- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz pacseryk #116944 üzenetére
Igen, próbáltuk. Frankón és megbízhatóan mutatja a hőt, ha nincs hőemelkedése/láza a gyereknek/felnőttnek. Ahogy hőemelkedése lesz random értékek kerülnek ki. Volt, hogy 38 fok fölött még 36.4 -et mutatott. 39,9 -nél pedig mérésenként 36.5 - 39.6 között mindenfélét mutatott, úgy hogy a méréseket pár másodperc különbséggel ejtettük meg.
De legalább gyorsan mér (irónia ON). Ne költs erre, mert ha baj van, akkor nagyon szidni fogod.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Masooo
aktív tag
Marószárakat vett már valaki kintről?
Van ebből ajánlott bolt és vagy minőség?a GB email onlyra hol lehet feliratkozni, mert hírlevélre elvileg fennvagyok, de mégsem kapok sosem.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
-
Kleroo
veterán
Tipp ócsóóó de jó (hosszú) microUSB kábelre?
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
cidalain
veterán
válasz Masooo #116957 üzenetére
igen onnan jön, és ez lesz az.
utalás nincs rá külön hogy ezek email only árak.
ott vannak a képek, és egy ár rajtuk. ez az email ár. ha megkeresed a GB-en ugyanazt a terméket, akkor nyilván drágább lesz. ha rákattintasz egy termékre a levélben, akkor bejön a GB oldala, és az árnál ott már lesz utalás, hogy Email price only.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
Bolber
csendes tag
Ajánlott minőségű, állítható feszültségű adaptert szeretnék venni 24V-ig, a jack a mi fontos lenne hozzá az 55/25, alapból egy TS100 forrasztóhoz lenne, de ha már van, akkor jó lenne ha más eszközökhöz is tudnám használni. Linket vagy márkanevet írjatok légyszi. Köszönöm.
-
-
veterán
Gearbest kiakasztott, január végén rendeltem egy Xiaomi Redmi 5Plus telefont, akkor a DPD 10-12 napos szállítási határidőt adott. Ennek ellenére a mai napig semmi hír a telefonról. Ha nem rendelem meg kintről, hanem itthon veszem az Eustocktól, akkor már telefonálhatnék vele, így meg áll benne 43 ezer forintom lassan egy hónapja.
Írtam nekik, hogy wtf? Erre visszaírtak, hogy türelmemet kérik, mert ünnep, meg időjárás, meg most vannak a nehéz napjai a postáskisasszonynak, meg stb.
Arra persze nem tudtak írni semmit, miért nem látható semmilyen tracking követő oldalon sem a csomagom helyzete (DPD oldalán se látszik semmi).
Na lényeg az, hogy a Gearbest kiakasztott, ezért félreraktam az úriember mivoltomat és fél évre visszamenőleg minden meg nem kapott csomagomat kértem tőlük újraküldeni. Általában legyinteni szoktam a meg nem kapott küldemények esetén, mert a küldemény ezer helyen elkavarodhat, de most szépen akkurátusan szeptemberig visszanéztem a rendeléseimet és a meg nem kapottakat kértem újraküldeni. (egyébként elég sok csomag nem jött meg, lehet, hogy már korábban kellett volna egy leltárt tartani )
Természetesen egy órán belül kaptam egy üzenetet, hogy regisztráljak a megfelelő oldalakon, írjak értékeléseket és kapok 300 pontot.
Válaszoltam nekik, hogy inkább nem, mert csak csúnyákat tudnék róluk írni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
CHIPman
nagyúr
válasz Donki Hóte #116965 üzenetére
Véletlenül nem EU expressel rendelted?
hardverapro.hu/tag/chipman
-
DeFranco
nagyúr
válasz Donki Hóte #116965 üzenetére
gyanúsan tünedeznek el a gearbestes csomagok. én most már kétszer meggondolom mielőtt rendelek onnan, még egy tétel van amit nézek onnan, ha nem jön meg, aztán már csak olyat ami nem hiányzik ha nincs.
-
Masooo
aktív tag
-
veterán
-
Ra3
őstag
válasz Donki Hóte #116969 üzenetére
Ha utánanéztél akkor tudod hogy az EU express az alaphangon 1 hónap, de inkább több, ez szerintem már jópárszor volt téma a topicban. A tracking addig nem mozdul amíg be nem ér Angliába a csomag, onnan már folyamatosan követhető és legtöbbször kevesebb mint egy hét alatt a kezedben van.
A lassúság a hátránya, cserébe garantáltan áfamentes.A csomageltűnésekhez csak annyit hogy az szerintem inkább a posta mint a GB hibája, nekem 2 év alatt közel 100 rendelésből minden megjött a GB-ről, kétszer volt olyan hogy majdnem 3 hónapig tartott, az sokkal gyakrabban előfordult hogy 2 hét alatt itt volt a csomag.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
CHIPman
nagyúr
válasz Donki Hóte #116969 üzenetére
Akkor minden rendben, szinte pofátlanság még "bosszút" is állni a semmi miatt. Nekem nov 25-i rendelés január 10 körül ért ide, akkortájt ki is kapcsolták az eu expresst egy időre.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Met
nagyúr
Ilyen óraszerkezetet rendelet már valaki de a csendes fajtából? Arra gondolok ami nem kattog.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
veterán
Ha utánanéztél akkor tudod hogy az EU express az alaphangon 1 hónap, de inkább több, ez szerintem már jópárszor volt téma a topicban.
Ez általánosságban biztosan nem igaz, saját magamat tudom példának felhozni, EU Expressel rendelt tablet 10 nappal a rendelés után a kezemben volt.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
őstag
válasz Donki Hóte #116977 üzenetére
GB-nél én eddig azt tapasztaltam hogy a rendelés, a Shipped out státusz között rengeteg idő telik el.
Sokáig tart a feldolgozás, és a csomagolás..Éppen a héten rendeltem egy Amazfit BIP órát, SingPost Registered opcióval, hát kíváncsi leszek mire ér ide..
De még a rendelés óta semmi update. -
Met
nagyúr
válasz DeFranco #116975 üzenetére
Margit, nooooormáááális?
Linkelek egy 80 centes sz@rt amit még pontozni is akarok mert megy a fillérb@szás és ajánlasz egy 800 forintosat? Há' lopom én a pénzt?
Még a végén el kell mennem bodzátszedni
Meglássuk milyen szerkezet van az órában ha ideér aztán nézek valamit itthon, hülyét kapnék ha nem lenne jó az órához
Amúgy megjött a multimérő nekem is."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
hardline
senior tag
Kingdian s280 - 120 GB SSD 32,25$-ig pontozható. (~8k HUF)
Mivel a recadata még mindig nem érkezett meg, ebből is rendeltem egyet. Eredetileg is ezt akartam venni, de bő 10$-ral drágább volt. A recadata az MLC, ez meg TLC.
Ennek az s280-nak a sebessége a legjobb, a márkáról meg már volt szó. Ha megérkezik, majd erről is beszámolok.
Több ssd-t nem veszek. -
vince
őstag
Skilhunt H03 gearbesten most $30.99-ért kapható (e-mail only ár), de ez egy kis trükkel (beírsz egy rossz kupont, majd továbblépsz) tovább pontozható, legolcsóbb szállítási módot választva $21.81-ért elhozható, ennyiért nagyon durván best buy!
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
asdasdasd
tag
válasz DeFranco #116971 üzenetére
Nov vége - december elejei gb rendeléseim nem jöttek meg. Amiket idén rendeltem, azok már igen.
Ahogy letelt a delivery due-date. írtam nekik.
Eddig 3-at visszafizettek, 2-t újraküldtek trackingel, 1 meg újraküldésre vár.
Főleg a belga posta küldemények tűnnek el, ha lehet a holland ingyenest választom.
Korábban azért 2 hónapon belül minden megjött. -
NORBl
aktív tag
Röviden a story. Nav megfogta cuccom, hamisított termék volt. Jött levél, hogy tulajdonjogot sért. Jött pénzbüntetés. Megúsztam mindent, viszont szeretném valahogy visszaszerezni termék árát. Emberünk a tn szám-ra rákeresve küldi, hogy "vámhatósági eljárás alatt áll". De ezt fogja írni 1 év múlva is. Én meg már 2* jeleztem neki, hogy nem jött meg, szeretném vissza kérni a vételárat.
Szerintetek mi lehet a megoldás ? Ha megírom az eladónak a storyt akkor fújhatom nem ?
-
Masooo
aktív tag
válasz NORBl #116986 üzenetére
Fura helyzet pl morálisan is :S
te rendelted ő meg elküldte.
A teljesítette a saját részét.Ha tudtad, hogy sérthet tulajdonjogot, morálisan a felelősség a tiéd mert neki ezt nem kell tudnia.
Ha nem tudtad és nem is sejtetted akkor a nav mint külső tényező lehetne a felelős, de azt ugye fújhatod.Esetleg azt lehetne, hogy írsz, elmondod mi a sztori és a felét visszakéred hogy osztozzatok a veszteségen.
Vagy kitalálsz valamit és kijátszod a kicsi kinait. Kitartasz mellette h nem jött meg ha nem volt regisztrált a posta. Aztán paypallal megfenyegeted, a szokásos sztory.
V vársz hátha másnak jött elfondolásai vannak.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
CHIPman
nagyúr
-
Masooo
aktív tag
válasz tomazin #116987 üzenetére
Na ezt ne tedd fel kérdésként a lámpász topikban
Amúgy nem tudom, de sokan gyűjtik a lámpákat. Én ahhoz veszek dolgokat amihez használni akarom, így lámpákat is, de van aki nem, mert tesztelgeti majd eladja, épít belőle vmi jobbat, vagy épp ilyen kell neki valamire. Ect.
Tény, hogy ez a lámpa egy kiváló darab, én mégsem vettem meg mikor fejlámpát kerestem, mert olyat is ajánlottak ami infrás, és ha abban a módban használod és 30cm távra pl a kezed elhúzod elötte akkor felkapcs és ugyanez, és lekapcs. Peca közben ez egy jó funkció, mondjuk az a lámpa minőségben nem rossz, de ehhez azért nem ér fel, közel sem. Viszont messze jobb mint az itthon is kapható horgászlámpák.Ház köré is elég egy s2+ bőven (mert az is egy kiváló darab), de van aki mégis 7-11.000 ftot kiad egy másik lámpára ugyanarra a célra. Nem vagyunk egyformák, talán ennyi.
-
-
tomazin
veterán
válasz Masooo #116991 üzenetére
emiatt is tettem fel itt a kérdést, mert ott gondolom ez lenne
de amúgy most hogy látom,hogy vízálló így lehet érdekes lenne bringás lámpának...hmm csak nincs annyi pontom, még a végén kénytelen leszek reviewkat csinálni
[ Szerkesztve ]
-
hardline
senior tag
válasz PainKiller13 #116981 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy pénzkidobás. Neked nem éri meg, másnak megérheti. A recát 64xx-ért vettem, ezt 79xx-ért. 14500-ból vettem két 120GB ssd-t. A KD-t rengetegen használják, millió visszajelzés van róla. Szép sebességet tud. A reca más tészta, azt csak azért vállaltam be, mert nagyon olcsón jutottam hozzá. Sebességéről csak gyári adat van.
A J&A ssd-t én is láttam, de nekem ugyan olyan nevenincs az is, mint bármelyik kínai. Milyen eredményeket hoz, szabad tudni? CrystalDiskMark és HD Tune írás teszt érdekelne. Természetesen privátba jöhet.
-
vince
őstag
válasz tomazin #116987 üzenetére
Bármilyen meglepő, világítani szoktunk az elemlámpáinkkal
Javaslom, próbálj ki egy ilyet vagy akár egy tetszőleges Convoyt. Aldis fejlámpáim vannak, míg ez meg nem érkezett, azt hittem, hogy jó a fényük. Szaktopik - ahol minden híresztelés ellenére nem leszel nyársa húzva egy ilyen kérdésért"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Silεncε
őstag
Valaki nem tud kupont a Xiaomi 26L hátizsákhoz? Illetve ha valakinek van ilyen, megosztaná a tapasztalait vele kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz Mr.Csizmás #116994 üzenetére
á, csak véletlen lehet
Az Imalent az Országházat fotosoppolta a DN70 egyik fotójára
A fotót azóta már eltávolították, de WestBam megőrizte az utókornak, illetve elérhető a bg és gb szerverein is.A lámpáik viszont valóban rendkívül jók!
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Gmail
- iOS alkalmazások
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest