-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
válasz trouble #2739 üzenetére
Telefonálás közben én is gyakran kikapcsolom a fülemmel a mikrofont. A specifikáció szerint van a készülékben proximity sensor, így ha a fejemhez emelem telefonáláskor a készüléket, ki kéne kapcsolnia a képernyőt, vagy legalább képernyőzárat kéne aktiválnia. Be lehet valamelyiket állítani a készüléken?
Unus pro omnibus, omnes pro uno
-
veterán
válasz nagyzsolca #2754 üzenetére
*#*#8612#*#*
Nem kell túlbonyolítani... -
brazso
tag
válasz nagyzsolca #2756 üzenetére
Köszönöm nektek a tippet! Azt kipróbáltam még a kalibrálás előtt, ha letakarom a közelségi szenzort a kezemmel, akkor kikapcsol a képernyő telefonálás közben. Most kalibráltam a készüléket, szerintem így már jó lesz. Ha jól a fejemhez szorítom a készüléket, akkor tényleg kikapcsol a képernyő
-
brazso
tag
válasz trouble #2758 üzenetére
Most felső küszöbnek 1664-et, alsónak 1376-ot ír. Kalibráláskor követtem a leírást, azaz először semmi sem volt a telefon közelében, ekkor min értéknek 128-160-at állapított meg. Ha letakartam a szenzort, azaz nagyon voltam hozzá, akkor 5000 körüli értéket mért. Ebből kalkulálta ki a fenti küszöb értékeket. Azt nem tudom mi volt a gyári érték, és azt sem, hogy ez most jobb beállítás-e számomra.
Eddig inkább távol tartottam a fejemtől a készüléket, nehogy akaratlanul aktiváljak valami nyomógombot a képernyőn. Mostantól inkább minél közelebb tartom, hogy kikapcsoljon a képernyő.
Szerintem játszanom kell majd még a küszöb értékekkel, hogy akkor is kikapcsoljon a képernyő, ha kissé távolabb van a fejem tőle.
-
jatti1
újonc
Sziasztok! Vettem én is egy X5 Pro-t. Az lenne a kérdésem, hogy iránytű app-ot fel lehet-e tenni rá, természetesen olyat ami működik? Nálam azt írja, hogy nincs megnet (vagy valami hasonló) szenzor. Utólag tényleg nem láttam a leírásban, hogy lenne.
-
brazso
tag
válasz trouble #2762 üzenetére
Nagyzsolca leírta, hogy lehet elérni itt a proximity sensor kalibrálást. Ott csak követtem a felületen szereplő utasításokat. 2 nyomógomb van mindössze, elég egyszerű.
Megnéztem a feleségem LG készülékét, ott elég ha 2-3 cm-re van a fejtől a készülék, máris kikapcsol a készülék képernyője. A jelenlegi beállítással a fejemhez nagyon közel kell helyeznem a készüléket, csak akkor kapcsol ki. Játszom még én is a kalibrálással...[ Szerkesztve ]
-
szaboknak
aktív tag
Nekem 400 felső és 250 az alsó érték és nagyon jól működik egész távolról lekapcsol a kijelző,azért állítottam ilyen nagy különbséget,hogy kis mozdulatnál még véletlen se kapcsoljon fel.
Amúgy nagyon jó benne a szenzor nekem kb.5-6 cm-re lekapcsol és kb.8-10re be.[ Szerkesztve ]
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
aasgier
tag
Üdv !
Érdeklődnék ,hogy e-compass van-e a készülékben ?
Köszi !Xiaomi Redmi Note 4
-
trebrona
nagyúr
válasz blackmoto #2772 üzenetére
Pedig úgy kell, de akkor még egy alternatíva:
For the latest models, featuring Android 5.0, you can take the screenshot with one simple gesture: just place three fingers on the screen and drag down. To enable the feature, head over to Settings>System Gestures>Screen Lock>Three Finger Screenshot and toggle it on.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
blackmoto
senior tag
Ha kiveszitek az akksit, nektek is rögtön elfelejti az időbeállítást.
-
szaboknak
aktív tag
válasz trouble #2777 üzenetére
hardware testing-sensor-light/proximity sensor-ps calibration-change threshold és a High-be beírod a kikapcsolást(400) a Low-hoz a bekapcsolást(250) és megérinted a set gombot.
Természetesen lehet az érték más is de én ki kísérleteztem és ez a legjobb.Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
janesart
tag
Szasztok
Nektek meddig birja az aksi?.Nekem gyanusan hamar merul, 3-4ora netezes chateles utan mar 52% on van.
Egy napot akkor bir ki max ha alig hasznalom. Van otlet? Vagy hibas lehet az aksi? Meg eszrebettem hogy belassul tobszor, pedig egy hetes a telo. -
-
Chebbie
tag
Sziasztok!
Beraktam a telefonba egy 2. simet (telekomos), amiről mobilneteznék. Az elején rendesen működött, de most (kb. 1 hete) olyat csinál, hogy bekapcsolom az Mobiladat-kapcsolatot, megjelenik a 3G vagy 4G, de net az nincsen. Hálózati hiba kizárva, mert másik telefonon, ugyanezen szolgáltatónál próbáltam és azzal megy a net. A beállításoknál természetesen a 2. SIM van megadva a mobiladat-kapcsolat előnyben részesítéséhez. Mégis mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
anonimus25
tag
sziasztok,nos egy kérdésem lenne a telefonra lehet tenni lépésszámlálót?és működik is?a másik az hogy előjött olyan problémám hogy sok játékot nem itdit el a telefon csak ha elötte ujra inditom mivel mindig visszalép a kezdő képernyőre.ilyenkor mi lehet a gond?van megoldás?esetleg szervíz?köszi
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
Guseppe
tag
Sziasztok,
Egy gyors kérdésem volna. Most vásároltam egy Doogee X5 Pro-t az e-digitalból. Hazahoztam töltőre fugtam, de nem kapcsolbe, illetve semmilyen töltést visszajelző led nem világít. Létezik, hogy nincs benne töltést visszajelző led, avagy kifogtam egy rossz példányt? Igaz még csak 5-10perce van töltőn, de se kép se hang. Nem kapcsol be.
Üdv,
Gus"Tekintsd meg istennek cselekedeteit, mert kicsoda teheti egyenessé amit Ő görbévé tett!" Gattaca
-
-
Kvasir
tag
Ma megjelent egy "behajtani tilos" ( egy O \ áthúzva) jelzés. Találkoztatok már vele?
Csillagkapu: Atlantisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest