-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
A telefon könyvben (az eredetiben, és a most használt PixlePhone-ban is) beállítottam rendezésnek a "Vezetéknév elöl". viszont amikor bejövő hívásom van, akkor ez már nem igaz. Ráadásul ha egy kicsit hosszab a név, nem is írja ki teljesen a képernyő felső részében :-(
Tudok ezzel vmit csinálni? -
Armagedown
őstag
Mekkora kijelzőidőt bír a Doogee X5 LTE aksija egy feltöltéssel?Meddig bírja, ha folyamatosan zenét hallgatok rajta?
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
blackmoto
senior tag
válasz Armagedown #2654 üzenetére
Nekem ma osszejott 6 ora automata fenyerovel. Netezes zene, zene streamelve nagyreszt bluetooth hangszorora kuldve. Telefon talan tiz perc volt osszesen. Kb tiz email kuldes.
Szerk.
Az enyem X5pro[ Szerkesztve ]
-
Krityu
csendes tag
Android Marshmallow x64 Edition SnowCatPDA [link]
Mindent töröl szóval telepítés előtt mentés! -
goop
őstag
Valaki feldobhatná és utána véleményezhetné
-
Zsoltwader45
aktív tag
Kíváncsi lennék rá hogy Krityu társ csak belinkelte vagy telepítette is. Mert ha feltelepítette akkor szólni kell a hibáiról. PL.: Nem látja a külső sd kártyát valamint rózsaszínű a kamera. Igaz felmegy de nem jó még. És még valami apróság!!
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!!![ /U]élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
Hoorus
őstag
Kellene TWRP, hogy a GAPPS-ot fel lehessen flashelni, de hiába teszem rá, nem indul el a twrp.. Maga a rendszer amúgy jó lenne.. Hiába telepítem apk-ból a ígoogle play-t, nem indul el..
Ja, ha vissza akarjátok flashelni a gyári rendszert, akkor ki kell venni az akksit, különben nem fog elindulni a preloader..
[ Szerkesztve ]
-
Binczet
tag
Csak nekem tűnik túl erősnek az automata fényerő sötétben? Nem lehet valami fejlesztői hipertitkos menüben beállítani, hogy mi legyen a középérték, amit állít fel-le?
-
egervarics
újonc
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert sehogy nem tudom a két SIM kártyámat beállítani, hogy internetezni tudjak rajtuk keresztül. Tegnap vettem a telefont, de csak Wifit tud most. Láttam, hogy meg lehet adni új kapcsolatot is. Az alapbeállításokban mindenhol be van kapcsolva az adatforgalom engedélyezése. Előre is köszönöm.
-
Hoorus
őstag
válasz egervarics #2669 üzenetére
itt valami APN probléma lesz szerintem, de ennél többet nem tudok segíteni. Melyik szolgáltató?
-
desolator
senior tag
Most olvasgatom a Lollipop rendszerbemutatót és ott ezt írják :
"Szintén a Lollipop hozománya, hogy a programok állapota és sorrendje újraindítás után is megmarad, azaz ha például levélírás közben kapcsoljuk ki a telefont, a munkánk nem veszik el"
Nálam ez nagyon nem így van, bezárodik minden app újraindítás után. Ennek mennie kéne?
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Hoorus
őstag
64 bites TWRP-t kellene.. Nekem van Lenovo P70-hez, de nem tudom, hogy telefon specifikus-e, este majd megpróbálom.. Ha működik, akkor elvileg már lehet google apps-et flashelni..
-
egervarics
újonc
válasz egervarics #2672 üzenetére
Internet beállításhoz:
Jelentem sikerült európai megoldást találnom. Vodafone-nál kiválasztottam egy hasonló készüléket (pont ez nem volt) ezen az oldalon: [link]
Itt szépen végig vitt és kaptam konfigurációs üzenetet, amiben a beállítások megtörténtek.
Köszönöm a segítséget azért.[ Szerkesztve ]
-
nagyzsolca
csendes újonc
válasz egervarics #2672 üzenetére
Beállítások - Vezeték nélküli és egyéb hálózatok (első csoport) - Tovább - Mobilhálózatok - Hozzáférési pontok nevei - Vodafone internet - itt ugye az van a APN-nél, hogy vitamax.interet.vodafone.net? Ha előfizetéses vagy, akkor a "vitamax"-ot töröld ki, csak ennyi maradjon "interet.vodafone.net". Újraindítás után máris működik. (Mindkét SIM-nél állítsd át).
-
Krityu
csendes tag
válasz Zsoltwader45 #2664 üzenetére
Bocsi hajnalban már kicsit fáradt voltam a tesztelésre, és hogy vannak hibák lemaradt.
Tovább dolgozik rajta amúgy, de a lényeg hogy már egész jó állapotban van. -
red laci
csendes újonc
Hali! Biztos nagyon tudatlan vagyok, de valaki megtudná mondani, hogy mit takar a "Hall Open- Hall Close" opció, Leagoo romom van.
-
kukinyo
addikt
TWRP-6.0-X64-BETA.zip és SuperSU
Nem próbáltam ki. -
desolator
senior tag
Van arra valami lehetőség, hogy kedvencek mappát létrehozni és oda valahogy a galériából átmozgatni képeket? Ezt csak fájlkezelővel lehet?
-
fisi
senior tag
Sziasztok!
Múltkori problémával keresnék hasonló cipőben járó embereket.
Fel lett rakva a dugira a Skype és az én xxxx készülékemre is már nagyon régen, de mindig frissítem a legujabb verzióra. No már most ha simán a lány telefonként használva Skypeol hang állat nálam kristály tiszta, igen ám de nála meg ha tiszta is a vétel de nagyon halk, még így is hogy a füléhez tartja.
Kihangosítja a dugit erre nála jó lesz a hang- külső hangszóró ugye- de erre nálam eszeveszett sistergés surrogás hallatszik elég nehéz meghallani mit mond, ugyanez ha még az előlapi kamerát is rá adja. Akkor néha úgy elhalkul hogy nem hallani semmit.
Kikapcsolja kamerát és a kihangosítást minden újra kristály tisztán hallatszik nálam.A fórum olvasásával az 1800 ik hsz felé járok de ott is még csak egy kérdés van Skypera de válasz csak annyi volt beyruth kollégától hogy hát hú ezen hasít a skype mint parancsolat.
NA most elvetném hogy xxx szarommal valami probléma lenne mert sima neten kipróbálva - mármint én telón- a lány netes Skypeon minden kristály tiszta hangzásilag.Ami érdekes hogy ma nálam jelezett frissítést- fel is raktam de a leány mikor felment a dugival a Playre neki meg nem jelzett frissítést- Skypera. Ez hogy lehet?
Ötleteket segítséget megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Remek hogy készülget az MM, mert akk jön majd ide is
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz kukinyo #2688 üzenetére
Érdekes mert a Leagoo rom-ban viszont nekem minden tökéletes. Egyedüli hogy mentésként nem lehet external sd-t választani. A marshall viszont rózsaszínű és nem látta az sd card-ot
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
Hoorus
őstag
válasz Zsoltwader45 #2691 üzenetére
Látja az Sd-t, de miután felment a twrp és felraktam a gapps-ot, utána nem indult el. Megállt a fehér 4G feliratnál..Nem erőltetem, megvárom a végleges verziót..
-
kukinyo
addikt
válasz Zsoltwader45 #2691 üzenetére
Nálam minden kamera alkalmazással (amit próbáltam) rózsaszín a kijelző és a készített kép is.
Talán megpróbálom újrahúzni, hátha. -
desolator
senior tag
válasz Anonymus23 #2539 üzenetére
Tényleg a gyári töltő miatt csíkozódott a képernyő! Lekopogom, de amióta kicseréltem egy huawei töltőjére, azóta nem jött elő hiba! Tehát vigyázni kell a gyári töltővel.
kössz a tippet
[ Szerkesztve ]
-
pappsy62
tag
Sziasztok.
Flesselésben segítene valaki. R7 és R11 gyári honlapról letöltve. R11 mind két flesselő progi 20% után .dll hibával megáll. Nem megy tovább. R7 elsőre csont nélkül felmegy és R8 R9 frissítés OTAN lejött.
Az R7 és R11 könyvtárában 1 fájl különbség van, Flash Toollib.dll van az R7-esben. Lehet hogy ezért nem megy nekem?[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Akkor ha most beteszek egy MicroSD-t akkor összekeveri és az lesz a nullás? gondolom ez marhára keresztbetesz a programoknak. Megmarad egyáltalán bármilyen beállítás?
Vissza lehet csinálni manuálisan?
-
woodworm
veterán
válasz pappsy62 #2696 üzenetére
Leírásban linkelt Infinix gond nélkül felrakta. Benne a programkönyvtárban a dll. Azt használtad?
(#2689) fisi
Próbáltad engineering üzemmódban a hangerőt állítani? Lehet elég lenne csak a max. engedélyezettet emelni. Ha nem segít, akkor a sid vagy sip értékkel is lehet próbálkozni, nem tudom a skype melyikhez tartozik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest