Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
Felhasználás:
Telefon, zene, rádió, Messenger v Facebook, netezés de általában csak 1 oldallal. Játék szinten max valami cserélgetős Free Fall és 2048. Illetve SW Tiny Death Star. Slussz.
Kamera nem lényeg és van egy 8GB-os SD-m is.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
rzoli
senior tag
Ha nem csak pár hónapra tervezel, hanem egy-két évre, akkor én elfelejteném az 1/8 GB memóriát. Ahogy az elfogy a pörgős telefon hirtelen egy használhatatlan vacakká válik. A programozók, illetve inkább a cégek nem arról híresek, hogy az optimalizálással foglalkoznának... Nincs rá idő. Szóval csak híznak. Pár facebook és messenger szerű program és az LTE memóriája elfogyott.
Lehet, hogy változik a dolog, de egyenlőre az itteni támogatás és a gyári, custom romok is a pro mellett szólnak.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
esde
tag
Sziasztok!
A Sima X5-ben MTK6580 Quad Core 1.3GHz procit ír hivatalos oldalon, a PRO-ra (és az LTE-ben is elvileg) meg MTK6735 Quad Core 1.0GHz-es procit. Mivel nem értek ehhez csak tipikusan a GHz-et nézem, nem erősebb a sima X5-ös procija? Illetve érdekelne hogy a sima X5-öst vagy az LTE-t éri meg jobban venni?
Köszönöm! -
mcs
veterán
Gyengébb a 6580, mert a 6735nek újabb, és fejlettebb utasításkészlete van.
Én már csak azért is 6735el vennék telefont, mert brilliáns a benne lévő DAC, ami a füles kimenetet vezérli.
Az X5 Pro az első olyan telefonom, aminek teljes mértékben elégedett vagyok a füles részével. -
whisky71
tag
Szia! Nem, szerintem annál is borzalmasabb. Szükséghelyzetben elmegy. Lehet varázsolni, külső kamera app-ot feltenni, de sokat nem fog javulni. Amit észrevettem, az auto ISO cseszi teljesen szét a képet. Ha beállítod mondjuk fix 200-ra, sokkal jobb, cserébe sötétebbek a képek.
-
whisky71
tag
válasz desolator #3165 üzenetére
Bocs, nem kötekedésnek szántam, ez a kör pár száz hsz-al korábban már lefutott. Részemről ha muszáj - de csak akkor -, lövök vele képet, de ha lehet, elkerülöm ezt a részét a telefonnak. Nekem mindig is az utolsó szempont volt egy telefonnál, hogy milyen képet csinál.
Szóval, szerintem, az X5 Pro nagyon megéri, mindenkinek ajánlom, aki nem ellensége a pénzének, de ez nem a kamera miatt van. -
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Egyenlőre még vacilálok két telefon között. X5 LTE (vagy sima), illetve egy Huawei Y5 (Y560) között. Még kiderül mi lesz a vége. Minden esetre mindkettő elég meggyőző nekem.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
esde
tag
Köszönöm a válaszokat.
Hát valóban nem egy álom a kamera. Egyébként ebben az ár kategóriában (~30k) érdemes más telefonban gondolkodni vagy abszolút most ebben az árban ez a best? Gondolok itt a minimum elvárásokra kijelző 5” HD 1280x720, 4mag, 2gb ram, 8-16gb tárhely (normálisabb kamera?).[ Szerkesztve ]
-
esde
tag
Egyébként SD kártyára lehet telepíteni app-okat ugye? Eddig csak WP-m volt és abból is olyan amibe nem lehetett tenni SD kártyát azért kérdem.
-
poppec
csendes tag
Üdv!
A Smart Lock funkciót mennyire ismeritek? Ez az, ahol ilyen-olyan feltételeket meg tudsz adni és akkor nem zár le a képernyő. Pl. ha megtanítod, hogy ha az autó bluetooth kihangosítójához csatlakozott, akkor ne zárjon le.
No, a gondom az, hogy ez a funkció nem működik, mióta R12-n van a telefon, pedig nagyon bírtam.
Bármi hasznos tipp?Köszi előre is!
üdv,P -
pch
senior tag
Nah megjött a teló.
Hát mit ne mondjak maradéktalanúl meg vagyok elégedve.
Nekem nincs pixelhiba bevilágítási hiba érintő hiba. Semmi. Gyors teszi a dolgát.http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Hol lehet kikapcsolni a vibrálást a képernyőzár feloldásakor... -
desolator
senior tag
Ott valami bug lehet, a hívás kapcsolasos rezgésnel, mert nekem se a 09es se a 12es romnal nem kapcsolt ki, hiába vettem ki a pipát a mellőle. De egyébként azóta már kifejezetten megszerettem ezt a funkciót, korábban sokszor volt, hogy nem voltam benne biztos hogy felvettek, így legalább mindig tudom.
[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
gears27
aktív tag
Sziasztok. Eddig a telefonomat 1sim kártyávalbhasználtam. Tegnap vásároltam egy másik simet is bele. Szèpen is müködik viszont 1 dolgot nem találok sehol, mègpedig a hivoszám kijelzèst. Vagyis magánszámot ir ki mikor hivok. Esetleg ebben tud valaki segiteni?
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
Update: Meglett
Seggsztézis
-
darvinya
titán
Sziasztok
Xperia SP-ről érdemes X5 Pro-ra váltani?
Tudom már RAM méret jobb, de többiekben is pl: kamera, hang, stb.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dyrg
aktív tag
Hali!
Az idegesítő fényképező hangot hogy lehetne kivenni? A fókusz hanggal együtt...
Van esetleg jobb kameraprogram amit ajánlanátok?Megvenni és megszerelni...
-
punky10
addikt
válasz darvinya #3198 üzenetére
Tartalék telefonnak vettem.Pont jókor,a fiam Xperia M2-ese meghibásodott.Leadtam garanciális szervizbe, addig használja az X5-öt.Most azon gondolkodik, hogy ha visszajön az M2, akkor melyiket válassza.A fogása és a hátlapi kamera az M2 mellet szól, minden egyéb az X5 mellett...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest