Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
remélem max 1 év múlva minden árkategóriában kínai készülékek kapják a különösen ajánlott plecsnit, a samu-lg-sony meg lehúzza a rolót, vagy legalábbis beszáll az árversenybe.
-
Hajrá Doogee
Remélem jönnek a hasonló kis kínai konkurensek, és akkor aztán kezdődik végre valami kis árverseny a piacon, és nem mindenki a szifonhoz fogja belőni az árait...
Egy taktikai kérdést még feltennék: azt nagyon para lenne tesztelni, hogy egy adott telefonnak zárt vagy nyitott a bootloadere, illetve mennyire könnyű rootolni? Vagy az ilyen kérdések amúgy is csak egy szűk réteget érintenek?
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
hunluigi
senior tag
Az a baj, hogy szinte kivétel nélkül kompromisszumos telefonokat dob ki a doogee... csinálnának egy flagship szintű komoly készüléket a megszokott ésszerű árazással, és tarolni tudnák a felsőházat. Nem mellesleg a neves gyártóknak is talán megjönne az esze.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
foxymaci
senior tag
"Az átlagos használatban viszont akár két napig is kibírhatjuk töltés nélkül, a készenléti fogyasztás ugyanis meglehetősen csekély."
Akkor miért csak 6 pontot kapott az akku?_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / Nintendo Switch / MacBook Air M1 /
-
Graphics
Jómunkásember
Hiába csinálna flagship szintű cuccot.
Keserédes mellékzönge, hogy az is pénzbe kerül, tehát ha mondjuk a Doogee kihozza bekerülési áron 60 ezerért, akkor TE mint user ott állsz, és azon gondolkodsz, 60 ezer... De hát az rengeteg pénz... Ott a Xiaomi Redmi Note 2, akkor megveszed azt.. Mert közösségi support, meg mert Xiaomi...
Nem fogod megvenni, mert kínálnak neves márkák ilyen áron rengeteg készüléket...Hiába lenne ésszerű árazása, akkor is ahhoz mérnéd, hogy mi kapható a piacon mellette..
A Doogee betette a lábát az alsó szegmensbe, a kamerán csiszolhatnak, a többi rendben, nekem is itt van az asztalomon, teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
^Clown
veterán
Továbbra is azt mondom, hogy ez a best buy jelenleg, ár/érték arányban egyszerűen verhetetlen! Remélem lesz majd mögötte közösség is, akik esetleg ROM-olnak rá.
Ennyiért még ezt a borzalom rettenet kamerát is el lehet neki nézni. -
Wesder
félisten
Megveszem holnap az tuti
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
"Nagy" márkáknál ez hol lenne? Kb 70?
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
galaxys80
veterán
Ennyi pénzért nagyon jó választás lehet azoknak akiknek a kamera nem kell.
Mert ami ebben van az kizárólag dísznek jó. Ennyire gyenge képeket nem is emlékszem, hogy láttam volna az elmúlt években. -
Csapoati
nagyúr
Vagy még több (Galaxy A3...). Jó, ez nem prémium külsejű cucc, meg a kamera is fostos, de azon kívül nehéz belekötni ilyen ár mellett.
galaxys80: A múltkori Gigabyte képei szerintem rosszabbak.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tothmaxy182
őstag
Tisztességes iparos munka. Viszont ha lenne egy ilyenem, akkor a legelső dolog egy Laucher csere lenne...
Minden szavam magánvélemény!
-
fojuzer
aktív tag
Hm-Hm mit érdekeli a fényképezési tudás?Mindenkit? Legtöbbünk a Telefont hivásra használja,az legyen kitünö.minden sáv 4G-LTE mene,rajta lévö aktuális OS-/Android?// jol gyorsan tegye dolgát! A többi bla-bla!//Nem-vasal.kávét nem föz-rántottát sem??// He?Benchmark tesztek,bala kit érdekel.Felhasználok-vevök elégedettek?
i
föolvaso
-
Ferike81
senior tag
Ezt én nem is értem. Ha nem nyúlsz hozzá akkor tényleg nem merül sokat. Nekem az utóbbi pár napban elég sok hívásom, képküldésem, viber, és e-mailem volt, de még így is vaskosan bírja egy napig. Az este töltőről levett telefon másnap este még 31%-on volt. Én azért vettem, mert nem érkezett meg a telefon amit rendeltem (Doogee f3 pro), de a régi kinyúlt. Viszont azon gondolkozom, hogy megtartom. A kamera kivételével szerintem egy egész jó telefon, pláne ebben az árban. A fotózásra meg ott a Nikon
. Ha meg hirtelen kell egy kép arra éppen jó.
[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Wesder
félisten
Nàlam a legeslegutolsó amit megnézek mielött telefont veszek, az a kamera, ennek fényében ez a ketyere ingyé van
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Kár a kameráért, de minden egyéb tekintetben jó vétel.
-
kezdő
senior tag
Nekem és ma már sokaknak viszont az első között szerepel az elfogadható kamera.
Ilyen áron nem várok csodát, de nem ez az első jól árazott kínai telefon amit a kamera miatt nem veszek meg.
Az a legbosszantóbb, hogy sokszor egész jó pl. Sony szenzorokat használnak, csak a lencsével és a szoftverrel nem törődnek. Specifikációban jól mutat az xy szenzor, de másra nem jó. -
Wesder
félisten
Mindenkinek màs a fontos persze, speciel én tényleg szökőévente fotózok, így nekem ez nem hàtràny. Akinek meg rendes képeket készítő mobil kell, biztos megtalàlja
Abban is igazad van hogy valamin spórolni kell a gyàrtónak.
-
Simi87
senior tag
30-ért simán kéne. Ennyiért nincs alternatíva.
-
dkface
aktív tag
"Javasoljuk, hogy a jelenlegi szenzor/optika kombóval legközelebb 128 megapixeles fotókat csináljon a hátlapi egység, hátha akkor még jobb lesz a képminőség"
Köszi szépen a tesztet, igazán meggyőző ajánlat! Nem vágyok többre ennél. Fényképezni ott a Nikon.
-
Fred23
nagyúr
Nekem nem kéne 30-ért se. Belátom, hogy megéri a pénzét, de ha 30-ért csak ilyet kapni, inkább kösz, nem, gyűjtök még egy kicsit! Ez a kamerák meggyalázása, 3MP-en is sok sokkal szebbet láttam már. 30-ért akkor már inkább egy minőségi butamobil, vagy valami használt Samu, stb.
-
ctvagyok
őstag
Azt hittem ugyan az az SoC, mint a sima verzióban. Jobban utána is nézhettem volna.
Ez így sokkal jobb. Sok embernek bőven elég ennyi tudás is.
Ennyi pénzért nem rossz vétel, lehet ez az új tesco mobil.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Csak kamera miatt lehúzni egy készüléket? Hasznàlttal meg felesleges összevetni, mert ennyi erővel 6 hónap múlva 15-ért megveszem valakitől aki megunta, és akk ennyi erővel a hasznàltak közt is BB lesz.
-
aelod
veterán
Ugye, hogy lehet 40e alatti telefonba OTG-t és 2gb rendszermemóriát tenni kedves samsung...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
woodworm
veterán
"Hatalmas változásnak számít a Cat.4-es LTE, az X5 ugyanis maximum HSPA kapcsolatot volt képes létesíteni, ezzel viszont akár 150 Mbps sebességgel is mobilinternetezhetünk, de csak az egyes számú kártya segítségével, a második továbbra is maradt 3G-s"
TÉVEDÉS a cikkben, mind a kettő LTE képes.
(#27) DooMbo
eustock.hu[ Szerkesztve ]
-
DooMbo
tag
Hol lehet ezt megvenni 30ezerért függetlenül?
-
tomy88trance
tag
És mi a helyzet az Allview-el, hasonló árkategória és jellemzők, nekem olyan van,habár nem vagyok vele megelégedve teljesen meg ki se használom,főleg a rossz kamera írható annak is a számlájára, illetve néha befagy vagy be akar fagyni
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1206318260
-
szentkuti11
addikt
Ismételten kipróbáltam, ezúttal sikerült a második kártyával is 4G-re csatlakozni, javítom a cikkben!
-
konczy3
senior tag
30000 erősen best buy pláne a 2 Sim + SD card miatt. aki ennyit szán telefonra annak úgy sem számít az átlag alatti kamera .
Never Settle
-
Dexar007
veterán
Much phone,very doge.
Give me your cum,bull!
-
johnny500
tag
-
woodworm
veterán
válasz
szentkuti11 #35 üzenetére
Ha a 2-es sim ikonja 4G-re vált és aktív adatkapcsolatban is megjelenik a kis 4G felirat az nem elég? Mindkét sim-en sebességkorlátozott szakaszban vagyok, speedtest ugyanannyi mindkettőn 7/2 Mbit.
Akkor közben megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
ez most dugi vagy dogi?
we all deserve a bit of luck.
-
HawerKing
őstag
Hu de jo kis telo
Akkor a Tesco nem arulja?▂▃▅▇ MI9 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Még mindig keresem az állam, hogy ennyi pénzért mit tud ez a teló.
-
szupermacs
veterán
Nekem is nagyon fontos szempont a kamera a telefonban. Felcsillant a szemem amikor olvastam a tesztet, de a kamera résznél elment a kedvem és nem folytattam. Vagy a zsebemben van egy értelmes képeket készítő telefon, vagy cipelem a tükröset a táskával. Nem adok már ki pénzt bridge és kompakt gépekre. Nem érik meg. Ezért is választottam a mostani Concorde 5005 telefonomat a Redmi helyett tavaly télen. Külföldi nyaralásnál is nagyon jól jött, hogy nem kellett a gépre külön fizetnem a tükrös gép és a kiegészítői miatt. Meg persze nem azért megyek nyaralni, hogy a tökéletes géphez állítsam be a gépet minden alkalommal ha fotózni akarok. Ugyan annyira fontos a telefon kamerája a mai világban, mint amennyire nem az. Tehát nagyon.
-
dugo_
veterán
Dúdzsi.
Nekem is volt egy DG510. Bugos szarként érkezett, aztán 1 év után meghalt. Mondjuk adott árért impresszív volt a teljesítménye, arra az egy évre fasza volt. Ha kinövik ezt a dzsunkán taknyolt garázsgyár színvonalat, és kicsit minőségibb lesz a gyártás minősége, akkor lehet megpróbálkozok vele újra a jövőben.
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- GeForce RTX 4070-esek az ASUS elképzelése alapján
- Fujifilm X
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS notebook topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Max Kék 128GB K511
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Gold 128GB K510
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Mini Piros 64GB K509
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K508
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Kék 128GB K506
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen