- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Volt? Dehogy volt. Pedig nagyon illene, ugyanis 100 dollárral csökkentette az árakat az Apple. Az i4 nettó 450 dollár, senki sem gondolhatja komolyan, hogy ezt a szolgáltatók kártyásan 160 ezerért adhatják. Apple Store-ban is csak 120 ezer függetlenül. Itt bizony árzuhatagnak kell következnie, főleg i4 tekintetében.
i6 Silver
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #254 üzenetére
Ha nem volt, itt valamit nagyon benéztek. Vagy te néztél be valamit...
A legjobb aláírás a héten
-
manchester85
veterán
Csak a kifutó (vagyis már nem forgalmazott) modellek árai estek. (32GB, 64GB) És mi lesz azzal, hogy a 4S 650$-ról 550-re esett hivatalosan, az i4 550$-ról 450-re? Meg mi lesz az erősödő forinttal? Úgyhogy a jelenlegi árak a vicc kategóriát képezik, ráadásul az Apple Store-ban mindkét régebbi modell ára csökkent (i4 8GB, i4S 16GB).
Ha megnézed, az 5 alig drágább, mint a 4S a legtöbb csomagban. Ebből is látszik, hogy sem a 4S árait, sem az i4-ét nem igazították még az új árakhoz. (Minimum 20-30 ezer különbségnek lennie kell. Nyilván kivéve az ilyen 0Ft-os, 20 ezres havidíjú csomagokat.)
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #257 üzenetére
Én úgy látom, hogy januárig már nem fog jelentősen változni az árazás, mert a kereslet így is megvan. Majd ha lecsengett az ünnepi vásárlási láz. Ne legyen igazam...
A legjobb aláírás a héten
-
manchester85
veterán
Hát nem tudom. Speciel az iPhone 4-et tavaly november óta folyamatosan emelik. Mikor kijött a 4S, alap előfizetéssel 110 ezerért vettem meg az i4-et, most ugyanez 150 lenne. Nagyon kemény lenne, ha pl. az i4 ára továbbra is 160 ezer lenne dominósan miközben az Apple Store-ban ennyi függetlenül. Szerintem az iPhone 5 forgalmazásának megkezdésével átárazzák a korábbi modelleket is, hisz a gyártó maga csökkentette az árakat. Jelenleg 195 ezer a 4S dominóval, és 199 900 az 5. Kizártnak tartom, hogy nem lesz módosítás 1-2 héten belül, de majd meglátjuk.
i6 Silver
-
zord01
senior tag
Most hallottam, hogy a Samsung kéri az összes Iphone 5 kitiltását, az USÁ-ból, mivel 8 LTE szabadalmukat sérti az Apple.
Ezt hallotta már más is?***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
zord01
senior tag
válasz radi8tor #262 üzenetére
http://www.gsmarena.com/samsung_to_pursue_iphone_5_sales_ban_over_lte_patents_infringement-news-4836.php
Ez hová vezet? Mindenki mindenki ellen, minden fronton?
[ Szerkesztve ]
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem értem a nyígást az árakon, pláne nem azoktól akiknek amúgy nem is akartak iPhone-t venni. Nekem nem okozott meglepetést, azokat az árakat kaptuk, amikkel a 4S-t adták eddig. Pont.
Én pl. megvárom míg lejár a hűségem, és februárban veszek egy i5/16GB telefont. Megtartom a médiamániaM csomagomat, beváltom a pontjaimat és úgy 30 körül + 12x 7-8000Ft-ért elhozom. Kifizethetném egyben is, de miért ne használjam ki, hogy kamatmentesen eloszthatom a kifizetését egy évre...
Szerintem aki most akar venni először iPhone5-t annak leginkább egy Ikon200 csomaggal, 60E + 24x 4580Ft. éri meg. Ez szerintem most a legjobb ajánlat a T-nél, nem drága a havi csomag, - benne 200 perc lebeszélhetőség+1GB adatforgalom, ami tapasztalataim szerint több mint bőven elég - és egy viszonylag könnyen előteremthető 60 ezres összegért elhozható, és még a törlesztőrészlet sem veri a földhöz, Persze csak annak akinek ezt anyagilag megengedheti és nem fontosabb dologtól vonja el a pénzt erre.[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
zord01
senior tag
Azért linkeltem, mert érdekelhet titeket, plusz Iphonons cikk, gondoltam az I5-ös hírt ide linkelem be. Engem is érdekel a dolog, és az, hogy 1,5 évig lesz bíróságon semmit nem jelent, mert ha a Samunak lesz igaza (bár ugye még bizonyítékuk nincs) akkor nem kitiltás lesz, hanem milliárdos pénzbírság.
Csak az a baj, hogy akár ki győz, annak mi fogyasztók isszuk meg a levég, kb. márkafüggetlenül mindenki...
(Ugye a cikkben arról is szó van, hogy az Apple most az Android 4.1-nek fog nekimenni, ami mindenkit érint talán a Nokiát leszámítva...[ Szerkesztve ]
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
bok92
addikt
Eleve nem olcsó teló az iPhone, de erre még a kedves T is rátesz egy lapáttal.Szép...
-
RexpecT
addikt
válasz radi8tor #271 üzenetére
Telenor árak a !régi! iPhonera.
Pl:
iPhone 4S 16 GB - hűség nélkül 247 990 Ft -
Totheground
addikt
Volt már?
[link]Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
RexpecT
addikt
válasz Totheground #274 üzenetére
Én láttam már egy régebbit, abban egyformán sz*rrá tört mindkettő.
-
macikos
addikt
válasz radi8tor #276 üzenetére
Ja. Az embereknek eszükbe se jut, hogy mondjuk a gyártó oldaláról is meglehet venni...
Ez olyan, mint amikor megjelent az iPad 3. A sok birka baromállat ment az Apple boltok elé sorba állni, hogy minél hamarabb megkapják. Én is elmentem, csak mondjuk én a MediaMarkt-ba... ott is ugyanakkortól lehetett kapni, ugyanannyiért, csak mondjuk nem volt előttem senki (én voltam egyedül). Persze Apple bolt előtt sátorozni az ugye egy "életérzés" a sok hülyének.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Hmmm...
Lehet kihasználom a Tré-t!
32GB i5Jelenlegi díjcsomagja megtartásával
2 év hűség az előfizetésre 1940FT... ezt lepasszoltam anyósnak ECO Díjcsomag
A készülék ára:
Egy összegben
T-Pontokban és partnereinknél:219 900 Ft Webshop teljes ár: 219 900 Ft
Kamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 219900 Ft
Kezdőrészlet: 99 900 Ft
Törlesztések:
24 hó X 5000 Ft
Felveszem a készletértesítőre ....Szóval 100k meg havonta 5000ft 24 hónapig...
Azt hiszem baráti..
A céges kártyámmal!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
hallerlaller
addikt
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz Totheground #274 üzenetére
Az iFix-esek is megnyúzták rendesen az új szifont ITT a videó. Konkrétan erőből kellett földhözvágni, hogy összetörjön
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz manchester85 #285 üzenetére
Aha, 3G-re nincs iOS 5. Azt hiszem 3.3 vagy 3.6-nál megállt a fejlesztése.
Köszi az infót.⭐ Stella
-
Fryskitt
addikt
Érdekes hozzászólás-tömeg. Részemről annyi, hogy:
1. Akinek gond a havi 10-20e forintos számla, az ne vegyen iPhone-t, se S III-at (nem lenézés, de maradjunk már a realitásnál, Mercedesről se a kisoénzűek álmodjanak).
2. A vita kb olyan, mint a Mac ill. PC ... kinek-kinek kedve szerint
3. Azon el lehet gondolkodni, hogy pl. az S III technikai tudása ellenére az iPhone megér-e több pénzt, mint az.
4. Azon is, hogy egyáltalában megér-e egy telefon ennyit, magam részéről inkább azt hiányolom, hogy a 50-100e-s kategóriában nincs használható ár-érték arányú telefon, vagyis annyival nem tudnak többet egy 30-40e-s telefonnál és annyival meg nem olcsóbbak a csúcsgépeknél.
5. A szolgáltatók áraival kapcsolatban az egyetlen baj, hogy valóban nyugati szintűek a csomagok árban, de nem szolgáltatásban: Ausztriában 40 EUR a korlátlan adatforgalom, hálózaton belüli olcsóság, plusz 300 perc ingyen EU-n belül..... Inkább ezen kellene pörögni kicsit, mert ez az igazán felháborító.
6. Az amerikai árakat nem érdemes nézegetni, ott az adó 10%, sok-sok nagyságrenddel nagyobb a piac, és sokkal erősebb a vásárlók érdekérvényesítése, ott nem lehet úgy megszívatni az embereket, mint itthon, mert elég egy hiba, és a kedves szolgáltató a gatyáját is kifizeti a kártérítésre, itthon meg kb. röhög rajtad, ha bajod van.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz manchester85 #289 üzenetére
Jah, 5000 Ft-os havidíjjal is használható. 500MB bőven elég egy hónapra.
⭐ Stella
-
Fryskitt
addikt
válasz manchester85 #289 üzenetére
Megbocsáss, de írtam, hogy nem lenézésből írtam, én magam sem veszek. Amúgy meg nem értelek, én is sírhatnék, hogy nincs pénzem BMW-re meg Mercedesre, de hát annyi a pénzem, amennyi, tehát veszek egy olcsóbbat vagy használtat. Ez sem nem rossz, sem nem jó, egyszerűen tény. De persze, meg lehet sértődni.....
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
manchester85
veterán
válasz radi8tor #290 üzenetére
Én meg 1500ft-os havidíjjal használom, amiben 3 számot ingyen hívok 6000 percig. Van benne 50 mega net, ami semmi, de nincs túlforgalmazás, egyetemen, otthon van wifi, utcán pedig emailre, IM-re, időjárásra, facebookra használom, amire bőven elég. És szinte csak ezzel a 3 emberrel beszélek, a többiek hívnak, vagy írnak facebookon. Ilyen használati aktivitás mellett ilyen havidíjjal ez életem legjobb csomagja. És havonta beszélek vagy 2000 percet.
i6 Silver
-
Fryskitt
addikt
válasz Fryskitt #291 üzenetére
Átgondolva, úgy akartam írni, hogy ne vegyen iPhone-t, ha sokallja a 200e körüli árát. Lehet, h erre gyűjtött évek óta, stb. Ennyi erővel egy Vertu-ért is sírhatnánk, az is csúcsmobil, igaz, kissé másként. De nem akartam senkit megbántani.
Amúgy meg kár, hogy abbahagytad. A vége a legjobb.[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
manchester85
veterán
válasz Fryskitt #293 üzenetére
Ez kicsit más. Egyébként meg nem az számít, hogy milyen havidíj drága, hanem, hogy milyenre van szükség. Ha nincs szükségem 10 ezres havidíjra, akkor mindenképp drága a 10 ezres havidíj. A készülék árát sokallni, vagy egy készülékhez kérhető havidíj mértékét "megszabni" két külön dolog.
i6 Silver
-
Fryskitt
addikt
válasz manchester85 #294 üzenetére
Az a csomag, amit használsz, az egy mindenki által elérhető csomag? Sajnos, én sok embert hívok, és sokszor, emiatt 10-15e a számlám, teljesen mindegy, hogy mit csinálok, de a céges előfizetés alapdíja túl kevés ahhoz, hogy olcsón adjanak egy ilyen telefont, viszont a percdíja meg jó, nem érdemes váltani. Így, hiába ennyi a számlám, nekem is 200e körül lenne a telefon, amit ugyan ki tudnék fizetni, de egy olyan műszaki cikkre, amiből van majdnem ugyanolyan tudású féláron is, egyszerűen sóher vagyok ennyit fizetni. Hogy aztán másfél év múlva kijöjjön egy új. Amit írtam, úgy értettem, hogy ha már úgyis enyit fizetek havonta, és nem céges lenne az előfizetés, akkor nem is lenne olyan húzos az iPhone. Így viszont most talán a legjobb vétel egy S II, vagy egy Galaxy Note, melyek kb fél árban vannak. Egyszerűen néha nem szabad a legjobbra nagyon vágyni, mert akkor csak keserűség marad és frusztráció.
De mindegy is, a lényeg, hogy egy átlagos mezei felhasznló, a neki szánt díjcsomagokkal nem jár jól, a munkahelyi free wifi nem mindenhol adott (nálunk pl biztonsági okokból szóba sem jöhet), akkor már számít az adatforgalom, sokan egy tablethez, vagy máshoz osztják a telefon adatcsomagját stb.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Dany007
veterán
Hehe, ezt nézzétek mit találtam!
Apple iPhone 5 64GB Fekete Előrendelhető! - Ár: 320 000 Ft -tól* * Az árak csak a készüléket tartalmazzák. Az egyéb tartozékokról érdeklődjön.
Na ez nem piskóta
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz Totheground #297 üzenetére
Baromság. Ésszerű használat mellett az 500MB is elég a mezei felhasználó számára. (vagyis a többség számára, a szélsőségeket kár is nézni, azt bárki össze tudja hozni)
Persze ha non-stop youtube videókat nézek vagy épp telefonon tölteném le a legújabb fHD filmet mkv-ban akkor nekem se lenne elég, még a havi 20GB-se.[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz Totheground #299 üzenetére
Na akkor mégis csak van ott valami!
Most nemazért, de hétköznapi ember számára - nem munkára - hétköznapi használat mellett mire kéne több, mint 2,5GB mobilnet havonta? Főleg ha olyan szituációt veszünk alapul amikor munkahelyen és otthon is van wifi...
Persze ha három másik készülékre osztod a mobilnetedet akkor érthető. De ez nem nevezhető sem általánosnak sem hétköznapinak.Nemrég voltam "nyaralni" ahol nem volt wifi, így kénytelen voltam 3G-t használni netezésre. 4 nap alatt 110MB forgalmat csináltam. Pedig minden este fent voltam. Órákat neteztem késő estig. Plusz ebben benne van 1-2 youtube videóklipp ami ~ 10-12MB-ot vitt el alkalmanként, plusz küldtem haza anyámnak videót meg képet e-mailen, ami szintén elvitt vagy 10MB-ot.
Szóval nem értem mire kellhet 2,5GB munkán kívül, hétköznapi felhasználásra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest