- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Már szinte látom lelki szemeim előtt a júlis 1.-ei szalagcímeket, hogy a NAV szervereit túlterheléses támadás érte és napokra leálltak.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
vince
őstag
válasz macilaci78 #177151 üzenetére
A felelőtlen rendelgetők...
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
bul07
nagyúr
Phyto Led B22 Hydroponic Growth Light E27 Led Grow Bulb MR16 Full Spectrum 220V UV Lamp Plant E14 Flower Seedling Fitolamp GU10
[link]
Kupon 1/1.01
E27 48leds 220V -> 0.14$
E27 60leds 220V -> 0.29$Ez növény nevelő led lámpa
Én megrendeltem de lehet jól megszívom ha jun 30 után jön meg
Amúgy szerintetek olyankor mit tudnak csinálni ha azt mondom hogy én ilyet nem rendeltem, így nem vagyok hajlandó semmi kezelési költséget fizetni csináljanak vele amit akarnak
Inkább bukom azt a 100Ft-ot mint hogy még fizessek nekik sokat[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ztibor
senior tag
Amúgy valami postás cikkben olvastam hogy a változás után kb. 2-4 hónap várakozásra számíthatunk majd, tehát kb ennyi lesz amíg a beérkezett konténerekből a vám elé jut majd a csomag. Ez lesz a szívás, nem az áfa...
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz AndrewBlase #177129 üzenetére
Ja, ez az, ami nem automata és nem is töltős. Azért köszi!
(#177132) Beni2360: Van. Kártya nélkül US $30.00 + Shipping: US $2.09
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
gyapo11
őstag
válasz bul07 #177156 üzenetére
mit tudnak csinálni ha azt mondom
Ha sok ilyen lesz, akkor pl. a Magyarországra irányuló csomagokra rátesznek egy 4 vagy 8 $-os postaköltséget, és akkor az át nem vevősök miatt sokkal drágábbak lesznek az olcsó cuccok. Ha én lennék kereskedő, akkor a vevőtől várnám el, hogy ismerje az országa szabályait, és ne engem szívasson ill. ne nekem okozzon kárt.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
szekra
addikt
Sziasztok! Bestbuy QI power bankot tudtok ajánlani? Amiről van tapasztalat.
-
AndrewBlase
senior tag
Mi nem automata rajta? Belehelyezed a telefont, elengeded, rázár. Felemeled a telefont, kiold. Nem kell nyomni, reteszelni semmit.
Vagy neked mi az automata? Mert kérdezte ezt tőled más is, de választ nem kaptunk rá. Arról meg nem volt szó (emlékeim szerint), hogy töltenie is tudni kell.Miért mindig én???
-
veterán
-
Beni2360
félisten
Ezt már akkor kitargyaltuk hogy szerkesztette a linket. Előtte másra irányult.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
oszy
veterán
válasz AndrewBlase #177163 üzenetére
Akkor nem értem hogyan működik. Írtam először, hogy tölteni is kell. Automata számomra az, ami motorosan (automatán) nyit és zár.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
bul07
nagyúr
válasz gyapo11 #177161 üzenetére
Ahogy (#177164) fateless is írta a magyar hatóság mit tehet ha azt mondom hogy nem én rendeltem nekem nem kell, nem az alis eladónak
Amúgy szerinted ha sok lesz ez a sarc ki fog rendelni Kínából, EU-s raktár esetén meg 90%-ban nyomon követhető
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #177168 üzenetére
Olyat nem tudsz véletlenül ami csak a befogófej? Gondolom a gömbfejek csereszabadosak?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Beni2360 #177169 üzenetére
Szerintem nem árulnak olyat külön. És nem is feltétlenül csereszavatosak. Visszapillantó tükörben jártam úgy, hogy ami megfelelt volna méretben, az csiptetős volt, ami kicsi lett volna, az cuppantós. nekem ez utóbbi felfogású kellett volna, így megrendeltem mind a kettőt, gondoltam összekombinálom őket. Hát nem jött össze.
Miért mindig én???
-
vince
őstag
válasz AndrewBlase #177170 üzenetére
Csak azért, hogy harmadjára végre helyesen is meglegyen a szó:
csereszabatos"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Beni2360
félisten
válasz AndrewBlase #177170 üzenetére
Köszi a választ, de közben rájöttem, hogy olyan keveset vezetek már, hogy elég az ami van. Főleg nem teszem ki a tartóba.
En az éjjel már nagyon álmos voltam és nem voltam magammal már csereszabatos.[ Szerkesztve ]
-
eron009
tag
Sziasztok
Van valami jobb fajta/ajánlott tripod telefonhoz? Nagyobb kene, akár teleszkópos, legalább méter magas.
Hosszú záridős fotózáshoz, úgyhogy legyen stabil is lehetőleg.
Köszi előre is. -
eron009
tag
válasz Jahno #177175 üzenetére
Esetleg ez jó lehet, vagy ez még a gyenge, könnyen eldőlős minőség?
-
V.Stryker
nagyúr
Megbízható, nem túl drága USB - C to 3x USB A 3.x hubot tudok ajánlani? Nem baj ha sd kártya olvasó is van rajta.
-
-
-
bul07
nagyúr
E-mailbe jött ilyen, katt rá és a fiókomba is megjelent
Azt még nem néztem hogy mire hogy fogadja el, majd éjszaka most alvás
Nézetek rá hátha ti is kaptattok[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
no,megérkezett az itt ajánlott hőmérő: [link] én hűtőben használom.pontosnak tűnik.két érzékelővel vettem,egy fagyasztóba,egy rendes hűtő részébe.mutatja harmadiknak a helyiség hőmérsékletét is.ezt hasonlítottam össze a nem messze lévő tado termosztátom hőmérőjével és 0,1 fok volt az eltérés,ami elenyésző és még releváns is lehet,hiszen nem egy helyiségben vannak.
gyorsan megérkezett.
rendeltem egy másikat is ajándék gyanánt,míg nem kell fizetni pluszban a kínai csomagokért.
köszönöm az ajánlást,remélem olvassa az a ph!órumtárs -
Ciccuka
veterán
válasz bbsofficial #177184 üzenetére
Ezt írja ki: This code has expired.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
spileraaa
senior tag
mijia premec e-hez lehet kapni valahol eredeti újratölthetőt ?
mindenhova az van írva nem eredeti xioami[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
edk-
őstag
válasz nightzone #177192 üzenetére
Volt olyan, ami tud, de szerintem már nem kapható.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
zappafan
csendes tag
BG SnapUp
Még van pár dolog, 0,99+szállítás
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest