-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
A titkosítás be van kapcsolva alapból? Nekem az marhára nem kell én más eszközben is olvasni akarom az SD-t
Más:
Az gyakori jelenség, hogy a kijelző nem kapcsol ki magától mint normálisan? Reggelre lemerült a telefon amit este töltöttem. Fel is ébresztett a pittyegéssel...[ Szerkesztve ]
-
dm1970
tag
Nem biztos, hogy minden esetben megoldás, de mikor nem ment a belsőre másolás (már nem emlélszem mit szerettem volna másolni), azt ajánlották, hogy a saját fájlkezelőt használjam, s azzal tényleg ment.
MÁS
Mióta felraktam az anysoft keyboardot, nálam teljesen megszűntek a gépelési gondok, nincs kihagyott karakter, max csak elütés, de az az én hibám. -
Debilon
addikt
-
desolator
senior tag
Egy olyan gondom van most, hogy hiába van kikapcsolva a "rezgés hívásoknál" mégis mindig rezzen egyet amikor felveszik. Nektek kikapcsolódik rendesen ez a funkció ha a pipa ki van mellőle véve?
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
junkpod
veterán
válasz Debilon #2712 üzenetére
neked van ilyen telefonod? A white baalnce a TELJES képre elszinező hatással van, nem pedig ilyen középfoltosan, és még rózsaszín változatot sem láttam.
lőttem párat, elős automata (jé, működik!), többi kézi más-más wb beállítással. A megvilágítás hideg-fehér fénycső volt.
doogee WB teszt fotóklehet okoskodni, de attól, hogy folyamatosan ismétled magad még nem lesz igazad.
Kukinyó képén nkább az látszik, hogy akkor is kompenzálni akarja a vaku zöldes fényét amikor az nncs bekapcsolva, amikor meg be van kapcsolva akkor meg nem kompenzál, pont fordítva dolgozik a vaku-fény-kompenzáció.
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
terapeuta007
aktív tag
Valaki rootolta mar ki az x5-öt?Mivel?Rontotta már el vki rootolassal?
[ Szerkesztve ]
Jimi Hendrix-Purple Haze
-
Wesder
félisten
válasz terapeuta007 #2715 üzenetére
Root megszerzéssel nem lehet telefont tönkretenni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
tpeter77
addikt
válasz desolator #2713 üzenetére
hiába kapcsoltam ki én is, akkor is rezzen. utálom én is
más.
Miért van az hogy X időnként amikor nem használom a telót rezeg egyet (párna alatt van és zavaró tud lenni, mikor aludnék megrezdül).
Wifi, mobilnet is le van tiltva, akkor mi a túró?
A háttérben maradt alkalmazásokról próbálna értesíteni, vagy mi a t*k*m ez? -
Haiiro
csendes tag
Sziasztok.
Valaki ti tudná próbálni, hogy elfut-e a hearthstone az x5 pro-n?
Előre is köszönöm a segítséget. -
rzoli
senior tag
Terepeuta007: Az összefoglalóban ott van a root menete, és a szükséges update.zip is. Én anno próbáltam r09 és most r12 alatt is. Pár perc alatt kész. A telefon azért legyen feltöltve, nehogy közben merüljön le az aksi.
Pappsy67: nem a letöltésnél, kibontásnál sérült meg a dll? Próbáltad újra letölteni?
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
TWRP-ből felrakható R12-es verzió van esetleg x5pro-hoz ?
Laca
-
veterán
Sima ota-n nem lesz r12-es frissítés?Csak rootolva lehet felrakni?Miért?
-
trouble
senior tag
Telefonálás közben folyton felold a képernyőzár, össze-vissza nyomkodok a fülemmel, lehet ezzel valamit kezdeni ? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
tpeter77
addikt
mutatnátok egy képernyőmentést, ahol látszik a ROM verziója?
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok!
Jövő héten, ha minden jól megy, megérkezik a telefonom. Valaki, aki már régebb óta követi a fórumot / használja a készüléket, összefoglalná nekem, mik a személyes tapasztalatok? Túl nagy már a fórum ahhoz, hogy végigolvassam
Az érdekelne főleg, hogy mit érdemes rögtön az első dolgok között megcsinálni / átállítani / ellenőrizni, még mielőtt "belaknám" rendesen a mobilt. Esetleg bármi egyéb, a működést befolyásoló tényező - láttam pl. a frissebb hsz-ek között, hogy a gyári töltő használata akár problémát is okozhat... + Melyik alkatrészek azok, amik a leggyakrabban / leghamarabb meghibásodhatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest