- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Trailblazer
veterán
Jahajj, akad nekem is itthon félreflashelt router, igaz az csak 54 mbites. Piacra dobjam 3 rongyé'?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
1tom
aktív tag
-
maxatesz
tag
nem viszem sehova
nem postázom
nem adom olcsóbbannem nem és nem!!!
Körbenézek hátha találok én is valamit szemetet[ Szerkesztve ]
-
maxatesz
tag
-
kenwood
veterán
válasz maxatesz #22307 üzenetére
Haver par eve olyan fulest vett,amin borszinu bevonat volt,es egy atlagos ferfihaj mellett is lathatatlan maradt.
Hatranya annyi,hogy kell egy buntars.
Azota joapran lebuktak vele,igy mar nem biztonsagos.Egyebkent nem tudom mi jar 1-1 tanar fejeben,amikor 1000 oldalas konyveknel az az elvaras,hogy ne lenyeget ertsd meg,hanem barhonnan kerdeznek,arra szinte szoszerint tudj valaszolni ...
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
[link]
Remelem,komoly, mert poennak eleg eros.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Bird
addikt
válasz customer114 #22313 üzenetére
Még a RIOS is tudja mi az ábra.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Trailblazer
veterán
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
kenwood
veterán
válasz Trailblazer #22317 üzenetére
Sajnos most ez az uj modi,hogy vesz par cuccot,eladja olcsobban,megvan 20-40 pont,es indulhat a lehuzas
Par heten belul ket ember is irt privatot,hogy olyan arc verte at akit en korabban ertekeltem.
Megadom az elerhetoseget,meg amire emlekszem,de nem hulyek ezek,azzal sokra nem megy az aldozatErrol (ha par honap alatt jott ossze a 30-40 pont,legy ovatos) egyebkent szerintem mehetne koruzenet,vagy bekerulhetne a "ne utalj elore" figyelemztetes szovegebe.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
customer114
őstag
Én link nevű felhasználónak biztos nem utaltam volna előre.
-
customer114
őstag
[link] gyorsan, amíg nem törli egy modi
-
Trailblazer
veterán
-
seniman
veterán
válasz Trailblazer #22322 üzenetére
Elmész hozzá,megnézed,kipróbálod.Ha jó megveszed,ha át akar b@szni,állon pattintod. Ne ez a készpénz.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
seniman
veterán
válasz Trailblazer #22324 üzenetére
Akkor még biztos nem vettél fából SSD-t,meg hasonlókat.
-
wolfman
veterán
válasz maxatesz #22306 üzenetére
Ez már majdnem a 'nem postázom, személyesen meg pláne nem adom oda!' kategória!
Apropó. Tapasztaltátok már a Jófosás privát szöveg tördelő képességét? Éppen ahol a szó eléri a szövegbuborék szélét, az ott lesz elválasztva. alk -almas ; raj -ta ; k -étlek és hasonló okosságok.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kenwood
veterán
válasz wolfman #22326 üzenetére
Miert?
A nem viszem sehova eleg sok embernel alapszabaly.
a postazas meg ket szempontbol is necces,ezert sokan eloreutalassal sem vallaljak :
- Ha meghal ut kozben,tied a buko
- a konkret termek 2000 forintba kerul. ennyiert csomagold be,menj el a postara.vard ki a sorod,menj haza.
Ev uzleteMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Milka 78
nagyúr
válasz wolfman #22326 üzenetére
Én sem postázom és nem is szívesen hurcibálom senkinek,sőt ezt már az árba is be szoktam kalkulálni...ennek ellenére rendszeresen jön a sok agy égett megnyilvánulás,hogy a postát tartalmazza,"ezerér adod???",tudunk találkozni Mordor külső területein?
Szerintem a hirdető csak megfáradt a nyomás alatt -
KubanitoS
veterán
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
patomi
őstag
válasz KubanitoS #22330 üzenetére
( bármely játék startra kész állapotba való letöltése )
Már warezol is Aszondja még 1db 4 gb DDR3 RAM hogy 8 gb RAM legyen A címben meg ott van hogy 6GB ram akorr tehát a 6+4=8 értem..
(GTX 750 egy low pref kártya nem ajánlom senkinek) Egy igazi szakértő..[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
kenwood
veterán
válasz patomi #22331 üzenetére
ha bepaszirozol 3 modult ket slotba,akkor mashogyan is alakulhat a matek.
Csak kell valami custom bios,hogy 8 fole tudj menni.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz patomi #22337 üzenetére
"még 1db 4 gb DDR3 RAM hogy 8 gb RAM legyen"
Marpedig ha raksz bele meg egy 4 gigast,akkor az 8 lesz.
Ha most azt mondod,hogy rakhatna a negyes helyere,es 6 maradna,akkor letepem a bort az arcomrolNem OC!!
Csak a sajat linkjet kellene megnyitnia[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz kenwood #22338 üzenetére
Már bocsi, de arról nem volt szó, hogy mennyi hely van a lapon(lehetne 4 is). Miért kellene egyből guglizással kezdenie egy átlag érdeklődőnek. Nem azt mondta, hogy kidobod a kettest és helyére raksz egy négyest, hanem azt, hogy beleteszel még négyet.(szöveg értelmezés szerint a 6 mellé "még 1db 4 gb") Remélem így érthető.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
seniman
veterán
GTX770 eladó,ajándék FC Primal játékkal.Még jó,hogy olyan játékot ad hozzá,amivel épp hogy mekeg 30FPS-el ez a kártya.
-
kenwood
veterán
válasz patomi #22339 üzenetére
Szerintem rajtad kivul mindenki megertette a hirdetest
Murphy 126433443. torvenye :
A postai uton torteno cserevel kapcsolatos vegso,pozitiv dontes mindig csutortokon szuletik megHa sikerulne szerdan feladnia a vevonek, nem kellene azon megdobbennie ,hogy o heten mar biztosan nem kapja meg a termeket.
-
seniman
veterán
válasz #90933760 #22342 üzenetére
Tomshardware-s tesztben épphogy sikálja a 30FPS-t.Alulról.Meg a mai szuper optimalizált játékoknak nem sokra elég a 2GB VRAM.
680/770-es kártyák vicc áron mennek az aprón,de még így sem nagyon találnak gazdára.Ráadásul most érnek abba a korba,amikor hatványozottan jönnek elő a bga és egyéb hibák.
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz Speed® #22344 üzenetére
Én is csak mostanában láttam az első blackscreenest.Ezért is írtam,hogy most kezdődik a buli náluk.
De 290X-ből és 780-ból is most kezdenek felszínre jönni az első hibásak.Persze ez felhasználási szokások és használat függvénye is.Most ez a generáció következik.
A piacot nem filléresítem,megy az autodidakta módon.Most is van jégen 30-ért 680-as,meg 27-ért 7970.
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
-
seniman
veterán
válasz Trailblazer #22346 üzenetére
Ja csak a sok vérpisti beállítja ezek "már semmire sem elég" kártyának,aztán persze hogy lehetetlen eladni őket.Közben az átlag embernek untig elég,csak le kell szokni a "mindencsúszkátmaxra" elvről.Utoljára fél gigás 5670-el toltam,elszórakoztam azzal is,a szipi-szupi effekteket meg lehet b@szni,ha a játék mondanivalója nem köt le.Már ha egyáltalán van neki.
-
Out
addikt
válasz seniman #22347 üzenetére
A probléma szerintem pont ott van, hogy az átlagembereknek eddig olyan kártyájuk volt, hogy kénytelenek voltak a csúszkákat nem maxon használni, viszont most már szeretnének úgy játszani. Sosem volt felső kategóriás kártyám, de mindig arra vágytam, hogy a csúszkákat maxra húzhassam, de mindig kb középen megállt a kártyám tudománya. Most sincs felső kategóriás kártyám, csak egy HD 6850 és most tudok úgy játszani, hogy minden csúszka maxon, igaz nem mostani játékokkal, de ez a lényegen nem változtat. A jövőben is csak olyan kártyát fogok venni, amivel majd tudok játékokat max csúszkával használni, ami lehetőleg nem a passziánsz lesz.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest