- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz pulutodurumo #176549 üzenetére
Akkor marad valami okos vagy butafon?
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
bul07
nagyúr
válasz solti #176534 üzenetére
Ez azért nem így van, szerintem, mert
Adott mondjuk egy telefon üvegfólia
Kínában gyártjákEső eset onnan rendeled meg, becsomagolják konténeres szállítással elküldik(repülő konténer) ha más EU reptére jön akkor átszállítják, posta kihozza
Második eset itthonról rendeled, először konténerben elhozzák valahova EU-ba, ilyen olyan kamionos szállítással bejön az országba a bolthoz, megrendeled becsomagolja és postával elküldi
Én nem láttok sok különbséget, csomagolóanyag ugyan annyi vagy még több is mert ömlesztve is be kell csomagolni mondjuk dobozba, lefóliázni hogy a dobozok egybe maradjanak, és ugyan úgy megteszi az utat Kínából így abban sincs különbség
Sőt a nagy tétel miatt tuti marad is belőle amit nem adnak el így az idővel szemété válik itt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Skillet
addikt
válasz pulutodurumo #176554 üzenetére
Van apa-apa vezeték. De nincs rádió a telefonomon. Van 2 BT hangszóró is,amin van 3.5 IN Jack.
Vettem rádiós telefont is, külön erre....Alcatel 2003, de csak fülessel tudja a rádiót, de így nem hajlandó tovább tolni BT-n a rádió hangját. Jack-jack kábellel sem visz át a hangot.
Állítólag a Nokia 150 (2020), 220, 225 és az 5310 ami tudja a rádiót füles nélkül és BT-n ki is tudja azt rakni.
Csak nem olcsók. Régi telefonom (redmi6) tudta azt, hogy csak egy picike Jack Jack vezetéket dugtam bele és máris volt rádió rajta, amit rakott tovább BT-n... Nekem valami ilyesmi is elég lenne, ha olcsóbb, mint a fentiek.
Net rádiót nem szeretnék. Szakadozott, nem opció.
Kicsit meg vagyok lőve.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
123xyz
aktív tag
válasz Skillet #176555 üzenetére
Ez alapján: "BT-n tudja tolni a rádió hangját külső hangszóróra"
Neked szerintem egy sima rádió kell, jack kimenettel, és hozzá külön egy BT transmitter, jack bemenettel. Azt, hogy a transmitterből akkus, vagy hálózatról működő kivitel jobb, egyáltalán mennyire legyen minőségi (és olcsó), azt pedig a körülményeid pontos ismeretében már neked kell eldönteni[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz sunone #176556 üzenetére
Pici kell, könnyen vihető. A külön rádió, külön BT hangszóró azért lenne jó szerintem,mert van itthon több BT hangszóró is, pl Anker Soundcore Motion+ is. Egy bármilyen random rádió nem hiszem, hogy ugyanazt adná. Jó volna ráadásul ha akkus lenne, USB-n (micro, typeC) tölthető.
Meg nem szeretnék tekergetni, hangolni és hasonlók, emiatt jó volna "digitális", csatorna tárolós, ami a csatorna nevét is kiírná, hogy ne kelljen azon agyalni épp mit hallgatok. Mindezek fényében a legegyszerűbbnek egy mobiltelefon tűnt... De egyelőre itt rohad rajtam az Alcatel 2003, mert nem tudja kirakni a hangot BT-n.
A legolcsóbb erre képes teló érdekelne... De akkor valószínűleg Nokia 150 (2020) lesz, 15e Ft. Csak gondoltam hátha van valami más megoldás. Sport rádió, pl SanDisk Clip, de ott is fülessel megy a rádió. No, mindegy... Hosszúra sikeredett, meg off is rendesen.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
w.miki
veterán
BlitzWolf okos, szabadonálló mosogatógép - (CZ)
Ár : 269,99$
Kupon : BGSJ0219Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Vagany
őstag
válasz Vagany #176403 üzenetére
Erre senkinek nincs ötlete?
Korábban sokszor láttam itt felbukkanni a yeelight mennyezeti lámpákat akcióban.
Legalább arról van ismeret/tapasztalat, hogy a két yeelight között mi a a különbség, melyiket érdemesebb megvenni?
YLXD76YL vs YLXD41YL
Esetleg kupon valamelyikhez?
Nekem elég lenne 1500lumen is, de ilyet nem találtam.
köszi-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Szeretnék az autómba egy telefontartót, 6-tól 7"-ig befogadóképeset, légy szíves, ha tudtok segítsetek kicsit. Köszi Előre is.
A lamellákra nem tudom rakni, mert nagyon kicsik (Toyota Yaris Hybrid).
Egy Ugreen-t néztem ki kezdetnek, mert jó lenne, hogy minél többféleképpen lehessen állítani az eszközt és alul bedugni a töltőt egy kis helyet bedugva a töltőt, mert a navigáció miatt használnám főleg, néha a piros lámpánál állva zeneválasztásra.
Nem tudom van-e ennél jobb, akár kicsit drágábban is. linkért katt.
Ez egész jó, mert lehet állítani a szárát, forgatni a telefontartó fejét. Annyiban tudnék belekötni, hogy mintha a műszerfalra tapadó részénél nem lehet forgatni semerre, az fix.
Ha nincs jobb, akkor ez is jó lesz persze, van rá kupon is.Más: Usb-s wifi adapterből van valami ajánlott? Láttam van Ugreenből is.
Nem akarok túl komolyat, amin mindent lehet konfigurálni, mert ritkán kell, de akkor nagyon. -
tipuka
addikt
válasz gangstagergo #176567 üzenetére
Ez nagyon jó árban van, tök jót találtál. Nem is várnék rá , ha itthon is lehet kapni valami jót. Meg is rendelném, de azt írja 6,3"-os telefonig jó. Bár most egy 6,1"-es P20 Pro-m van, de a következő elkerülhetetlenül egy még nagyobb péklapát lesz, ami a 6,"3-at megfogja haladni. Így gondolom hanyagoljam?!
sambenez: nem tűnik rossznak, a feje forgatható 360 fokban, tapadó korongos, ez is tetszik. De 6"-ig használható jól látom? Az lehet kevés lesz egy nagyobb telóhoz nem?
-
erdey_a
addikt
válasz tipuka #176568 üzenetére
ha az a yaris olyan, ahol balra fent egy kis zseb van, akkor oda ez jó lehet: [link]
persze külföldről olcsóbb
én egy ford focus mk3,5-ben használom, mert ott a függőleges szellőző miatt nem nagyon volt más alternatíva. nagyon meg vagyunk vele elégedve, masszív, stabil.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Ha olyan wifis okostermosztátokat keresek, amikből kb 40 db kell (fan coilokat vezérelnek) és egy központi vezérlő felület, ami a neten is elérhető, van erre valami készülék? -
JóGéza
aktív tag
válasz SzabóTamàs90 #176573 üzenetére
Kettő ezekből pont Hybrid Yaris-ban van használva, ott működik, azért ajánlottam. A tapadókorong felületén van egy puha, áttetsző réteg, az elég rugalmas, hogy tapadjon a műanyagra. Volt olyan felület, amire már nem volt jó, ott talán a szilikon is nehezítette a tapadást.
-
gyapo11
őstag
válasz JóGéza #176574 üzenetére
Akkor az anyag maga tapadós vagy a tapadókorong elvén a vákum szorítja rá? Mert a rücskös felület a tapadókorongos hatást blokkolja, ha meg az anyag ragad, akkor nem kell tapadókorong.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
itt is felteszem kérdésem: melyik az ajánlott USB Bluetooth adapter ami biztosan támogatja az aptX-et/aptX LL-t?4 8 15 16 23 42
-
tipuka
addikt
válasz erdey_a #176571 üzenetére
Úú köszi, eddig eszembe se jutott ez, az a luk tökre kihasználatlan. Megfogtál.
ilyen yarisom van pontosan.
Elférne oda egy ilyen és látom is a navit a telón kényelmesen?
sambenez: akkor belefér a többi is a Tiedből kiindulva.
JóGéza: köszi, ezt is felírom.
Laca1212: köszönöm a linket, de ez nem igazán jön beÖrülök, hogy ennyien írtatok, bár minden témában lenne ennyi segítőkész ember.
Most agyalok, hogy melyik megoldás legyen, mert van 3 féle is. -
Beni2360
félisten
válasz tipuka #176583 üzenetére
Na de ott a leírásban szerepel a navi minek a teló?
Kétzónás digitális klíma, kulcs nélküli nyitás-indítás, telefonkihangosítás, navigáció: a Yaris Hybrid felextrázva mindent tud, amit a nagyokBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
erdey_a
addikt
-
tipuka
addikt
válasz erdey_a #176586 üzenetére
Jogos, hülye kérdés volt bocsánat.
Csak nem kerestem elég alaposan a tartó méreteit, aliexpressen megtaláltam végül az árakat keresve. El fog férni szerintem is, külön köszönöm, hogy megnézted azért Te is. Szerintem egy ilyet berendelek, mert kicsi cucc, nem gátol semmiben sem a kis autóban.
Bár a kábelt nem tudom, hogy hol vezetem el ,ha tölteni szeretném a telefont menet közben.
Már csak azt kell kitalálnom mennyire vagyok türelmes, mert 1 hónap legalább mire megjön, mert itthon meg szállítással 5500ft lenne. Ha nem vállna be, akkor meg veszek a műszerfalra olyat, amilyet a többiek mutattak.
Ali-n 12$ + 1$ szállítással Baseus Big Mouth, ha valaki szeretne venni még rajtam kívül.Beni2360: lényegében azért, amit sambenez is írt.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz tipuka #176588 üzenetére
Értem, de gondoltam a mai világban mindenre lehet valamit fel varázsolni. Gondoltam hátha fel lehet telepíteni rá valahogyan.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tipuka
addikt
válasz Beni2360 #176589 üzenetére
Sajnos olcsón nem lehet, akkor meg inkább telefonon nézem. De jogos amúgy teljesen, amit mondasz!
más: rendelek egy mágneses Baseust is, hátha bejön. Még átgondolom. Már csak a szín miatt is. -
bertokl
tag
IMILAB EC3 (GLOBAL Version) 3MP Outdoor Smart IP Camera
Kupon: BGIMIE2GZ
$54.99
(Cseh raktár, ingyenes szállítás) -
tupacamaru
veterán
válasz D0zeR #176594 üzenetére
Meg lehet adni másik szállítási címet? Mert németországba 83 euro-ért viszi, és onnan hazaküldetni csomagtovábbítóval még kb 10-15 euro. (mailboxde.com)
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #176517 üzenetére
előzmény universalis lejátszó: Color: 2G 16G ADD C8
a keret mar úton van opel vivaro 2016 -ba leszez jobb lenne iMars 7 Inch 2 Din for Android 8.0 mint amit előbb linkeltem?
mert hiaba 4,93 az ertekeles nem biztos hogy mervado ugy vettem eszre banggood-on kb minden eleg nagy erteklest kap
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
vezetek nelkuli fulest keresek, edifier x3ra esett a valasztas...kerdes , hogy van. valami kupon ra? 27 usd korul van most szallitassal...elore is koszonom ha valaki tud jobbat
-
w.miki
veterán
Bt billentyűzetet tablethez tudtok ajánlani?
Teclast M40 10.1'' Tablet hez keresek bluetooth billentyűt, ha lehet, ami hozzá való tokkal együtt van. Használ valaki ilyet a tablethez?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest