- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
Aki eddig átvette, mindenkinek hibátlan volt a készülék? Állítólag a Mammutos sorbanállásnál több mint 4 készülék volt dobozból kivéve gyári hibás. (A szokásos karc probléma) Egyszerűen nem merem előrendelni, mert ha karcosan érkezik, a szervíz szétteszi a kezét hogy "bocs, de leejtetted..."
-
Dany007
veterán
válasz Tuninger #552 üzenetére
Én nem aggódnék a gyári hiba miatt. Az egy dolog, hogy találtak 1-2 ilyen készüléket.
De azt mondani, hogy mindössze 10% hibátlan az baromság. Ilyen a legótvarabb kínai kiscég sem engedne meg magának, nemhogy az Apple.
Én a menet közbeni kopás miatt jobban aggódnék. Az komoly valós probléma lehet.Másrészt ha online rendeled akkor 8 napon belül szó nélkül visszaküldheted és kötelesek visszafizetni az árát. Ez minden "távoli felek között kötött szerződés" esetén így működik. Én is "használtam" már párszor, sehol se szóltak egy szót se, kérdés nélkül cserélték a terméket.
De ha nagyon tutira akarsz menni, akkor bemész egy üzletbe és ott veszed meg. Előtted kibontják, lecsekkolod ha jó akkor fizetsz, ha nem akkor kérsz egy másikat.
Ezek után én nem aggódnék. : ) Nyugodtan rendeld meg.
-
Dicker
őstag
Szerintem ez nem egy rossz indulóár. Ha visszaemlékszek, hogy milyen árnövekedést mutatott a 4s még régebben...
Lehetett kapni 140ért is, és felmászott 190-re egy-két hét alatt.. Remélhetőleg ez csak lefele fog menni, és visszatérhetek iOS-re. -
Fryskitt
addikt
Még mindig tele a topik azzal, hogy melyik a jobb telefon, Android vagy iPhone. Basszus, melyik a jobb nő, fekete vagy vörös, nagy mellű, kis mellű, magas, alacsony. Nem lehetne, hogy az írjon, akinek már van ilyenje vagy venni akar ilyet? Tisztára, mint az elméleti fizikusok a középkorban, vitatkoztak a gravitációról, amíg Newtont jól fejbe nem k..ta egy alma . Uff.
Amúgy mindenkinek szép napot vagyis jó éjt.....Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
Itt egy kis magyarázat a kamera lilás becsillanására, látható, hogy a 4S is tud iylet, csak kevésbé, mint az 5-ös.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest