- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vszabcsi
tag
Az sms-es híváselutasítást hogy lehet letiltani?
-
-
-
woodworm
veterán
A hangerő változtatásra néhány példa.
-
Janaboy
veterán
A proban ugyanaz a digitizer mint a simaban?
Janaboy
-
szaboknak
aktív tag
Engineering mode ba be lehet valahogy állítani,hogy bluetooth-os kapcsolat esetén az autóban automatikusan vegye fel a hívást?
Eddig minden androidos készülékemnél be lehetett állítani,hogy mennyi idő után vegye fel a bejövő hívást ami nekem nagyon fontos mert elég sokat vezetek és nagyon hiányolom ezt a funkciót.Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
dm1970
tag
Most nézem a TV-GO-t (sport1) mobil 4G-n, semmi akadás.
Csak kicsit sokat fogyaszt 130 mega max 5 perc.[ Szerkesztve ]
-
Nidál
csendes tag
Üdv !
Tegnap megérkezett az X5Pro. R08 van rajta, nincs rootolva. R09-et érdemes ráfrissíteni, vagy várjak még?
Problámám az, hogy bármilyen híváskezelőt/névjegyzéket rakok fel, nem csörög bejövő híváskor.
Ha letörlöm a feltelepített progit, újraindítom, a gyárival jó.(de az nem tetszik ) Van valami okosság erre?
Választ előre is köszi ! -
Nidál
csendes tag
Ok, köszi, holnap megpróbálom.
-
veterán
Érdekes,hogy a cikkben 64 bites armv 8 prociról írnak míg az aida nevű program 32 bites armv 7-et mutat....
-
kukinyo
addikt
válasz beyruth82 #1471 üzenetére
Szétkaptam a 09-es romot.
A build.prop fájlba is ez szerepel:
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.cpu.abilist=armeabi-v7a,armeabi
ro.product.cpu.abilist32=armeabi-v7a,armeabi
ro.product.cpu.abilist64=
ro.product.manufacturer=DOOGEE
Valaki tudja erre a magyarázatot? -
kukinyo
addikt
válasz hunyadia #1475 üzenetére
Köszi
De ebből se derül ki hogy mitől 64bites.
Két mag nem is megy?
Keresgéltem az oroszoknál, ez evvel kapcsolatos.
Bemásolom a google fordítást hátha többen, többre jutunk:"Miért csak a processzor 64 bites és 32 bites rendszert? Ez szégyen, tudod? Csak a processzor nem működik minden az ő teljesítményét ... Ha van egy 64 bites rendszert, hogy működni fog, még a 32 bites alkalmazások, az ellenkező nem (Nos, ez a korai talk .... tiszta alkalmazások 64 bites lesz egy nagyon hosszú idő, de van olyan alkalmazás fut, és a 64 és 32 alatt, sok közülük.).
Nos, ha röviden:
Fogja használni mind a 64 bit. A bit értéke 1 vagy 0 8 bit alkot egy byte. 2 byte egy szót sem. A 32-bites processzorok, a csapat által alkotott két szót. Most úgy jön létre 4mya szavakat. A tranzakciók száma által feldolgozott gépi kódot kell csökkenteni. Ezért, hogy a termelékenység növelése. Ezért minden feladatot, még a legegyszerűbb, végre kell hajtani egy 64 bites utasításokat. Ez az architektúra más. Ezek a kódok fejlesztették vissza a 70-es a múlt század.
Nos, nem tudom, de igénybe idézet:
Ahhoz, hogy megértsük a különbség a 64 bites CPU 32 bites, nézzük a gondolatkísérlet: tegyük fel, hogy van egy könyvtáros, aki 32 asszisztens, de a szomszédban több "pumpált" a könyvtáros, akinek 64 asszisztens. Munka a könyvtárban a következő: A könyvtárosoknak kell egy kis könyvet mondani dinoszauruszok, és minden segítőnek küldik egy túra a könyvtár, visszatérő minden egyes kötetet. Nyilvánvaló, hogy a második könyvtáros kap a könyvek fele annyi idő alatt, mert a segítők már kétszer. Egyáltalán nem.Például, a professzor a paleontológia jött, és kérte a 65 könyvet a paleozóos korában mindkét könyvtárak. Hogyan jár el az első könyvtár: segítőket küldtek keresni a könyvet, és hogy 32 könyvet, aztán megint, majd harmadszor is, de visszatért egy könyvet. Hogyan működik a második könyvtár: segítőket küldtek keresni a könyvet, és hogy 64 könyvet, majd futtassa ismét az utolsó könyvet. Nyereség csak 1/3
De vannak esetek, amikor a növekedés valóban 100%, például, ha azt akarjuk, 256 könyv: az első könyvtáros kérni őket 8 "látogatók" a segédtiszt, és a második után 4.Ez olyan, mintha két könyvtáros dolgozik a processzor 32 és 64 bites architektúra. Mivel a bitek száma azt jelzi, hogy mennyi információt a processzor képes feldolgozni.
Ráadásul kevés előnye, hogy tudjuk, a szó szoros értelmében mindent: a rendelkezésre álló memória. A tény az, hogy a 32 bites határérték 4 GB, a fenti nem fogja látni. Az átmenet a 64 bites chipek tartott, mert mi történt velük egy program segítségével akár 16 millió gigabájt memóriával. Ma már korlátlan bármilyen feladatra.A legtöbb modern programok akár egy PC 4GB RAM több mint elég. Pro mobil alkalmazás, akkor nem mondhatjuk, az általuk elfogyasztott tízszer kevesebb, és gond nélkül a telefon 1-3 GB RAM-mal. Mobiltelefon, 4 GB RAM-mal csak kezdett kibontakozni.
PSVot kiderül, 64 bites processzor gyorsabb ---- Tovább termelékenység (száma az alkalmazástól függ) kevesebb fogyasztás ---- ---- RAM megóvni az akkumulátor.
PPSVot ezért a rendes X5-es frekvenciával termelékenyebb 1,3Ggts X5 pro frekvencia 1,0Ggts.Tak hogyan működnek, mind a 32 bites rendszerek, a hagyományos X5 miatt a nagyobb frekvenciájú bystree.Byla 64 bites rendszer a X5 pro volt Ezáltal gyorsan ellenére kisebb gyakorisággal." -
kukinyo
addikt
Tessék:
"Will use all 64 bits. The bit is set to 1 or 0. 8 bits form a byte. 2 bytes form a word. The 32-bit processors, the team formed by two words. Now they will be formed 4mya words. The number of transactions processed by machine code should be reduced. Therefore, to increase productivity. Therefore, any task, even the simplest, will be implemented by a 64 bit instructions. This architecture is different. These codes were developed back in the 70s of the last century.
Well, I can not but resort to quotation:
To understand the difference between a 64-bit CPU 32-bit, let's turn to the thought experiment: suppose that we have a librarian who has 32 assistant, but next door there are more "pumped" the librarian, whose 64 assistant. Working in the library is as follows: Librarians need some books say about dinosaurs, and all the helpers are sent on a tour of the library, returning every single volume. Obviously, the second librarian get the books in half the time, because the helpers had twice. Not at all.For example, a professor of paleontology came and asked for 65 books of the Paleozoic era in both libraries. How to act in the first library: helpers are sent to search the book and bring 32 books, then again, and then a third time, but returning from one book. How to operate in the second library: helpers are sent to search the book and bring 64 books, and then run once more for the last book. Gain only 1/3
But there are times when the growth really is 100%, for example, if we want 256 books: the first librarian get them 8 "visits" his aides, and the second after 4.That's like two librarians working processor 32- and 64-bit architectures. Because the number of bits indicating how much information the processor can process.
Moreover, there is little advantage that we know literally everything: the available memory. The fact is, for the 32-bit limit of 4 GB, the above will not see. The transition to 64-bit chips held because of what happened to them one program can use up to 16 million gigabytes of memory. Today it is unlimited for any task.For most modern programs even on a PC 4GB of RAM is more than enough. Pro Mobile application, you can not say they consume ten times less and without problems on the phones with 1-3 GB of RAM. Mobiles with 4 GB of RAM only began to emerge.
PSVot turns out 64-bit processor is faster ---- More productivity (number depends on the application) is less consumption ---- ---- RAM saving battery.
PPSVot and therefore normal X5 with a frequency of more productive 1,3Ggts X5 pro with frequency 1,0Ggts.Tak how they work, both on 32 bit systems, the conventional X5 due to the higher frequency bystree.Byla to 64 bit system on the X5 pro, he it would be quicker, despite the lower frequency." -
Atti0925
tag
Elérkezett számomra a telóváltás ideje,és ezt az ár-érték bajnokot néztem ki magamnak.Nagyjából képben vagyok a teló sajátosságaival,de nem tudom,h mennyire zavarna ez engem?
Alapvetően(és ebben a fontossági sorrendben)használnám:böngészés(mobilneten),zenehallgatás,voip,telefonálás,kamera.
Mennyire alkalmas ez a teló ezekre a hibáinak az ismeretében?
Előre is köszönöm a válaszokRealme Narzo 30 5G
-
MittuDomain_
őstag
Erre valaki?
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
hunyadia
csendes tag
-
rzoli
senior tag
SP Flashtool-lal felrakható gyári állapotú ROM-ot tud valaki linkelni?
Úgy gondolom még ez kellene az összefoglalóba!
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz beyruth82 #1487 üzenetére
A Jiayu-m topikjából:
"A következő menüpontok határozzák meg hogy melyik hangszóró hangerejét akarod állitgatni:
Normal Mode: előlapi hangszóró (telefonálás közben ezen hallod a másik felet)
Headset Mode: fülhallgató
LoudSpeaker Mode: hátlapi hangszóró (kihangosító)
Headset_LoudSpeaker Mode: csengőhang hangerő amikor a füles be van dugva
Az állitgatni kivánt módot kiválasztva a következő beállitások tárulnak elénk:
Tpye:
sip: VoIP hívások közbeni hangerő
mic: mikrofon hangerő
fmr: FM rádió hangerő
sph: sima hívások hangereje
sph2: sima hívások hangereje (valószinű a SIM2hőz tartozik)
sid: netes hívások hangereje
media: média lejátszásának hengereje
matv: maTV hangereje
ring: csengőhangok hangereje"Ez talán segít valamennyit...
(ha a többiek csekkolják/kiegészítik, talán ez is bemehetne az összefoglalóba, köszönettel deejaylg fórumtársnak)
[ Szerkesztve ]
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
Ferike81
senior tag
válasz AlyrArkhon #1491 üzenetére
Így van. Szerintem is erről van szó. [link] Volt már ez felszínen.
[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
veterán
válasz AlyrArkhon #1491 üzenetére
Ok Köszönöm. Ilyen szájbarágósan még nem volt leírva.Sajnos csak így értettem meg.Viszont azt még mindig nem értem,hogy minek van ott a level 1-6-ig ha úgyis annyira lehet felhúzni a max volumét ameddig akarom(illetve 160-ig).
-
CoolMan
MODERÁTOR
Itt az összefoglalót lehet érdemes lenne átbogarászni.
-
Ferike81
senior tag
válasz borsodika #1495 üzenetére
Ezen már én is gondolkoztam, de én sajnos csak alap felhasználó szinten tudok a telefonról, root témához közöm sincs. A topikgazda dolog mélyvíz nekem, rzoli jobban otthon van a dolgokban, neki adunk ötleteket mi is legyen az összefoglalóban. Ha összeáll a dolog akkor azt ígérte CoolMan81, hogy bepattintja ide.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
xylevi
tag
koszi szepen, felraktam a 460 megas full R09-es ROM-ot, megmaradt a root, minden adat es szepen felment a rendszer, koszi szepen megegyszer!
(#1452) kukinyo
nem probaltam unrootolni, eloszor mindenkepp a tobbi megoldast akartam kiprobalni es meg is lett az eredmenye(#1454) vszabcsi
nehany hozzaszolasban targyaltuk mar ezt, mivel zsebbol/tokbol automatikusan ment tobbunknek ilyen elutasitas, sajna letiltani vagy az uzeneteket torolni sem tudtuk, igy en lecsereltem a bejovo hivaskezelot, amin mar nem jelenik meg ilyen...ez volt az egyeduli szempont, amiert csereltem a hivaskezelot, ha a letiltas menne, akkor siman jo lenne a gyari is...[ Szerkesztve ]
-
krtek07
csendes tag
Halihó
Szerdán vettem meg a telót, viszont csak tegnap este jutottam el odáig, hogy frissítsem az Androidot, azaz ezt az r08-as cuccost feltegye magára a teló. Azóta viszont nem megy a Play Store! Szerverhibát ír ki, és nem tölt be egyáltalán még a Store rendes felülete sem. Egy csomó mindent megcsináltam már, kitöröltem a cache-t, töröltem a google fiókjaimat, majd újra feltettem őket, kikapcs-bekapcs , de semmi nem segített.. Más nem találkozott ilyen problémával? Gyári beállítások visszaállítását próbáljam meg? Kb meddig tart egy ilyen visszaállítás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest