- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
Nah hát én is vettem egy ilyet!
Lenne egy kérdésem.. Stereo kékfog fülhallgatót kezel normálisan!?
Majd én is írok róla véleményt, csak azért pár napig használom.. -
GodHeart
senior tag
ööö valaki segítsen légyszi..
az N70-emen a vaku akkor is kivillan, amikor letiltom neki, azaz kikapcsolom.. amikor pedig videót veszek fel, akkor pedig folyamatosan világít! Ez normális? Mit lehet tenni ellene!? 3-as soft van a telón, és úgy emlékszek tegnap még nem csinálta.. tegyen újra a rendszert!? vagy mit javasoltok!? -
GodHeart
senior tag
nekem az alapcsomagban ez a headset volt: [link]
de érdekes módon úgyéreztem hogy stereo.. pedig ott alul az van, hogy ''egyes típusoknál nem stereó''. én ezt cáfolom.. akkor most ez tulajdonképp micsoda? a készülékből most mi jön ki? mit tud produkálni? -
GodHeart
senior tag
nah vettem AD-15-ös pop-port to jag átalakítót N70-hez! csak ajánlani tudom!! Most éppen egy Sennheiser HD-455-ös fejhallgatóval hallgatom.. és kegyetlenül jól szól! Szóval bármelyik mp3 lejátszóval felveszi a versenyt..
ui a hangerő is sokkal hangosabb lett. Persze kell hozzá egy jó minőségű füles, meg nekem az igényeim között adottak egy mp3 lejátszó EQ-val,d e ez is megoldott!
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válaszolok, de ha hülyeséget modnok nem kell lecseszni, mindjárt össze esek ugyanis...
úgytudom utángyártott mono hangzást cisnál a stereóból, mert elvileg a nokia valami ökörséget beletett..
Bejövő hívás? inkább én hívok másokat... szóval ez nem probléma
AD-46? az az újabb most megjelent átalakító!? úyg tudom azon hangerőszabályzó is van, ami eddig még mindenen tönkre ment.. szóval..
N70? 3250? nem kérdés -
GodHeart
senior tag
felvevő gomb.. lehet havonta 1x jó.. de a hangerőszabályzó hibalehetősége túl nagy, hogy megérje a kockázatot nekem.
8.1 és 9.1!? Má mint symbian között!? mint a win 95 és 98 között! De amit te látsz, hogy a 9.0-es symbianos telókat high-resolution azaz kétszer akkora pixelszámú kijelzővel szerelték fel.
program.. még nincs.. de mivel új és ez a jövő így egyre több lesz! N70-re is jönnek ki.. meg lefele nagyjából kompatibilis.. ami kell az van, mondjuk így -
GodHeart
senior tag
háát, látod mondom én fáradt voltam.. most még nem tanultam cask két órát, szal tudok gondolkodni.. 3250 egyértelműen.. új symbian.. én azt venném... khmmm
egy pill.. kicsit utána néztem, és igaz hogy 9.0-ás symbian van a 3250-ben, de nem tudja a 3G-t.. és még a kijelzője sem nagyobb.. szóval durván ez a mi különbség. N70: 3G 3250: S9.0
innentől te döntesz. tuti, hogy az új symbian kis idő múlva sokat fog érni, de azért a 3G... az mégis csak 3G Sztem n70 olyan üzletibb telefon 3250 meg olyan fiatalos.. de sztem bármelyiket választod jól jársz. Igazából ha én vennék akkor N71-et vennék 3G nagy kijelző, 9.0-ás symbian.. de lecsúsztam róla, így most N70-van.. de nagyon tetszik..
tegnap kódoltam rá videót.. kegyetlen, hogy a videó 512kbps-os a hang meg 128kbps-s adatsűrűséggel van tömörítve.. asszem így mondják, és akadásnak még a csíráját sem fedeztem fel.. N-Gagem anno össze nem bírt olyan 220 fölé menni.. már szétszaggatta magát.. ez meg.. Szóval, most elvagyok Először csak ilyan 384-as videó bitrate-re tettem, aztán mondom nyomjuk fel 512-re úgyis akadni fog.. mikor nem akadt, nem jutotam szóhoz
Pompi: igazad van! Fáradt voltam És ha már itt járunk a 9.0-as rendszerből is van kisebb kijelzős.. lássuk 3250..
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
3250 nem tudom hogy szól, de az átalakítóval felső kategóriás mp3 lejátszós hang jön ki az N70-ből.. emiatt ne aggódj Az alap füles kegyetlen szar meg gagyi, meg ki is esik az ember füléből tapasztalat, de ha megveszed az átalakítót, meg egy norm fülhallgatót, akkor nagyon profi. Én most egy Sennheiser mx-450-re akarok benevezni, csak nem találok olyan helyet neten, ahol ne 3k lenne a postaköltség.. már pedig nem pesten lakok... Esetleg valaki nem tudna nekem venni egyet!? Kifizetem a postaköltséget is utalással!
-
GodHeart
senior tag
válasz kalmangiorgi #264 üzenetére
hát ha a mobiltárcának megmondod a nevét.. akkor tudok segíteni, de így magyar névvel necces.. az adobe-t sztem az adobe honlapjáról letudod tölteni.. asszem.. most nem nézek utána ha nem akkor majd írj.
leslus: ebben nem tudok segíteni. memkártya ovlasót használok.. lehet meglehet oldani.. nem hallottam eddig egyik variációt sem.. /variáció permutáció ismétléses... wáá kész wok.. hétfőn vizsga
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz kalmangiorgi #269 üzenetére
bocs így nem tudom.. nekem az angol neve kell, hogy megtudjam szerezni...
-
-
GodHeart
senior tag
válasz kalmangiorgi #304 üzenetére
privi
-
GodHeart
senior tag
némileg visszamentem az olvasgatásban, de látom hogy egyesek nagyon dobálóznak itt 1Gb-os meg 2Gb-os memkártyákkal..
Ehhez hozzáfűznék annyit, hogy nekem 512-es van, és ha 256MB-nál több adat kerül rá, akkor az egész fájl rendszernek annyit, és minden fájl végérvényesen elveszik.. ha PC-n másolok a kártyára akkor elmehetek 512-őig, ha másik gépbe beteszem akkor minden rendben, de mihelyt belepakolom telefonba annyi neki..
Ehhez még hozzáfűzném azt, hogy anno a Nokia N-Gage-embe is dugtam 1GB-os kártyát.. ugyanezt csinálta.. Sőőt anno a 9500-ás kommunikátoromba is próbáltam 1GB-os kártyát, és annak is sanyi lett.. 256-ig mindegyik stabil volt, viszont utána fájlrendszer goes wrong..
Ha valakinek sikerült esetleg N70-be nagyobb memkarival is ügyeskedni az leírhatná, hogy csinálta, meg hogy milyen soft van a telóján..
az enyémen: V 3.0546.2.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest