabelrendezo 20 darab ,szerintem merev anyag es kulon adtak a ketoldalas ragasztot.
[link]
ez azert jobb ennel/es a 12 darab volt 1,6/
[link]udv
-
bexinho23
őstag
Sajnos elküldtem azzal az opcióval a panaszomat. Mindenesetre jeleztem az általad javasolt opcióval, hogy az előzőt tévesen jelöltem be, de a terméket szeretném megtartani, viszont ha van rá lehetőség, akkor részleges visszatérítést kérek.
Ilyenkor amúgy mi van, ha rossz opciót jelöltem meg?
-
Samus
addikt
válasz bexinho23 #74659 üzenetére
Általában nincs probléma, az eladó jelentkezni fog, maximum futsz egy felesleges plusz kört, hogy újra felvázold a problémád. Várj legalább egy napot, nemsokára ünnepük is lesz, vagy már van is, szóval lehet, hogy csúszni fog egy kicsit a dolog.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
SZIGMA
aktív tag
Sziasztok!
WIFI repeater/range extender témában mik a tapasztalatok?A 10 dolcsis kategóriában is van jópár féle, azok érnek pénzt vagy inkább egy Mantistek-et vegyek?
Tippeket, válaszokat előre is köszönöm!
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
Beni2360
félisten
Ünnepük lesz? Ezek szerint már van.Mivel 02.03. Péntek még hozzá jön két nap.
We're under the CNY holiday from Jan.20th to Feb. 3rd, 2017 to celebrate Chinese Spring Festival.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
válasz Criminal017 #74642 üzenetére
bátran vedd meg, nagyon jó minőségűek az ORICO cuccok,
amit linkeltél, az minimum $17 szokott lenni"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Samus
addikt
válasz pajszer91 #74662 üzenetére
Az a fordítva bedugható (reversible) micro USB volt. Ettől függetlenül én a hagyományos márkásabb (pl. Ugreen) kábeleket részesíteném előnyben. A rendelj kínait blogon mintha olvastam volna anno tesztet a mágneses kábelről, rosszat nem nagyon írtak róla, csak ugye a microUSB része mindig be van dugva, és van pereme is, kiáll a telefonból, tokkal nem "hordható".
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz TripleB #74670 üzenetére
Passz, exemmel sétáltunk tarjánban és akkor láttam, hogy ott is van GarageStore.
Mosolyogtam is egy jót, hogy Győzike milyen jól nézne ki tetőtől talpig deszkás DC cuccokbanEgyébként életemben kb 3x voltam tarjánban átutazóban meg discoban, szóval gőzöm sincs, hogy hol voltunk pontosan.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
AndrewBlase
senior tag
Ez a Xiaomi Roidmi 2s kihangosítóként hogyan szuperál? Kezel két telefont egyszerre?
Egy ismerősömnek kellene megbízható bt kihangosító, ami képes két telefonal (céges+privát) kommunikálni, és lehetőleg olyan 6-7 ezer JMF-ből megvan.
Bár én mondtam neki, hogy tudomásom szerint, ami ilyen paraméterekkel bír (nekem is jó lenne ilyen), az 10-15e környékén indul (pl Jabra Drive).De ha valakinek lenne egyéb (bevált) javaslata, azt megköszönném!
Miért mindig én???
-
air
nagyúr
válasz AndrewBlase #74672 üzenetére
Mikrofonja gyenge.
Kihangosításhoz nem elég, sajnos.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
anorche1
őstag
Ez a kínai ünnep miatti szünet az eu raktárakra is érvényes?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
w.miki
veterán
azon a blogon semmiről nem írnak rosszat
Mi mágneses töltőfej adaptert rendeltünk, ami microUSB kábelre rátehető, mert kábelünk már van doszt.
Nos... néha tölt is... de inkább nem...Sincy rendeléshez: nekem dec.12. leadott máig nem érkezett meg.
A februárt még megvárom, refund előtt.
A tudjukmi sem jött még meg.
Vagy tényleg lassú a posta, vagy felénk több a ragadós kezű.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
addikt
válasz macilaci78 #74577 üzenetére
Eladó értékeléseiben nem panaszkodnak szállításból/csomagolásból eredő sérülésekre, na meg ha ez anyagában olyan, mint a korábbi Slickwraps félém, akkor a csúnyább gyűrődés sem okoz problémát, hajszárítóval/hőléggel nagyon szépen el lehet dolgozni mindent, mindenféle utólagos sérülés nélkül.
Melegíteni egyébként is mindenképp érdemes és szerintem kell is felhelyezésnél, az segít még jobban tapasztani a felületre és úgy lehet a felületethez is alakítani a vinylt, pl lekerekítésekhez és szélekhez igazítan.Későbbi gyűrődéseket, sarkokat is szépen ki lehet javítani újrahajszárítózással, esetek nagy részében anélkül, hogy gyengülne vagy csúnyulna az anyag. Így tartós is.
Elég sokat hordtam a telefonomat ebben az állapotában.
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #74645 üzenetére
Csak emlegetni kellett, meg is jött ma az elem. Eredeti csomagolásban. 1 hét volt a szállítási idő.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Samus
addikt
válasz w.miki #74677 üzenetére
Csap érdekességképp szoktam olvasgatni, az elején jól indult, de egy jó ideje olyan irreálisan drága cuccokról olvasok, hogy féláron is drága lenne, nem ám így...az eredeti szerző elvileg itteni vonatkozású.
-
Black&White
addikt
Mostanában jöttek:
Zinsoko fejhallgató tartó
Fém talp és váz, szilikonos tető. Korrekt minőség, kár ezekért a PS próbálkozásokért az adatlapon, egyáltalán nem néz ki rosszul.Ipudis i5 Plus Bluetooth füles
Egész jó vélemények voltak róla, gondoltam rápróbálok.És tenyleg!
Remekül szól (apt-x támogatás), stabilan felhelyezhető és az ára is baráti. -
Czimby
addikt
Tudnátok ajánlani bevált mechanikus konyhai időzítőt?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
huliganboy
addikt
Üdv mindenkinek!
Rendeltem egy terméket, ami tudtam hogy US PLUG csatis, de írta a fickó ad, hozzá eu adapter... ezt adta, de sehová nem tudom bedugni UK adapterem van, de US az nincs.... Van valakinek megbízható forrása vagy itthon kapható jó áron?
-
spiky03
veterán
Ilyen telefon tartót vett már valaki? agy látott élőben, használt?
Tetszik benne, hogy ilyen kicsi és nem foglal sok helyet, nem takarja ki a fél ablakot.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
HoTaZo
addikt
válasz pajszer91 #74669 üzenetére
Ezt akartam javasolni bexinho23 fórum társnak is.
Már egy ideje csak mágnesessel csatlakozom töltőre és számítógépre is. Nagyon hasznosnak és kényelmesnek tartom. Volt vezetékem és néhány fajta adapterem is. Részemről ajánlott termék.
Az adaptert azért javaslom inkább, mert azzal bármelyik töltőre, vezetékre tudsz csatlakozni, ami mikro usb-s.
Való igaz, hogy találkoztam olyan fejjel, ami nehezen ment be, de ez valószínűleg a burkolat és a telefon csatlakozójának a tized mm-es méret eltéréséből adódik. Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy normál pendrive-om is volt, amely szorult a sz.gép csatlakozójában.Továbbá érdemes megmérni a telefonban maradó kis fej hosszát (talp nélkül), ha 5mm, akkor azt (óvatosan!) tövig lehet nyomni, viszont, ha 7mm, akkor azt tok használatához tervezték így azt nem szabad tövig nyomni!
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Batib
őstag
válasz huliganboy #74685 üzenetére
Nem egyszerűbb lecserél(tet)ni a villásdugót? Nem tudom milyen készülék, de valszeg simán megoldható.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Czimby
addikt
válasz Real_Necro #74684 üzenetére
Az most éppen nincs, ezért is kellene valami olcsó megoldás
-
Black&White
addikt
válasz huliganboy #74685 üzenetére
Kínai alternatíva engem is érdekelne!
-
Real_Necro
veterán
válasz Czimby #74690 üzenetére
Nálunk úgy 1,5 órával ezelőtt majdnem odaégett a süti... párom vacsora közben kiáltott fel... tökéletes időzítés, pont elkészült.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Czimby
addikt
válasz Real_Necro #74694 üzenetére
Asszony, süti... kezdek irigy lenni
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Black&White #74691 üzenetére
és huliganboy:
Én ilyet/ezt vettem, csak hogy legyen itthon.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest