Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dvlac

    csendes tag

    Üdv a fórumnak!
    Mágneses tok + billentyűzet beállításához kérek segítséget. A vas:
    CHUWI VI10 Pro 64 GB (CWI505);
    serial: Vi10PQ64G2215040xxxx, májusi gyártás.
    BIOS verzió: G1D_S165_205.
    Mostanában beszereztem egy billentyűzettel együtt szerelt mágneses tokot.
    A tokot Android alatt csatlakoztatva hiba nélkül megjeleníti a billentyűzeten található U, I, O P, J, K, L, M, … kis és nagybetűket és karaktereket.; vagyis a billentyűzet hardveresen jó.
    Van egy jól belakott, tisztán installált magyar WIN10 működő rendszerem (működik a touch screen, megjeleníthető a képernyő billentyűzet, a kamerák működnek). Ugyanakkor a tok csatlakoztatásakor annak ellenére, hogy megjeleníti a Ő, Ű, É, magyar kis és nagybetűket, de a fent felsorolt betűk helyett csak a kékkel jelölt, nevezzük kiegészítő karakterek (U helyett 4, I helyett 5, O helyett 6, P helyett /….) jeleníthetők meg.
    Soha nem volt lap-topom, ezért az is lehet, hogy másnak magától érthetődő bill-kombináció beütésével megoldódna a problémám; erre azonban nem tudtam rájönni.
    Ha valaki találkozott ilyen problémával és meg is tudta oldani, attól kérek segítséget, hogyan tudom elérni WIN10 alatt az U, I, O, …betűk megjelenítését, milyen drivereket kellene (újra)telepítenem a Double Driver Backup –al, szóval hogyan tehetem használhatóvá a tok + billentyűzet összeállításomat.
    Előre is köszönöm a segítséget.

    dvlac

Új hozzászólás Aktív témák