- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
figoa
tag
válasz grizlisandor #116800 üzenetére
hello. nem igerem 100%-ra .de delutanra megnezem a szekrenyben.
irj egy privatot harverapron
[ Szerkesztve ]
"My chosen torture makes me stronger .In a life that craves the hunger .A Freedom and a quest for life Until the end the judgment night ...."
-
Arcképgyáros
-
kelly416
veterán
válasz Smith Ügynök #116764 üzenetére
Imádom az ilyent. "Már meg is írtam helyetted..." de CTRL+C-vel kimásolni véletlenül sem lehet az oldalról.
-
Arcképgyáros
válasz grizlisandor #116807 üzenetére
Igazából mindegy, hogy milyet veszel kábelből csak MFI certified legyen.
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
hopp
-
8
senior tag
Tud esetleg valaki ajánlani olyan olcsó (<$10) kütyüt ebay/gb/ali/stb forrásból, amivel USB és/vagy ethernet csatlakozós nyomtatós AirPrint kompatibilissé lehet tenni? Kifejezetten céleszköz érdekel. Raspberry pi és hasonló megoldásoknál olcsóbbra gondolok.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
figoa
tag
válasz grizlisandor #116807 üzenetére
ja igy sajnos tuti nem tudok segiteni
"My chosen torture makes me stronger .In a life that craves the hunger .A Freedom and a quest for life Until the end the judgment night ...."
-
kelly416
veterán
válasz Mr.Csizmás #116806 üzenetére
Áh, itt bent örülök, hogy egyáltalán a linket megnyitotta 3 "speciális engedélyezés" után. Majd otthon újra próbálom, vagy simán kipötyögöm egy dokumentumba és lementem drive-ra a többi hasonló "fontos lehet majd valamikor, de még sosem használtam" doc mellé.
-
anadroid
senior tag
válasz kelly416 #116805 üzenetére
Véletlenül nem, de szándékosan igen. Íme:
Tisztelt Magyar Posta Zrt. Nemzetközi Kicserélő Központ!
A …………………… postai azonosítószámú, …………….. névre szóló ………………… országból rendelt csomag értéke szállítási költséggel együtt ……………., mely összeget a csatoltan megküldött PayPal/ banki igazolással igazolok.
Ez az összeg alatta marad a 2017 évi CLII. törvény az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvény alapján számított vámteher mentességi határnak, mely 2018 februárban jelenleg: 45,69 USD
A hivatkozott jogszabály 162.§. (5) bekezdése kimondja:
“(5) A vámhatóság által kiszabott, illetve visszautalandó, jogcímenként kis összegű, 10 EUR-nál vagy az ezzel megegyező, a 138. § (1) bekezdése szerinti árfolyamon átszámított forintösszegnél kevesebb egyéb terhek összegét – kivéve a jövedéki termék után kiszabott egyéb terheket – nem kell megfizetni, illetve visszafizetni. Az így meg nem fizetett összeget a vámigazgatási eljárás lezárásával egyidejűleg törölni kell, a vissza nem térítendő összeget pedig bevételként köteles elszámolni a vámhatóság.”A fentiek alapján kérem, hogy a …………………… postai azonosítószámú csomag vámkezelését, vámteher felszámítását mellőzni szíveskedjenek.
Tisztelettel, dátum, aláírás[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Arcképgyáros
válasz grizlisandor #116813 üzenetére
Alinál amikor még én rendeltem akkor tuti írták illetve nézd meg az értékeléseket. Ha szar kábel/nem működne nem hiszem, hogy 4-5-ös értékeléseket adnának. Nekem több mint 1 éve hibátlan plusz ismerőseimnek is rendeltem már ezek közül, és ők sem panaszkodtak.
GB-s kábelt csak másnak rendeltem, de arra sem panaszkodtak.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz -secret- #116818 üzenetére
Ha szar kábel/nem működne nem hiszem, hogy 4-5-ös értékeléseket adnának
a francokat nem. egy csomóan úgy osztogatják az értékelést, hogy megjött, úgy néz ki ahogy kell, 5csillag. Tegnap jöttek meg krokodilcsipeszek. Teljesen jó értékelések és neked kell megcsinálni, hogy működjenek, mert nemhogy ráforrasztva nincs a kábel a csipeszre, hanem még leblankolva sincs hogy hozzáérjen. 10ből kivettem 2-t aztán kellett egy negyed óra mire rájöttem, hogy kábel a ludas.
Csizmás: alin pontokért lehet venni 0,01-ért dolgokat reggel 9kor. ezt mutatta kedves kolléga (már sokadik alkalommal, tessék jobban figyelni )
-
tobias40
veterán
Ma megjött az euexpress-es android fejegységem!
Éppen reggel néztem meg hol járhat a csomagom de azt írta hogy nincs info a termékről,erre 10 perce hívott a dpd-s futár hogy csomagot hozott!!
Tehát senki ne csüggedjen ha nincs bejegyzés a tracking-nél attól még utazik a csomag!
Semmilyen papírt nem kértek be a vámosok simán jött,nem volt gond!!(220$)Eddig minden faxa,örülök mint a majom a farkának,kipróbálás majd ha jó idő lesz!
Sajnos navi programot nem adtak hozzá,tudja vki hogy milyen kell,vagy jó hozzá amit a telefonra felteszünk?
Igo-ra gondolok ezt használom több mint 10 éve....Most nagyon pozitívan csalódtam a GB-ben,eddig csak egyszer szívattak meg de azt már kezdem elfelejteni!!
Lehet teszek majd fel képeke is ha időm engedi!
-
anorche1
őstag
Én ezt rendeltem: [link]
Picit drága, de mfi -os."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Tony21
tag
válasz Tony21 #116644 üzenetére
Változott a státusz, letétbe helyezve.
Ebben az a vicces, hogy kézbesítési próbálkozás nem történt (minimum hárman mindig vannak a kézbesítési címen), értesítőt pedig nem dobtak be.
Ha nem lett volna valós tracking, soha nem derül ki, hogy ott csücsül a postán 10 napig, aztán meg kitudja ...Ezek után sejtem mi történt a belgiumig követhető csomagjaimmal ...
FU POSTA!!!!
-
lkristóf
senior tag
válasz norbert1998 #116793 üzenetére
Eddig nekem is így jöttek a cuccok, bár a drágább dolgokat tovább kellet néznem.
-
-
st6969
őstag
válasz norbert1998 #116793 üzenetére
Nekem volt egy Ali-s reklamációm. Elvileg 7$-ért vettem valamit, gond volt vele, reklamáltam, Ali megítélt 5$ refundot. Nézegettem a számlakivonatot jó ideig, de csak nem akart visszajönni az az 5$. Aztán megnéztem (többször is tüzetesen) visszamenőleg több hónapra, nem találtam levonást erről a vásárlásról. Pedig tudom, hogy megvettem, bankkártyával. És meg is jött a termék.
A másik: egyik kollégámmal (idős, kicsit analfabéta a számtechhez) az történt, hogy nézegette a cuccokat valamelyik oldalon, és valószínűleg bele is pakolgatta a kosárba. Megvenni nem akarta, csak összeadni, hogy mibe kerülne. De vagy 20 tételt. Pár hét múlva szólt, hogy elkezdtek jönni naponta 3-4-esével ezek a csomagok... (valószínűleg rányomhatott a checkout-ra és automatikus fizetés valahogy be lett állítva, és így kifizette, mivel hozzá volt rendelve a kártyája).
Amúgy ez velem is megtörtént, mint gyakori vásárló: nem emlékszem, melyik oldalon, de kosárba tettem valamit, majd mentem volna a paypal oldalra, hogy leellenőrizzem, tényleg annyi lesz a vége (szállítási ktg, kupon, stb.), de nem tudtam, mert ezzel a kattintással ki is fizettem. Aztán láttam, hogy valami automatikus fizetés be lett kapcsolva. Keresgettem, hol lehet kikapcsolni, meg is találtam.
-
martillo
tag
Hasznal valaki ilyen Xiaomi okos elosztot?
Nem igazan sikerul mukodesre birnom, elvileg az elosztoval tudok csatlakozni csak a sajat halozatomat nem talalja meg utana...
Ha nagyon off ez ide, akkor akar privatban is megkoszonnem a segitseget! -
MarioAna
senior tag
Van esetleg bármi mód arra, hogy USA-ból érkező 65USD-s termékre ne kelljen az ÁFÁ-t fizetni?
Hihetetlen, hogy bármilyen akciót tudnék megfogni bizonyos termékekre, hogy a 14 ezer alatti szállításból lesz 21 ezer a magyar vámolás miatt.
Tudnék 50 usd-s terméket venni 20%-os gift card opcióval (tehát az 50USD gift card kerülne 40USD-be) + 15 usd szállítás lenne M.O-ra sima international shippinggel. Ez kijönne 14k-ra ami még belefér, de hogy ha a vám megvámolja, akkor a szállítással együtt lévő eredeti összeget fogja kérni a számláról, tehát ez lesz 50USD termék és 15 USD szállítás, kapásból 65USD az 55USD helyett. Erre rávág 27% ÁFÁ-t és 3000Ft kezelési költséget. Tehát hiába spórolnék 3000Ft-ot USÁ-n, magyarisztán erre rátesz 7500-at.
Egyébként aki külföldön él, más országban is ilyen irreális dolgok vannak, hogy ennyi a vámkezelési költség és a szállítást is áfázzák?[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
Rövid (maximum 10 cm-es) USB 3.0-s hosszabbító kábelt keresek.
Valami minőségi darabot amin át is megy az adat.../Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
cidalain
veterán
válasz MarioAna #116833 üzenetére
igen.
kiutazol, megveszed, kibontod, csomagolást kidobod, és mint használt saját tulajdonú termék visszahozod a bőröndben
de azt hiszem ez költségesebb móka mint a 27% áfa + a 3000 Ft kezelési költség>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Breki #116839 üzenetére
Ctrl+Insert , Shift+Insert ....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
cidalain
veterán
válasz agroman #116840 üzenetére
más EU-s országban is ugyanakkora értékű behozatal esetén kell áfát fizetni. maximum az áfa mértéke változó (persze kisebb, mint itthon). a kezelési költségről nem tudok nyilatkozni, de simán lehet hogy máshol akár több is lehet. tehát áfamentesen nem tudja más EU-s országba sem bevinni.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Mr.Csizmás
titán
-
norbert1998
nagyúr
válasz kelly416 #116799 üzenetére
Hát, olyanokat még sosem sikerült nyernem, és pár hónapja abba is hagytam a nulla esély miatt. Vagy ez már más jellegű dolog?
Paypalt átnézve, november végén volt 2 dolog, minipayment néven. Ez mi? Nem tudtam rá jönni, jelentettem, hogy csekkoljak. Rosegal lehetett? Máshonnan nem vettem, és a gb is minigearbest néven van paypalon
Ráadásul lépegető csak gb-n van, úgyhogy szinte biztos, hogy onnan jött.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Mr.Csizmás #116843 üzenetére
[link] - 2$/kg és persze az itthoni feladasi dij, pont most kértem arajanlatot egy 20dekas nyomtató memkarira, 6600ft+8,5% áfa az amerikai címükre, ha megrendelném direktbe 6600ft+6000ft postaköltség lenne...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
w.miki
veterán
Karpántot használ valaki vérnyomás mérésre, és annak követésére?
BG-n, most akcióban? vannak.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
agroman
senior tag
-
Ghard
őstag
Kínában lehet, hogy ünnep van, de ez a Kingsons táska 9 munkanap alatt ideért aliról (feb 10-22) Jó minőség, nagyobb 10 colos tablet még pont belefér. Minél kisebb táskát kerestem erre a célra, tökéletes lett. BT bill és egér is elfér benne a chuwi hi10 plus mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest